Всички продукти
Количка

Каталози

MAGMA Lamborghini

MAGMA - поредицата, вдъхновена от силата, която освобождава природата, с нейната присъща красота, сътворена от съвършенство на баланс, но и на дива неукротимост. Блестящ камък с уникален и материален вид, характеризиращ се с игри в дълбочина и диапазон ярък цвят, подходящ за декориране на интериорни среди с характер и елегантност.

Разгледай каталога

KORIUM Lamborghini

Италианска изобретателност и дизайн - заедно с вечната легенда на маркаta, призната по целия свят: това са ценности, които я характеризират. Мисията на компанията е ясна: да разпространявам страстта и духа на Италия с уникални и отличителни продукти, вдъхновени от италианския индустриален дизайн и историята на семейство Lamborghini

Разгледай каталога

КОЛЕКЦИИ HOWCASE 2024

Общият каталог Showcase collection 2024 капсулира идентичността и непрекъснатото развитие на продуктите на Cerdomus. Разгледайте актуализираната гама от колекциите на производителя, формати и повърхности, с техническа информация и сертификати. Открийте красотата и качеството на продуктите на марката, като разгледате новия каталог.

Разгледай каталога

Terrazzo колекция от Aparici

Terrazzo е предложение за иновация в света на керамиката. Тази нова колекция не само предизвиква настоящата тенденция в интериорния дизайн, но също така капсулира същността на класическия материал, който е ревитализиран, за да отговори на изискванията на съвременния дизайн.

Разгледай каталога

Креативност и дизайн с колекциите на Elios

Всяка колекция на Elios Ceramica се представя като богат асортимент от декоративни решения, които могат да се комбинират според Вашия собствен стил и индивидуалност, за да направи всяко жилищно и работно пространство уникално. Керамична култура, креативност, внимание към най-малките детайли: решителността на Elios да създава винаги оригинални колекции, които може да видите в този каталог.

Разгледай каталога

Гранитогрес големи размери за интериори

Големият размер позволява най-доброто изразяване на материални усещания, необходими от света на вътрешния дизайн. Плочите на Flaviker с изненадващ реализъм възпроизвеждат естествената променливост на камъните и елегантността на мраморите, в допълнение към различни ефекти, свързани с индустриалния свят.

Разгледай каталога

Rondine World

Ceramica Rondine представя най-новите тенденции в стенните и подови покрития. Дизайнът на колекциите в каталога е резултат на внимателно проучване на цветове и нюанси, които днес са повече от всякога търсени от интериорни дизайнери и експерти в индустрията, за да дадат живот на пространствата по оригинален начин.

Разгледай каталога

Сифони от BONOMINI

BONOMINI е създадена през 1976 г. като техническо студио, специализирано в проектирането на индустриални продукти като домакински уреди, вентили, автомобили, форми и оборудване за тяхното изграждане.От 1984 година BONOMINI произвежда сифони за отпадни и битови води. Предлаганият асортимент е един от най-големите, произвеждани в Италия, непрекъснато се актуализира в съответствие с тенденциите и изискванията на пазарите.

Разгледай каталога

Стилистични решения за външен дизайн

Колекцията от външни порцеланови настилки с дебелина 20 mm, представя нови повърхности, вдъхновени от материалите на FLAVIKER. Разгледайте НОВИЯ КАТАЛОГ X20, за да видите актуализираната гама от 2023 г.

Разгледай каталога

LE LASTRE - ПЛОЧИТЕ

Благодарение на опита, натрупан през 61-годишната история, Ceramica Rondine реши да се включи в света на големите керамични плочи - свят, в който технологиите и изследванията се сливат в естетика и стил.

Разгледай каталога

Нови колекции от Cerdomus

За всяка колекция съответства визия за място, удоволствие да изпиташ среда, красотата на многообразието от чувства, безкраен свят на жилищни възможности, за да изразиш собствената си личност и да усетим пространството, интегрирано в нашия и нашия живот.. Вижте новите колекции за от Cerdomus

Разгледай каталога

Atmospheres de Rex - луксозен дизайн

Atmospheres de Rex е колекция с груб, но елегантен вкус, предлагаща съвременна интерпретация на простия, неформален лукс на Pierre Bleue, утаечен камък от Белгия с дълбока, вълнуваща енергия. Неговата отличителна, деликатно пъстра повърхност и фино градуираните нюанси разказват история, достигаща през хилядолетията до много далечно минало, когато районът, който сега е Белгия, се намира под море, богато на коралинови образувания…

Разгледай каталога

DigiStones - нова колекция 2021

Природата винаги е била най-широкият и задълбочен източник на вдъхновение в областта на дизайна и архитектурата. Това е неограничен архив, който може да бъдат използван и консултиран за сравнение. Това е мисленето зад DigiStones, новата селекция от керамични плочки с каменни ефекти. Две модерни и универсални интерпретации на отличителни и вечни камъни: Кварцит и гнайс.

Разгледай каталога

Общ каталог Del + Grunge 2021

Пълен проект от повърхности от порцеланови каменни изделия, богати на графики и декорации, които ще бъдат използвани поотделно или заедно, за да създадете грандиозни ефекти в стил тапет без никакво ограничение на творчество: напълно подходящи както за жилищна, така и за търговска среда.

Разгледай каталога

Нови колекции от Cersaie 2021

Тези колекции дава началото на нова стойност: стойността на най-съвременното, уникални и специални продукти, които имат тесни връзки със света на природата. Продуктите надминават тенденциите и модата, съчетават традиция, дизайн и креативност...

Разгледай каталога

TERRAE - нова колекция от Италия

Ценни съвети за нашето време и пространства, в които живеем. Уникални повърхности и невероятна красота, която подчертава естествения и планетарен начин на живот. Технология и традиция, максимум качествен дизайн и внимателно подбрани покрития с непоправим стил.

Разгледай каталога

GRANDIOSA - колекция плочки от Италия

Изключително богатство от детайли, благодарение на технологията за студен цифров печат, създава лека триизмерност с непрекъснати декорации, които се простират като тапет, с всички предимства на тънка, лека и устойчива керамична плоча.

Разгледай каталога

Bloom - колекция с еклектичен дизайн

Флорални предложения с определени щрихи пресичат керамичната повърхност с дебелина само 3,5 мм с ярки и решителни цветове. Bloom е експлозия от енергия, която преразглежда стените с безпрецедентна свежест, предназначена за творчески комбинации с колекциите на Valelunga & Co.

Разгледай каталога

Магически срещи на живота и природата

Ценни съвети за нашето време и пространства, в които живеем. Уникални повърхности и невероятна красота, която подчертава естествения и планетарен начин на живот. Технология и традиция, максимум качествен дизайн и внимателно подбрани покрития с непоправим стил.

Разгледай каталога

EPOQUE21 - нова колекция от Ariana

EPOQUE21 - нова колекция от Ariana Колекцията е ново пътешествие в света на мрамора, за да откриете по-цветни и декоративни разновидности..

Разгледай каталога

ART WALLS - Флавикер в света на декора

Флавикер открива и света на декора, в съответствие със собствената си продуктова визия, съчетавайки графика и същественост. Идеята на ART WALLS се роди, за да предложи, да попълни пълен каталог от подове и конкурентен като този на Flaviker в момента, следва разширяване на продажбите на покритието тенденцията на компании, специализирани в тапети.

Разгледай каталога

Каталог на Aparici 2022

Марката Aparici представя най-новия си каталог с тенденции при плочките за баня за 2022 година. Вижте кое е актуално и почерпете вдъхновение за Вашия дом.

Разгледай каталога

Естетична колекция от аксесоари за баня Q-BATH

Естетична колекция от аксесоари за баня на марката Q-BATH – аксесоари, които идеално се вписват с разнообразна естетика интериори и подчертават тяхната натурална вечност. Марката се е фокусирала върху универсалния дизайн, висококачествената изработка и използването на ефективни суровини, включително естествен мрамор и травертин. На следващите страници можете да разгледате уникалните продукти, както и да ги откриете след това в нашия онлайн магазин.

Разгледай каталога

Стилни аксесоари за баня

Стилни аксесоари за баня на европейския производител AWD interior. Онлаайн магазин Керамо разполага с асортимент от над 400 артикула, които се предлагат в повече от 20 европейски страни.

Разгледай каталога

Нови предложения от La Fabrica

La fabrica представя своите нови продукти, чийто дизайн е вдъхновени от красотата на природата. В каталога на марката ще разгледате нови колекции гранитогрес с имитация на дърво и камък, в уникални естествени тонове, които позволяват редица комбинации и помагат да се създадат модерни интериори във всякакъв стил.

Разгледай каталога

Мраморен гранитогрес GALAXIA

Триизмерни детайли, подобрени от машина за полиране от трето поколение.

Разгледай каталога

Jade- каталог на Cerdomus

Висококачествен оникс със стилни промени, преинтерпретирани в тенденциионни цветове, за един хармоничен дизайн на вътрешни и външни пространства.

Разгледай каталога

Sybil - каталог на Cerdomus

Вдъхновение, творчество и изследвания, еволюират в максималния израз на автентични детайли, прозрачност и графична дълбочина.

Разгледай каталога

Navona - колекция гранитогрес от Италия

Популярен още от римско време, травертинът е един от най-широко използваните видове мрамор в древните сгради и продължава да влияе върху работата на художници и архитекти до съвременната и съвременна епоха....

Разгледай каталога

Supreme - колекция гранитогрес от Италия

Supreme предлага високо съвременна преинтерпретация на мрамор, вечен естествен материал, който се възпроизвежда в редица размери, облицовки и декоративни елементи....

Разгледай каталога

Каталог на Fondovalle за 2020

Проекти и вече не колекции, координирани и интегрирани помежду си, характеризиращи се с повърхности с различна дебелина и формати, включват големи плочи от дебела порцеланова керамика, финa и традиционнa. Широката гама от формати отговаря на всички нужди на съвременната архитектура.

