БЛОГ

Плочки за баня бордо

Плочки за баня бордо

Категории Гранитогрес
Когато искате да разгледате интересни като цвят плочки за баня, заповядайте в продуктовата база във keramo-bg.com и категориите свързани с плочките. Можете да видите много идеи за баня обзавеждане с плочки в красиви цветове, които излизат от класическата схема. Моделите са придружени с описание, снимки, цена, произход – цялата информация е на ваше разположение. В този текст ще ви запознаем с цвета бордо.     Бордо. Бордо цветът е тъмен, сенчест, в мерло червено с дъбов полутон. Определено това е цвят с вкус на вино. Известен е като елегантен и трезв цвят, който се отнася..
Прочети повече
Плочки за баня антрацит

Плочки за баня антрацит

Категории Гранитогрес
Потребителите търсят най-различни плочки за баня и колкото повече модели гледат, толкова повече започват да сравняват и четат какво би било най-подходящ избор за тях. От своя страна производители и дизайнери също не спират с изненадите и това изпълва пазара с безброй възможности. Една от тях са плочки за баня в цвят антрацит. Те са супер стилни като излъчване, елегантни и леко мистични.      Те са специални именно със своя цвят - антрацит. Антрацитът е почти тебеширен и земен отиващ към черно или много тъмно сиво. Самият антрацит е вид въглища, използвани в ТЕЦ за п..
Прочети повече
Тюркоазени плочки за баня

Тюркоазени плочки за баня

Категории Гранитогрес
Хората разглеждат най-различни плочки за баня и колкото повече модели видят, толкова повече започват да се колебаят  какво да изберат. Дизайнерите и производителите също имат своите изненади и това изпълва пазара с безброй възможности. Една от тях е тюркоазени плочки за баня. Те са страхотно красиви като визуално въздействие.      Това не са някакви специални плочки за баня, но просто в цвят тюркоаз. Тюркоазът е синьо-зеленикав цвят, базиран на едноименния скъпоценен камък. Думата тюркоаз идва от френското за "турски", тъй като скъпоценният камък първоначално е..
Прочети повече
Нови модели плочки за баня

Нови модели плочки за баня

Категории Гранитогрес
Не е задължително да ходите в Дубай на изложения за плочки, за да разгледате нови плочки за баня. Така както не е задължително да ходите в Болоня, Париж или Лондон поради същата причина. Освен ако не сте крупен търговец на плочки за баня, а сте обикновен собственик, на който му предстои ремонт на плочките в банята, просто изберете онлайн средата, за да разгледате нови модели плочки за баня.     Новите модели плочки за баня се появяват първо именно на споменатите изложения. Докато стигнат на българския пазар обаче ще мине известно време, тъй като си има естествени търговс..
Прочети повече
Непързалящи се плочки за баня

Непързалящи се плочки за баня

Категории Гранитогрес
Непързалящи се плочки за баня, антислип, противохлъзгави, можете да ги срещнете с много определения. Обаче тези определения са гаранцията, че плочките ще създадат по-сигурна среда за ползващите банята. Този тип плочки са с предназначение само за помещения с влажна и мокра среда.     Всеки знае, че  банята е едно от най-опасните помещения в къщата. Безопасността в нея трябва да е приоритет на хората, затова при търсене на непързалящи се плочки за баня много стриктно трябва да се следи дали ще си осигурите такива. Те се означават специално, за да може купувачът да зна..
Прочети повече
Резедави плочки за баня

Резедави плочки за баня

Категории Гранитогрес
Хората търсят най-различни плочки за баня и колкото повече модели разглеждат толкова повече се чудят какво да изберат. Дизайнерите и производителите също имат своите изненади и това изпълва пазара с безброй възможности. Една от тях е резедави плочки за баня.       Това не са някакви специални плочки за баня, но просто в цвят резеда. Това е зелено  със сивкав нюанс и се класифицира като дизайнерски цвят. Името произлиза от листата на растението Reseda odorata – познато в България също като Резеда. Растението вирее в Европа, така цветът му е известен. Приложен в ..
Прочети повече
Грапави плочки за баня

