Всички продукти
Количка

Предлага ли Керамо лизинг за санитарен фаянс?

Да, Керамо предлага възможност за закупуване на санитарен фаянс на лизинг чрез нашите партньори за потребителско кредитиране. Можете да се свържете с нас за повече информация как да закупите новият санитарен фаянс или обзавеждане за баня на кредит.

Как да избера правилният санитарен фаянс за моето помещение?

За да изберете правилният санитарен фаянс за вашето помещение, трябва да имате предвид няколко важни неща. Първо, трябва да знаете размерите на помещението и да изберете фаянс, който отговаря на тези размери. Трябва да имате предвид и цвета на помещението, за да можете да изберете санитарен фаянс, който ще се вписва в дизайна му.

 Санитарен фаянс – уникални дизайнерски колекции от фаянсови изделия за банята. Оборудване за банята от най-иновативните европейски компании с традиции в дизайна на фаянса за банята.

 

Керамо предлага големи възможности за търсене и филтриране на санитарен фаянс по размери, производител, тегло, цветове и много други критерии.

За всеки предлаган от нас продукт в онлайн магазина е представена информация за производителя и произхода.

Предлагаме разнообразни колекции от санитарен фаянс от Roca, Laufen, Fayans, Teka, Kolo, Vidima, Ideal Standart, Tercocer, и други. Ако търсите санитарен фаянс от определен производител не се колебайте да се свържете с нас. В секция "Производители" можете да намерите информация за заводите производители на санитарен фаянс, на които сме представители и директни вносители.