Всички продукти
Количка

лв. лв.

Плочки за кухня

Производител: GAYAFORES
Серията BROOKLYN е вярно отражение на тази индустриална тенденция, при която структурните елементи на сградата, тухлени стени, тръби, електрически инсталации, греди и т.н., са оставени открити, за да придадат обновен вид на жилищната площ. Препоръчваме BROOKLYN като незаменим компонент, който връща ..
78.66лв.
Производител: GAYAFORES
ДизайнОптимистичен дизайн за жива и любопитна декоративна колекция, създадена с геометричен външен вид, фокусиран върху търсенето на оригиналност и рамкиран в тенденцията на страстта към естетическите качества на материалите, където се открояват съединения като джесмонит и терацо, смесени с най-..
73.63лв.
Производител: GAYAFORES
Колекция от декоративен гранитогрес, вдъхновен от голямата красота на скромната и дива флора на Средиземно море. Herbal пресъздава магията на разходка из планините по бреговете на нашето море, с микс от естествени уловки на детайли от диви растения, които поникват на нивото на земята, надничат от хр..
84.46лв.
Производител: GAYAFORES
Velvet е ценна колекция от декоративен гранитогрес с мраморен дизайн в бял тон, в матово покритие с изчистено докосване, гъвкав, лесно комбиниращ се с различни материали за конфигуриране на среди с много различни стилове.Предлага се във формат 33,15×33,15 см. На декоративно ниво с..
84.46лв.
Производител: GAYAFORES
Velvet е ценна колекция от декоративен гранитогрес с мраморен дизайн в сиви тонове, в матово покритие с изчистено докосване, гъвкав, лесно комбиниращ се с различни материали за конфигуриране на среди с много различни стилове.Предлага се във формат 33,15×33,15 см. На декоративно ни..
84.46лв.
Производител: GAYAFORES
Velvet е ценна колекция от декоративен гранитогрес с мраморен дизайн в черни тонове, в матово покритие с изчистено докосване, гъвкав, лесно комбиниращ се с различни материали за конфигуриране на среди с много различни стилове.Предлага се във формат 33,15×33,15 см. На декоративно н..
84.46лв.
Производител: Monopole Ceramica
Уникална и различна в серия BELUGA за всеки вкус. Модерна, иновативна, класическа са термини, които описват плочките от тази колекция. Те са създадени с цел подобряване и ободряване на живота на хората. С тях ще създадете оригинален интериор в банята, кухнята или което и да ..
102.86лв.
Производител: Monopole Ceramica
Kолекция от стенни плочки BOREAL  на испанската фабрика Monopole Ceramica. Колекцията е идеална за създаване на оригинални интериори както в съвременен, така и в традициоенен стил. Плочките са в размер 7,5х28 см и са идеални за пространството около мивката в кухнята, но също и за декориране на ..
96.76лв.
Производител: Monopole Ceramica
Колекция Cupidon от испанската фабрика Monopole Ceramica е идеална за зониране на пространства, декориране на отделни зони, ще изглежда хармонично в банята и в кухнята. Благодарение на своите физически и естетически свойства, той има широка гама от приложения, от подреждането на частна къща или апар..
106.14лв.
Производител: Monopole Ceramica
Невероятна колекция от плочки за баня Esencia, представена от майсторите на испанската фабрика Monopole Ceramica. С нея ще създадете интериор, който ще изненада със своята оригиналност. Плочките са произведени с използване само на висококачествени суровини и конвенциални техники на производство...
85.49лв.
Производител: Monopole Ceramica
Колекцията "HEXAGON COLORS" представлява изискано съчетание на съвременен дизайн и вълнуваща креативност. Вдъхновена от елегантната и уникална форма на шестоъгълната мозайка, тази колекция от плочки излъчва изискана естетика и същевременно предлага безкрайно множество възможности за уникално обз..
93.94лв.
Производител: Monopole Ceramica
Страхотна колекция от плочки за кухня/ баня, представена от майсторите на испанската фабрика Monopole Ceramica. Плочките са с лъскава повърхност, в меки тонове и с размер 10х30 см. Релефните декоративни елементи с невероятните орнаменти се съчетават перфектно с основните фонови плочки от с..
15.44лв.
Производител: CIFRE
Формата се превръща в решаващ фактор за дръзка и непочтителна колекция, която трансформира всяко пространство със своите текстури и цветове. Optics преосмисля шестоъгълните керамични дизайни за бани чрез своите специфични форми, текстури и покрития. Магията на малкия формат ви позволява да ..
125.33лв.
Производител: VIVES
Гранитогресът Alpha ви предлага изключителни испански плочки от Vives. Модерният дизайн на гранитогресните плочки е в няколко натурални цвята и високо ниво на износоустойчивост. Плочките от колекцията позволяват ранообразни интериорни съчетания, както при обзавеждане на баня, така и за офи..
85.62лв.
Производител: FONDOVALLE
БРИТ - ЯРКИ ЦВЕТОВЕ СЪС СВЕЖА ЖИЗНЕНОСТМалки размери (6х24,6 см) керамични плочки с леко неравна лъскава повърхност, които улавят всяко пречупване на светлината върху цветова палитра в нюансите на Средиземно море. Формите и текстурите създават динамичен визуален модел, в който вълните генерират пост..
159.93лв.
Производител: EGE SERAMIK
Серия Metro Grey на марката Ege Seramik включва фаянсови плочки с размер 10x20. Плочките са представени в сив цвят, с фасет в краищата и гланцова повърхност.  Размерът е популярен и търсен, а гланцовата повърхност отразява светлината е в състояние да увеличи виз..
42.30лв.
Производител: EGE SERAMIK
Серия Metro White представена от Ege Seramik, включва фаянсови плочки с размер 10x20. Плочките са представени в бял цвят, с фасет в краищата и гланцова повърхност.  Подходящи са както за баня, така и кухня. Белите плочки от този тип придават светлина и уют на всяко помещение. Ид..
46.50лв.
Ancona Plata - серия плочки за баня
-9.65 лв.
Производител: Pamesa Ceramica
Създайте стилен и уютен интериор в банята си с плочки за баня от серия Ancona Plata. Плочките са с невероятно гланцово покритие и с тях всяка стена ще блести по зашеметяващ начин.Серията предлага два основни модела стенни фаянсови плочки за баня и един декоративен, произведен с прецизно вни..
48.55лв. 38.90лв.
Производител: APARICI