Разгледай каталога

Flaviker 2020

Керамичните повърхности на Flaviker отварят нов хоризонт за света на архитектурата и обзавеждането на банята. Използвайки иновациите и технологиите, те предлагат свежа интерпретация на материалите, които традиционно се използват за проектиране на жилищни пространства, създавайки автентични повърхности, отразяващи стойността на изминалото време.

Разгледай каталога

Нови Колекции Плочки от Gayafores

Gayafores е твърдо ангажиран с цифровите материали в новите си колекции и най-новите керамични предложения, които е добавил към своя каталог. Тези нови гами от порцелан за подови настилки и облицовки се характеризират с най-новите цифрови технологии в сектора и най-много използвани са иновативни суровини. В този смисъл си струва да се спомене, че дигиталният материал позволява продуктите на Gayafores да бъдат снабдени с частици, цветове, слоеве и релефи, които генерират отличителен характер и диференциране на дизайна, както е очевидно във всяка колекция на фирмата... Вижте каталога и се уверете сами!

Разгледай каталога

ARIANA 2020

Бъдете готови да откриете една нова Ариана. Историческата италианска керамична марка, синоним на качество и творчество, потвърждава своята идентичност в каталога за 2020. Ариана продължава да се развива все повече и да произвежда продукти с нов дизайн, вдъхновен от света на модата, обзавеждането и съвременната архитектура.

Разгледай каталога

VERSACE ceramics

Нови понятия на класицизма за съвременния стил. Геометрии от безвремието и очарованието хармонизират с елегантност в пространствата. Вижте повече в генералния каталог за 2020 г. на Керамика Версаче ►►►

Разгледай каталога

АВТЕНТИЧНОСТ В МОДУЛНИ РАЗМЕРИ

Колекцията е вдъхновена от регенериран камък, предлагащ ефекта на времето и износването, с мека повърхност и завършени ръбове. Има четири естествени цвята в модулни размери, предлагани и за външна употреба, за непрекъснат цвят от закрито до открито. Мозайка с рустик ефект и тухла допълват гамата за обогатяване на интериорни и външни покрития.

Разгледай каталога

MATERIA - Внасяне на природата в плочки архитектура и интериорен дизайн

В търсене на функционални, лесно обитаеми, елегантни жилищни пространства и установяване на по-тесни връзки между хората и природата, дизайнерите създават продукти, които подражават на същността на определени суровини, като елегантността на мрамора, топлината на дървото и красотата на камъка.

Разгледай каталога

Генерален каталог на Flaviker 2019

Вижте най-новите колекции гранитогрес и плочки за баня на марката Flaviker – символ на произведено в Италия. Всяка една колекция е резултат от иновционни технологии и се отличава с модерно, авангардно и съвременно изкуство.

Разгледай каталога

DANIEL RUBINETTERIE

Италианската марка DANIEL е синоним на научни изследвания, дизайн, страст, учене и технология и винаги е била ангажирана да направи „Made in Italy” номер едно в света. Компанията произвежда уникални смесители за баня – от поп арт стил до класически и ретро, подходящи за важни и престижни среди. Разгледайте каталога на марката и се уверете сами.

Разгледай каталога

Препоръки в монтажа и поддръжката

Насърчаване на качеството на вече инсталирания продукт и неговата поддръжка е причината, поради която Ви предоставяме това ръководство препоръки, изготвени от професионалисти. В резултат на това можете да ги разгледате изцяло или частично, като се вземат предвид не само това, което те препоръчват, но и какво трябва да се избягва.

Разгледай каталога

Какво Ново от Pamesa Cerаmica

Вижте едни от най-новите попълнения за 2019 година в колекциите гранитогресни плочки за Вашия дом от испанската марка Pamesa Cerаmica. Компанията е е водещ еталон за проектиране, производство и търговия с керамични продукти, които задоволяват нуждите на клиентите и гарантират отлично качество и дизайн.

Разгледай каталога

ATRIUM-HOME 2019

Каталог на Pamesa Cerаmica за 2019, в който ще видите едни от най-новите колекции плочки за баня и плочки гранитогрес, както и информация за производството на продуктите и тяхната поддръжка.

Разгледай каталога

Отлично качество и перфектен дизайн

Вдъхновете се от изумителните колекции гранитогрес и плочки за баня за 2019, представени от Pamesa Cerаmica, която е символ за керамични продукти в Испания и по света.

Разгледай каталога

47 Години Pamesa

Pamesa Cerаmica е водещ еталон за проектиране, производство и търговия с керамични продукти, които задоволяват нуждите на клиентите и гарантират отлично качество и дизайн. В този каталог компанията представя едни от най-новите си продукти за 2019 година.

Разгледай каталога

EPOQUE и TABULA

Вижте най-новите предложения от Ариана: EPOQUE и TABULA – две уникални колекции гранитогрес с впечатляващи „мраморни” и „дървени” повърхности. Изглежда тази тенденция ще бъде водеща дълго във времето.

Разгледай каталога

Нови колекции гранитогрес от FLAVIKER

Каталогът представя три нови колекции с гранитогресни плочки, вдъхновени от вечната красота на дървото, мрамора и камъка.

Разгледай каталога

Ново от Aparici за 2019

В този каталог ще видите най-новите предложения плочки за баня и плочки гранитогрес на испанската марка Aparici.

Разгледай каталога

Повърхности, Плотове и Мебели

Марката FLAVIKER е с постоянно разработване на оригинални решения за осъществяване на елегантни и личностни съвременни жилища. Комбинирайки дизайн и иновации, FLAVIKER създава широкоформатни плочи с дебелина 12 мм, използвани от интерироните дизайнери като плотове и други елементи, а също така и подходящи за създаване на дизайнерски проекти и решения за банята, кухнята и всяко друго пространство.

Разгледай каталога

Колекции 2019 от FLAVIKER

Колекции 2019 от FLAVIKER

Разгледай каталога

STORM

Керамичните нововъведения влагат силата на камъка в колекция с изключителен естетически потенциал. STORM от Ariana е оригинална интерпретация на Pulpis камък с контрастни вени и леко текстурирана повърхност, който подобрява материалния си вид и усещане.

Разгледай каталога

COLLECTIONS 2019 - ARIANA

Колекции гранитогрес на марката Ариана за 2019

Разгледай каталога

REBEL

REBEL завършва индустриално-шиковото настроение на най-новите колекции на Flaviker. Повърхността, характеризираща се с прозрачни и приятни ефекти и хроматични контрасти, пресъздава очарованието на метални плочи за оползотворяване, възпроизвеждащи по изненадващ начин процесите на стареене и износване.

Разгледай каталога

Bath Design

Bath Design е колекцията на ARIANA от мебели и аксесоари "ръчна изработка" в Италия, предназначена за баня. Широката гама от плочи WIDE предлага възможност за създаване на персонализирани среди с решения, координирани със стени и подове или с приятни материални контрасти и рафинирани комбинации, изучаван според философията на микс и мач. Всеки елемент, изработен по индивидуален начин с внимание към най-малките детайли, подобрява красотата и качеството на повърхностите ARIANA, както и предлагането на изключителна услуга "по заявка", за да се адаптира перфектно до размера на вашата баня.

Разгледай каталога

Санитарна колекция за баня за 2018 от Porcelana

Porcelana представя най-новите си продукти за обзавеждане на баня. Нейните клиенти могат да видят детайлно всеки един от тях в този каталог.

Разгледай каталога

Каталог на Porcelana 2018

Официален каталог на гръцката компания Porcelana за 2018, в който ще видите удивителни серии от гранитогресни плочки, създадени по специална антимикробна технология, за да бъдат още по-безопасни за потребителите.

Разгледай каталога

Нови проекти от Galassia

Творчеството и иновациите са двете концепции, които най-добре изразяват Galassia. Способността да се откроява, както в национален мащаб, така и на международна сцена като референтен модел на санитарната промишленост. Потвърждаване на тази бизнес визия за 2017 гамата от продукти е много широка както за новите проекти, така и за някои допълнения към съществуващите колекции. Вдъхновени от простите форми, се потвърждават нивото на качество и функционалност, постигнати от компанията в продължение на тридесет години дейност. Качество на производствените процеси, грижата при избора на използваните материали, са безспорна добавена стойност, които правят Galassia без съмнение главен герой на Made in Italy.

Разгледай каталога

Smart B – нова баня

Smart B е нова концепция за керамични санитарни изделия, мивки, душ кабини, представящи иновативни решения както в естетически, така и в работоспособни условия. Програма, която не е необходимо да се координира, при която всеки елемент се характеризира със съществени форми, намалени по дебелина, с предварително проучване на функционалните и ергономичните особености, като внимателно се концентрира върху енергоспестяването и производствения процес.

Разгледай каталога

2CM Гранитогрес - Колекции

Новите 2CM гранитогресни плочи са идеални за външни облицовки, включително повдигнати настилки. Изключително устойчиви на износване, натоварване, температурни промени, 2 СМ гранитогресни плочи на Aparici са изключително подходящи за павиране на тераси и балкони, както и за полагане на пътеки на открито. Перфектната алтернатива на дървото и камъка, които ще останат абсолютно непроменени във времето.

Разгледай каталога

Творби от Касамед

Фрагменти от материя и неутрални цветове за проектиране на стилизирана текстура с неправилни форми, наполовина между венецианската подова настилка и моделите на Стенцас в Мемфис и Милано от 80-те години на миналия век. Изкуството е артикуларна програма за повърхностни дизайни за архитектура, изследване на нов творчески потенциал. Оригиналният модел се предлага в три различни размери: микро, основно и макро. Избор или редуване между трите може да промени възприятието на дизайна в зависимост от разстоянието, като играете с оптичния ефект, създаден от перспективата.

Разгледай каталога

Модерни перспективи на дизайн

Автентичното, специално усещане за ръчно изработени повърхности е основната характеристика на продуктите на Rex. Едно перфекционистко внимание към детайла доведе до меки, диференцирани цветови нюанси, които на тези големи повърхности дават естетическо равновесие, което се отличава от тълпата и увеличава стилистичната гъвкавост на колекцията. Гранитогресните плочи от Rex са перфектното решение за модерни, модерни настройки, с всички класове елегантни, трезви дизайни

Разгледай каталога

Ръчно изработени аксесоари за баня от Тоскана

Каталог на италианската компания Етруска, която представя уникални ръчно изработени аксесоари за баня, които може да откриете в нашия онлайн магазин.

