БЛОГ

Смесители за баня, променящи...

Публикувана на 21.03.2017
Смесители за баня променящи начина по който използваме банята Производителите на санитарен фаянс и на смесители за баня, много често изпреварват времето си или поне правят новите си продукти подходящи за потребители, които не са очаквали подобни решения. По световните изложения могат да се видят предложения и решения за баня, които изглеждат толкова луксозни, че сякаш са непотребни са масовия потребител. Това обаче е така само на пръв поглед. Защото знаем, че каквото се е появило в една баня, скоро ще влезе и в друга, и ако е достатъчно добро, то ще стане и за масово производство...
Прочети повече

Евтини плочки за баня – гаранцията...

Публикувана на 20.03.2017
Евтини плочки за баня – гаранцията цена-качество Когато търсите евтини плочки за баня – а такива има на пазара – трябва да се замислите дали за тази цена, ще получите качеството, което търсите. Но ако това е трудно постижимо или е въпрос на баланс, то има начин, в които да обърнете перспективата и да виждате нещата по друг начин. Избирането на плочки за баня трябва да се случи преди да сте започнали ремонта или изграждането на новата баня. Затова предварително тази сметка трябва да е била включена в бюджета за строително-ремонтната дейност във вашата баня. Трябва да г..
Прочети повече

Още доказателства за предимствата на...

Публикувана на 19.03.2017
Още доказателства за предимствата на гранитогресните плочки за баня Гранитогресът е материал, чийто качества го правят по-силен, по-твърд, по-чист, по-водоустойчив от всички друго масово продавани плочки за баня. Тази присъща гъвкавост дава началото на редица приложения и предимства като облицовка за различни архитектурни повърхности, и съвсем естествено като приложения за пода или стената в банята. Доказателствата за ползите на различните видове гранитогресни плочки са видими. Те са издръжливи и трайни. Водят се за едно от най-твърдите опции за облицовка на пазара. Т..
Прочети повече

Продукти за баня промоции...

Публикувана на 18.03.2017
Продукти за баня промоции – малки решения за големи резултати в банятаПромоциите не са направени, за да продават големи неща, а за да привлекат потребителя към дадени продукти Когато правите вашия проект за нова баня или за ремонт на старата ви баня, няма как да не ви минават мисли, да се възползвате от продукти за баня на промоции. Обаче не винаги те съвпадат, с това от което имате нужда. Все пак, промоциите на продукти за баня са направени, за да привлекат вниманието към общата гама продукти на дадения магазин или фирма или да рекламират нов продукт, който да си проправи път..
Прочети повече

Мивка за баня стандарт или...

Публикувана на 17.03.2017
Мивка за баня стандарт или мивка за баня ново поколениеИзборът зависи както от помещението за баня, така и от вашите идеи за иновации в интериора в банята Принципно, мивката за баня е най-използвания санитарен фаянс в банята ежедневно. Освен че е толкова функционална, нейният естетически дизайн винаги има решаващо значение за пълноценния интериор в банята и за общото излъчване в помещението. От много дълги години производителите за уреди, мебели и санитарен фаянс за баня са достигнали до една форма, която сме свикнали да виждаме като традиционна и която наричаме мивка за баня ..
Прочети повече

Нови плочки за баня

Публикувана на 16.03.2017
Дошло е време да търсите нови плочки за баня? Погледнете в тренди предложенията за годината, заедно с нас Всяка година, мястото за срещи на производители, дизайнери, търговци и клиенти е на изложенията за плочки за баня. Там се случват неща, които се развиват в различни посоки и задвижват напред тенденциите, които ще се случват в обзавеждането, облицоването и използването на плочки за баня. Като тенденциите могат да са в рамките на само една календарна година или да влияят на офертите и за следващата. Всичко това зависи от много фактори, най-важният от които е химията, която ще се..
Прочети повече

Смесители за баня – статистиката не лъже

Публикувана на 15.03.2017
Едни от най-често сменяните аксесоари за баня са: смесители за мивки и смесители за душ или вана  Онлайн-магазините, които продават аксесоари за баня, имат лесен начин да проверяват и да следят, кои продукти за баня се продават най-масово. Оказва се, че в категорията на аксесоарите, най-продавани са смесителите за баня. Защо обаче е така? Има няколко отговора на този въпрос. Най-общо към тези аксесоари се отнасят към смесители за мивки, смесители за душ и вана или познатите на обикновен език, кранчета за мивка, кранчета за душ или вана, които смесват топлата и студената ..
Прочети повече

Гранитогрес за баня и мивки за баня ...

Публикувана на 14.03.2017
Гранитогрес за баня и мивки за баня – комбинация със здрав и стилен характер Гранитогресът като материал, който се използва като материал за плочки за баня, за облицовка и настилка в банята е отличен избор в модерната баня. Пред клиентите често стои въпроса, как да съчетават различните видове плочки за баня от гранитогрес, с най-различните видове мивки за баня. Когато сте изправени пред такъв избор, трябва да мислите концептуално, тоест да имате ясна представа какво искате да постигнете. Принципно гранитогрес за баня днес се предлага в най-различни варианти. Плочки за..
Прочети повече

Санитарен фаянс и евтини решения за малка баня

Публикувана на 13.03.2017
В малките помещения за баня всеки сантиметър е важен, затова избирайте компактен санитарен фаянс Връщаме се от Италия, където последно разгледахме какво вълнува дизайнерите в обзавеждането за баня. Знаем че италианският дизайн не е шега работа, а е марка със световно значение, затова нека споделим какво видяхме там като тенденции и настроения. И как модерните дизайнери използват санитарен фаянс, за да организират пространството конкретно в баня с по-малко помещение. В последно време, малката баня, малкото помещение за баня, се явява като изключително предизвикателство..
Прочети повече

Симетрия в банята

Публикувана на 12.03.2017
Симетрия в банята: чрез класически решения  с огледала за баня и мебели за баня Симетрията в банята е необходима, за едно по-хармонично използване на помещението. Без едно прегледно съчетаване на мебелите в банята, на санитарния фаянс на уреди в банята, без да искате можете да получите едно неестествено положение в банята, което ще повлияе на настроението и сетивата в негативен план. Днес е лесно да намерите вдъхновение как да организирате пространството в новата си баня. Едно хармонично пространство с много функционални ползи в банята най-често се постига между ..
Прочети повече

Организация в банята...