Колекция Joliet включва два вида стенни плочки - с гладка повърхност с леко вълнообразна структура и структурирани плочки. Комбинацията от тези две повърхности създава оригинална композиция, която ще привлече погледите на най-взискателните вкусове. Плочките са във формат 7,4x..
124.98лв.
Производител: La Platera
Серия плочки за баня VULKAN е част от най-новите колекции на испанската марка La Platera. Серията включва гранитогресни плочки с размер 35х90 см. Плочките се предлагат в три основни цвята (тюркоаз, графит и бял), както и в арт дизайни с микс от основните цветове Колекцията отгова..
92.83лв.
Производител: ELIOS
Благодарение на малкия формат, колекцията се поддава на смесване с множество цветове или съвпадащи декорации, постигайки хармоничен и ефектен резултат.Clay подновява дългата традиция на формата 10x10 см в осем цвята, богати на нюанси, придружени от два вида декорации, които предлагат множес..
128.65лв.
Производител: ELIOS
Благодарение на материалните ефекти върху дефинираните дизайни и силното ръчно майсторство, серията напомня на ръчно изработени декорации, но преосмислени в модерен ключ в сюжетите и техниката.Скъпоценна зеленина и флорални декорации със занаятчийска нотка.Модерна и изобилна почит към ръчно изр..
109.22лв.
Производител: ELIOS
КОЛЕКЦИОНЕРСКО НАСТРОНИЕ:Осем цвята: креативни, приятни и със страхотна индивидуалност. Универсалност и многостилови комбинации.Брилянтни решения и майсторство в съвременните средиКолекция TROPICAL от Elios Ceramica, в глазиран гранитогрес, играе с яркостта на цвета и гъвкавостта на форм..
126.74лв.
Производител: Monopole Ceramica
Испанската фабрика Monopole Ceramica  представя една от най-популярните си колекции Antique Gris. Плочките са отличен избор както по отношение на разкошния си дизайн, така и по отношение на изработка. Плочки с изключително високо качество, които ще ви помогнат да създадете автентични интериори ..
94.41лв.
Производител: Maritima Ceramics
Серия плочки за баня от Maritima Ceramics, Испания Серията е създадена за любителите на морето и изисканите пространства. Способни да реализират реалността всяка мечта или желание. „Ocean Life Style“ е мотото на испанската компания.Плочките са представени в шестоъгълен формат 20х24..
100.15лв.
Candy - серия стенни плочки за баня/ кухня
-6.20 лв.
Производител: Ragno
Ново и цветно предложение на италианския производител на керамични плочки за баня Ragno. Candy, което в превод онзачава „бонбони”, напълно подхожда на съдържанието на тази прекрасна колекция от фаянсови плочки. Всички те са изпъстрени с наситени традиционни цветове. Плочките са изработени от високок..
66.40лв. 60.20лв.
Производител: VIVES
Плочки за баня от серия Corso на Vives CeramicaВ тази нова колекция от плочки Vives намери място на малкия формат. Това е връщане към корените с иновативен подход. Основната част на колекцията съчетава гланцови повърхности и осигурява весели цветове (Hueso, Caramelo, Gris, Turquesa, Burdeos, Ant..
88.85лв.
Производител: Maritima Ceramics
Серия плочки за баня от Maritima Ceramics, Испания Серията е създадена за любителите на морето и изисканите пространства. Способни да реализират реалността всяка мечта или желание. „Ocean Life Style“ е мотото на испанската компания. Производител: Maritima Ceramics, Ис..
185.81лв.
Grace - колекция италиански плочки за баня
-6.20 лв.
Производител: Ragno
Модерно решение за вашата баня: стилна колекция от фаянсови плочки за баня Grace. Колекцията е изключително оригинална и впечатлява с ефектна комбинация от природа и семпъл дизайн. Плочките са в правоъгълен формат 20х50 см, който е подходящ както за по-малки, така и за по-големи помещения. Съчетание..
66.40лв. 60.20лв.
Производител: Flaviker
Колекцията от бели гланцови плочки е вдъхновяващо изкушение за тези, които ценят изчистената елегантност и съвременния дизайн. Съчетавайки изтънчения блясък на гланцовата повърхност със забележително изобразен тухлен дизайн, тази колекция създава усещане за съвършенство и хармония във всяка кухня..
152.12лв.
Производител: Flaviker
Колекцията от плочки "MINT OCEAN IVORY" е като вълшебно пътешествие към спокойствие и хармония, вдъхновено от освежаващия ментов цвят, буйството на океанските нюанси и нежността на слоновата кост. Съчетавайки тези елементи, тази колекция създава атмосфера от спокойствие и уют в пространството.&n..
127.45лв.
Производител: Flaviker
Колекцията плочки за кухня "TANGERINE SAFFRON BIANCO VAGLI" е живописен израз на свежестта на мандарините, изискаността на шафрана и невинността на бялото. Съчетавайки ярки цветове с деликатни нюанси, тази колекция представя уникален и стилно смесен дизайн, който ще придаде характер и индивидуал..
152.12лв.
Производител: APARICI
Текстурата е усещането, създадено от повърхности, открити върху предмети, и е в основата на колекция Маркхам, в чиято основа е съвсем бял цвят. Белите плочки от колекцията дават възможност за създаване на различни ефектни повърхности, подходящи за онези от вас, които харесват уникални, модерни и лук..
203.18лв.
Производител: APARICI
Сао Луис е нова колекция от стенни фаянсови и подови гранитогресни плочки за баня с красиви пачуърк мотиви. Всяка плочка е нарязана по такъв начин, че изглежда, сякаш се състои от 18 по-малки плочки. Серията е вдъхновена от красотата на мозайката от 19- ти век и съчетава в себе си модерен дизайн с р..
139.63лв.
Производител: APARICI
Колекцията Stracciatella от испанската фабрика Aparici е базирана на тенденцията Plug & Play, където играта и технологиите са част от ежедневието.Интерпретацията на венецианското терацо, предложена от Stracciatella, е наистина единствена по рода си. Започвайки от шестоъгълния формат, който п..
209.61лв.
Производител: Maritima Ceramics
Невероятна колекция от стенни плочки за баня с неправилна форма. Съблазнителното разнообразие от модели, тяхната уникалност и необичайният формат позволяват да се подчертае интериорът с модерно решение, което го прави изключителен.Колекция ZENITH & ECLIPSE включва две версии: със златно..
120.80лв.
Показва 1 до 36 от 53 (2 страници)