Грапави плочки за баня

Категории Гранитогрес
Магазините за плочки за баня онлайн отвориха възможност за избор от най-различни видове плочки за баня. Така например можете само в един вид да разгледате негови подразделения в смисъла на това, че дизайнът е пригоден за дадена функция и създаден с определена естетика. В този смисъл грапавите плочки за баня са част от керамичните плочки за баня, но с по-грапава повърхност, която има своето предназначение.   Те се наричат още текстурирани и се отличават с по-фини или по-груби релефни елементи върху самата плочка. Днес дизайнерите предлагат различно опции, просто защото технологията н..
Прочети повече
Гумени плочки за баня

Гумени плочки за баня

Категории Гранитогрес
Когато обзавеждате банята си с настилки и облицовки имате на разположение достатъчно варианти. Гумените плочки за баня са един от тях. Както всички модели и те си имат своите предимства и недостатъци.     Този вид плочки  за  баня предлагат качества, които другите видове подови настилки не успяват. При тях няма опасността при керамичните и гранитогресните плочки, но които в комбинация с вода стават доста опасни.   Гумените плочки за баня спират тази опасност, защото каучукът е характерен антислип материал заради по-високия си коефициент на триене в с..
Прочети повече
Бани на изплащане

Бани на изплащане

Категории Гранитогрес
„Мога ли да взема кредит, за да си оправя банята?” Това е често задавам въпрос към консултанти по кредитирането. Отговорът е, че на съвременния пазар може да вземете кредит за почти всичко, стига да отговаряте на изискванията затова. Какво означава обаче бани на изплащане, нещо различно ли е от кредита?     Търсенето по темата бани на изплащане е свързано с това, дали може потребителите да направят банята си и след това в известен период насетне да заплащат за услугата, просто защото не могат да платят всичко на един път. Това обаче отваря ситуации в различна посока. По-..
Прочети повече
Баня идеи

Баня идеи

Категории Гранитогрес
Идеите за обзавеждане за банята са първо лични на всеки собственик и чак след това можем да ги припишем на дизайнерите, които създават уникални решения за всяка баня. Хубаво е обаче всяка баня, когато бъде завършена, да си личи, че в нейното обзавеждане е имало позитивна идея, реализирана в цялостната визия.     Независимо дали сте в процес на изграждане на нов дом или планирате да обновите съществуващата си баня, е полезно да сте в течение на най-новите тенденции в обзавеждането. За повечето от нас банята е лично убежище, място, където започваме сутрините си всеки ден. ..
Прочети повече
Бани дизайн

Бани дизайн

Категории Гранитогрес
Дизайнът в банята е свързан с традициите. Когато обаче мине достатъчно дълго време и най-различни дизайнерски решения са били водещи тенденции в обзавеждането за баня, се оформят най-различните стилове. Днес може да изберете дизайн с ретро или винтидж стил, в рустикален стил, в съвременен стил, в ърбан стил и какви ли още не стилове създали се през годините. Най-характерен обаче за повечето домашни бани е еклектичният стил. Това е така, защото собствениците след като направят банята с дома си, започват през годините да я променят според вкуса си. Слагат нови или премахват стари елем..
Прочети повече
Гранитогрес имитация на декинг

Гранитогрес имитация на декинг

Категории Гранитогрес
Имитиращите дървесна повърхност плочки за пода, стените и тавана е прието да се наричат декинг. Те са просто чудесно решение за банята. Такава баня изглежда стилно и необичайно. Но тя обикновено изисква чести грижи.   Монтаж   Плочките за външен вид на дърво обикновено се монтират върху бетонни плочи. За по-реалистичен под на дървения под, не забравяйте да изберете плочки с изправени ръбове - това са плочки с прави ръбове, които елиминират нуждата от фугиране и осигуряват гладък, равномерен външен вид на пода, доста за разлика от керемиден под. За влажни зони трябва д..
Прочети повече
Плочки имитация на травертин

Плочки имитация на травертин

Категории Гранитогрес
Плочки имитация на травертин упътване Минималната порьозност на използваните от вас плочки имитация на травертин характеристики и показатели влияе положително върху други свойства на материалите. Първо, слабо порестата плочка поради метода на формоване има по-голяма дебелина и по-добра устойчивост на огъване. Второ, неговата обща сила също ще бъде по-висока от тази на по-порьозните продукти.   Обърнете внимание на повърхността на керамичната плочка. По-добре е да поставите неглазирани плочки или порцеланови плочки около вратата. Повърхността им е по-грапава, така че рискът..
Прочети повече
Плочки имитация на тухли

