Всички продукти
Количка

лв. лв.

Стоящи аксесоари без монтаж

Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Истинско бижу за Вашата баня - италиански аксесоари за баня Chanelle Rosa с елегантен дизайн в нежен цвят мента, изработени от смола. ► Чаша за четки за зъби Chanelle Rosa► Дозатор за течен сапун Chanelle Ro..
40.20лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Луксозни аксесоари за баня Antares Grigio, изработена от висококачествена смола ► Чаша за четки за зъби Antares Grigio► Дозатор за течен сапун Antares Grigio► Сапунерка Antares Grigio► Четка за ..
39.94лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Луксозни аксесоари за баня Antares Marrone, изработена от висококачествена смола ► Чаша за четки за зъби Antares Marrone► Дозатор за течен сапун Antares Marrone► Сапунерка Antares Marrone► Четка..
39.94лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Стилни аксесоари за баня MYOSOTIS от италианската марка Gedi, която е водещ производител за аксесоари за баня. Нейният дългогодишен опит се доказва от качеството на продуктите, които се отличават и със завиден дизайн. Аксесоари M..
39.16лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Стилни аксесоари за баня MYOSOTIS от италианската марка Gedi, която е водещ производител за аксесоари за баня. Нейният дългогодишен опит се доказва от качеството на продуктите, които се отличават и със завиден дизайн. Аксесоари M..
33.94лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Аксесоарите са важен елемент от всяко обзавеждане. Изисканият дизайн на аксесоари за баня Afrodite ще придаде елегантено излъване на Вашата баня. ► Чаша за четки за зъби Afrodite► Дозатор за течен сапун..
45.16лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу.Аксесоари за баня -серия Alexia- с модерен дизайн, изработени от керамика. Серията включва: ► Чаша за четки за зъби Alexia► Сапунерка за баня Alexia► Дозатор за сапун Alexia► Четка за тоалетна Alexia&..
12.47лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Подчертайте характера на Вашата баня с керамични аксесоари Amelie. Серията е с изключително красив дизайн, напълно подходяща за бани в класически, ретро, винтидж или рустик стил. Аксесоарите за изработени от високо..
31.07лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Стилни аксесоари за баня Aries Beige, изработени от висококачествени материали - комбинация между смола и пясък. ► Чаша за четки за зъби Aries Beige► Дозатор за течен сапун Aries Beige► Сапунерка&nb..
31.07лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Стилни керамични аксесоари за баня Astrid Oro► Чаша за четки за зъби Astrid Oro► Дозатор за течен сапун Astrid Oro► Сапунерка Astrid Oro► Четка за тоалетна чиния Astrid Oro Производител..
19.59лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу.Аксесоари за баня -серия Bambu - с дървесен дизайн, изработени от бамбук. Серията включва: ► Чаша за четки за зъби Bambu► Сапунерка за баня Bambu► Дозатор за сапун Bambu► Четка за тоалетна Bambu&..
24.68лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу.Италиански аксесоари за баня - серия BMC - с елегантен дизайн, изработени от керамика и раковина. Серията включва: ► Чаша за четки за зъби BMC - MR98► Дозатор за течен сапун BMC - MR80► Сапунерка BMC - MR11►&n..
36.47лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Аксесоарите са важен елемент от всяко обзавеждане. Изисканият дизайн на аксесоари за баня Calipso ще придаде елегантено излъване на Вашата баня. ► Чаша за четки за зъби Calipso► Дозатор за течен сапун&n..
44.38лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Керамични аксесоари за баня Chantal в черно, с винтидж дизайн и бял надпис "Bath" ► Чаша за четки за зъби Chantal► Дозатор за течен сапун Chantal► Сапунерка Chantal► Четка за тоалетна ..
14.37лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Изключително стилни аксесоари за баня, които ще придадат елегантен завършек на всеки интериор. Материал: комбинация от бамбук и метал ► Чаша за четки за зъби Dafne► Дозатор за течен сапун Dafne►..
45.42лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Стилни италиански аксесоари за баня Ginevra, изработени от неръждаема стомана. ► Чаша за четки за зъби Elettra► Дозатор за течен сапун Elettra► Сапунерка Elettra► Четка за тоалетна чиния&nb..
30.04лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу.Серия аксесоари за баня Gemini с модерен дизайн, изработени от смола. Серията включва: ► Чаша за четки за зъби Gemini► Сапунерка за баня Gemini► Дозатор за сапун Gemini► Четка за тоалетна Gemini П..
28.31лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Стилни аксесоари за баня Ginevra с модерно излъчване, изработени от бетон ► Чаша за четки за зъби Ginevra► Дозатор за течен сапун Ginevra► Сапунерка Ginevra► Четка за тоалетна чиния Gi..
40.48лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Внесете елегантен стил в интериора на Вашата баня с италиански аксесоари за баня Giulia Marrone, изработени от смола  ► Чаша за четки за зъби Giulia Marrone► Диспенсър за течен сапун Giulia Marrone►..
