БЛОГ

Огледало за баня

Огледало за баня

Категории Гранитогрес
Не са малко статиите, които сме писали за огледала за баня, led огледала за баня, огледала част от шкафове, от врати, рамкирани и безрамкови огледала и др. Понякога изборът на най-доброто огледало за вашето пространство може да бъде предизвикателство.     Има смисъл да обмислите избора си на огледало за баня по начина, по който правите достатъчно проучване преди да купите врата или душ кабина, или вана. Огледалото е едно от първите неща, които виждате и забелязвате, когато влизате в помещението. Освен това, то си е  функционален елемент и откъм практичност и откъм е..
Прочети повече
Баня обзавеждане

Баня обзавеждане

Категории Гранитогрес
Тази статия е директна прелюдия към категориите на Керамо за продукти, с които можете да направите цялостно баня обзавеждане. По принцип темата за обзавеждането в банята е един от най-обширните въпроси, които може да се разискват. Това е тема за разговор както на производители, на дизайнери, на маркетинг специалисти и на потребителите, които виждат крайния продукт.     Тук в Керамо, можете именно като потребители да разгледате цялата гама с продукти разделени в категории, които са преминали през разговора на дизайнерите, производителите и експертите и са на пазара, за да..
Прочети повече
Баня направи си сам

Баня направи си сам

Категории Гранитогрес
Тази тема е много обширна, но и трябва много да се внимава с нея и да не се спекулира. Едно е да се направи баня от майстори, а друго е да се добавят елементи в банята, което самото домакинство може да направи. Тоест, сериозните неща в банята се оставят на майстори, тези засягащи леки промени в дизайна и декора могат да се оставят изцяло на семейния избор.     Когато решите да направите някакви промени в банята, които засягат естетическата визия в интериора, тогава може да се каже, че влизате в категорията „Избери си сам“ Достатъчно е да влезете в сайта на Керамо и да ра..
Прочети повече
Баня без плочки

Баня без плочки

Категории Гранитогрес
За мнозина банята без плочки е невъзможна мисия. Нещата обаче не стоят така. При положение, че махнете плочките в банята и след това искате да направите ремонт, не е задължително да слагате нови плочки. Днес пазарът предлага различни иновативни решения, които изпреварват традиционните плочки както по производителност, така и по естетика. Предимствата на баня без плочки са няколко, независимо дали пространството е ново или в ситуация на ремонт.     Ето някои от алтернативи, а след това и различните предимства, които предлагат. Акрилни панели. Акрилните панели при душа, ко..
Прочети повече
Баня хотели

Баня хотели

Категории Гранитогрес
Хотелът е мястото, което избираме по наше усмотрение, когато отиваме на почивка или поради чиста необходимост, когато трябва да нощуваме в друг град с професионални цели. В банята на хотела гостите трябва да се чувстват спокойно и най-важното удобно. Така че когато се проектира банята в хотел, къща за гости, мотел, спа център и т.н. се цели да се получи помещение, което е уютно, приятно, безупречно чисто и ароматно.     Първото изискване, което трябва да се спази, за да може да се случи това е самото проектиране да отговаря на законовите норми. След като банята в хотела ..
Прочети повече
Готови модули за баня

Готови модули за баня

Категории Гранитогрес
Под готови модули за баня се разбира най-вече мебели за баня, които идват асемблирани до крайния потребител и просто трябва да се поставят в интериора и да е ползват по предназначение. Мебелните модули за баня, не трябва да се бъркат с модулната баня, която е цялата сглобена и готова за инсталиране и ползване. Такива бани са скъпо удоволствие и все още не са популярни на българския пазар.     Модулните мебели са набор от мебели, които могат да бъдат пригодени така, че да отговарят на вашата баня. Те набират популярност поради многото предимства, които предлагат на потреб..
Прочети повече
Луксозни комплекти за баня

Луксозни комплекти за баня

Категории Гранитогрес
Банята е мястото, в което можем да си позволим най-много лукс, защото в крайна сметка за обзавеждане се предлагат не малко луксозни комплекти за баня. Те се предлагат в най-различните категории и това е видимо, когато посетите сайта на Керамо.     Широко разпространена е луксозната гама продукти в категорията аксесоари за баня. Комплектите там представляват една истинска изложба на комбинирани сапунерка, чаша за четки за зъби, диспенсър, с които да украсите умивалника, но и четка с контейнер за тоалетна чиния в същия луксозен дизайн. Производителите използват мрамори, те..
Прочети повече
Майстори за гипсокартон

