БЛОГ

Магазин всичко за банята

Готови ли сте да превърнете банята си в оазис, подобен на спа център? Няма нищо по-хубаво от това да излезете от горещата вана или парния душ и да влезете в красиво проектирано пространство. Независимо дали обновявате, намалявате размерите си или за първи път добавяте нещо към настоящата си баня, има много начини да преобразите помещението. От елегантни нови мивки и смесители до разкошни вани - имаме цялото вдъхновение, от което се нуждаете, за да превърнете банята си от "хо-хум" в "уау"! Ние в Керамо сме онлайн магазин, който претендира да има всичко за банята. Има толкова много ..
Прочети повече
Магазин за баня Войводиново

Магазин за баня Войводиново

Когато търсите магазин за баня във Войводиново, обикновено трябва да се уверите, че живеете в региона. Съществуват обаче различни видове магазини за баня и може да се наложи да потърсите конкретно такъв. Например, ако търсите сапунерка, чаша за баня или диспенсър, трябва да отидете в конкретен вид магазин. Например магазините за домашни потреби могат да ги предлагат. Ако искате обаче да си закупите мебели за баня, долен и горен шкаф за баня, огледало за баня., тогава ви трябва специализиран магазин. Ние предлагаме разнообразие от висококачествени мебели за баня, които ще ви помогн..
Прочети повече
Реализиран проект Arya

Реализиран проект Arya

За нас е удоволствие да Ви представим поредната реализирана идея с материали, подбрани от Керамо, които са превърнали това малко помещение в шедьовър! За реализирането на този проект са използвани следните продукти: Arya 60/120 - гранитогресни плочки за баня в красива мраморна текстура, представена от марката Ege Seramik. Гранитогресните плочки с имитация на мрамор не са само класика в интериора, но и хитови тенденции в обзавеждането на банята. Плочки за баня от серията JUNGLE в размер 20/20 - на марката ELIOS. Тези плочки дават възможност за мн..
Прочети повече
Баня с мраморен дизайн

Баня с мраморен дизайн

Завършен проект на баня Използвани продукти:Плочки на италианския производител - Fondovalle Infinito 2.0 Patagonia Стенен Панел Mika Wall Line Jc1066-708T Light Brown Смесители и душ на италианския производител Daniel от серия Tiara       ..
Прочети повече
3д дизайн на баня за гости

3д дизайн на баня за гости

Категории 3D проекти
                            ..
Прочети повече
Магазин за баня Карлово

Магазин за баня Карлово

Търсите магазин за баня в Карлово? Ние предлагаме много повече от това, което търсите. Днес можете изцяло онлайн да пазарувате продукти за баня от всички категории, така че да попълните списъка с всички продукти за ваш проект при ремонт на баня, строеж на нова баня, реновация на банята, просто защото в Керамо разполагаме със складово пространство, което позволява създаването на огромен брой продукти. Вие като потребители можете да се възползвате от тази възможност като сами направите разликата. Когато посетите физически магазин в Карлово, виждате ограниченото количество от продукт..
Прочети повече
Хавлии за баня

Хавлии за баня

Хавлиите за баня се предлагат в различни размери и всеки размер служи за уникална цел във вашия дом и баня. Макар ние в Керамо да не предлагаме хавлии за баня, защото те влизат в друг категория, предлагаме закачалки за баня, хавлийници, пешкирници, полици за баня и мебели за баня, където да ги съхранявате или окачвате. Ето видовете кърпи и хавлии, които се ползват в банята, според размер и предназначение. Кърпи за измиване. Те са най-малките кърпи за баня от хавлиена материя, в размер 30х30 см. Обикновено се използват за избърсване и изсушаване на лицето ви извън душа. Те също так..
Прочети повече
Комплекти мебели за баня

Комплекти мебели за баня

Вашата баня може да има стил и да остане организирана едновременно, като комплект мебели за баня отговаря най-пълноценно на тази концепция. Изработени от естествено дърво от масив, PVC, дървени плоскости, метал; в различни размери и конфигурации, изберете мебелите, които ще направят банята ви да изглежда като личен спа център. За да ви улесним при избора на мебели за баня, които най-добре отговарят на вашите нужди и пространство, ние сме разделили секцията мебели за баня на отделни елементи, където можете да изберете само долни шкафове, горни огледални шкафове, долни шкафове с вгр..
Прочети повече
Обзавеждане на мивката за баня

Обзавеждане на мивката за баня

Мивката за баня е това, място, което на квадратен сантиметър често събира повече тоалетни принадлежности от всяко друго място в банята. Защо обаче да не надградим този факт с идея за преднамерено обзавеждане на мивката за баня. Така че тя да стане красива и практична, и да няма безпорядък какъвто често се среща там.Ето няколко страхотни идеи. Първата е най-тривиална и е свързана с комплект аксесоари за баня в един стил и дизайн. Има много такива на пазара. Можете да изберете комплект от керамика, от полирезин, или метален комплект, според общия дизайн в помещението.Обзавеждането край..
Прочети повече
Декор за баня

Декор за баня

Ако се местите в нов дом или мислите да актуализирате банята, да разберете откъде да започнете, може да се почувства малко обезсърчително. Може да не осъзнавате, че това всъщност е друга част от дома ви, която наистина може да се възползва от вашето лично отношение към декора. Съсредоточете се върху стиловете, които харесвате в други аспекти на живота си. Вземете вдъхновение от вашия гардероб, градината ви или разгледайте онлайн списания за баня дизайн. Погледнете и към себе си, към семейството си, отчетете всички вкусове, за да може да използвате ремонта като възможност да изрази..
Прочети повече