32.65лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Изисканият дизайн придава на колекицята изключително изтънчен стил. Giunone са подходящи аксесаори за всяка баня.► Чаша за четки за зъби Giunone► Дозатор за течен сапун Giunone ► Сапунерка Giunone ..
42.81лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Стоящи аксесоари за баня Grazia с цветни акценти, които ще внесат настроение във Вашата баня ► Чаша за четки за зъби Grazia► Диспенсър за течен сапун Grazia► Сапунерка Grazia► Четка за..
25.07лв.
Производител: AWD interior
Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Аксесоари за баня HADES, изработени от тъмен, матов антрацитен каменин. Аксесораите имат неправилни, петнисти черни петна, които им придават необичаен характер.. Серията включва следните елементи: ► Дозатор за течен с..
13.51лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Стоящи аксесоари за баня Idra Beige, изработени от смола ► Чаша за четки за зъби Idra Beige► Дозатор за течен сапун Idra Beige► Сапунерка Idra Beige► Четка за тоалетна чиния Idra Beige..
31.07лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Серия аксесоари за баня, по дизайн на Симоне Микели, представени в бял цвят, изработени от смола. Серията включва следните аксесоари:► Дозатор за течен сапун Irina► Сапунерка Irina► Поставка за четка за зъби Irin..
38.70лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Серия аксесоари за баня в бежово цвят, изработени от смола и пясък. Серията включва следните аксесоари:► Дозатор за течен сапун Libra► Сапунерка Libra► Поставка за четка за зъби Libra► Четка за тоалетна чиния..
28.15лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Придайте на Вашата баня изтънчен стил с луксозни италиански аксесоари LucreziaМатериал: висококачествена керамика  ► Чаша за четки за зъби Lucrezia► Дозатор за течен сапун Lucrezia► Сапунерка&nb..
31.07лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Допълнете интериора на банята си с елегантни керамични аксесоари за баня Lucy ► Чаша за четки за зъби Lucy► Дозатор за течен сапун Lucy► Сапунерка Lucy► Четка за тоалетна чиния Lu..
19.59лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Аксесоарите са важен елемент от всяко обзавеждане. Изисканият дизайн на аксесоари за баня Ninfea ще придаде елегантено излъване на Вашата баня. ► Чаша за четки за зъби Ninfea► Дозатор за течен сапу..
50.92лв.
Производител: Q-BATH
Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Серия мраморни аксесоари за баня Perfect Minimalism:► Дозатор за течен сапун 1549► Чаша с поставка за четки за зъби 1550► Поставка за сапун 1551► Контейнер за козметика 1552► Четка за тоалет..
51.75лв.
Производител: Q-BATH
Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Серия мраморни аксесоари за баня Pure Natural:► Дозатор за течен сапун 1534► Чаша с поставка за четки за зъби 1535► Поставка за сапун 1536► Контейнер за козметика 1537► Четка за тоалетна чин..
63.25лв.
Производител: Q-BATH
Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Серия мраморни аксесоари за баня Pure Natural:► Дозатор за течен сапун 1544► Чаша с поставка за четки за зъби 1545► Поставка за сапун 1546► Контейнер за козметика 1547► Четка за тоалетна чин..
69.00лв.
Производител: Q-BATH
Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Серия мраморни аксесоари за баня Pure Natural:► Дозатор за течен сапун 1524► Чаша с поставка за четки за зъби 1525► Поставка за сапун 1526► Контейнер за козметика 1527► Четка за тоалетна чин..
63.25лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Придайте изтънчен вид на банята си с керамични аксесоари за баня Rita  ► Чаша за четки за зъби Rita► Дозатор за течен сапун Rita► Сапунерка Rita► Четка за тоалетна чиния Rita&..
18.28лв.
Производител: GEDY
*Продуктите се продават поотделно. Изберете по-долу. Стилни аксесоари за баня VerbenaЦвят: бялМатериал: керамика ► Чаша за четки за зъби Verbena► Дозатор за течен сапун Verbena► Сапунерка Verbena► Четка за тоалетна чиния Verbena&n..
10.96лв.
Производител: INTER CERAMIC
Стилна колекция аксесоари за баня за Вашата модерна баня. Бежовият цвят на аксесоарите перфектно допълва всеки съвременен интериор, а специалното гумирано покритие придава допълнително усещане за мекота и висок клас продукт. Дозаторъте с нов тип по-обемна помпа, която е по-практична при уп..
10.00лв.
Производител: INTER CERAMIC
Елегантна колекция аксесоари за баня с модерен дизайн в бял. Продуктите са със специалното гумирано покритие, което придава допълнително усещане за мекота и висок клас. Дозаторът от серията е с нов тип по-обемна помпа, която е по-практична при употреба.Продуктите се продават поотделно. И..
10.00лв.
Показва 1 до 36 от 376 (11 страници)

Стоящи аксесоари за баня без монтаж. Вижте много изгодни предложения за аксесоари за баня стоящи и без монтаж на добри цени.