БЛОГ

Плочки за баня с 3д ефект

Плочки за баня с 3д ефект

Категории Гранитогрес
3D манията не започва с очилата за виртуална реалност и 3D филмите. Страстта към триизмерните изображения използвани с декоративна цел е много стара, но как се стигна до 3D плочки за баня, е някак естествено продължение на тази страст. От край време аристократи и богати фамилии са искали да имат в своите покои най-красивите образи и визуални постижения в техните култури. След като обаче технологиите се развиха, ние като съвременни потребители и собственици на баня имаме възможност да инсталираме плочки, които са с триизмерни образи нарисувани или снимани от най-добрите визуални артисти ..
Прочети повече
Кухненски мивки тека

Кухненски мивки тека

Категории Гранитогрес
Компанията Тека винаги е впечатлявала своите клиенти, а и почитатели, със страстта и емоциите, които са вложени във формите всичките им продукти за кухня. Не случайно мотото, вдъхновението, и визията на крайния продукт имат винаги толкова общо помежду си. В този текст ще обърнем внимание на финеса в дизайна на различните модели кухненски мивки teka. Това на което залагат от компанията в последните години, специално за кухненските мивки е, изборът на неръждаема стомана и полирана повърхност. Избор, с който се затвърждава традицията на олекотената и практична визия. Без значение дали..
Прочети повече
Плочки Versace

Плочки Versace

Категории Гранитогрес
Когато чуете името Версаче, може би се сещате за мода, облекла, лукс, но в този текст ще представим един продукт, който засяга моделите плочки Versace. В интерес на истината, световноизвестният модел бранд започва производството на луксозни плочки за обзавеждане през 1997 г. в колаборация с още една компания. Така че в плочките, които са представени за закупуване, са заложени ценностите на компанията да представя италианския стил и превъзходни качества, независимо от това за какви продукти става въпрос. Колекциите плочки Versace обединяват в своя дизайн няколко ключови фактори, които ги..
Прочети повече
Сифони Виега

Сифони Виега

Категории Гранитогрес
Целта на всички престижни производители на продукти за баня е да се преодолеят ежедневните предизвикателства пред собствениците, за да им доставят повече комфорт, сигурност и функционалност в банята. Със сигурност това са и целите на компанията Viega, която има сериозно присъствие и доставя много иновации във ВиК индустрията в последните години. Техните сифони за баня са продукти от ново поколение, които променят качествено ползването на банята. Продуктовата категория на немската марка обхваща всички части в банята, които имат нужда от използването на сифон. Това са подови сифони, сифон..
Прочети повече
Пано за баня

Пано за баня

Категории Гранитогрес
Съвременните изисквания за обзавеждане в банята са напълно в тон с исканията на хората да имат по-красива баня и като цяло завършен естетически вид. Това обаче може да се постигне по различен път, на различна цена и според предпочитанията на самите собственици. В този текст ви представяне опцията пано за баня, която също е алтернатива на другите видове декоративни намеси в банята. Преди да заговорим за естетика, нека кажем нещо много важно. За да може паното да е красиво и дълготрайно в интериора на банята, трябва да се инсталира от специалисти, които владеят техниката на поставяне. ..
Прочети повече
Комплект за баня

Комплект за баня

Категории Гранитогрес
Чудите се какво е комплект за баня? Това е съчетание от няколко продукта за насоченост към елементите на функционалното озбавеждане в банята. Обикновено съчетанието е от 3, 4, 5 или повече продукти за баня, които закупени заедно идват на по-добра цена, отколкото ако закупите всеки поотделно. Какви са възможните комбинации? Много разпространена е комбинацията е от няколко смесителя: за мивка, душ и вана, както и душ пита, или ръчна душ слушалка. Обикновено такъв комплект се избира, така че дизайнът на продуктите да си пасва така, че когато се поставят по местата, да се постигне единен ст..
Прочети повече
Почистване на плочки в банята

Почистване на плочки в банята

Категории Гранитогрес
Да почиствате сами плочките в банята е почти изкуство. Поне така излиза от стотиците статии по темата в Интернет. За да не объркваме още повече собствениците и домакините, които сами почистват плочките в банята си, в този текст ще предложим по-различен подход. Принципно много от съветите, които можете да срещнете в нета са насочени към един унифициран подход. Без значение дали почиствате керамични плочки или гранитогрес, плочки от камък и т.н. забелязва се повърхностен подход сякаш всичко е едно. Това обаче е грешно.   Да вземем пример с гранитогресните плочки в банята. Те мо..
Прочети повече
Термостатичен смесител