Плочки имитация на тухли

Категории Гранитогрес
Плочки имитация на тухла   Съвременните облицовъчни плочки имитация на тухли за под и стена доста устойчиви на различни влияния материал за подово покритие. Относно дизайна си те могат да бъдат плочки за стена имитация на тухли единички, двойки, четворки и т.н. Плочки имитация на тухли   Когато избирате плочки за баня имитация на тухли на първо място, трябва да разберете нейните експлоатационни свойства. Най-основното е порьозността на материала, от който е направен продуктът. Колкото по-голяма е порьозността, толкова повече влага ще се натрупа продуктът. Ако при п..
Прочети повече
Мивки за баня

Мивки за баня

Категории Гранитогрес
Пазарувайте нашата богата колекция от мивки в традиционен и модерен стил. Бъдете сигурни, че ри нас ще намерите идеалната мивка за баня за вашия дом, тъй като нашата гама от мивки е изключително обширна, за да отговори на нуждите и вкусовете на всеки човек.     Ние предлагаме различни модели от стъкло, порцелан, камък, оникс, полимермрамор, метал и други здрави и устойчиви материали. При нас ще намерите богато разнообразие от окачени мивки, мивки с пиедестал, мивки за вграждане и самстоятелно стоящи мивки.   Предлагаме още ъглови, двойни и детски мивки. На..
Прочети повече
Евтини душ системи

Евтини душ системи

Категории Гранитогрес
Сигурно ви е омръзнало да чувате поговорката, че евтиното винаги излиза скъпо. Това е така в много случаи, но сега ще се опитаме да видим какво означава евтина душ система. Първо на всичко е ясно, че на пазара има по-евтини и по-скъпи като цена душ системи, но когато нещата се разглеждат детайлно, евтиното и скъпото започват да се размиват като категория.     На пазара има най-различни системи за душ обзавеждане в голямо разнообразие от ултра стилни модерни и традиционни дизайни. Така че по същество, трябва да има идеална опция за всеки търсещ идеалния вид декор за банят..
Прочети повече
Шарени плочки за банята

Шарени плочки за банята

Категории Гранитогрес
Съчетанието шарени плочки за баня може да включва в себе си различни търсения на потребителите. Затова в този текст ще се опитаме да свържем какво е общото в търсенето и как думата „шарени” всъщност може да се разбира.     Шарените плочки за баня не са шарени защото са нарисувани с шарки по тях. Да, има и такива модели, но те са екзотични като визия и се избират по-рядко от собствениците. По-скоро шарените плочки са такива декорирани с контрастни елементи благодарение на съвременните технологии. Това са декоративни плочки части от по-големи колекции. Върху една такава пл..
Прочети повече
Склад за банята

Склад за банята

Категории Гранитогрес
В този текст ще се говори за мебели за баня. Защото те са единствените, които могат да осигурят така важното складово пространство в банята за всички принадлежности, които са необходими за ползване в банята; за тяхната защита от влагата и за тяхното разположение на точното място.     Складовата част в банята е сред най-важните за добрата функционалност на помещението. Тя се състои от няколко различни части в банята, които събрани заедно осигуряват цялата складова част в интериора. Това може да са шкафовете и чекмеджетата на долния шкаф в банята, плотът върху него. Шкафов..
Прочети повече
Окачена тоалетна чиния с биде

Окачена тоалетна чиния с биде

Категории Гранитогрес
Може би едно от най-важните предимства на тоалетните монтирани на стена, е фактът, че спестяват подово пространство. Те са добро решение за малки бани, а фактът, че са леко повдигнати над нивото на земята, ще направи банята да изглежда все по-просторна. Когато добавите биде обаче, отново ви трябва достатъчно място, за да можете да ползвате и двата типа санитарен фаянс.     Няма спор, че тоалетна чиния и биде от типа за окачване на стена добавят страхотен дизайнерски елемент в помещението. Този комбиниран стил се използва сравнително по-рядко по нашите географски ширини, ..
Прочети повече
Свободностоящи вани