Разгледай каталога

Ръчно изработено от Тоскана

Посвещение, постоянство, внимание към детайла: това са характеристиките, които позволиха обзавеждането на банята Etrusca да бъде оценено на национално и международно ниво. В каталога ще видите уникални ръчно изработени аксесоари за баня, които може да откриете в нашия онлайн магазин.

Разгледай каталога

Бъдете ексклузивни, бъдете оригинални, бъдете Flaviker

Концепцията за оригиналност е ключът към изследователските усилия на Flaviker. Нейните продукти са проектирани с щателно внимание към детайлите, за да се гарантира, че те са едновременно ексклузивни и способни да придадат уникална индивидуалност на всеки проект, докато в същото време координирайки с всички повърхности в каталога. Резултатът е модулна система от материали, съобразени със специфичните нужди на архитектите и интериорните дизайнери.

Разгледай каталога

Най-чистите и природни форми на стъкло

Стъклото е най-чистата и най-естествена форма, а в каталога ще видите изумителни стъклокерамични мозайки на Beta Glass – един от най-големите производители. Онлайн магазин Керамо предлага над 100 продукта на марката, така че се надяваме да откриете желаните цветови варианти и размери за Вашата кухня или баня, която да превърнете в едно наистина бляскаво и привличащо погледа място. А от тук почерпете идеи:))

Разгледай каталога

Гранит / Керамика / Декор

Сега марката Betas предлага изключителни продукти за Вашият дом, офис или всяко друго място, за да си осигурите качеството и комфорт. Марката следва световните тенденции и допринася за развитието на дизайна на стъклената мозайка.

Разгледай каталога

Генерален каталог на Lamborghini/ 2018

Изумителни колекции от плочки на италианската марка Lamborghini, които са израз на най-висш керамичен лукс в света. Повече подробности за колекциите марката ще научите в каталога, а луксозните плочки ще откриете в сайта ни в секция „Лукс колекция Lamborghini”.

Разгледай каталога

Scarabeo – нови линии мивки за баня

Scarabeo представя нови умивални линии за модерното обзавеждане за баня. Философията на компанията е мивката да се направи главният герой на банята и се ангажира максимално в изучаването на нови линии и нови модели, за да задоволят все по-взискателния пазар, да не се съсредоточава върху големи количества, а върху качеството и уникалността на продуктите.

Разгледай каталога

Devon & Devon – колекции, вдъхновени от Флорнция

В строги геометрии, в трезвостта на форми и при избора на меки цветове на колекциите на Devon & Devon, не е трудно да се види Флоренция като израз на красотата и едновековна традиция на добър вкус. Връзката на компанията с Тоскана е силна. Във Флоренция са идеите на Джани и Паола Танни. Това е мястото, което вдъхновява тези уникални колекции, предназначени да достигнат най-красивите домове в света.

Разгледай каталога

Roca – проекти

Този каталог има за цел да запознае потребителите с марката Roca. Тук ще видите нейни реализирани проекти в едни от най-известните места по света.

Разгледай каталога

Всичко в банята

Нашата баня говори много за нас. Тя отразява личността, живота, семейството ни. Съществена част от дома ни, банята е място, което разкрива нашия личен стил, а също и място, където можем да се отпуснем напълно. Ние от Roca прекарахме последните 100-години, помагайки на хората да организират пространството на банята, полагайки усилия да създадем продукти, които отговарят на потребностите на всеки един. Сто години на иновации в технологии, дизайн и материали, за да предложим на потребителите индивидуални решения за всеки един проект, всяко семейство, всеки индивид.

Разгледай каталога

Vives Xtra - нов гранитогрес

Възможностите на керамиката са безкрайни, а с VIVESXtra са нейните приложения се размножават и придобиват ново измерение. Залагане на иновативен и пълен продукт от характер, VIVES пуска нов гранитогрес с дебелина 20 мм и формат 60x60 см, с отлични качества. Специалната му дебелина осигурява висока устойчивост на износване, което го прави идеален продукт за външни пространства. Без да се отказва от дизайна, тази нова колекция е посветена на най-търсената естетика, подражаваща на неутралитета и трезвостта на цимента и естествената елегантност на камъка. По този начин, тази нова гама от керамичните продукти осигуряват непрекъснатост на пространството, което позволява оригинални комбинации между вътрешното пространство и екстериора. Пространства, пълни с характер и сила с новия VIVESXtra.

Разгледай каталога

Resort – керамична колекция

Колекция Resort представлява цял свят от усещания и стилове. Симфония от финиши, фигури, размери и дизайн са начело на иновациите и развитието, демонстриращи пълната универсалност, която керамиката може да предложи. От една страна, за любителите на съвременен дизайн, създава се нова концепция за цимент в големи размери, която се отличава свежа и динамична личност, постигаща пълни магически амбиции трезвостта и характера. И от другата страна, вдъхновени от класиката и нетленна красота на малък формат, селекция от вечни и елегантни дизайните са създадени с несъвършенства и модели, които се гордеят с по-голяма степен на изящество и изтънченост.

Разгледай каталога

Стенни плочки от испанската марка Vives 2018/ 2019

Колекции стенни плочки за баня, дома или работното място. Вижте и се вдъхновете.

Разгледай каталога

Подови плочки от испанската марка Vives 2018/ 2019

Колекции подови плочки за баня, дома или работното място. Вижте и се вдъхновете.

Разгледай каталога

Генерален каталог на Vives 2018/ 2019

Възможностите на керамиката са безкрайни, а с VIVES Xtra приложенията й се размножават и придобиват ново измерение. Залагане на иновативен продукт, пълен с характер, VIVES пуска нов 20 мм порцеланов камък в универсален формат 60х60 см и с отлични качества. Специалната му дебелина осигурява висока устойчивост на износване и разкъсване, което го прави идеален продукт за външни пространства, търговски и жилищни, от тераси, хотели, ресторанти и др. обществени пространства.

Разгледай каталога

На открито

Мултиформатните модели (15,5 х 60,5 см) с помощта на три еднакви по размер, но различни по структура плочки постигат ефекта на повърхност, съставена от много на брой размери, в различни вариации. Комбинациите между тях в добавка с неповторимите лица на структурите, придават естествен и разнообразен вид на всеки интериор. Подбраните дизайни – мекотата на мрамора, твърдостта на камъка и естествената топлина на тухлите – се вписват с лекота в дизайна на вашия дом и градина…

Разгледай каталога

Дървени дъски

Информацията в този каталог има ориентировъчен характер и съдържанието под формата на снимки, съвети, логистична информация, продуктова информация би следвало да се разглежда като източник на вдъхновение и цели да информира потребителите относно последните тенденции при изграждането на различни интериорни дизайни. Потребителят е нужно да се запознае с продуктовите характеристики и конкретните указания за използването на всеки продукт, които могат да бъдат намерени върху неговата опакова. При различия в предоставената в този сайт информация и други източници, потребителят трябва се обърне към съответния производител и/или пред представляващия го дистрибутор.

Разгледай каталога

Kai Group – класически колекции 2018

Най-добрите колекции плочки за баня на фабрика Kai, събрани на едно място. Разгледайте каталога, за да почерпите вдъхновение за Вашата баня.

Разгледай каталога

Генерален каталог на Gayafores 2018

Вашето любопитство, нашето нововъведение. Вашата елегантност, нашите творения. Вашия блясък, нашата страст. Вашия стил, нашите колекции. Вашите комбинации, нашия "брак". Вашите ценности, нашата ангажираност. Вашето щастие, нашата енергия

Разгледай каталога

Gayafores: Плочки за теб

Компания Гаяфорес използва иновативни машини с най-нови технологии в цифровия печат в своите производствени процеси, които позволяват да получите един висококачествен и сложен продукт по отношение на материал, текстура и цвят.

Разгледай каталога

Tyria: Надеждни смесители за комфортна и модерна баня

Колекция смесители за баня Tyria от Ideal Standard – изборът е Ваш!

Разгледай каталога

Esedra: Когато класиката придобива нова форма

Новата Esedra е пример за успешен класически продукт, който сега е обновен, за да отговори на изискванията на новите жилища.

Разгледай каталога

Idealrain: Дълго и неповторимо изживяване под душа

Един внимателно създаден продукт с повишена ефективност, изключителна естетика, подобрени експлоатационни качества и високо технологични решения. Съобразявайки се с това, Ideal Standard разшириха колекцията душове IDEALRAIN с два нови модела: EVO и EVO JET. С изчистените си линии, съвременни технологии и висококачествени инженерингови решения, тези душове са проектирани така, че да удовлетворят потребностите на всички клиенти, независимо от това къде и за какъв проект ще ги ползват.

Разгледай каталога

Елегантност в дома

CONNECT AIR е най-новата глава от гордата ни история на компания, притежаваща завидна експертиза в решенията за баня и създаваща иновации, които налагат тенденциите в бранша. Смесителите от тази колекция са изключително тънки, започвайки от диаметър едва 37 мм, и това придава нова свежест и лекота в дизайна. Както при всички продукти на Ideal Standard, и сега акцентът е върху съчетанието на дизайн и функция. Това ги прави идеалният избор за жилищни сгради.

Разгледай каталога

Цялостни висококачествени решения за банята

Повече от 100 години Идеал Стандарт е лидер в иновациите за санитарната индустрия. Опитът в разработката и производството на керамични изделия и смесители позволява на компанията да предложи цялостни висококачествени решения за банята с отлична ефективност и хигиена, за по-голямо удобство и по-приятно потребителско изживяване.

Разгледай каталога

Генерален каталог на Tuscania 2017/ 18

Каталогът съдържа богата гама от продукти за вътрешни и външни различни модерни приложения, подходящи както за частни, така и за обществени обекти.