Майстори за гипсокартон

Категории Гранитогрес
Майстори за гипсокартон ще ви трябват в различни ситуации, когато трябва да изградите преградни стени, да направите някакъв вид изолация, да изгладите неравности при облицовки в интериора, когато ви трябват дизайнерски декоративни решения и за други подобни дейности. Така както ги изредихме всяка процедура има свой собствен тертип на извършване, така че майсторите, които избирате, трябва да могат да владеят конкретната.     На пръв поглед майсторите биха могли да направят всичко, обаче не винаги е така. Например изпълнението на една преградна стена за едни може да е мног..
Прочети повече
Вътрешни ремонти

Вътрешни ремонти

Категории Гранитогрес
Обновяването на дома се счита за най-трудния и решаващ етап в живота на всеки човек. Може да има много причини за това. Някои трябва да направят това, защото са закупили ново жилище, което се нуждае от довършване, докато други просто искат да модернизират стар апартамент и да му придадат красив и стилен външен вид.     Независимо дали се планират козметични или основни ремонти, процесът трябва да се извърши правилно. За да направите това, трябва не само психически да се подготвите за предстоящия процес, но и внимателно да разработите план за действие, от който ще зависи ..
Прочети повече
Баня аксесоари

Баня аксесоари

Категории Гранитогрес
Умело избраните комплекти за баня аксесоари са изключително важни за крайния резултат от декорацията на банята. Всичко, което трябва да знаете, когато става въпрос за освежаване на вашата баня, е че аксесоарите за последния довършителен щрих, с който може да придадете луксозно докосване на вашето хигиенно пространство.     Малки тела за баня Когато става въпрос за баня аксесоари, най-малките детайли могат да направят огромна разлика във външния вид и цялостното усещане. Малките тела (смесители, държачи за тоалетна хартия, хавлийници, осветителни тела и други) въздейст..
Прочети повече
Санитарен фаянс за баня

Санитарен фаянс за баня

Категории Гранитогрес
Санитарният фаянс е безкрайно интересен. При нас ще намерите богат асортимент от модели санитарен фаянс за баня цени, материали и дизайни. В този пост ще разгледаме три основни типа санитарен фаянс – окачен, инсталиран към стената и с класически модел.     Окачен  санитарен фаянс - функционален и универсален избор Все по-често хората избират окачен санитарен фаянс за банята си: това е жизнеспособно решение, което предлага много важни предимства. Една от основните характеристики, която си струва да се обмисли при окачения санитарен фаянс е, че такива тела осигуряв..
Прочети повече
Мебели за баня по поръчка

Мебели за баня по поръчка

Категории Гранитогрес
Смятате ли, че във вашата баня царят хаос и бъркотия? Има ли навсякъде кърпи и  тоалетни принадлежности, натрупани върху плота ви? Мислите ли, че просто няма достатъчно място за поставяне на аксесоарите ви за баня? Ако това е състоянието на вашата баня, време е да я организирате с помощта на стилни мебели за съхранение.     Може да поръчате мебел за баня по поръчка чрез интернет от нас. Нашите продукти за организация на банята обхващат богат асортимент шкафове за съхранение и огледала за баня, които са идеални за големи или малки бани. Ние разполагаме с пвц мебели з..
Прочети повече
Смесители за баня мнения

Смесители за баня мнения

Категории Гранитогрес
В наши дни в търговската мрежа има огромно разнообразие от смесители и водопроводни елементи, които радват клиентите с естетичен външен вид и иновативни технически функции. При нас, в КЕРАМО, може да намерите разнообразни модели смесители за баня цени на отстъпка.     Сред смесителите се срещат следните типове: еднолостов; с две клапи; сензорен. Кой тип да изберете зависи само от вашите предпочитания, навици и цели. Въпреки това, единичните лостове придобиват все по-голяма популярност, тъй като те са по-лесни за отваряне и затваряне с мокри или сапунени ръ..
Прочети повече
Свободно стояща вана цена