Свободностоящи вани

Категории Гранитогрес
В настоящия текст ще споделим някои факти за свободностоящите вани от гледна точка на съвременния пазар. За разлика от баните преди 20, та дори и повече години, когато ваните се вграждаха като конструкция в интериора, то днес тенденцията е за все повече свободностоящи вани в интериора на банята.     Относно фактор хигиена и удобство. Някои вани, като тези на крачета и тези в рамки, улесняват поддържането на чист район около и под ваната. Освен че са естетически привлекателни и се предлагат в множество стилове, много от свободностоящите вани са изключително удобни. Лесна ..
Прочети повече
Осветление за баня идеи

Осветление за баня идеи

Категории Гранитогрес
Да бъдеш в тренда всяка година и да сменяваш обзавеждането в банята, не е работа, която има много смисъл. Всеки ремонт в банята струва пари, а всяка малка промяна в интериора може води до промяна в облика на банята. Затова големите решения се вземат предварително, обмислено и с цел да изкарат много години. Така е и с осветлението за баня.     Технологичните промени в последните години доведоха до много нови решения за осветление в най-интимното помещение в дома. На преден план са нови идеи, нови дизайни, ново отношение към цялостното осветление в банята.   В з..
Прочети повече
Вентилатор за баня

Вентилатор за баня

Категории Гранитогрес
Съвременните модели вентилатори са снабдени с различни допълнителни устройства, които правят използването им по-удобно и икономично:   Възвратна клапа - предотвратява навлизането на въздух от вентилационните канали в помещението, дори когато вентилаторът не работи. Вентилатори за баня с клапа са необходими, ако вентилационният канал е общ за няколко помещения.   Сензор за влажност - открива наличието на излишна пара във въздуха и позволява на вентилатора да работи само когато е необходимо.   Сензор за движение - включва качулка и осветление, когато хората с..
Прочети повече
Подови настилки за баня

Подови настилки за баня

Категории Гранитогрес
Облицовъчните подови настилки за баня с плочки са търсени, защото този материал е лесен за почистване, устойчив на влага и има отлични естетически свойства.  Довършителните материали могат да се използват в банята или коридора, тъй като тези помещения не са претоварени с други интериорни детайли. Често моделът на такава плочка е представен с геометричен шаблон. Други пространства, в които се инсталират тези плочки могат да бъдат кухнята, тоалетната, детската стая, дневната, хола, терасата, стълбището или двора.     Подови настилки за баня монтаж Има много модели ..
Прочети повече
Зелена баня

Зелена баня

Категории Гранитогрес
Зелена баня характеристика Зеленият цвят се счита за символ на естествената енергия и положителните емоции. Когато е в баня в зелено, където има различни нюанси на зелено в интериора, човек се отпуска и успокоява. Този цвят засяга нервната система и е много положителен. Той дори помага за облекчаване на стреса и намаляване на тревожността.     Разнообразието от нюанси е ключово тук. Използваме думата "зелено" за много оттенъци на този цвят, от които има голям брой в природата - това може да е липата, маслината, смарагдът и много други. Списъкът е безкрайно дълъг. С..
Прочети повече
 Магазин за баня Манастирски ливади

Магазин за баня Манастирски ливади

Категории Гранитогрес
Търсенето на магазин за баня в Манастирски ливади принципно може да е свързано със интереса към продукти във всички категории за баня обзавеждане. Затова съвременните онлайн услуги могат предоставят тази отлична възможност за живеещите в квартала в София да използват даден сайт, който предлага много продукти с в много категории. Такъв вид услуга предлагаме в сайта КЕРАМО Когато ви трябва умивалник за баня, санитарен фаянс – окачена или стояща тоалетна чиния, моноблок, биде; душ кабина или душ параван; смесител за мивка или душ;   първоначално просто правите преглед на възможни..
Прочети повече
Магазин за баня Оборище

Магазин за баня Оборище

Категории Гранитогрес
Търсите магазин за баня в Оборище с физическо адрес, но в квартала макар и да има достатъчно магазини, пак не намирате това, което търсите. Разкарването по София пак не ви гарантира, че ще намерите луксозния смесител или мивката за плот, която ви трябва в този момент. Редно е да споменем за онлайн алтернативата KERAMO, защото получавате нужното време и спокойствие да разгледате повече модели в конкретна категория. Искате да видите нови предложения керамични и гранитогресни плочки за баня, декоративни 3D настилки и облицовки; душ обзавеждане и различни модели вани. Просто отваряте търсен..
Прочети повече
Магазин за баня Овча купел