Термостатичен смесител

Категории Гранитогрес
Термостатичните смесители за баня са отличен начин да създадете по-сигурна среда, поне що се отнася до ограничаването възможностите да се изгорите. Ето защо много домакинства, особено такива с няколко малки деца, често сменят обикновените смесител за душа с термостатичен такъв. В тази статия ще обърнем внимание на важността на термостатичните смесители.   Нека започнем с опасностите. Ако температурата на водата достигне 50 градуса по Целзий, тя може да причини изгаряне след 5 минути, тоест инстинктът на човек е да се отдръпне и да намали температурата. Когато обаче температурата..
Прочети повече
Плотове за баня

Плотове за баня

Категории Гранитогрес
Плот пространството е едно от най-удобните приложения в интериорна домашна среда. Какви обаче предимства имат те що се отнася до поставянето им в банята. Останете с нас в текста, за да разберете.   Първо следва да се каже, че дори най-малкото отделено пространство например за сапунерка при мивката може да се счита за плот пространство. Просто защото на открито и равно място там може да се постави аксесоар за баня, който е ежедневно нужен и се използва от хората в дома.   Иначе плотът в банята е много по-голям от малките отделения или рафтове, при които можете да разполага..
Прочети повече
ЛЕД осветление за баня

ЛЕД осветление за баня

Категории Гранитогрес
Преди да изберете LED осветление за баня, желателно е да се запознаете какво представлява. Така ще знаете по-добре как да се възползвате от качествата на този вид осветителни тела, които също много добре се ползват и за интериора в банята.   LED или ЛЕД е съкращение на светлинно емитиращи диоди. Това са вид полупроводници, през които преминават електрони, които се превръщат в светлина. Няма спор, че ЛЕД осветлението е много популярно в съвременното обзавеждане за банята, защото носи редица предимства. Едно от тях е по-добрата енергийна ефективност. Също така стилният дизайн и възмож..
Прочети повече
Магазин за баня Симеоновско шосе

Магазин за баня Симеоновско шосе

Категории Гранитогрес
Трябва ви магазин за баня при Симеоновско шосе в София. За да не се впускате в пътешествие по булеварда, ние от keramo-bg.com предлагаме страхотното удобство на онлайн пазаруването. Просто изберете адреса от вашето мобилно устройство или компютър, и започнете вашия онлайн избор.     Предлагаме огромна база с продукти за баня, разпределени според потребителското търсене и предназначение на самите изделия за баня: керамични и гранитогресни плочки за баня; смесители за баня; санитарен фаянс, душове и вани, душ кабини, душ панели, аксесоари за баня.     Всеки ..
Прочети повече
Магазин за баня Гео Милев

Магазин за баня Гео Милев

Категории Гранитогрес
Търсите магазин за баня в Гео Милев в София. Ние ви предлагаме предимствата и удобствата на онлайн пазаруването в keramo-bg.com. Без да напускате дома си или от офиса си, можете да разгледате богата онлайн база с продукти за баня. Трябват ви плочки за баня – избирате от огромно количество от най-престижните марки на пазара.   Трябват ви санитарен фаянс, смесители за баня, аксесоари за баня, ние предлагаме разнообразието, от което да избирате. Заедно с това всеки продукт е представен с добро описание, със снимков материал, който показва съчетания в интериорна среда. Очакват ви ощ..
Прочети повече
Магазин за баня Лозенец

Магазин за баня Лозенец

Категории Гранитогрес
  Лозенец е прекрасен жилищен квартал в София, който предлага изключителни удобства на своите жители. Ние в www.keramo-bg.com ви предлагаме страхотната възможност вместо да търсите магазини за баня в Лозенец, да изберете предимството на онлайн пазаруването. Услугите свързани с този вид избор на продукти за баня са много добре развити и що се отнася до София, можете още в същия ден да получите избран продукт.     Изборът от огромна база с продукти като само в плочките за баня можете да избирате от поне дузина световни марки; същото важи и за смесителите за баня, с..
Прочети повече
Магазин за баня Младост