Свободно стояща вана цена

Категории Гранитогрес
Свободно стояща вана цени и промоции Релаксиращата вана е понякога това, от което се нуждаете, особено след дълъг работен  ден. Ако обичате да релаксирате, потопени във водата на ваната, може би търсите решението, което най-добре отговаря на вашите нужди. Красива и комфортна свободно стояща вана ще придадат на вашата баня нотка на оригиналност, която подобрява декора и осигурява отпускането, който заслужавате. Така вана комбинира стил и практичност в едно. Тя е удобно решение, което може да изберете сред различните модели, които каталогът на онлайн магазина ни keramo-bg.com предлага. ..
Прочети повече
Гранитогрес външен монтаж

Гранитогрес външен монтаж

Категории Гранитогрес
Гранитогрес за външен монтаж След като човек избере гранитогрес, той със сигурност ще потърси екип от майстори, които биха могли да го монтират на определеното място, наричано обект. Обектът може да бъде не само неговата къща, но и офис, магазин, заведение или хотел.     Монтаж на гранитогрес върху стъпала Не винаги обаче всичко се случва в този ред "поръчка-> търсене на професионалисти за монтаж", защото най-добре обмислените проекти се изпълняват в обратния ред. Първо трябва да потърсите хора, които са специализирани в работата с необходимия материал, а след т..
Прочети повече
Плочки в банята до тавана

Плочки в банята до тавана

Категории Гранитогрес
Има няколко неща, на които е добре да обърнете внимание при инсталирането на плочки в банята от тавана до пода. Изборът и монтажа на плочки както в баня до таван окачен, така и в баня до таван от гипсокартон, до голяма степен ще определят вида на банята и настроението, в което го оставяте. С този пост ще ви покажем как да направите вашата баня привлекателна и уютна.      Какви са начините?   Метод номер 1: цялата стена. Полагане на плочки върху стените на банята от пода до тавана е често срещано решение. Но в същото време често се получава нежелан ефект: ..
Прочети повече
Фирми за довършителни работи София

Фирми за довършителни работи София

Категории Гранитогрес
Фирмите за довършителни работи в София са тези, които ще направят финалните щрихи след строителството и ремонта в къщата, апартамента, в хотела, в магазина ви в София. Ние от Керамо предлагаме най-добрите продукти за обзавеждане и ремонт, така че връзката ни с фирмите за довършителни работи е бърз и качествена.     Можем да предложим много голям избор за продукти свързани с довършителни работи в банята, кухнята, терасите, коридора, дори и за довършителни работи в двора, гаража. Разгледайте категориите продукти във всички направления и изберете това, което ще ви трябва. П..
Прочети повече
Ремонт на апартаменти София

Ремонт на апартаменти София

Категории Гранитогрес
Ремонтът на апартаментът не е само да планувате какво ще правите, кои майстори ще го извършат и колко пари ще струва. В крайна сметка, обзавеждането, аксесоарите, елементите, които ще добавите след ремонта ще покажат новия вид на апартамента. В този ред на мисли, трябва ви опит как се прави ремонт на апартаменти в София.     Ние от Керамо предлагаме възможност да пазарувате обзавеждане за банята, за кухнята, за тези стаи от апартамента, които сте ремонтирали. Защото обзавеждането с най-качествените облицовъчни и функционални елементи е крайната фаза на ремонта.  ..
Прочети повече
Ремонти на баня

Ремонти на баня

Категории Гранитогрес
Банята е малко пространство, но може да причини големи главоболия. Запушените канализации и течащите кранове са незначителни неприятности, които разстройват ежедневния начин на живот. Но проблемите не свършват дотук. Ето някои често срещани проблеми с банята и с какво Керамо като отличен онлайн магазин за обзавеждане в банята може да помогне.     Образуване на мухъл, плесен, потъмняване на повърхностите в банята. Предлагаме отлични модели вентилатори за баня, които да осигурят най-добрата възможна вентилация във всякакви видове в банята.   При проблем с течащи..
Прочети повече
Фирми за ремонт на баня