Разгледай каталога

Колекция Пролет/ 2018 от EGE SERAMIC

Запознайте се с най-новото от EGE SERAMIC, която има удоволствието да Ви представи най-новите пролетни тенденции при плочките за баня и плочки гранитогрес за 2018 година.

Разгледай каталога

Генерален каталог за 2018 на EGE SERAMIC

В този каталог ще видите разнообразие цветове, текстури и размери на плочки за баня на марката EGE SERAMIC. Някои от тези продукти ще намерите в нашия онлайн магазин, както и в магазините ни в София, Благоевград и Разлог. За повече въпроси можете да се свържете с наш оператор онлайн или да позвъните на посочените телефони.

Разгледай каталога

Нови тенденции, нови решения от Dualgres

Dualgres има удоволствието да представи нов общ каталог, включващ широка гама от продукти, подходящи за всички ваши нужди. Компанията непрекъснато се развива, като се съсредоточава върху творчеството и защитата на околната среда, за да постига постоянно развитие на своите продукти, което да задоволи всички клиенти.

Разгледай каталога

НОВОСТИ ОТ CIRFE - ГРАНИТОГРЕС ГОЛЯМ ФОРМАТ

Супер фин продукт с високи технически характеристики, лекота и голям формат. Неговите физически и механични свойства, силата, позволяват използването му в сложни и амбициозни приложения. Неговият голям размер и минималната дебелина правят инсталирането по-лесно, минимизиране на ставите и създаване на непрекъснати повърхности.

Разгледай каталога

НОВОВЪВЕДЕНИЯ ОТ CIRFE - 2018

Да вървите всеки ден напред. Всеки ден да имате цел да се подобрявате и да постигате лични успехи. Да превъзхождате във всяка работа. Да преоткривате способността да изненадвате. Да наблюдавате, улавяте процеса… Такова желание за високи постижения и растеж води марката Cirfe до нововъведения, въз основа на тенденциите, максимално качество и оптимална гъвкавост за всички видове проекти.

Разгледай каталога

ГЕНЕРАЛЕН КАТАЛОГ НА APARICI – ПЛОЧКИ ЗА БАНЯ 2018

Вижте най-новите колекции плочки за баня, представени от испанския производител Aparici. Марката е известна с неповторим дизайн и неоспорвано качество, което я прави предпочитана е от милиони потребители по света. В нашия онлайн магазин ще откриете едни от най-известните нейни колекции. Ако някоя от тях е привлякла Вашето внимание, не се колебайте да се свържете с нас или директно да поръчате.

Разгледай каталога

ГЕНЕРАЛЕН КАТАЛОГ ЗА ГРАНИТОГРЕС НА APARICI ЗА 2018

Световноизвестният испански производител Aparici представя своите модерни и луксозни колекции гранитогрес, които ще Ви вдъхновят да реализирате своите дизайнерски решения. Ако някоя колекция Ви е харесала, потърсете в нашия сайт или се свържете с нас на посочените телефони. Онлайн магазин Керамо предлага над 40 подбрани колекции плочки за баня и плочки гранитогрес на марката.

Разгледай каталога

НОВИ ПРОДУКТИ CEVISAMA

Генерален каталог на Aparici, в който ще видите модерни колекции теракотни и фаянсови плочки за баня. Почерпете идеи и вдъхновение за Вашите дизайнерски решения. Ако някой модел е привлякъл вниманието Ви, потърсете в сайта в категории <Плочки за баня> и <Гранитогрес>. Онлайн магазин Керамо предлага над 40 известни колекции плочки на марка Aparici

Разгледай каталога

НАЙ-НОВО от EGE SERAMIK за 2018 година

Вижте последните колекции на най-известната турска марка Ege Seramik, която е номер едно продукт в Турция, изнасян на северноамериканския континент. На нашия сайт ще откриете нейни подбрани колекции, с които можете да създадете перфектни интериори в дома си.

Разгледай каталога

НАЙ-НОВО от АПАРИЧИ за 2018 година

Вижте последните колекции на испанската фабрика Апаричи, представени на тазгодишната изложба CEVASIMA. Открийте уникалните колекции на марката в нашия онлайн магазин и създайте забележителни интериори в дома си.

Разгледай каталога

Каталог на GAYAFORES за 2018

Вдъхновете се от колекциите на GAYAFORES – иновационни, елегантни, бляскави, стилни и енергични.

Разгледай каталога

Каталог на Halcon Ceramicas за 2018

Вижте тенденциите при плочките за баня според марката Halcon Ceramicas. Гранитогрес с имитация на дърво, мрамор и други стилни текстури, които подчертават характера на всяко пространство и придават модерен и изискан вид на всеки интериор.

Разгледай каталога

ВЪЗРАЖДАНЕТО НА ЦВЕТА

Цветът винаги е бил инструмент за човека. Цветът определя къде сме, какви сме и къде живеем. Цветът осигурява топлина или студ, твърдост или мекота, енергия или спокойствие ... Опитваме се да заобиколим себе си с тези хроматични диапазони които отговарят на нашите нужди и с тях да създаваме средата, в която искаме да живеем, работим, релаксираме или се забавляваме. Това е Cromat – не просто серия от керамични плочки, а проект, който ще расте и ще се развива по същия начин като човешкото същество, което расте и узрява през целия си живот.

Разгледай каталога

Pietra d'Assisi – една уникална колекция плочки за баня на фабрика Cerdomus

Колекцията включва уникални плочки, имитиращи естествен мрамор. Колекцията е отличен избор за създаване на съвременен интериор и ще я откриете колекцията в сайта на онлайн магазин Керамо. Прекрасните тонове на плочките със сигурност ще задоволят ценителите на красотата и качеството.

Разгледай каталога

Каталог на Pamesa Ceramica

В този каталог ще видите плочки за баня на Pamesa Ceramica. Той ще ви вдъхнови да реализирате своите идеи за вашата баня.

Разгледай каталога

Скъпоценно от Rex

Нов стил, с нови неформални и мигновени интерпретации на пространства, вече не е свързан с освещаването на материални блага, а с даването пълна стойност за духа. Необичайни, удивителни комбинации, слоеве от житейски опит – стари и модерни, и скъпоценни елементи, които съжителстват идеално с рециклирани елементи, създават атмосфера, която разказва много очевидна история: ясно контрастираща дуалност, изразяващи специфични идентичности.

Разгледай каталога

Автентичен чар

Нов стил, нов неформален и непосредствен лукс за интерпретиране на пространството, който не е свързана с потискането на материалните блага, а с оценката на духа. Необичайни и странни подходи, стратификации на живи, древни и съвременни елементи, елементи на скъпоценното и възстановяването в съвършено съжителство създават невероятна атмосфера.

Разгледай каталога

Усещане за автентичност

Усещането за автентичност и усещането за повърхност, родени от ръчната обработка на материала, са характерни фундаменти на Матиер де Рекс. Внимателно и страстно усъвършенстване дефинира мекото и диференцирано развитие на цветови нюанси, които на големите повърхности показват уникална елегантност и естетическо равновесие, което увеличава стилистичната универсалност на колекцията. Matiеres de Rex е перфектна повърхност за съвременни и модерни среди.

Разгледай каталога

LE VENEZIANE DI CERIM

От ковано желязо или венецианска тераса е вид подови настилки, използвани от векове в италианската архитектура. Традиционно, тя е построена с фрагменти от мрамор или камък в различни размери и цветове, обединени от цимента. Cerim Venetians предлага изискана интерпретация на тези материали, богати на материални детайли и адаптирани в цветове и стил за модерни жилища. Висококачествената порцеланова каменна рамка гарантира голяма практичност, издръжливост и лекота на полагане.

Разгледай каталога

BRIGHT FOREST OF CERIM

Колекцията Bright Forest, създадена за украса на модерни жилищни пространства, предлага оригинални и дискретни цветове. Нейният еклектичен характер отлично подчертава различните стилове на интериорния дизайн.

Разгледай каталога

АНТИЧЕН МАРБАЛ НА CERIM

Cerim предлага гранитогрес, вдъхновен от красотата на естествения мрамор, съчетаващ елегантен дизайн и практичност. Насладете се на колекция с различни финиши, формати и цветови промени, отговарящи на многобройни архитектурни нужди и различни стилове на обзавеждане.

Разгледай каталога

Like/ Brio/ Easy

GSG Ceramic Design създава уникална керамика. Непрекъснатите естетически и технически проучвания водят до това компанията да бъде позната в международен мащаб с много специфично зображение. Този резултат се дължи както на артистичния талант на Масимилиано Абати, така и на професионализма на компанията за новаторство в резултат на голяма техническа традиция. Произведените елементи са изключителни и изборът им води всеки потребител до неизследвани естетически сценарии. Малки, но големи открития.

Разгледай каталога

CONCEPT TIME

Този проект се ражда от необходимостта да се съберат класически форми и елегантност, връщайки се в контакт с аромат и ретро атмосфера. Формите, които идват на ум, са концепцията за основна баня с визуално въздействие, готови за важни и луксозни декорации. Злато и сребро, които ни напомнят за 19 век с ирония и съвременни предложения, които прекъсват бароковата идея, но поддържат класическите форми. „Концепция време” ни води от миналото до настоящето по елегантен начин ... от класически форми до съвременен стил.

Разгледай каталога

Уникални продукти на GSG Ceramic Design

Изделията, които предлага, са изключителни и оригинални, уникални и богати в интелектуална стойност и гладко води потребителите в неизследвани естетически сценарии, малки, но страхотни отворени произведения на изкуството, в които реализацията, създадена чрез ръчно изработени процеси, украсява красотата на обектите.

Разгледай каталога

Показване на личността и завладяващите две прерогативи на GSG Ceramic Design

В продължение на години марката развива и прилага новаторски естетически и технически решения, които следователно придобиват световна репутация. Резултатът е перфектна комбинация от формални иновации и техническата традиция.

Разгледай каталога

NEW AGATHA - колекция плочки за баня

Каталогът представя очарователна колекция плочки за баня с впечатляващ иновативен дизайн. Разгледайте и се уверете сами.

