Всички продукти
Количка

Flaviker

лв. лв.
Производител: Flaviker
DAKOTA – Превъзходството на дървотоЕстествени цветове и търсени нюанси, в които субектът е главният герой на тази изключителна колекция от гранитогресни стенни и подови плочки от Flaviker. 4 ОСНОВНИ ЦВЯТА (NATURALE, AVANA, GRIGIO, TORTORA) – ЦВЕТОВЕТЕ НА УСПЕХАТекущите и сложни ..
102.10лв.
Производител: Flaviker
Exotic Brown - SUPREME- – италиански гранитогресПовърхности:Anticata - Полирана (Античен) LUX+ (Покритието LUX + увеличава съпротивлението на повърхността до петна и износване)Дебелина: 9 ммМоделът се предлага в I-во и II-ро качество Размери  (ИЗБЕРЕТЕ О..
140.97лв.
Производител: Flaviker
SUPREME-Golden Calacatta – италиански гранитогрес I качествоПовърхности:Anticata - Полирана  LUX+ (Покритието LUX + увеличава съпротивлението на повърхността до петна и износване)Дебелина: 9 ммРазмери  (ИЗБЕРЕТЕ ОТ ОПЦИИТЕ):I качество60/120 ant /..
140.97лв.
Производител: Flaviker
SUPREME-Royal Statuario – италиански гранитогрес I качествоПовърхности:Anticata (Повърхност с уникален ефект на покритието) LUX+ (Покритието LUX + увеличава съпротивлението на повърхността до петна и износване)Дебелина: 9 ммМоделът се предлага в I-во и II-ро качествоРазмер..
140.97лв.
Производител: Flaviker
НОВИ ТВОРЧЕСКИ РЕШЕНИЯНова, оригинална и "нестандартизирана" интерпретация на мрамора,  събираща очарованието на този класически материал със съвременната перспектива. Пет цвята със силен естетичен характер, от "класически" мрамори до по-редки и декоративни версии, са комбинирани с модерния..
140.97лв.
Производител: Flaviker
SUPREME EVO - ИЗРАЗ НА ПРИРОДЕН ЛУКС, СЪВРЕМЕННА ЕЛЕГАНТНОСТ И НОВИ МРАМОРНИ ПОВЪРХНОСТИ Технология на производствоС помощта на иновационна технология CONTINUA + италианската марка Flaviker произвежда гранитогресни плочи 6 и 7 мм. Плочите са изключително здрави и леки. Новата с..
69.90лв.
Производител: Flaviker
Една уникална колекция, вдъхновена от мрамора, която ще Ви помогне да създадете очарователни съвременни интериори. Колекцията предлага шест изискани тона със силен визуален ефект.  ФИЗИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Въпреки големия си размер, плочките се отличават с изключителни твърдост..
49.90лв.
Производител: Flaviker
Supreme Ant - Lux - серия италиански гранитогрес II качествоЕдна уникална колекция, вдъхновена от мрамора, която ще Ви помогне да създадете очарователни съвременни интериори. Колекцията предлага шест изискани тона със силен визуален ефект.  ФИЗИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: ..
49.90лв.
Производител: Flaviker
Колекция Nordik Stone е вдъхновена от красотата на камъка и идеална за постигане на интериори в минималистичен стил. С гранитогресните плочки от колекцията обзавеждането ще бъде елегантно и изчистено, благодарение на трите цвята, които отлично ще интерпретират големите пространства на съвременната а..
109.88лв.
Производител: Flaviker
Navona – серия италиански гранитогрес.Популярен още от римско време, травертинът е един от най-широко използваните видове мрамор в древните сгради и продължава да влияе върху работата на художници и архитекти до съвременната и съвременна епоха. Материалът може лесно да бъде разпознат по отличите..
186.11лв.
Производител: Flaviker
Flaviker представя Art Walls, колекция от артистично декорирани повърхности, предназначени да допълнят съществуващата гама от подове и стени на марката – продукти, които винаги са били синоним на качество и изследвания, графики и материални ефекти.‎Art Walls е конкретно решение за трансформиране..
308.46лв.
Производител: Flaviker
BACKSTAGE е съчетание от традиция и съвременен дизайн. Колекцията е изградена върху минали спомени, за са създава изключително съвременни решения, водени от различни стилове и желанието да се експериментира. Плочките напомнят на стари, износени теракотени керемиди и нюанси на бетон. BACKSTAGE интерп..