Магазин за баня Овча купел

Категории Гранитогрес
Онлайн или във физически магазин, винаги като потребителите търсите качествени продукти за баня, това важи и когато ви трябва магазин за баня в Овча купел. Някак си пазаруването в квартала винаги е било част от културата на българина, но в съвременния свят, когато предлагането осигурява много по-голямо разнообразие за всеки потребител. Така че предложението ни за онлайн магазин баня е предложение 24 часа за много повече продукти без да имате нужда да обикаляте голямо изложбено пространство Keramo показва актуалното в света на обзавеждането за баня на българския пазар. Всяка една ка..
Прочети повече
Магазин за баня Дружба

Магазин за баня Дружба

Категории Гранитогрес
Търсите магазин за баня в Дружба и макар да знаете магазините с физически адрес в квартала, те не работят 24 часа. Винаги можете да влезете онлайн вмагазин KERAMO,  за да потърсите всичко, което ви трябва. Това е алтернативата, която е доброто решение, което включва. Интернет сайта поддържащ онлайн магазин за баня. Вътре ще намерите много повече продукти конкретно разпределени в категории. Бързо и лесно, по всяко време на деня влизате в категориите: плочки за баня; санитарен фаянс, душ обзавеждане, смесители за баня; всички те със своите подкатегории и специални продукти. &nbs..
Прочети повече
Магазин за баня Люлин

Магазин за баня Люлин

Категории Гранитогрес
В София не е нужно да обръщате целия град ако живеете в Люлин, за да намерите магазин за баня. Познавате добре района и знаете къде са физическите магазини откъдето може да се купи някакъв продукт за обзавеждането в банята.     От опит знаете, че не винаги може да сте удовлетворени от продуктите на разположение в същия този магазин с физически адрес. Това е напълно нормално, защото в един магазин за баня като част от квартала, не могат да се съхраняват много продукти, поради ограничение на складовото пространство. Ето и другия вариант!   Просто изберете онлайн..
Прочети повече
Боя за плочките в банята

Боя за плочките в банята

Категории Гранитогрес
Искате да боядисвате плочките в банята? Причините за такова решение можете да са няколко. Може банята да е прекалено стара и плочките да са изхабени на външен вид, а вие нямате много пари за цялостен ремонт на облицовката. Друг вариант е ако обичате промените и просто сте решили да придадете друг вид на банята. Има и други варианти, но това са основните причини.     Експертите препоръчват боядисването на плочките ако нямате възможност да се плащате за скъп ремонт в банята или когато не искате да си причините много проблеми с къртене и извозване на старите плочки. Успешни..
Прочети повече
Пластмасови плочки за баня

Пластмасови плочки за баня

Категории Гранитогрес
Има ли пластмасови плочки за баня? Сигурно това е въпрос, който може да ви е довел до този текст. Може би сте търсели алтернатива на керамичните плочки за баня и ето ви тук. Темата обаче няма как да е много обширна. Тя е специализирана, а и пластмасовите плочки не се продават толкова много в България. Нека обаче да изложим някои общи данни.     На пазара освен стандартните фаянсови плочки за баня има поне още 10 вида различни плочки. Всяка от тях има своите предимства и недостатъци. Конкретно пластмасовите плочки струват по-евтино в сравнение с керамичните, гранитогресни..
Прочети повече
Плочки имитация на ламинат

Плочки имитация на ламинат

Категории Гранитогрес
За съвременните технологии няма тайни що се отнася поне до производството на плочки за настилки и облицовки. Така че напълно в реда на нещата е търсенето на плочки имитация на ламинат. След като има плочки имитация на мрамор, на дърво, на камък, на цимент, на теракота, защо да няма и успешна имитация на ламиниран под.     Плочките, които имитират разни повърхности без да са същите, се изработват от керамична материя или гранитогрес. Чрез нанесената глазура и чрез дигиталната технология се нанася горен слой, който пресъздава търсената повърхност. Плочките имитация на лами..
Прочети повече