Всички продукти
Количка

лв. лв.

Чаши за четки за зъби

Производител: Newform
Свободно стояща чашаМатериал - изберете от опциите:бяла керамика черна керамикаПроизводител:  NewForm - Италия ..
312.15лв.
Производител: Newform
Стенен държач за чашаМатериал - изберете от опциите:бяла керамика черна керамикаПроизводител:  NewForm - Италия ..
312.15лв.
Сатенена стъклена чаша VGPB940
-26.10 лв.
Производител: DANIEL
Сатенена стъклена чаша за четки за зъби с месингова поддръжкаСерия: VogueМебелни допълнения и аксесоари, които могат перфектно да подчертаят стила и уникалността на всеки проектПроизводител: Daniel, Италия ..
130.49лв. 104.39лв.
LOGIS UNIVERSAL Държач с чаша
-19.00 лв.
Производител: Hansgrohe
LOGIS UNIVERSAL Държач с чашаМатериал: месинг и стъкло Цвят: хромПроизводител: Hansgrohe, Германия ..
72.00лв. 53.00лв.
Производител: Etrusca
Чаша за четки за зъби от серия луксозни аксесоари за баня Stilnovo 2.0 на марката EtruscaСъс своите елегантни форми серия Stilnovo представлява по идеален начин сливането между практичност и изисканост.Арт. номер: 1801/2/ 56 /CNR Цвят: розово злато Материал: керамика, черна..
460.09лв.
Производител: Etrusca
 Чаша за четки за зъби от серия Poesia - Криволичещи и сложни форми, които пораждат в същото време изисканост и деликатност.Арт. номер: 1971/55/ALA Цвят: злато Материал: алабастърПроизводител: EtruscaКолекцията предлага аксесоари в цвят хром, бронз, злато, ро..
496.35лв.
Производител: Etrusca
Държач с чаша за четки за зъби от серия аксесоари за баня DiamondАрт. номер: 1701/ 53 /CERСерията се характеризира с добавянето на скъпоценен камък, който подобрява класическата визия на аксесоарите.Предлага се в цвят хром и бяла керамика.Колекцията предлага аксесоари в цвят хро..
412.70лв.
Производител: Etrusca
Държач с чаша за четки за зъби от серия аксесоари за баня DiamondАрт. номер: 1701/ 55 /CNRСерията се характеризира с добавянето на скъпоценен камък, който подобрява класическата визия на аксесоарите.Предлага се в цвят злато и черна керамика.Колекцията предлага аксесоари в цвят х..
501.92лв.
Производител: Etrusca
Държач с чаша за четки за зъби Серия луксозни аксесоари за баня FRAME SWAROVSKI Арт. номер: 6021/SW/ 53 /CER Цвят: хром Материал: керамика, бялаПроизводител: Etrusca, ИталияКолекцията предлага аксесоари в цвят хром, опушен, злато, розово злато. Материалът е бяла кера..
237.02лв.
Производител: Etrusca
Държач с чаша за четки за зъбиСерия луксозни аксесоари за баня WITTY SWAROVSKI Арт. номер:  6041/SW/ 54 /CNR Цвят: опушен барел Материал: Керамика, чернаПроизводител: Etrusca, ИталияКолекцията предлага аксесоари в цвят хром, опушен, злато, розово злато. Материалът може да..
292.78лв.
Производител: Etrusca
Държач с чаша за четки за зъбиСерия луксозни аксесоари за баня WITTY SWAROVSKI Арт. номер:  6041/SW/ 55 /CER Цвят: злато Материал: Керамика, бялаПроизводител: Etrusca, ИталияКолекцията предлага аксесоари в цвят хром, опушен, злато, розово злато. Материалът може да бъде ма..
276.05лв.
Производител: Etrusca
Държач с чаша за четки за зъбиСерия луксозни аксесоари за баня WITTY SWAROVSKI Арт. номер:  6041/SW/ 56 /SAT Цвят: розово злато Материал: Матирано стъклоПроизводител: Etrusca, ИталияКолекцията предлага аксесоари в цвят хром, опушен, злато, розово злато. Материалът може да..
276.05лв.
Производител: INTER CERAMIC
Поставка за четки за зъби ЕлидаРазмер: 14,3 / 10/ 10,5 см Материал: месинг + стъкло Крепежи от неръждаема стомана Монтаж: стенен Цвят: розово златоПроизводител: Inter Ceramic ..
50.20лв.
Производител: INTER CERAMIC
Чаша за четки за зъби от серия аксесоари "Rihanna"Размер: 14,3/ 10 / 10,5 см Материал: месинг + стъкло Крепежи от неръждаема стомана Монтаж: стенен Цвят: сивПроизводител: Inter Ceramic ..
49.66лв.
Производител: Etrusca
Чаша за четки за зъбиСерия аксесоари за баня Nodo Арт. номер: 1851/ 54 / CER Цвят: опушен барел Материал: Керамика, бялаПроизводител: Etrusca, ИталияКолекцията предлага аксесоари в цвят никел, бронз, злато, ръжда. Материалът може да бъде алабастър, матово стъкло, бяла или..