85.20лв.
Производител: Flaviker
Колекцията Blue Savoy интерпретира солидна елегантност и динамичен ефект на оригиналния камък в палитра от 4 различни цвята, изтънчена сива гама, варираща от бледи до най-интензивните тонове и обхващащи по-студени и малко по-топли нюанси. Предлага се в широка гама от размери и разнообразие от повърх..
102.10лв.
Производител: Flaviker
Колекцията Blue Savoy интерпретира солидна елегантност и динамичен ефект на оригиналния камък в палитра от 2 различни цвята, предлагащи се вголеми размери. Плочите са с дизайн, вдъхновен от красотата на камъка и се вписват перфектно във всички стилове и области на използвайте.Може да комбин..
263.85лв.
Производител: Flaviker
Bone Navona – италиански гранитогрес. Дизайнът е вдъхновен от травертина, Триизмерният графичен ефект позволява на производителите да възпроизведе отличителните му повърхностни отвори, създавайки уникален и впечатляващ завършен везултат, който съчетава естетиката на оригиналния материал с ..
102.10лв.
Производител: Flaviker
Две неща напълно могат да опишат тази колекция: топлината на дървото и елегантността на големите плочки.Уютното топло усещане на дървото отговаря на най-новите цветове и тенденции. Автентичност и усъвършенстване съжителстват в един продукт със съвременния дух, който се откроява с реализъм и изкл..
117.31лв.
Производител: Flaviker
SUPREME- Exotic Brown – италиански гранитогрес II качествоПовърхности:Ret Anticato/luxДебелина: 9 ммРазмери (ИЗБЕРЕТЕ ОТ ОПЦИИТЕ):60x120 Anticato 60x120 Lux      Цената е за кв. м.Производител: Flaviker ..
49.90лв.
Производител: Flaviker
SUPREME-Golden Calacatta – италиански гранитогрес II качествоПовърхности:Anticata - Полирана  LUX+ (Покритието LUX + увеличава съпротивлението на повърхността до петна и износване) Размер: 60х120 см Повърхности Ret Anticato/lux    ​Ценат..
49.90лв.
Производител: Flaviker
Grey Navona – италиански гранитогрес на марката Флавикер, чийто дизайн е вдъхновен от травертина. Триизмерният и графичен ефект позволява на производителите да възпроизведат изключителните му повърхностни отвори, създавайки уникален и впечатляващ завършен резултат, който съчетава естетиката на ..
102.10лв.
Производител: Flaviker
HIPER – серия италиански гранитогрес  I качество на марката FlavikerТехнологияТерминът WIDE се отнася до големите, здрави, но леки гранитогресни плочи, произведени от Flaviker в тънка дебелина 8,5 мм, използвайки революционния CONTINUA + производствена технология. Тя представлява систем..
102.10лв.
Производител: Flaviker
Honey Navona – италиански гранитогрес.Популярен още от римско време, травертинът е един от най-широко използваните видове мрамор в древните сгради и продължава да влияе върху работата на художници и архитекти до съвременната и съвременна епоха. Материалът може лесно да бъде разпознат по отл..
102.10лв.
Производител: Flaviker
Вдъхновена от природната красота на дървото и топлите медни нюанси, тази колекция представлява съвършен баланс между изисканост и функционалност, като в същото време предлага ненадмината естетика и издръжливост.Плочките са създадени със завладяващ дизайн, който съчетава нежни линии и натурална ..
171.39лв.
Производител: Flaviker
Тази колекция от плочки за баня представлява съвършената симбиоза между изисканост, смелост и иновативност. Тя е обогатена с дъха на модерното изкуство и създава уникален интериорен стил, който няма да остави никого безразличен.Плочките съчетават най-доброто от изкуството и технологичния напредъ..
125.08лв.
Производител: Flaviker
Колекцията от плочки за баня "Biscuit Tangerine Desert" представлява великолепна палитра от цветове и текстури, които се преплитат като капки от слънчева светлина в пустинния пейзаж. Тази колекция е като художествен шедьовър, който пренася зрителя в свят на чувствени оттенъци и дивна хармония.Па..
125.08лв.
