БЛОГ

Завеси за баня

Завеси за баня

Категории Гранитогрес
Колкото и да ви се струва странно, има завеси за баня. След като обаче четете този текст, значи съзнателно сте ги потърсили. Между различните завеси за баня има две общи неща: като първото е, че те са направени с хидрофобна финитура, която ги предпазва от влажната и мокра среда в банята, и това гарантира по-дълъг живот в интериора. Второто общо е тяхното съчетание на естетика и функция, да служат като преграда оформяща интимното пространство – било то за цялата баня ако се поставят на прозорците или за душа, ако се ползват като душ завеси.     Завесите в банята, които се..
Прочети повече
Лири за баня

Лири за баня

Категории Гранитогрес
В зависимост от разположението на банята в дома, нейната големина и климатичните особености в даден район, в един момент трябва да се помисли за отопление в банята. Един от вариантите е изборът да падне върху лира за баня. Ето и няколко реда по темата, които може да са ви от полза.     Лирата за баня се избира пропорционално размерите на помещението. В този смисъл се вземат под внимание техническите данни на всеки модел, така че да се направят простите сметки. Те са важни, за да се изчисли ефективността на конкретния модел спрямо размерите на банята където ще го инсталир..
Прочети повече
Врати за бани

Врати за бани

Категории Гранитогрес
За да бъде банята в идеално функционално състояние тя трябва да бъде и перфектно изолирана, облицована. Това включва и вратата в банята, която трябва да е много добре уплътнена, да издържа на влагата идваща от помещението. В този смисъл не можете да избирате току така врата за баня, а добре е първоначално да се видят какви са вариантите и какво се предлага като цяло на пазара.     Вратите за баня често се пренебрегват – това не трябва да го правите, ако съвестно търсите да изберете най-доброто. Вратите всъщност играят много важна роля в интериорния дизайн на помещението ..
Прочети повече
Магазин за баня Ямбол

Магазин за баня Ямбол

Категории Гранитогрес
Влезли сте в магазин за баня в Ямбол с физическо представителство, но не сте попаднали на продукта, който ви трябва. Това оставя лека нотка разочарование, но не трябва да ѝ се подавате. Онлайн магазин за баня ще ви свърши работа в този случай, защото в продуктовата му база ще намерите изключително разнообразие от продукти в най-различни категории.     Потърсете фаянсови плочки за баня, за под и за стена; гранитогресни плочки; душ системи, душ кабини и паравани; свободностоящи вани или хидромасажни такива. Санитарен фаянс с най-добрите модели тоалетни чинии, биде, умивалн..
Прочети повече
Магазин за баня Сливен

Магазин за баня Сливен

Категории Гранитогрес
Трябва ви магазин за баня в Сливен, който да е зареден с качествени продукти за баня, но и да предлага разнообразие. Първото е възможно, но второто не винаги. Затова е може да се позовете на алтернативния вариант, който е онлайн пазаруването.     Онлайн магазинът може да бъде лесно прегледан във всяка една категория продукти, от която се интересувате. Санитарен фаянс, смесители, душове и вани, технологични душ панели и хидромасажни душ кабини; настилки и облицовки от керамика и гранитогрес, аксесоари за банята, 3D панели и много други.   Всеки продукт е придру..
Прочети повече
Магазин за баня Ловеч

Магазин за баня Ловеч

Категории Гранитогрес
Отишли сте до магазин за баня в Ловеч с физически адрес, но не сте намерили всичко това, което сте търсили. Това оставя елемент на разочарование, но не трябва да ви отчайва. Има много добро решение включващо използването на Интернет, за да посетите онлайн магазин за баня. В него ще намерите много повече продукти в категориите, в които търсите.     А категориите не са никак малко. Плочки за баня, за кухня, гранитогрес с широко приложение; душ обзавеждане във всички посоки, душ кабини и паравани; разкошни вани, които създават лукс и комфорт в интериора; санитарен фаянс от ..
Прочети повече
Магазин за баня Кърджали