Публикувана на 10.03.2017
Организация в банята – всичко координирано и подредено, от душа, през мебелите и санитарния фаянс Съвременната баня все повече се превръща в едно хармонично пространство. Дизайнерите залагат на координацията в помещението, а хората вземат идеите без да се замислят. Просто пример е, например рамката на душ кабината, може да бъде в хармония като цвят с финитурите на обзавеждането. За да се организира пространството в новата баня и се стигне до идеята за всичко подчинено на координацията, резултатът може практически да е лишен от грешки. За тези, които не знаят от къде д..
Прочети повече

Класическата синя баня

Публикувана на 09.03.2017
Можете да върнете усещането за класическата баня в син цвят,чрез избора на плочки за баня в синя текстура, уреди и мебели за баня в син цвят Баня в сини нюанси не е някакво изключително и луксозно решение за тези, които имат големи и светли помещения. Ето няколко идеи, за да поставите този цвят във всякакъв тип баня. За да постигнете една баня с характер и да се усети вашето лично усещане дайте път на вашата творческа страна. Доверете се на наситени цветови тоналности на плочките за баня и на уреди и мебели за баня в цветове.  Един класически цвят в банята, който..
Прочети повече

Огледалата за баня

Публикувана на 08.03.2017
Огледалата за баня, огледалните шкафове за баня, могат да бъдат използвани в проектната част от подреждането на интериора в банята Огледалото по начало е произведение на декоративното изкуство в интериора. В този смисъл историята на красивия дизайн на огледалото започва много преди модерните виртуозни изпълнения в интериора. В този смисъл огледалото за баня от ново поколение носи в себе си много традиция и история, и дизайнът му като форма на декоративно изкуство с модерни елементи е само част от тази традиция. Модерното огледало за баня, освен че е стилно, е многофун..
Прочети повече

Смесителите за баня

Публикувана на 07.03.2017
Аксесоари за баня, продукти смесители в категориите: мивки, душ и вана Съвременният дизайн на аксесоарите в банята надминава нашите очаквания за естетика и функционалност. Категориите смесители за баня: смесител за мивка, смесител за душ, смесител за вана, са отделни функционални категории, но с едно предназначение. Да разпределя водата като капацитет, температура и струя според мястото на което се използва: дали ще е на мивката, дали ще е за душа или за ваната. Смесител за мивкаНай-често използваните смесители за мивка за стоящите смесители. Те са с функционални ..
Прочети повече

Окачените тоалетни чинии

Публикувана на 06.03.2017
Конзолни тоалетни чинии, окачени на стената тоалетни чинии, тоалетна чиния стил биде – изборът е пред вас Първо, окачени тоалетни чинии от ново поколение пестят пространство в банята. Поставени така че да не се отделя обособена квадратура за тоалетната част в банята, а като част от интериора, те спестяват достатъчни пространство в малката баня. За да не изброяваме второ и трето, конзолните тоалетни чинии имат и много силно естетическо въздействие върху обзавеждането в помещението на банята. Просто защото дизайнът им се различава много от стандартните тоалетни чинии и могат да се с..
Прочети повече

Мивки за баня, кранчета за баня

Публикувана на 05.03.2017
Едно модерно съчетание на техника и стил, на естетика и функционалност Няма как да се залъгваме повече като потребители. Новите мивки за баня и кранчетата за баня, в съчетанието им, вече не гледат само на дизайна. Модерната баня е пестене на вода и енергия, а съчетанието на мивката за баня с кранчетата и околното пространство е най-добрия начин за реализация на модерното мислене. Що се отнася до кранчето свързано с мивката за баня, чрез технологични устройства, скрити във вътрешността на кранчето, могат да доведат до спестяване на вода от около 50%. Една от функциите ..
Прочети повече

Продукти за баня промоции

Публикувана на 04.03.2017
Изберете продукти за баня на промоции, за да направите вашата баня още по-модерна и през новата календарна година Тук ще ви предложим интересна идея, как да реализирате нови идеи в банята, които да са модерни, свежи и изискани, и да дойдат в интериора благодарение на продукти за баня на промоционални цени. Може би не сте се замисляли над този модел, но чрез следенето на промоциите, можете да попаднете на предложения, които да са в крак с модата в обзавеждането за баня. Някои от тях ще направят банята ви много по-луксозна с много изискано пространство, докато други са по-функционал..
Прочети повече

Плочки за баня гранитогрес

Публикувана на 03.03.2017
Гранитогресните плочки за баня днес са модерната алтернатива на обзавеждането в банята От мощен и тежък материал, гранитогресът постепенно се превърна в отлично решение за интериора на банята, което придаде всички свои положителни качества  в интериора. И в България днес, гранитогресните плочки, все повече увеличават популярността си и се намират в топ търсенията на потребителите. На тяхно разположение има български гранитогрес и вносен гранитогрес от лидерите на пазара на гранитогресни плочки, които се появяват пред тях във своите виртуозни предложения за обзавеждане в банят..
Прочети повече