Разгледай каталога

Принадлежности за баня

Каталог за 2017 г. на италианския производител Daniel, в който са представени смесители, подходящи за всеки стил на обзавеждане на баня. Още продукти на марката ще откриете в нашия онлайн магазин.

Разгледай каталога

Omega – колекция смесители за баня

Колекция смесители за баня с много стилен дизайн, които ще освежат всеки интериор. Каталогът е на италианския производител Daniel. В нашия сайт ще откриете богато разнообразие от продукти на марката – смесители, тръбни окачвания, душове, аксесоари, комплекти за баня и още много други артикули за обзавеждането на баня на изгодни цени.

Разгледай каталога

Diva – серия смесители за баня

Прекрасна колекция на италианския производител Daniel. Колекцията е сладък и приятен начин да се акцентира и подобри хармоничната линия на крановете в банята. Можете да поръчате от уникалните продукти в нашия онлайн магазин.

Разгледай каталога

Смесители за баня от Daniel

Практични смесители с иновативен дизайн, представени от производителя Daniel. В сайта ни ще откриете и други продукти на марката.

Разгледай каталога

Аксесоари за всяка баня

Стилни аксесоари с красив дизайн и отлична обработка на производителя Daniel, които ще задоволят вкуса и на най-взискателния клиент. В сайта ни ще откриете и други продукти на марката.

Разгледай каталога

Продуктов каталог на Vallelunga/ Co - 2017

Насладете се на красотата на италианския гранитогрес, произведен от компания Валелунга Керамика. Всички продукти на марката ще намерите на сайта ни.

Разгледай каталога

MEMENTO – красота и ефективност

Перфектна комбинация от простота и ефективност, простота и чар на продукт, който предизвиква мрамора…

Разгледай каталога

AB GROUP – иновация и качество

Забележителен каталог, който Ви дава възможност да се запознаете в детайли с иновации, качество и великолепен дизайн на богата продуктова гама.

Разгледай каталога

Генерален каталог на марката Halcon Ceramicas 2017- 2018

Генерален каталог на марката Halcon Ceramicas 2017- 2018, която е ангажирана с благосъстоянието и качеството на живот за всички, затова цялата система за производство и рециклиране са контролирани, създавайки ангажираност към околната среда и показвайки уважение към доброто на планетата. Вижте изумителните продукти на Halcon Ceramicas.

Разгледай каталога

Noble

Noble – уникална колекция испански плочки за баня, напомняща за отминали времена

Разгледай каталога

Модерни, иновативни, класически и автентични

Разкошни колекции от плочки за баня на испанската марка Monopole Ceramica, създадени с една единствена цел – да направят живота ни по-комфортен и хармоничен. Насладете на разнообразните и уникални продукти, отговарящи на различни вкусове.

Разгледай каталога

Източник на доброто настроение

Каталог на Pamesa Ceramica, в който ще видите серия плочки Agatha, подходящи за детски кътове.

Разгледай каталога

Rex outdoor

Новото решение за външни пространства - плочки с дебелина от 2 см, подходящи за покриване на външни пространства в частни домове (градини, тераси, дворове, пътеки, басейни), както и декорация на интериорни и екстериорни пространства на обществени места.

Разгледай каталога

Нов минимализъм, вдъхновен от големи размери

Богата колекция на Flaviker, която се състои от плочи с дебелина само 7 мм и рекордния размер от 160x320 см, произведени чрез използване на нова ртехнология, резултат от която са повърхности, които съчетават отлично естетическо качество с изключителен техническо изпълнение.

Разгледай каталога

Magnum - колекция гранитогрес

Каталог на италианската марка Rex, в който е представена стилна колекция гранитогресни плочки в 6 изразителни цвята и 5 различни формата.

Разгледай каталога

Прелъстяване на мрамор в големи размери

Усъвършенствана технология за съвременна архитектура, предназначена за създаване на уникални, визуално-забележителни жилищни и търговски помещения.

Разгледай каталога

Extra light – колекция от Rex

Невероятна колекция, която позволява да се оформят красиви повърхности, които да придадат съвременен облик на всеки интериор.

Разгледай каталога

Visions – колекция гранитогрес от Rex

Дърво и цимент – елегантен и хармоничен съюз. Ясно осезаемият чар на естествените нюанси в колекцията позволява вписване във всеки интериор.

Разгледай каталога

Unique – колекция гранитогрес

Органичен, елегантен и изискан дизайн, широка гама от оттенъци, които повишават както естетическите, така и материалните качества на материала. Разкошната цветова гама подчертава характера на всяко помещение.

Разгледай каталога

Taiga – колекция гранитогрес

Колекцията съдържа четири вдъхновяващи цвята и два формата – 15х60 и 15х19 – позволяват игра с различни геометрични решения, които да създадат пълна хармония във всяко помещение.

Разгледай каталога

Selection oak – колекция гранитогрес

Вдъхновението на тази колекция идва от дъбовата дървесина. Шест изискани оттенъци с мека текстура напомнят за светлата морска атмосфера и топлите багри на гората. Тази успокояваща простота и естетическа сдържаност правят всяка домашна атмосфера по-приветлива и очарователна.

Разгледай каталога

Pietra del nord – колекция гранитогрес

Преплетени традиции и иновации създават елегантни и привлекателни повърхности, отговарящи на нуждите на съвременното обзавеждане.

Разгледай каталога

La roche di Rex - колекция гранитогрес

Автентична френска украса – стегнати каменни пластове, които отразяват хармонията между природата и изработката от човек. Колекцията показва елегантни контрасти, в които поради стиловите комбинации се проявява романтичното очарование на камъка.

Разгледай каталога

I travertini di Rex

Колекция гранитогрес, създадена от материали с вродена елегантност, създавайки мек, светъл, свеж и луксозен стил. Големите размери и цветови ефекти придават на дома неоспорима природна красота.

Разгледай каталога

I marmi di Rex

Точна и съвършена елегантност. Красотата на непретенциозния мрамор отново е подчертана и в тази колекция на Rex. Четири силно значими цветове в серията придават великолепие и блясък.

Разгледай каталога

I preziosi di Rex

Очарованието на дървото и елегантността на мрамора са се слели в едно в тази невероятна колекция на италианската марка Rex. Играта на светлина и цветове в получения повърхностен ефект придава естетически стил на всяко пространство.

Разгледай каталога

Gold

Колекцията представлява двупластови гланцирани стъкла и олицетворява древния златен декор. Повърхностите създават разкошни, красиви и хармонични пространства, в които не просто да се живее, а да бъдат оазис за тялото и духа.

Разгледай каталога

Deco wood

Една колекция на Rex ceramica, вдъхновена от природата, която прави разкошни пространства и създава спокойна атмосфера.

Разгледай каталога

Ardoise

Стилна колекция гранитогрес, чийто цветове и формати подчертават характера на всеки интериор.

Разгледай каталога

Alabastri di Rex

Колекция гранитогрес, която подчертава изключителните качества на материала, създаден чрез авангардна система, позволяваща да се запази качеството на ръчно изработените продукти. Ще видите 7 силно изразени нюанса, които изпълват пространствата по невероятен начин.

Разгледай каталога

Sign - санитарен фаянс

Колекция фаянс, чийто абстрактен ефект придава взискателност и същевременно много фантазия.

Разгледай каталога

Pithon - колекция фаянс

Завладяваща колекция с екзотична текстура, въздействайки почти хипнотично. Цветовете предизвикват далечни загадъчни пейзажи. Цветовите ефекти наподобяват змийската кожа по уникален начин.

Разгледай каталога

Precious - уникален фаянс

Още една изумителна колекция фаянс със сюрреалистични мотиви, напомнящи на абстрактен живопис. Перфектната комбинация от криволичещи линии и топли решителни цветове подчертават пластичността на декоративните елементи.

Разгледай каталога

Marble - уникален фаянс за баня

Фаянс с естествена и уникална текстура, наподобяваща мрамор, който ще придаде ефектен нюанс в банята.

Разгледай каталога

Flower - златна колекция за баня

Flower е една възхитителна и жизнена колекция, вдъхновена от природата и подходяща за среди с отличителна форма и цвят.

Разгледай каталога

Field - колекция санитарен фаянс

Невиждана досега санитария, подходяща за съвременното обзавеждане на баня, съчетаваща в себе си елегантност и лукс.

Разгледай каталога

Колекция за баня Arabesque

Уникална колекция за баня, която разполага с декорации, синтез от цветове и традиционен дизайн с визуални ефекти, напомнящ древни подове и текстури с ориенталско усещане, вдъхновен от творци по целия свят.

Разгледай каталога

Fancy

Абстрактна комбинация от класически и модерен стил, която създава вечна красота. Колекцията съдържа чудесни санитарни продукти, подходящи за сложни и съвременни дизайнерски решения. Ексцентрична и неформална, тя добавя чар и привлекателност на всяка баня.

Разгледай каталога

Специални аксесоари за баня

Колекция от класически и едновременно провокативни аксесоари, които ще допълнят всяка баня по един елегантен начин.

Разгледай каталога

Каталог на Scarabeo/ 2016

Красив санитарен фаянс с прости и елегантни форми, които правят всяка баня да изглежда изискана, модерна и стилна.

Разгледай каталога

Игра на материали

Каталогът представя колекция стенни плочки, характеризираща се с различни материали, които са способни да придадат различни стилове във всяка среда.

Разгледай каталога

Генерален каталог на Scarabeo

В този каталог ще видите уникалните санитарни изделия на марката, както и техните характеристики. Също така в нашия сайт ще откриете над 130 продукта на производителя, които ще Ви помогнат да създадете една стилна и модерна баня.

Разгледай каталога

Place_2B - серии гранитогрес

В каталога ще видите няколко серии красив гранитогрес, чийто дизайн е вдъхновен от красотата на природата и помага да се създадат интериори, съчетаващи в себе си миналото и настоящето.