Фирми за ремонт на баня

Категории Гранитогрес
Фирмите за ремонти в България са страхотно компетитивна и конкурентна, и затова не е лесно да намерите качествена фирма за ремонт на баня. Ние от Керамо предлагаме най-добрите продукти за обзавеждане и ремонт в банята, но освен това предлагаме и връзка с надеждни фирми за ремонт на баня, добри майстори и бързи решения при авариен ремонт.     Ремонтите в банята са най-различни и ако бъдат степенувани, има такива, които можете да извършите сами, има такива, за които може да ви помогне някои съсед с опит в домашни ремонти; има такива, които могат да се извършат от един майс..
Прочети повече
Ремонт на ново жилище

Ремонт на ново жилище

Категории Гранитогрес
След като си купите нова къща, осъзнавате, че това е много по-скъпо, отколкото само първоначалната вноска и месечното ипотечно плащане. Разходите за ремонт на жилища достигнат своя връх всяка изминала година. Това са много пари, а ремонтът в новото жилище може да се наложи заради промяна на статуса в семейството, калпаво строителство, лични предпочитания на някои от членовете в семейството и т.н.     Не трябва да забравяте, че крайната фаза на всеки ремонт е покупката за самото обзавеждане. Правили сте ремонт в банята, време е за нов санитарен фаянс или смесители, или пъ..
Прочети повече
Ремонт на жилище

Ремонт на жилище

Категории Гранитогрес
Ремонтът на жилище не е само да планувате какво ще правите, кои майстори ще го извършат и колко пари ще струва. В крайна сметка, обзавеждането, аксесоарите, елементите, които ще добавите след ремонта ще покажат новия вид на жилището както отвън, така и в интериора. Затова тази статия е написана с поглед откъм пазаруването в Керамо на всичко необходимо за ремонта.     Ремонт на жилище може да се случи в много посоки: цялостен, частичен, само на покрива, само в мазето, само в една стая; може да е авариен, може да е на основите или на покрива. Когато например правите ремонт..
Прочети повече
Префугиране на плочки

Префугиране на плочки

Категории Гранитогрес
Когато керамичните плочки започнат да изглеждат стари и мръсни, имате още време да не се подадете и да инсталирате нови плочки.  Трябва да помислите за просто премахване на фугиращата смес от шевовете и да поставите със свежа, нова фугираща смес. Ако самите плочки са в добро състояние и все още са здраво залепени, префугирането на плочката ще направи цялата инсталация да изглежда чисто нова.     Това не е чак толкова сложна работа. Не се изискват специални умения, само малко от вашето време, правилните инструменти и материали. Отнема около два часа за отстраняване н..
Прочети повече
Широкоформатни плочки за баня

Широкоформатни плочки за баня

Категории Гранитогрес
В сайта на Керамо, можете да разгледате най-различни видове плочки. В този текст обаче, ще се спрем конкретно на разясняване понятието за широкоформатни плочки за баня. В това понятие влизат всички плочки, които са в много по-големи размери от стандартните. Ако преди плочките 20х20 см и 30х30 см бяха нещо като стандарт, то съвременните технологии предлагат много по-голямо разнообразие.     Днес размери 60х60 см; 75х75 см; 80х80 см. са нещо нормално в колекциите на много престижни фирми. А екстра големите 60х120 са наистина уникални изпълнения възможни заради създаването ..
Прочети повече
Циментови плочки за баня

Циментови плочки за баня

Категории Гранитогрес
Има поне 12 вида плочки за баня, без техните разширения, които са доказано добра опция за настилка или облицовка в банята. Сред тях спадат и моделите циментови плочки за баня. Какви са обаче техните особености, ползотворни и негативни неща, нека да видим.     Първо е редно да се каже, всеобщото експертно мнение. Циментовите плочки са превъзходни продукти за баня. Те могат да издържат на неизбежно многото вода по пода и стените, изпаренията от душовете и да предотвратят появата на щети от плесени.   Има толкова много практични причини да изберете циментови плоч..
Прочети повече
Римски плочки за баня

Римски плочки за баня

Категории Гранитогрес
Чували сте за най-различни видове плочки за баня на пазара. Фаянсови плочки, керамични плочки, гранитогресни плочки, мраморни плочки, плочки от естествен камък, винилови плочки и какви ли още не. Моделите римски плочки за баня са този тип плочки създадени да имитират римска антична декорация. Това не са плочки, които се виждат и намират лесно, затова трябва много търсене преди да попаднете на представителни модели.     Древните римляни са известни с мозайките, които са правели в техните помещения, включително и бани. Днес на пазара има много плочки имитация на мозайка, т..
Прочети повече
Плочки за баня графит