Магазин за баня Младост

Категории Гранитогрес
Район Младост в столицата е почти колкото средно голям град в България, така че понякога намирането на магазин за баня в Младост не е толкова лесно. Ние ви предлагаме отлична алтернатива за пазаруване онлайн в www.keramo-bg.com. Без да ви се налага да излизате от вкъщи, можете да изберете от разнообразна база с продуктови категории за банята.       Просто сядате през компютъра, лаптопа или с телефон в ръка и избирате плочки за баня, смесители за баня, душ кабини и вани, санитарен фаянс, материали и аксесоари за баня; промоции, разпродажба, дори можете да поръчате..
Прочети повече
Магазин за баня Перник

Магазин за баня Перник

Категории Гранитогрес
  За всеки, който търси магазин за баня в Перник, опциите са да потърси такъв с физически адрес в града или да се възползва от уникалния шанс докато си седи вкъщи, да избере онлайн от продуктовата база в www.keramo-bg.com       Онлайн пазаруването предлага страхотните удобства от удобно място в домашна среда или в офиса, да избирате от голяма база с продукти за баня: керамични плочки и гранитогрес; душове и вани, душ кабини; тоалетни чинии, биде, умивалник; смесители за баня; аксесоари и материали за обзавеждането и много други.     &nb..
Прочети повече
Магазин за баня Дупница

Магазин за баня Дупница

Категории Гранитогрес
За потребителите, които търсят магазин за баня в Дупница, можем да предложим нашия онлайн вариант, чрез  който разглеждате, избирате, сравнявате, и купувате продукти за баня.     В  www.keramo-bg.com можете да намерите изключително богат асортимент от продукти, от които да избирате. Очакват ви снимки, описания, съчетания на всякакви видове плочки за баня; смесители за баня, душ и вана; огромна категория санитарен фаянс, в която има окачени тоалетни чинии и биде, моноблок, уникални колекции мивки за баня; категория за душ кабини и вани; аксесоари за баня и не на..
Прочети повече
Магазин за баня Сандански

Магазин за баня Сандански

Категории Гранитогрес
Сандански като южен курортен град е притегателен център не само за българи, но и за гърци, македонци които пазаруват там най-различни стоки. Тази среда е развила много силен търговски усет и понякога просто символичните по-малки магазини не са единствената опция за пазаруване на продукти за баня.   Когато имате спешен проблем, например със счупено кранче, с нужда от нов хавлийник, етажерка, можете да отидете до магазин в Сандански, който предлага масови продукти за баня. Такива продукти с традиционен дизайн, които са по-масови могат да се намерят в магазини и в по-малки градове. Так..
Прочети повече
Магазин за баня Банско

Магазин за баня Банско

Категории Гранитогрес
Търсите магазин за баня Банско! В малки градове като Банско, пазаруването на продукти за баня може да става по два начина, като и двата имат своите свързани предимства. Онлайн пазаруването за баня позволява от сравнително далечно място да поръчате уникални продукти, които да поставите във вашата баня. В курортен град какъвто е Банско, това е дори е още по-голяма възможност за местните собственици, които така могат да повишат качеството и цената на апартаментите и хотелите си.   Банско от друга страна е притегателен център за представители на фирми предлагащи продукти за баня. Така ч..
Прочети повече
Магазин за баня Пазарджик

Магазин за баня Пазарджик

Категории Гранитогрес
  Търсите магазин за баня Пазарджик. Опциите са две. Познавате магазините, които са разположени в града и разчитате на това, че те ще разполагат с продуктите за баня, които търсите. Разбира се физическите магазини са много полезни за спешно търсене на продукти, за по-масови такива, така че не трябва никога да се пренебрегват.       Втората опция е неограниченият свят на онлайн пазаруването, поне като възможност за избор. Там можете да се възползвате от снимков материал, описания на продуктите, цени, намаления или промоции. Заедно с това, ще имате възмо..
Прочети повече
Магазин за баня Велико Търново