Разгледай каталога

Луксозен санитарен фаянс

Италианската компания Скарабео представя на своите клиенти невиждан до сега дизайн на санитарен фаянс. Разгледайте каталога и се насладете на забележителните продукти.

Разгледай каталога

NO_W - серия гранитогрес

Оригинален проект, който изразява графичен минимализъм на някои видове камък от северно-европейски произход, и показва стилни комбинации на сходни неутрални тонове.

Разгледай каталога

Indo и Reflex

Indo и Reflex са две удивителни колекции от испански гранитогрес на Aparici, които впечатляват със своя неповторим дизайн, вдъхновен от красотата на природата.

Разгледай каталога

Aspen - серия луксозен гранитогрес

Колекцията е вдъхновена от съвършенството на природата. Тя е дело на италиански дизайнери на марката Flavikerpisa. Гранитогресни плочки с такъв дизайн ще направят всяко едно пространство да изглежда изключително елегантно.

Разгледай каталога

Колекция Terre

Колекцията преоткрива тип теракота. Думата Тера идва от латински и означава закалена глина, която в миналото е била използвана да се създадат декоративни подови елементи...

Разгледай каталога

Supreme - серия гранитогрес

Колекция гранитогрес, чийто дизайн е вдъхновен от красотата на мрамора. Големите формати са идеални за проекти на големи жилища, търговски и други обществени обекти

Разгледай каталога

Гранитогрес 100х100 – 50х100

В този каталог ще видите готови дизайнерски решения с някои от най-красивите колекции на марка Aparici. Ако са Ви допаднали, ще можете да ги откриете в сайта ни.

Разгледай каталога

Извънредно откритие

Изключително съвременни решения, контролирани от замърсяването и водени от желанието да се експериментира. Серията предлага повърхности, вдъхновени от света на археологията, превръщайки автентичността на материала в абсолютна стойност.

Разгледай каталога

Каталог на Aparici

Вижте уникалните продукти на испанския производител Aparici и техните реални приложения по различни места в света.

Разгледай каталога

Urban Concrete - колекция гранитогрес

Колекция гранитогрес, чиято материята се превръща в повърхности, които идват в живота благодарение на светлината и взаимодействат с хората и природата.

Разгледай каталога

Луксозната баня

Луксозни плочки за баня от Aparici с иновативен дизайн. В нашия сайт ще намерите над 40 модела плочки за баня и плочки гранитогрес на испанската марка, които ще Ви помогнат да създадете мечтания интериор.

Разгледай каталога

City Line

Нова колекция гранитогрес с ясно изразен характер, както и материали, които служат на дизайнерите да приложат модерни архитектурни решения.

Разгледай каталога

Neutral колекция

Иновационна колекция плочки от Aparici със забележителни релефи, които придават модерен стил и завършеност на всяко помещения.

Разгледай каталога

Twin - смесители от Daniel

Каталогът представя колекция смесители Twin от Daniel. Ще видите изключителни продукти с красив дизайн, подходящи за всяко обзавеждане на баня.

Разгледай каталога

Скандинавски стил

Органични и минималистични пространства, комбинирани от една и с ъща концепция – скандинавския стил. Униклани плочки с елегантни цветове и повърхности, които внасят много стил, светлина и чистота в банята.

Разгледай каталога

Thermo - колекция смесители

Колекция термо смесители за баня на Daniel. В 0нлайн магазин Керамо ще намерите над 270 продукта на марката – смесители за мивки, смесители за бидета, душ колони, душове и пити, хавлийници, сапунерки, държачи за тоалетна хартия, дозатори за течен сапун и още много други аксесоари за баня и тоалетна.

Разгледай каталога

Хидравличен стил

Проект, създаден за съвременни помещения. Един различен дизайн, който създава неповторим стил. Разнообразието от елементи, което колекциите предлагат, позволява да се създаде един силно въздействащ творчески дизайн, който да подчертае силния характер на неговия притежател.

Разгледай каталога

Suvi - серия смесители

Още една забележителна колекция на италианския производител Daniel. Вижте и се вдъхновете!

Разгледай каталога

Набор от мозайки за баня

Нова концепция на стил, където качеството, иновациите и дизайна съжителстват в едно, за да създадат уникални пространства.

Разгледай каталога

Speed - серия смесители

Серия смесители с красив дизайн, представени от Даниел. Италианската марка е световен лидер в производството на смесители, душове и аксесоари за баня. Нейната отличителна черта е иновативният дизайн, заради който продуктите й са предпочитани от милиони потребители по целия свят.

Разгледай каталога

Модерно усещане

Текстурата на Cathay дава реално усещане за дървен материал. Големият формат в тази колекция дава уникален вид и отличителен завършек на всяко помещение.

Разгледай каталога

Skyline - серия смесители

Серия смесители с уникален дизайн на Daniel. Ако тези продукти са Ви впечатлили, потърсете в сайта ни, където ще откриете над 270 артикула на марката.

Разгледай каталога

Луксозни плочки за баня от Aparici

Вдъхновете се от луксозните колекции на марката Aparici. Вижте нейните представи за това как трябва да изглежда една луксозна баня. Ако искате и Вашата да изглежда по същия начин, заложете на някои от тези страхотни модели плочки за баня, които ще откриете в нашия сайт.

Разгледай каталога

Sensor mixers - смесители за баня

Уникални смесители със сензори, от които изтича цветна вода! Вижте повече за продуктите и техните характеристики в каталога.

Разгледай каталога

Sense - колекция смесители

Продукти, съчетаващи в себе си качество, стил и лукс, които ще придадат изисканост на всеки интериор.

Разгледай каталога

Изумителни релефи

Aparici представя уникални стенни плочки с невероятни каменни текстури, предназначени за съвременното обзавеждане. Изумителните релефи дават възможност за безпроблемна интеграция на което и да е място в дома, офиса или другаде.

Разгледай каталога

Модерен гранитогрес

В този каталог ще видите модерен гранитогрес с размери 59,2х59,2 см и 31,6х59,2 см. Продуктът е на испанския производител Aparici - лидер в областта. Почерпете вдъхнвение за Вашите дизайни.

Разгледай каталога

Oxy - смесители от Daniel

Каталог на италианския производител Daniel, в който ще видите различни модели смесители. Ако продуктите на марката Ви допадат, потърсете в сайта ни, където ще откриете над 270 артикула, необходими за обзавеждането на баня.

Разгледай каталога

Revival i Retro - колекция смесители

Колекция смесители за баня в ретро стил, представена от Daniel. Ако това е Вашият стил на обзавеждане, в сайта ни ще намерите уникални продукти, както на същата марка, така и на други водещи производители, отговарящи на Вашия вкус.

Разгледай каталога

VINTAGE

Уникални модели гранитогресни плочки на Aparici, които изглеждат като протъркани и остарели, в комбинация от свежи тонове и метализирани елементи. Ако тези колекции са Ви впечатлили, потърсете на сайта ни.

Разгледай каталога

Oxy light

И този път марката Daniel успя да изненада клиентите си с впечатляваща колекция Oxy light. Светещи смесители, от които водата изтича в различни цветове...

Разгледай каталога

BUILD – колекция на Aparici

Колекцията е вдъхновена от индустриалния цимент и позволява създаването на светли и просторни помещения, осигуряващи съвременен и промишлен поглед.

Разгледай каталога

Вземи доброто настроение

Симпатична колекция от смесители на италианската марка Daniel, която не спира да изненадва своите почитатели с иноватовен дизайн.

Разгледай каталога

Omega - колекция смесители от Daniel

Италианската марка е на световния пазар от 1985 година и от тогава до днес е една от най-предпочитаните. Нейните продукти се отличават с изключителни характеристики и завиден дизайн.

Разгледай каталога

Обновена класическа красота

В каталога ще видите красиви полирани гранитогресни подови плочки с дизайн, наподобяващ мрамор, близък до природата на дървото и др . Тази съвременна елегантност е представена от испанската марка Aparici.

Разгледай каталога

Oasis - серия смесители

В този каталог ще видите прекрасна колекция смесители от Daniel . Онлайн магазин Керамо предлага на своите клиенти над 270 продукта на марката – смесители за мивки, смесители за бидета, душ колони, душове и пити, хавлийници, сапунерки, държачи за тоалетна хартия, дозатори за течен сапун и още много други аксесоари за баня и тоалетна.

Разгледай каталога

News wellness

Иновации от Daniel - нова линия смесители, които ще Ви завладеят на мига. Още продукти на марката ще откриете в нашия сайт. Предлагаме голям избор от смесители за мивки, смесители за бидета, душ колони, душове и пити, хавлийници, сапунерки, държачи за тоалетна хартия, дозатори за течен сапун и още много други аксесоари за баня и тоалетна.

Разгледай каталога

Серия Miss - смесители

В каталога ще видите красива колекция смесители с уникален дизайн, които ще направят всяка баня стилна и луксозна.

Разгледай каталога

Lavelli - колекция смесители

Lavelli - изумителна колекция смесители на италианския производител Daniel. Още предложения на марката ще можете да откриете в нашия сайт.

Разгледай каталога

Diva - смесители за баня

Красива колекция смесители от Daniel - лидер в производството на смесители, душове и аксесоари за баня. Продуктите на марката са предпочитани заради високо качество и забележителен дизайн.

Разгледай каталога

Смесители с уникален дизайн

Невероятно красиви смесители от Daniel. Италианския производител е на пазара от 1985 година. Неговите изделия се отличават с изключителен дизайн и качество. За изработката им се използват богат набор от цветове и най-добри материали, така че крайният резултат да задоволи и най-взискателните клиенти.

Разгледай каталога

Cube Waterfall - серия модерни смесители

Daniel представя колекция модерни смесители за умивалници. Онлайн магазин Керамо предлага над 270 уникални продукта на марката, които ще откриете в сайта.

Разгледай каталога

Contract - серия смесители

Красиви смесители от Daniel. Ако продуктите на тази марка Ви допадат, потърсете на сайта ни, където ще откриете голямо разнообразие от смесители за мивки и смесители за бидета, , както и много други аксесоари, необходими за баня и тоалетна.