Магазин за баня Кърджали

Категории Гранитогрес
Попаднали сте на магазин за баня в Кърджали, с физически адрес, но не сте удовлетворени от продуктовата база съществуваща в него. Това е съвсем нормално, защото магазините за баня не могат да приемат толкова много, поради ограниченото складово пространство. Каква е алтернативата?     Изберете онлайн магазин за баня, който може да достави желания продукт до адреса в Кърджали. Дори да не пазарувате, по всяко време на денонощието можете да влезете онлайн и да започнете сърфирането във всички категории в сайта.   Трябват ви плочки за баня или плочки за кухня; реши..
Прочети повече
Какво значи калиброван гранитогрес

Какво значи калиброван гранитогрес

Категории Гранитогрес
За тези от вас, които не се интересуват какво е калиброван гранитогрес и как се прилага за настилки и облицовки, следващите редове ще бъдат много полезни.   Възможно е да срещнете определението калиброван гранитогрес, когато разглеждате различни модели плочки направени чрез тази технология на производство. Гранитогресните плочки са здрави, почти непроницаеми, а съвременните технологии ги правят и много стилни, и красиви за постигане на прекрасни композиции.     Какво обаче значи калиброван гранитогрес? Това са гранитогресни плочки изрязани чрез процеса на рект..
Прочети повече
Магазин за баня Казанлък

Магазин за баня Казанлък

Категории Гранитогрес
Качественото обзавеждане за баня е повече от необходимо за съвременния начин на живот според всеки специалист по интериорен дизайн. Когато търсите магазин за баня в Казанлък, с насока плочки, санитарен фаянс, мебели за баня и т.н., може да не получите достатъчно избор ако сте в магазин с физическо представителство в града. Онлайн обаче нещата стоят по съвсем различен начин.     В keramo-bg.com ще откриете всичко най-добро в основните категории за обзавеждането; като всяка категория е разделена на подкатегории, за да може да се центрира по-лесно търсенето на желаните прод..
Прочети повече
Магазин за баня Добрич

Магазин за баня Добрич

Категории Гранитогрес
Обзавеждането за баня направено по правилния начин е незаменимо удобство в съвременния интериор на всяка баня, затова когато търсите магазин за баня в Добрич, трябва да си осигурите възможно най-разнообразен асортимент.     Реално е в град като Добрич да няма толкова голям избор, затова keramo-bg.com се явява отлична алтернатива на физическите магазини в градовете. Просто отваряте сайта и разглеждате възможно най-много предложения в категорията, които ви интересува.   Изберете плочки, разделени в собствени категории: за под, за облицовка, гранитогрес;  Из..
Прочети повече
Магазин за баня Габрово

Магазин за баня Габрово

Категории Гранитогрес
Търсите голямо разнообразие от продукти за баня в магазин за баня в Габрово, но просто не можете да достигнете до това, кое търсите. В такива ситуации може да използвате онлайн пазаруването от магазин, който няма физически адрес в града, но предоставя възможност за избор на цяла гама в най-различните продуктови категории: от плочки за баня, през санитарен фаянс, вани, душ гарнитури и т.н.     Всъщност това е най-добрата възможност да се проучват възможно най-много модели във всяка една подкатегория, защото например плочките може да са за баня, за кухня, може да са гранит..
Прочети повече
Каква кухненска мивка да изберем

Каква кухненска мивка да изберем

Категории Гранитогрес
Няма наръчник, който да казва каква кухненска мивка да изберем за дома. При всички положения обаче има някои общи правила, които ако се спазват, винаги ще изберете най-подходящата кухненска мивка.     За разликата от банята, в която можете да си позволите по-естетическо решение, стоящ умивалник върху плот, вградена мивка в шкаф, то в кухнята нещата са поставени на практична основа. Затова няма чак толкова красиви и изящни кухненски мивки.   Кухненските мивки не са порцеланови, иначе би било невъзможно да миете чиниите и да ги ползвате по предназначение за потр..
Прочети повече
Тапет за баня върху плочки