Производител: Flaviker
Тази изискана колекция от плочки "Chocolate Bianco" представлява хармонично съчетание между вечния мрамор и топлотата на дървото, създавайки уникален стил и усещане за елегантност във всяка баня. Дизайнът на плочките придава на пространството усещане за спокойствие и релаксация, съчетавайки съвр..
125.08лв.
Производител: Flaviker
Ново изкушение, което пленява със своята елегантност и тайнственост. Тези плочки са като поглед към древните каменни образи, съблазняващи със своите текстури.Гранитогресът с дървесен дизайн оживява с меки и топли цветове, приличащи на капки мед сред златни отблясъци. Всяка повърхност разказва св..
156.18лв.
Производител: Flaviker
Колекцията гранитогрес плочки "REBEL HIPER" е съвременно произведение на изкуството, което предизвиква нормите и създава нова визия за интериорния дизайн. Смелите и иновативни дизайни в тази колекция са предназначени за онези, които търсят да изразят своя индивидуален стил и креативност във всяк..
127.45лв.
Производител: Flaviker
Колекцията плочки за баня е вдъхновена от изисканата елегантност на белия мрамор и обаянието на богатия шоколадов цвят. Съчетавайки най-доброто от два свята, тази колекция представя уникален дизайн, който ще донесе уют и разкош във вашата баня.Изящната красота на мрамора е внимателно възпроизве..
152.12лв.
Производител: Flaviker
Изключителна хармония между нежността на бялата палитра и изисканата текстура на мрамора. Създадена с вдъхновение от природната красота и съчетавайки ги с елементи на модерен дизайн, тази колекция предлага изтънченост и стил във всяка баня.Белите плочки със сатенена повърхност създават приятна и..
152.12лв.
Производител: Flaviker
Колекцията от бели гланцови плочки е вдъхновяващо изкушение за тези, които ценят изчистената елегантност и съвременния дизайн. Съчетавайки изтънчения блясък на гланцовата повърхност със забележително изобразен тухлен дизайн, тази колекция създава усещане за съвършенство и хармония във всяка кухня..
152.12лв.
Производител: Flaviker
Колекцията от плочки "MINT OCEAN IVORY" е като вълшебно пътешествие към спокойствие и хармония, вдъхновено от освежаващия ментов цвят, буйството на океанските нюанси и нежността на слоновата кост. Съчетавайки тези елементи, тази колекция създава атмосфера от спокойствие и уют в пространството.&n..
127.45лв.
Производител: Flaviker
Колекцията плочки за кухня "TANGERINE SAFFRON BIANCO VAGLI" е живописен израз на свежестта на мандарините, изискаността на шафрана и невинността на бялото. Съчетавайки ярки цветове с деликатни нюанси, тази колекция представя уникален и стилно смесен дизайн, който ще придаде характер и индивидуал..
152.12лв.
Производител: Flaviker
SUPREME- Onyx Prestige – италиански гранитогрес II качествоПовърхности:Anticata - Полирана  LUX+ (Покритието LUX + увеличава съпротивлението на повърхността до петна и износване)Дебелина: 9 ммРазмери (ИЗБЕРЕТЕ ОТ ОПЦИИТЕ):60x120 Anticato 60x120 Lux&nbs..
49.90лв.
Производител: Flaviker
Колекцията Rebel се откроява със своята визуално поразителна повърхност с полупрозрачни ефекти и цветни контрасти, типични за износване, пресъздаващи привлекателността на остарели материали с петна и следи от ръжда. Колекцията се предлага в 7 оксидирани метални тона с очарователни игри на цвят и шир..
102.10лв.
Производител: Flaviker
Re_Tour преразглежда света на френските селски камъни, засилвайки естествената им променливост и несъвършенства, причинени от износването, за да внесе очарованието на нещо уникално и автентично и в съвременната архитектура.Това е една от новите колекции на марката Флавикер, която винаги в&n..
109.88лв.
Производител: Flaviker
Серия италиански гранитогрес Re_Tour с размери 120х270 см. Дизайнът е вдъхновен от камъка с всичките му несъвършенства. Цветовете са естествени и внасят много чаровно и автентично излъчване на всеки интериор.Характеристики на плочките:Устойчивост на дълбоко износване Устойчивос..
222.28лв.
Показва 1 до 36 от 204 (6 страници)