Магазин за баня Велико Търново

Категории Гранитогрес
  Прекрасният Велико Търново е по-специфичен български град, заради местоположението си и заради историческото наследство. Това не означава, че няма добре развити градски услуги, магазини и онлайн пазаруване. Що се отнася до пазаруването на обзавеждане за баня, опциите на търновчани са две: класически магазин за баня Велико Търново и онлайн магазини.     Онлайн магазините дават възможност на хората от Велико Търново да изберат продукти за баня в най-различни категории. Имате опцията не само да изберете това, което търсите, но и да видите как изглежда, как се комбини..
Прочети повече
Магазин за баня Плевен

Магазин за баня Плевен

Категории Гранитогрес
Плевен е още един чудесен български град, в който има високо ниво на обслужване, услуги, добра икономическа среда и активно население. Това създава възможност и за добри възможности в сектора занимаващ се с продукти за баня, обзавеждане за баня, магазини за баня Плевен.      Плевенчани могат да разчитат на две популярни опции, когато им се налага пазаруване за баня. Едната е традиционната – избор на продукти от фирмен магазин за баня в града, а втората е чрез онлайн пазаруване и същевременно достъп до голяма база с мебели, санитарен фаянс, душ, вани, плочки за баня..
Прочети повече
Магазин за баня Бургас

Магазин за баня Бургас

Категории Гранитогрес
Бургас е град, който повиши жизнения си стандарт и икономическите си показатели през годините, в които и онлайн бизнеса се разви стремглаво. Това доведе и до по-високо ниво на услугите в сектора за обзавеждане за баня. Физическите магазини, които предлагат продукти за баня обогатиха продуктовата си база, а онлайн обслужването също е на друго ниво.      Бургас е голям град, което създава среда за повече магазини за баня. Това води до повече възможности за бургазлии от гледна точка достъп до стоки и услуги в обзавеждането за баня. Защото понякога закупуването на даден..
Прочети повече
Магазин за баня Варна

Магазин за баня Варна

Категории Гранитогрес
Варна като град – морската столица на България – предлага отлични потребителски услуги, както онлайн, така и във физическите магазини. Високо е нивото на обслужване във физическите магазини, така и в обслужването и доставките при поръчки от онлайн магазини. Така и в сектора обзавеждане за баня, като възможностите в голяма град като Варна са по-големи, както откъм брой магазини, така и откъм онлайн пазаруване.   Нека започнем с вариант – онлайн магазин за баня. Не е нужно да обикаляте и да търсите магазин за баня Варна, за да изберете например луксозни плочки за баня, луксозни с..
Прочети повече
Магазин за баня Стара Загора

Магазин за баня Стара Загора

Категории Гранитогрес
Стара Загора е прекрасен български град, който все повече повишава своите икономически резултати. Що се отнася до пазаруването за обзавеждане за баня, възможностите за старозагорчани са насочени в две насоки: да пазаруват онлайн или да посетят физически магазин за баня Стара Загора, който предлага плочки за баня, санитарен фаянс, душ аксесоари и т.н..   Онлайн пазаруването дава възможност на хората от Стара Загора да разгледат продукти за баня в най-различни категории. Достъпът е до много голяма база с продукти и аксесоари, които са на различни престижни брандове. Така че не само се..
Прочети повече
Магазин за бани Пловдив

Магазин за бани Пловдив

Категории Гранитогрес
Много потребители се интересуват от разликата да се пазарува онлайн или да се посети магазин специализирал в продажбите на даден вид стоки. Още по съществен е въпроса, когато става дума за обзавеждане за баня, обзавеждане за бита, продукти за баня и т.н. Затова тази статия разглежда произволно предимствата и недостатъците. Примерът е с магазин за бани в Пловдив.   Магазин за плочки за баня Пловдив   Пловдив е изключителен град в културно и демографско отношение, и се нуждае от услуги, които да са на нивото, което многото потребители задават. В търсенето на обзавеждане..
Прочети повече
Готови модели за баня

Готови модели за баня

Категории Гранитогрес
Практиката в последните години, която се разви благодарение на Интернет връзките, е все повече собственици да търсят готови модели за баня. В смисъла на това, че хората не се интересуват от конкретния модел плочки за баня, или мебелите за баня, или санитарния фаянс по отделно, но ги искат заедно, да ги видят как изглеждат в композиция. Ето защо си заслужава да отделим един текст, конкретно за готовите модели в банята, които може да представляват съществен интерес.  ​ Примерни модели за баня Редно е да се каже обаче, че моделите за баня не са конкретно по ваше желание. Наприме..
Прочети повече
Ползите от душ кабина по поръчка