Разгледай каталога

Аксесоари за баня

В този каталог ще видите разнообразни аксесоари за баня на марката . Онлайн магазин Керамо предлага на своите клиенти над 270 продукта на марката – смесители за мивки, смесители за бидета, душ колони, душове и пити, хавлийници, сапунерки, държачи за тоалетна хартия, дозатори за течен сапун и още много други аксесоари за баня и тоалетна.

Разгледай каталога

Wood Essence колекция гранитогрес

Проект, разработен на базата на природната текстура, довел до създаването на специфични цветове, естествени пространства и желанието да се живее в тях. Колекцията създава интимна и строга атмосфера, в която всички любими предмети излизат на преден план. Хармония и творчество – това са нейните отличителни черти.

Разгледай каталога

Timeless колекция гранитогрес

8 текстури, които издържат проверката на времето, толкова прости и елегантни, че принадлежат както на миналото, така и на бъдещето, съществуващи в естествена и елегантна хармония.

Разгледай каталога

Стилна колекция гранитогрес от Cerim

Колекцията е вдъхновена от живота край брега на морето. Ярките тонове в обзавеждането отразяват цветовете на океана, докато меките, естествени материали придават автентични атмосфери. Вижте повече в каталога и се вдъхновете.

Разгледай каталога

Ретро колекция в съвременен привкус

Ретро-ароматизирани геометрични модели, неутрални тонове и пастелни цветове – паметта на миналото регенерира в съвременен привкус. Възстановяването на стар фаянс позволява да се комбинират различни дизайни и да се постигнат невероятни графични ефекти.

Разгледай каталога

Material stones колекция гранитогрес

Естетични и функционални са материалите на тези продукти, от които човек може да избира собствения си стил и да има удоволствието да намери правилното решение за всяка зона от дома си.

Разгледай каталога

Maps колекция от Cerim

Перфектно съчетание между естетика и функционалност в тази елегантна колекция, която е в духа на модерната епоха и в стил, който винаги е съвременен и се развива непрекъснато с проектирането на жилищните пространства.

Разгледай каталога

Гранитогрес от Cerim

Нова посока за марката, за да може да реагира още по-пълно на нуждите на съвременната архитектура: нови големи размери гранитогрес, които се комбинират помежду си с различни дебелини.

Разгледай каталога

Неутралните тонове

В този каталог италианската марка GAMBARELLI представя избрани плочки за баня в неутрални тонове. Неутралните нюанси винаги са добро решение. Те се комбинират лесно с всяко обзавеждане и подхождат на всеки стил.

Разгледай каталога

Съвременни плочи от Cerim

Прости, изчистени линии, модерно излъчване и неутрални цветове – съвременните плочи напомнят традицията на индустриалните подове. Тяхната гъвкавост, минимализъм и функционалност ги прави подходящи както за частни, така и за обществени места.

Разгледай каталога

Продуктов каталог на GAMBARELLI

Каталог на GAMBARELLI е семейна компания, основана през 1965 година и е една от първите за производство на плочки. Компанията не произвежда просто плочки. Нейните продукти може би са единствените с патент, който подобрява въздуха, който дишаме. Вижте всички характеристики на продуктите, както и огромното им разнообразие в този каталог.

Разгледай каталога

Колекция мебели за баня 2016

Неизчерпаемо творчество, голям опит, умело майсторство – всичко това са показали занаятчиите в основата на Gaia Mobili, съобразявайки се с нуждите и желанията на клиентите. Всеки отделен продукт е със свой отличителен стил, а всички негови детайли се въплъщават в елегантност и оригиналност.

Разгледай каталога

Каталог на Lamborghini/ 2016

Нов уникален стил, перфектен баланс на изследванията, иновациите, ангажимент и любов – всичко това Lamborghini представя в своите колекции, с които да създадете един луксозен дом. Всички тях можете да откриете в сайта ни в секция „Лукс колекция Lamborghini”.

Разгледай каталога

Решителни пространства

Каталог на Cirfe за 2016, в който ще видите кухненски плотове и плотове за баня, мивки, вани и душ корита, плочки Zenon, както и техните характеристики.

Разгледай каталога

Дизайнерски предложения от Devon

Италианския производител Devon & Devon представя луксозни дизайнерски мивки за баня. Разгледайте каталога и се насладете на тези красиви модели.

Разгледай каталога

Твърда повърхност

Каталог на Cirfe, в който ще видите плотове за баня и душ корита, както и техните характеристики.

Разгледай каталога

С дъх на пролет

Каталог на марката Aparici, която представя красив „дървен“ гранитогрес. Ако тези плочки Ви харесват, потърсете в нашия онлайн магазин подбрани колекции на Aparici, които предлагаме. При нас ще намерите разнообразие от модели гранитогрес с изумителни имитации на дърво, с красиви текстури, нюанси и размери.

Разгледай каталога

Стил винтидж

Изключителни продукти на Aparici, подходящи за интериори в стил винтидж. Тези колекции не се предлагат в сайта ни, но могат да ви дадат страхотни идеи, които да осъществите с подобни продукти. Онлайн магазин за баня Керамо предлага огромен избор от плочки за баня и плочки гранитогрес на световни водещи компании, включително и Aparici. При нас ще намерите подходящите размери, текстури и цветове на най-изгодни цени.

Разгледай каталога

Общ каталог 2016/2017 на EGE SERAMIC

EGE SERAMIC е основана през 1972 г. в Измир. Компанията е една от най-добрите производители на плочки в света. С този каталог тя представя най-новите си изделия, които наистина ще Ви впечатлят. В нашия онлайн магазин ще откриете подбрани продукти на марката, с които ще можете да създадете красиви интериори в дома си.

Разгледай каталога

Колекция Есен/2016 от EGE SERAMIC

Вижте най-новите тенденции в есенната колекция от плочки за 2016 година на световно известната компания EGE SERAMIC. Почерпете идеи за обзавеждане на вашия дом. Ако тези продукти Ви допадат, потърсете в нашия сайт или се свържете с наш оператор онлайн за безплатна консултация. Ние ще Ви помогнем да направите най-изгодния избор за Вас.

Разгледай каталога

Пролетна колекция от EGE SERAMIC

Каталог на EGE SERAMIC за пролет 2016, в който ще видите едни от най-красивите колекции на марката. Компанията е основана през 1972 г. в Измир и нейните продукти са едни от най-предпочитаните в целия свят. Надяваме се да Ви вдъхновят да създадете впечатляващи интериори в дома си.

Разгледай каталога

Елегантно

Всеки интериор си има своето очарование. Ако харесвате земните тонове, колекция Rugo на Aparici ви дава идеи за елегантни интериори в „скучни” природни цветове.

Разгледай каталога

Ретро колекция

Красива ретро колекция плочки гранитогрес от Aparici, адаптирана към съвременните тенденции. Меките земни тонове позволяват безпроблемно интегриране във всяка съвременна среда и създаване на приятна модерна атмосфера.

Разгледай каталога

Уютно и завладяващо

Каталог на Aparici, в който ще видите някои от най-новите серии гранитогрес за 2016 година. В онлайн магазин Keramo ще намерите красиви колекции гранитогрес на марката, които ще Ви помогнат да създадете също толкова стилен и завладяващ интериор в дома си.

Разгледай каталога

Съвременни решения за Вашия дом

Каталог на Vives 2016/17 представя чувствени колекции за всеки стил и вкус. В него ще видите готови дизайнерски решения, които несъмнено ще Ви дадат много идеи и ще Ви помогнат да ги реализирате.

Разгледай каталога

Поредица от изненади

Вижте изумителни подови и стенни покрития с най-разнообразни съчетания, шарки, нюанси и текстури. Това са невероятните колекции на испанската марка VIVES. Ако тяхната красота Ви е запленила, потърсете ги в сайта ни. Ние предлагаме над 30 колекции и над 200 модела фаянсови, теракотни и гранитогресни плочки на марката.

Разгледай каталога

Общ каталог на Vives 2016/17

VIVES е лидер на международния пазар, благодарение на доверието на своите клиенти, идентифициране на качество, добро обслужване и развитие на иновациите. Продуктите на марката са един по-различен начин за създаване на нови среди, на които всеки да се наслаждава. Вижте и се убедете сами само с едно кликване.

Разгледай каталога

Съчетание от дизайн, иновация и функционалност

Roca постоянно прави иновации в дизайна и технологиите на своите продукти, което я превръща в отправна точка в сферата на пространствата за баня. В каталога ще видите различни видове смесители с красив дизайн, а също така в сайта ни ще откриете подбрани продукти на световната марка.

Разгледай каталога

Дизайн и икономия

Колекция за баня Nexo, представена от марката Roca, съчетаваща в себе си две на пръв поглед противоположни концепции: замислена е с идеята да бъде достъпна за всеки. Дизайн и икономия – същината на колекцията. В нашия сайт ще намерите още продукти Nexo. Всички те са перфектно оформени, придават усещане за докосване от модерността и се комбинират в малки пространства.

Разгледай каталога

Просто съвременно

Roca представя нова колекция смесители L20, чиито прости, съвременни и интуитивни форми ги превръщат в отлично решение за всяка баня.

Разгледай каталога

Общ каталог на Roca

В каталога ще видите нови тенденции, колекции и практични решения на Roca – глобална марка в света на обзавеждането на баня. От основаването си през 1917 г., Roca се фокусира върху промените и нуждите на обществото, поради което нейните каталози са истинско отражение на промените в пространството на банята през почти стогодишната история. В сайта ни ще откриете избрани продукти на марката - тоалетни чинии и казанчета, моноблоци, писоари и бидета, седалки и капаци, мивки, смесители, душ колони, поддушови корита, вани, мебели за баня, аксесоари за баня, мозайки и промоционални комплекти.

Разгледай каталога

Нова концепция за интегрирана тоалетна

Roca представя ново поколение тоалетни, които не изисква монтиране на допълнително казанче и бутон, за да могат да функционират нормално. Вижте подробности в каталога за новото революционно решение в света на банята.