Тапет за баня върху плочки

Категории Гранитогрес
Разнообразието от тапети предоставя голям избор на хората да ги прилагат в най-различни помещения. Когато решението е за поставяне в банята, хората обикновено задават едни и същи въпроси, сред тях е: „поставя ли се ли тапет за баня върху плочки?”     Когато стената в банята е захабена и нямате възможност да я замените с нови плочки, един тапет за баня пригоден за такъв вид помещение, може да свърши чудесна работа. Тапетът предлага комбинация от цветове, мотиви, образи, цялостна визия, които е невъзможно да направите по друг начин в банята на толкова приемлива цена. &n..
Прочети повече
Какъв гранитогрес за тераса

Какъв гранитогрес за тераса

Категории Гранитогрес
Терасата е такава част от архитектурата на една сграда, която може да бъде изложена на много силни климатични въздействия през цялата година. Следователно когато правите проект и решите да ползвате гранитогрес за пода и стените на терасата, резонно идва въпросът: „какъв гранитогрес за тераса да ползвате”.     Гранитогресът за тераса трябва да има характеристики според вида тераса. Ако терасата е закрита можете да си позволите гранитогрес с различни качества, но ако е открита тераса, тогава плочките гранитогрес трябва да са подсилени.   Иначе на обща база за те..
Прочети повече
Колко струва поставяне на гранитогрес

Колко струва поставяне на гранитогрес

Категории Гранитогрес
Гранитогресът продължава да бъде хит сред собственици правещи своите интериорни и екстериорни настилки и облицовки. Когато обаче човек за първи път избере гранитогресни плочки, тогава се сблъсква с въпроса: „колко струва поставяне на гранитогрес?”.     Първо което трябва да се знае е, че гранитогресните плочки се продават на цена за квадратен метър. Тоест ако трябва да облицовате под с площ 12 кв. метра, а плочките, които сте избрали струват 20 лева на квадрат, следователно ще трябва да платите 240 лв, само за плочките. Трябва да отделите пари за поне още 10% от закупено..
Прочети повече
Каква е разликата между теракот и гранитогрес

Каква е разликата между теракот и гранитогрес

Категории Гранитогрес
Теракотът и гранитогресът продължават да бъдат страхотно желани при избор на настилки и облицовки за най-различни интериори и екстериори. Каква е разликата между двата вида, ще разберете в следващите редове.     Теракот   Теракотът е материал, който се прави от изпичането на органична глина. Когато материалът не е обработен на грънчарско колело, и е изпечен на сравнително ниска температура в пещ, се полу       чава точно тази материя, която наричаме теракота. Произходът на думата е италиански и означава „изпечена земя”. Теракотът..
Прочети повече
Магазин за баня Велинград

Магазин за баня Велинград

Категории Гранитогрес
Велинград е град на водите, но това не значи, че лесно може да намерите магазин за баня. Тези с физически адрес разполагат с ограничен брой продукти, така че онлайн пазаруването веднага се явява тяхна алтернатива. Без да има физическо представителство в града, онлайн магазинът разполага с голям асортимент в различните продуктови категории. Потърсете плочки за баня за стената и пода; мебели за баня за обзавеждане и функционален интериор. Санитарен фаянс от ново поколение; смесители за баня в изящен дизайн. Душ обзавеждане, душ кабини и паравани; вани за релакс удоволствие. Всичко това в ..
Прочети повече
Магазин за баня Асеновград

Магазин за баня Асеновград

Категории Гранитогрес
Ако търсите магазин за баня в Асеновград, но не сте доволни от ограничения избор, който ви се предлага, веднага може да смените стратегията и да изберете онлайн пазаруване. Дори онлайн магазинът да няма физическо присъствие в града, то чрез онлайн сърфирането, спокойно можете да закупите продукти, които идеално ще паснат на търсенето. Онлайн магазинът за баня предлага качествен подбор на продукти в най-различните категории. Предложенията са на производители от цял свят, най-добрите на пазара, така че жителите на по-малките градове също да могат да се възползват от първокачествени мебели..
Прочети повече
Магазин за баня Видин

Магазин за баня Видин

Категории Гранитогрес
Средните и по-малки градове в страната понякога не разполагат с продуктовата база, за да задоволят търсенето за обзавеждането в  банята. Това може да се случи когато ви трябва магазин за баня във  Видин, който да не е зареден с продуктите трябващи ви за вашия проект. На секундата се появява алтернативата за онлайн пазаруване в специализиран магазин за баня, макар без физическо представителство в града. Онлайн от компютъра, лаптопа или смарт телефона, можете да сърфирате безпроблемно в сайта, за да намерите продуктите за баня, които търсите. Категориите са най-различни, с подка..
Прочети повече
Магазин за баня Кюстендил