Ползите от душ кабина по поръчка

Категории Гранитогрес
Душ кабината е просто още един вариант за оформяне на личното душ пространство в банята. В този текст ще разгледаме не само ползите от това да имате душ кабина, но тя да бъде изработена по поръчка.   Предимствата да имате душ кабина по поръчка са следствие. Защото вие може да закупите готова душ кабина, но ако тя не пасва добре на размерите в банята, то не можем да говорим за предимства. Затова  душ кабината по поръчка разрешава този проблем. Тя ще се изработи според заданието, което изисква самата баня.   Душ кабината по поръчка не е такава само заради размерите. Сп..
Прочети повече
Идеи за бежова баня

Идеи за бежова баня

Категории Гранитогрес
​​ Търсите идеи за бежова баня? В последно време този неутрален цвят преживява истинско възраждане в интериорния дизайн, затова заслужава специално внимание. Като всеки цвят с неутрални характеристики, той може и да се намеси прекалено силно и да покрие интериора, но когато е внесен с мярка, ще разберете защо толкова се търси.      Бежова баня   За да се насладите на бежовото и неговите нюанси трябва да оцените как светлината действа във вашата баня. Колко от нея е естествена, колко е привнесена с различното осветление за баня.   Бежовото в гол..
Прочети повече
Синя баня – безкрайно усещане

Синя баня – безкрайно усещане

Категории Гранитогрес
Имате афинитет към синия цвят – според дизайнерите и брокерите на недвижими имоти сте късметлии. Синята баня създава безкрайно усещане, а цветът като такъв присъстващ в интериора увеличава цената на дома. Какво ги кара да смятат това? Нека да разберем.   В България повечето бани са традиционни като интериорен дизайн, това значи, че бялото преобладава. Когато към него обаче се добавят сини елементи: синя стена, сини плочки, синьо оцветени мебели за баня, традиционното се превръща в модернистично.   Свежо и светло усещане в банята се постига в комбинация от бели мебели за б..
Прочети повече
Червена баня

Червена баня

Категории Гранитогрес
Да се заложи изцяло на червения цвят в банята е риск, защото сетивата ще започнат прекалено много да бушуват. Не че е невъзможно или пък забранено, просто препоръките са такива, да се внимава. Затова в този текст ще разгледаме няколко успешни внасяния на червения цвят в интериора който подсилва дадена декоративна тема или подчертава стила на обзавеждането.   Червено на второ ниво – интересно решение е да се обзаведе банята в бели плочки малко над нивото на санитарния фаянс, а оттам нагоре стените да се оцветят в червено.  Червеното може да е от тапет с ивичест мотив и други дек..
Прочети повече
Интересни решения с етажерка за баня

Интересни решения с етажерка за баня

Категории Гранитогрес
Първото нещо, което трябва да направите в обзавеждането за баня, след като бъде поставен санитарният фаянс, душа и плочките, е да осигурите складово пространство. Сапуни, шампоани, кърпи, хавлии, тоалетна хартия, и още много тоалетни принадлежности трябва да бъде разпределени по местата си, така че да бъдат винаги до човека, който ще се нуждае от тях.   В този смисъл, етажерките за баня се появяват като помощник от първа необходимост в интериора на банята. В този текст ще разгледаме няколко бързи, лесни и интересни решения.   Дълги декоративни рафтове са нещо луксозно в б..
Прочети повече
 Нови идеи с балатум за баня

Нови идеи с балатум за баня

Категории Гранитогрес
Според експертите по обзавеждане за баня, съвсем нормално е нещо, което е било популярно в миналото, интересът към него да се възроди. Такъв е случаят с балатумите за баня, които сякаш бяха забравени като възможност, но сега пак намират приложение, в мокрите помещения в дома – било то кухня или баня. В този текст ще разгледаме какви нови идеи можете да реализирате в банята с качествен балатум.   Балатумът е подова настилка направена от полимерни съединения. За битова и комерсиална приложимост, той се прави от PVC, като основното му предимство е, че евтин и сигурен заместител на по-с..
Прочети повече