Какви видове плочки са подходящи за кухнята?

За кухнята са подходящи различни видове плочки. Керамичните плочки са изключително популярни за кухнята поради широката им гама от цветове, дизайни и финиши. Порцелановите плочки са издръжливи, плътни и много устойчиви на влага и надраскване. Мозайчните плочки са малки плочки, които могат да се комбинират в различни цветове и модели. Те могат да създадат уникален и изразителен дизайн в кухнята и са особено подходящи за декоративни акценти или облицоване. Стъклените плочки са модерен избор за кухнята. Те са лъскави, леки и предлагат разнообразие от цветове и оттенъци.

Как лесно да се комбинират плочките на пода и стените в кухнята?

Комбинирането на плочките на пода и стените в кухнята е въпрос на предпочитания и дизайнерски решения. Вариантите са много, например: Изберете плочки за пода и стените, които са в същия цветови диапазон или тон. Това ще създаде хармония и единство в интериора. Ако искате да създадете драматичен ефект, можете да изберете плочки за пода и стените в контрастни цветове. Например, комбинация от светли стенни плочки с тъмни плочки на пода или обратно. Използвайте плочки с различни текстури за пода и стените, за да добавите визуален ефект и контраст в кухнята. Ако искате по-семпъл и минималистичен дизайн, можете да изберете едни и същи плочки за пода и стените. Това създава единна и съгласувана визия в кухнята.

Плочки за кухня - плочки за гръб на кухня, стенни и подови плочки за кухня, декоративни плочки за кухня, малки и големи плочки за  кухня, бели плочки за кухня, фаянсови плочки за кухня,    шестоъгълни и хексагонални плочки за кухня, 3d плочки за кухня, ретро или винтидж плочки за кухня, плочки тухлички за кухня. Вижте разнообразие от цветове облицовъчни плочки - шарени, зелени плочки за кухня, черни плочки за кухня. Всякакви размери -    плочки за кухня 15x15, 10х20, 60/60. Не пропускайте нашите промоционални предложения за евтини плочки за кухня. В сайта и нашите шоуруми можете да намерите кухненски плочки и плочки за кухненски гръб от италиански, испански, гръцки и други производители на керамични изделия.