Магазин за баня Кюстендил

Категории Гранитогрес
По необходимост търсите магазин за баня в Кюстендил, но това което намирате не ви е достатъчно. Другата възможност е онлайн пазаруването, което дава достъп до голяма база с продукти за баня във всички възможни категории. Още повече онлайн услугите са добре развити и напълно сигурно на домашния адрес можете да получите вашите нови мебели за баня, санитарен фаянс, смесители и т.н. Забележете, че онлайн пазаруването не е задължително, но пък дава възможност за много качествено проучване на пазара. Макар да няма физически представителство като магазин във вашия град, онлайн магазинът предос..
Прочети повече
Магазин за баня Гоце Делчев

Магазин за баня Гоце Делчев

Категории Гранитогрес
Търсите магазин за баня в Гоце Делчев!  Разбира се, че можете да разчитате на местните по-малки магазини, в които се продават належащи продукти за баня, аксесоари, стандартни мивки, санитарен фаянс и т.н. Когато това не ви е достатъчно има и алтернатива. Онлайн пазаруване в магазин, който няма физическо представителство в града, но осигурява възможност чрез Интернет да изберете желаната стока. Онлайн пазаруването дава възможност на всеки потребител много внимателно да избере категориите, в които търси продукт. Например плочките за баня може да са стенни и подови, може да са гранито..
Прочети повече
Магазин за баня Русе

Магазин за баня Русе

Категории Гранитогрес
Русе е сред големите български градове, който показва добро икономическо развитие в последно време. Това не значи, че в града можете да намерите, всичко което търсите. Може да има откъде да закупите стандартни неща за банята, но когато търсите нещо по-специфично нямате гаранция, че ще го намерите. Например една луксозна тоалетна чиния с дистанционно и без ръб за сто процентова хигиена много трудно ще намерите във физически магазин. Алтернативата е да посетите онлайн магазин за баня Русе, в който ще разгледате всичко, от което се интересувате, макар и да няма представителство с физически..
Прочети повече
Магазин за баня Враца

Магазин за баня Враца

Категории Гранитогрес
Това че не успявате да намерите магазин за баня във Враца, който да предлага разнообразието, което търсите, не значи, че трябва да се отчайвате. Днес онлайн перспективите пред потребителите са огромни и е достатъчно просто да посетите онлайн сайт, за да потърсите много повече продукти в категорията, която ви интересува. Керамо магазините нямат физически адрес във Враца, но всеки, който желае може чрез интернет да направи своето онлайн проучване. Категориите не са една или две. Може да разгледате плочки за баня, санитарен фаянс, смесители за баня, аксесоари, консумативи; алтернативни нас..
Прочети повече
Магазин за баня Шумен

Магазин за баня Шумен

Категории Гранитогрес
На всеки, на който се е случвало да търси магазин за баня в Шумен му се е налагало да се ограничава до това, което се предлага във физическите магазини. Не че то не е добро, просто е по-ограничено като варианти. Така хората, които търсят по-специални модели плочки за баня например може да искат да проверят повече модели преди да закупят, но просто да нямат възможност за това. Алтернативният вариант е онлайн пазаруване от магазин за баня, който дори да няма физически представителство в Шумен, може да задоволи потребителското търсене. Когато избирате плочки за баня онлайн, мебели за баня,..
Прочети повече
Обновена баня в частен дом

Обновена баня в частен дом

Имаме удоволствието ви да ви покажем снимки, които ни изпратиха поредните доволни клиенти. На тях ще видите тяхната баня, придобила напълно различен облик след ремонт. Те избраха да сложат плочки по стените с мраморен ефект, комбинирани уникални аксесоари за баня. В нашия онлайн магазин ще откриете богат избор от мраморни плочки, както и тези красиви аксесоари на марката Etruska.                           ..
Прочети повече
Завършен проект на частна баня в София

