COZY – серия италиански гранитогрес I качество

COZY – серия италиански гранитогрес I качество
Производител: Flaviker
Код на артикула: COZY
Наличност: В наличност
98,18лв.

Безплатна доставка над 390 лв.

Без продукти на промоции.

Гаранция за спокойна покупка

Ако намерите по-ниска цена до 5 дни, ще ви върнем разликата в брой

Две неща напълно могат да опишат тази колекция: топлината на дървото и елегантността на големите плочки. Уютното топло усещане на дървото отговаря на най-новите цветове и тенденции. Автентичност и ус...

Две неща напълно могат да опишат тази колекция: топлината на дървото и елегантността на големите плочки.

Уютното топло усещане на дървото отговаря на най-новите цветове и тенденции. Автентичност и усъвършенстване съжителстват в един продукт със съвременния дух, който се откроява с реализъм и изключително естествени детайли.

Серия COZY на Flaviker се състои от твърди, но леки гранитогресни плочи с дебелина само 7 мм, произведени с помощта на революционната технология CONTINUA +. Новата система за пресоване включва сухо уплътняване на суровините и е в състояние да произвежда повърхности, които съчетават отлично естетическо качество с изключителни технически характеристики

Произведени от високо стабилни, твърди и пластмасови суровини, съчетани с пропорциите на гранитогресните плочи, им дават уникални характеристики. Големият размер и намалената дебелина от 7 мм осигуряват висока степен на еластичност, което позволява тяхното перфектно свързване. След инсталирането те автоматично поддържат перфектна равномерност.

COZY са изключително здрави и в същото време гъвкави.

Плочките са самонивелиращи се, което улеснява тяхното полагане. Те могат да се монтират без разделители за изравняване.

 

 

Технология

Големите, здрави, но леки гранитогресни плочи, произведени от Flaviker в тънка дебелина 7 мм, използвайки революционния CONTINUA + производствена технология. Тя представлява система за пресоване, основана на сухо уплътняване на суровини. Същата тази система е използвана и за производството на гранитогресни плочки с дебелина от 9 мм, които се отличават както с изключително високо качество, отлични технически и естетически характеристики.

Една от целите на този проект е да предостави високотехнологичен керамичен материал, който да е лесен за използване в много различни размери и приложения. Плочите са ректифицирани, идеални за използване във всякакви пространства - от жилищни до обществени и търговски.

Като се вземат предвид основните качества на материала, включително якост, устойчивост на топлинни удари, ниска дебелина и лекота на работа, тези плочи разширяват полетата на употреба на гранитогрес.

Плочките от тази колекция имат по-малко връзки (фуги), като същевременно предоставят огромна творческа свобода на архитекти и интериорни дизайнери, които оценяват универсалността на тази повърхност без ограничения.

 

  • Повърхност на плочките: Natural (Натурална)
  • Дебелина: 7 мм
  • Размер: 20х120 см Rett.

*Цената е за кв. м.

 

 

Страна/ Производител: Италия/ Flaviker

Flaviker е пионер в производството на гранитогре и плочки за баня. Нейните продукти са известни в цял свят и се отличават с изключителните си характеристики. Марката е символ на произведено в Италия.

Ориентацията и съвременната архитектура на дизайнерите на Flaviker е абсолютно съвременна технология на съвременното изкуство, съчетана с всички технологии в областта на иновациите,  за да се издигне продуктът, модерното и всички авангарди.

 

 

 

Цените и наличностите се обновяват ежеседмично, възможно е несъответствие с магазините на фирма Керамо.
Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:Етикети:

гранитогрес

,

гранитогресни плочки

,

гранитогрес за баня

,

плочки гранитогрес

,

гранитогрес София