Разгледай каталога

Нова гама електронни смесители

Електронните смесители L90 и M3 са въплъщение на най-новите технологии, разработени от Roca и гарантират максимална степен на комфорт, хигиена и респект към околната среда. Това са автоматични смесители и батерии, които се активират от сензор. В сайта ни ще намерите още функционални смесители с красив дизайн и високо качество, както и много други продукти на марката, необходими за изграждането на Вашата баня.

Разгледай каталога

Съвместимост с различни стилове

Този каталог представя колекция едноръкохваткови смесители на марката Roca, която се вписва лесно във всеки интериор, като предлага решение на всеки, който търси голямо разнообразие в една единствена колекция. Вижте повече в каталога.

Разгледай каталога

Колекция санитарен порцелан и мебели

Санитарен порцелан и мебели от Roca, достъпни за всеки. Колекцията позволява широка гама решения, позволяващи да обновите банята си. Вижте още мебели за баня от марката в нашия онлайн магазин и изберете тези, които най-добре подхождат на интериора във Вашата баня.

Разгледай каталога

По-добра хигиена и ефективност в тоалетната

Roca представя ново поколение тоалетна с технологията Clean Rim (без ринг), която позволява по-добро разпределение на водата за измиване. Вижте подробности за Clean Rim в каталога. В сайта ни можете да намерите още много продукти на марката Roca - тоалетни чинии и казанчета, моноблоци, писоари и бидета, седалки и капаци, мивки, смесители, душ колони, поддушови корита, вани, мебели за баня, аксесоари за баня, мозайки и промоционални комплекти.

Разгледай каталога

Аксесоари за баня от KAPITAN

Имаме удоволствието да Ви представим иновативната марка аксесоари за баня – KAPITAN. В нея са събрани съвременни технологии с изчистена и функционална естетика. Марката Ви гарантира 100% неръждаема стомана с гарантирани състав и дълговечност, перфектен огледален финиш на продуктите, модерен дизайн и качество на ниска цена.

Разгледай каталога

Красиво използване на пространството в банята

Ideal Standard вярва, че банята не е просто функционално пространство, в което сутрин миете зъбите си. Тя трябва да бъде място за отдих, в което да се разкрасите и да се заредите с нова енергия. Затова през последните 100 години марката проектира продукти, които да Ви помогнат да създадете идеалната баня. Разгледайте каталога и се вдъхновете!

Разгледай каталога

Общ каталог на EGE SERAMIC

EGE SERAMIC е един от най-големия производител на керамични плочки в Търция. Компанията е създадена през 1972 г. и нейните продукти се продават в Европа, Азия, Северна Америка и Африка. В каталога ще видите най-новите колекции плочки за баня и разнообразни дизайнерски решения. Ако тази марка Ви допада, потърсете нейни продукти в сайта ни или посетете нашите магазини в София, Благоевград и Разлог, за да изберете модерна визия за Вашата баня.

Разгледай каталога

Каталог DANIEL 2016

Фирма DANIEL е италианска компания и е на пазара от 1985 г. Изделията на компанията се произвеждат от най-добри материали, а дизайнът им може да задоволи и най-взискателния клиент. Марката е синоним на дизайн, проучване, проектиране и технологии. В сайта на онлайн магазин Керамо ще откриете над 270 артикула на марката – смесители, тръбни окачвания, душове, аксесоари, комплекти за баня и др.

Разгледай каталога

Общ каталог на CIRFE 2016

Вижте широка гама от продукти на испанската марка CIRFE, която работи с най-нови технологии и не престава да изненадва с иновативни изделия и красив дизайн. Вече с над 30 години опит, продуктите на компанията са предпочитани в повече от 100 страни. В нашия сайт ще откриете над 50 колекции на марката и богато разнообразие от плочки за баня, плочки гранитогрес, мозаечни плочки, както и богато разнообразие от текстури, цветове, форми и размери.

Разгледай каталога

Оставете своя отпечатък

Уникален гранитогрес на испанската марка CIRFE, предназначени за места, за които ще си спомняте вечно. Ако искате и Вие да създадете ултра-стилен проект за вашия дом, разгледайте всички предложения на марката в нашия сайт и изберете най-доброто за Вас.

Разгледай каталога

Разкрийте истинския си характер

Домът трябва да заема централно място в живота ни. Времето, когато домовете оставаха незабелязани и само обитателите показваха своята индивидуалност, е приключило. С гранитогрес от CIRFE Вие можете да създадете атмосфера, която разкрива Вашия истински характер. Плочките на марката преобразят и завършват всеки дом по невероятен начин. Вижте всички предложения на CIRFE в сайта ни и изберете най-доброто за Вас.

Разгледай каталога

Великолепни външни и вътрешни подови покрития

Гранитогрес с изключителни характеристики от испанската марка CIRFE. Ако някой модел от тези удивителни плочки Ви е харесал, потърсете в сайта ни, където ще откриете голям брой серии гранитогрес на марката.

Разгледай каталога

Създайте дома на мечтите си

Гледайки продуктите на CIRFE, няма как да не се влюбите в тях. Невроятните колекции на марката могат да Ви помогнат да създадете мечтания дом. Вижте всички нейни предложения в нашия сайт и изберете най-доброто за Вас.

Разгледай каталога

Откраднете си идея от CIRFE

Гранитогрес с изключителни характеристики от испанската марка CIRFE. В сайта ни ще откриете над 50 колекции на марката и голямо разнообразие от плочки за баня, плочки гранитогрес и мозаечни плочки. С богатото разнообразие от текстури, цветове, форми и размери в колекциите си, което CIRFE предлага, всеки клиент ще намери това, което отговаря на неговия стил и предпочитания.

Разгледай каталога

Бъдете като у дома си, където и да сте

Гранитогрес от CIRFE –лидер в производство на подови настилки и плочки за баня. В сайта ни ще откриете над 50 колекции на испанската марка. Богатото разнообразие от текстури, форми и цветове може да задоволи всеки вкус.

Разгледай каталога

Българската традиция за санитарен порцелан и обзавеждане на банята

В този каталог ще видите продукти с марка Fayans на Рока Fayans предлага цялостни концепции за обзавеждане на банята в един стил - от умивалник, тоалетна чиния или моноблок, до смесителни батерии, вана или душ-кабина, мебели и аксесоари. Fayans отразява и следва вкуса и изискванията на българските потребители, като разработва новите си модели според различните размери на българските жилища – големи и малки. Усилията на Fayans са насочени в търсене на правилното отношение икономичност/ функционалност при съобразяване с европейските стандарти и достъпност на предлаганите изделия.

Разгледай каталога

Колекции с вечен дизайн и класа

Eleganza са колекции, специално предназначени за създаване на взискателни и елегантни интериори. В този каталог ще видите уникални дизайни, които винаги ще бъдат актуални, колкото и време да мине. Eleganza са плочките, които преди са живели само във Вашето въображение.

Разгледай каталога

Уникално и завладяващо

Колекция Kilim е вдъхновена от старинните ръчно изработени гоблени. Нейният етнически характер е в състояние да подобри всяка атмосфера с уникални и завладяващи мотиви. Перфектни елементи, разнообразни дизайни, събрани в едно цяло, създават очарователни и перфектни покрития във всякакви помещения.

Разгледай каталога

Магически уют

Испанските гранитогресни плочки на марката CIRFE са едни от най-предпочитаните на световния пазар. Компанията предлага на клиентите си изключителен баланс между качество и цена, богато разнообразие от цветове и текстури, все по-близки до природните нюанси. Новите колекции предлагат качество, топлина и магически уют. Всичко това е почти невъзможно да се усети, ако не събуете обувките си.

Разгледай каталога

Модерен и луксозен гранитогрес от Aparici

Генерален каталог на Aparici с модерен и луксозен гранитогрес. Почерпете идеи и вдъхновение за Вашите дизайнесркси решения. Ако някоя колекция Ви е харесала, потърсете в нашия сайт. Онлайн магазин Керамо предлага над 40 колекции плочки за баня и плочки гранитогрес на марка Aparici.

Разгледай каталога

Модерни и луксозни колекции плочки за баня от Aparici

Генерален каталог на Aparici, в който ще видите модерни колекции теракотни и фаянсови плочки за баня. Почерпете идеи и вдъхновение за Вашите дизайнесркси решения. Ако някой модел е привлякъл вниманието Ви, потърсете в сайта в категория <плочки за баня>. Онлайн магазин Керамо предлага над 40 колекции плочки за баня и плочки гранитогрес на марка Aparici.

Разгледай каталога

Луксозен и модерен гранитогрес от Aparici

Aparici е испанска компания, основана през 1961 година в Alcora, посветена в производството и комерсиализирането на фаянсови и теракотни плочки за баня, и плочки гранитогрес на националния и международния пазар. В каталога ще видите невероятни колекции, от които да почерпите страхотни идеи. Някои от колекциите можете да разгледате по-подробно на сайта ни.

Разгледай каталога

Модерен дизайн с класически аромат

С преоткриването на английските тухли, Aparici създава невероятната колекция Bricket, съчетаваща в себе си модерен дизайн и класически аромат, за да вдъхнови съвременни частни и обществени пространства, благодарение на разнообразието от цветове и покрития. Вие също можете да изразите себе си и да постигнете различни дизайнерски решения с помощта на разнообразието от цветове и покрития на марката, които нашият сайт предлага.

Разгледай каталога

Почерпете идеи и вдъхновение от колекция BAFFIN

BAFFIN e уникална колекция гранитогресни плочки на марката Aparici. Плочките с дебелина 7,4 мм са с отлично качество и изключителна устойчивост. Предназначени са за покриване на големи повърхности. Перфектно се вписват във всички съвременни интериори. Техните иновативни релефи придават оригиналност на всяко помещение. Почерпете идеи и вдъхновение от колекция BAFFIN.

Разгледай каталога

Re_Tour - Връщане към камъка

Уникален каталог гранитогресни плочки с изтънчен дизайн създаващ усещане за близост до природата.

Разгледай каталога