Завършен проект на частна баня в София

Представяме ви един от новите ни завършени проекти софийски частен дом, чийто собственик избра продукти от нашия електронен магазин. За банята са използвани гранитогресни плочки с размер 60х120 Supreme golden calacata на италианската марка Флавикер (на първите три снимки), а за хола черни плочки гранитогрес, отново с мраморна имитация на друга италианска марка - плочки Unique stone на Piemme (последните две снимки).   Тези плочки с интерпретация на мрамор са чудесно допълнение към модерните интериори и отлично се съчетават с естествени материали като камък, дърво, бетон и ст..
Прочети повече
Реализиран проект в спа хотел

Реализиран проект в спа хотел

Безспорно естествените материали и цветове винаги създават топла и уютна атмосфера. Подовите гранитогресни плочки с дървесен дизайн, които виждаме в първата снимка, предлагат най-добрата повърхност и създават спокоен и приветлив интериор с неповторимо модерно излъчване. Съвременните продукти, особено тези с имитация на природни елементи, се произвеждат с висок стандарт за устойчивост и високо качество, същевременно зачитайки околната среда.     Втората снимка показва банята, създадена изцяло с продукти от нашия онлайн магазин. Тук дизайнът също е вдъхновен от природните ..
Прочети повече
Реализиран проект на спа зона в петзвезден хотел

Реализиран проект на спа зона в петзвезден хотел

Завършен проект на спа зона в хотел 5 звезди Използван гранитогрес от онлайн магазин Керамо           ..
Прочети повече
Разпродажба на плочки за баня

Разпродажба на плочки за баня

Категории Гранитогрес
Разпродажбите на плочки за баня са страхотен шанс за много домакинства да направят нова настилка или облицовка в банята на една много по-добра цена от първоначалната. Как става това? Просто по време на разпродажба на плочки за баня, това което е например за един модел преди е струвало 40 лева на квадрат, в разпродажба цената може да е 24-25 лева на квадрат. Ремонтите в банята са скъпо удоволствие, особено когато става дума за смяна на настилки и облицовки. В този смисъл разпродажбата е един от онези пазарни прозорци в различно време от годината, когато една фирма обновява продуктите си ..
Прочети повече
Разпродажба на мебели за баня

Разпродажба на мебели за баня

Категории Гранитогрес
Разпродажбите на мебели за баня са уникален шанс за много домакинства да се сдобият с нови и качествени продукти в тази категория. Думата категория е правилно използвана, защото когато става дума за мебели за баня, те са най-различни по вид и функционалност и могат да се монтират в банята както като комплект, така и поединично. Обикновено разпродажби се правят във физически магазини, но и в онлайн такива, когато предстои зареждане на нови продукти. Тогава много останали по-стари модели могат да бъдат купени на по-ниска цена с 30%, 40%, понякога дори на половин цена. Това е страхотна въз..
Прочети повече
От къде да си купя мебели за баня

От къде да си купя мебели за баня

Категории Гранитогрес
Производството, търсенето и предлагането на мебели за баня се увеличи изключително много в последните 20 години, не само в България, но и в глобален план. Това се дължи изцяло на промяната в отношението и разбирането към функционалността на банята. Така че мебелите за баня се превърнаха в една цяла категория във физическите магазини и в онлайн магазините за обзавеждане в банята. Мебели за баня можете да разгледате, оцените и закупите именно от физически магазини на големи фирми, които имат по-големи площи, в които са изложени различни видове долни и горни шкафове, колони за баня, огледа..
Прочети повече
Кои цветя са подходящи за баня

Кои цветя са подходящи за баня

Категории Гранитогрес
Цветята в банята, различните растения, които можете да поставите в банята не са лукс. Може да се каже, че дори вече са необходимост както в практичен, така и в естетически план. Затова има и толкова много търсене на информация по темата. Трябва обаче да се каже, че не ги виждаме толкова често в интериора на банята, просто защото има някои ограничения за отглеждането им в такава среда.     За да имате растение или цветя в банята, се нуждаете от пространство, естествена светлина и подходяща влажност на въздуха. Така за банята са подходящи цветя, които не са толкова капризн..
Прочети повече