Плочки за баня графит

Категории Гранитогрес
Намирането на перфектната цветова комбинация може да създаде перфектната баня. Плочките за  баня от край време са основен начин за внасяне на желан цвят в интериора на помещението. На фокус в този текст – плочки за баня графит.     Добре оформените кристали графит са доста редки в природата и повечето графити се срещат в масивната си форма. Това е метален минерал, черен до тъмно сив на цвят, с характерно мазно усещане. То се отнася до „оловото“ в дървените моливи, които всъщност са направени от пигмент на основата на графит и глинено свързващо вещество.   ..
Прочети повече
Плочки за баня розови

Плочки за баня розови

Категории Гранитогрес
Що се отнася до дизайна, намирането на перфектната цветова комбинация може да бъде вашата печеливша тайна за създаването на привличащо вниманието творение. Плочките за  баня от своя страна са един от начините за внасяне на основен цвят в интериора на помещението. Може да се каже, че плочките за баня и цветовата комбинация е една от най-важните стъпки за създаване на изискан външен вид на банята. На фокус в този текст – плочки за баня розови.     Розовото е светлочервен оттенък и обикновено се свързва с любов и романтика. Често се описва като женски цвят, може би пор..
Прочети повече
Плочки за баня жълти

Плочки за баня жълти

Категории Гранитогрес
Перфектната цветова комбинация в банята е тази, която отваря сетивата и превръща ползването на банята в още по-голямо удоволствие. Плочките за  баня от своя страна са основен начин за внасяне на желан цвят в интериора на помещението. Може да се каже, че плочките за баня и цветовата комбинация носят тази стъпка, която ще направи банята по вкуса на собствениците. На фокус в този текст – плочки за баня жълти.     Виолетовият е кръстено виола на едноименно цвете, познато и нас като теменуга. (. Това е един от седемте цвята, които Исак Нютон е маркирал когато е правил из..
Прочети повече
Плочки за баня кафяви

Плочки за баня кафяви

Категории Гранитогрес
Що се отнася до дизайна, намирането на цветова комбинация за баня е ключова за интериорния изглед. Плочките за  баня от своя страна са един от начините за внасяне на базов цвят в помещението. Може да се каже, че плочките за баня и техния цвят са една от най-важните стъпки за създаване на стилна баня с безкомпромисен дизайн. На фокус в този текст – плочки за баня кафяви. Тъй като това е композитен цвят, получен от първични и вторични цветове, кафявото не присъства на цветното колело на традиционния художник. На съвременните цветни колела обикновено се показва като оранжев нюанс, кат..
Прочети повече
Плочки за баня имитация на дърво

Плочки за баня имитация на дърво

Категории Гранитогрес
Що се отнася до дизайна, намирането на цветова комбинация за баня е ключова за интериорния изглед. Когато обаче към цвета е приложена и визия идваща от имитация на природен елемент, тогава нещата стават още по-комплексни. На фокус в този текст – плочки за баня имитация на дърво.     Плочки имитация на дърво са страхотен тренд за баня обзавеждането. Понеже дървото по-трудно може да се вмести във влажно помещение като банята, дизайнерите и производителите на плочки правят страхотни модели плочки имитация на всякакъв вид дърво, за да осигурят богат избор на клиентите по све..
Прочети повече
Плочки за баня виола

Плочки за баня виола

Категории Гранитогрес
Що се отнася до дизайна, намирането на перфектната цветова комбинация може да бъде вашата печеливша тайна за създаването на привличащо вниманието творение. Плочките за  баня от своя страна са един от начините за внасяне на основен цвят в интериора на помещението. Може да се каже, че плочките за баня и цветовата комбинация е една от най-важните стъпки за създаване на изискан външен вид на банята. На фокус в този текст – плочки за баня виола.     Виолетовият цвят е наименуван виола на едноименно цвете, познато у нас като теменуга. Това е един от седемте цвята, които И..
Прочети повече