306.73лв.
Производител: Etrusca
Чаша за четки за зъбиСерия аксесоари за баня Nodo - Колекция от аксесоари, характеризиращи се с елегантност и стил. Арт. номер: 1851/ 56 / ALA Цвят: розово злато Материал: АлабастърПроизводител: Etrusca, ИталияКолекцията предлага аксесоари в цвят никел, бронз, злато, ръжд..
362.50лв.
Производител: Etrusca
Чаша за четки за зъбиСерия аксесоари за баня Nodo Арт. номер: 1851/ 63 / CNR Цвят: бронз Материал: Керамика, чернаПроизводител: Etrusca, ИталияКолекцията предлага аксесоари в цвят никел, бронз, злато, ръжда. Материалът може да бъде алабастър, матово стъкло, бяла или черна..
312.31лв.
Производител: Etrusca
Чаша за четки за зъбиСерия аксесоари за баня Nodo Арт. номер: 1856/ 63 / ALA Цвят: бронз Материал: АлабастърПроизводител: Etrusca, ИталияКолекцията предлага аксесоари в цвят никел, бронз, злато, ръжда. Материалът може да бъде алабастър, матово стъкло, бяла или черна керам..
309.52лв.
Производител: Etrusca
Чаша за четки за зъбиСерия аксесоари за баня Nodo Арт. номер: 1856/ 63 / CER Цвят: бронз Материал: Керамика, бялаПроизводител: Etrusca, ИталияКолекцията предлага аксесоари в цвят никел, бронз, злато, ръжда. Материалът може да бъде алабастър, матово стъкло, бяла или черна ..
253.75лв.
Производител: Etrusca
Чаша за четки за зъбиСерия аксесоари за баня Nodo Арт. номер: 1856/ 63 / CNR Цвят: бронз Материал: Керамика, чернаПроизводител: Etrusca, ИталияКолекцията предлага аксесоари в цвят никел, бронз, злато, ръжда. Материалът може да бъде алабастър, матово стъкло, бяла или черна..
270.48лв.
Производител: INTER CERAMIC
Поставка за четка за зъби от серия аксесоари за баня "Амелия"материал: полирезинПроизводител: Inter Ceramic*Цената е за брой ..
12.52лв.
Производител: INTER CERAMIC
Поставка за четка за зъби от серия аксесоари за баня "Исла"материал: полирезинПроизводител: Inter Ceramic*Цената е за брой ..
14.81лв.
Производител: INTER CERAMIC
 Поставка за четка за зъби от серия аксесоари за баня "Флин"материал: полирезин цвят: слонова костПроизводител: Inter Ceramic*Цената е за брой ..
14.81лв.
Производител: INTER CERAMIC
 Поставка за четка за зъби от серия аксесоари за баня "Адисън"материал: полирезинПроизводител: Inter Ceramic*Цената е за брой ..
15.94лв.
Производител: INTER CERAMIC
Поставка за четка за зъби от серия аксесоари за баня "Бейли"материал: порцелан в комбинация с 1,5 см дъбова основа цвят: бял Производител: Inter Ceramic*Цената е за брой ..
11.38лв.
Производител: INTER CERAMIC
 Поставка за четка за зъби от серия аксесоари за баня "Кели"материал: порцелан в комбинация с 1,5 см дъбова основа цвят: слонова кост Производител: Inter Ceramic*Цената е за брой ..
11.38лв.
Производител: INTER CERAMIC
Поставка за четка за зъби от серия аксесоари за баня "Сидни"материал: порцелан в комбинация с 1,5 см дъбова основа цвят: черенПроизводител: Inter Ceramic*Цената е за брой ..
11.38лв.
Производител: INTER CERAMIC
Поставка за четка за зъби от серия аксесоари за баня "Марли"материал: порцелан в комбинация с 1,5 см дъбова основа цвят: сивПроизводител: Inter Ceramic*Цената е за брой ..
11.38лв.
Производител: INTER CERAMIC
Поставка за четка за зъби от серия аксесоари за баня "Миа"материал: полирезинПроизводител: Inter Ceramic*Цената е за брой ..
22.77лв.
Производител: INTER CERAMIC
Поставка за четка за зъби от серия аксесоари за баня "Виола"материал: порцелан цвят: лилавПроизводител: Inter Ceramic*Цената е за брой ..
11.38лв.
Производител: INTER CERAMIC
Поставка за четка за зъби от серия аксесоари за баня "Дилан"материал: порцелан цвят: бялПроизводител: Inter Ceramic*Цената е за брой ..
9.11лв.
Производител: INTER CERAMIC
Поставка за четка за зъби - зелена от серия аксесоари за баня "Ейдън"материал: порцелан с омекотяващо покритие цвят: зелен Производител: Inter Ceramic*Цената е за брой ..
11.38лв.
Производител: INTER CERAMIC
Поставка за четка за зъби от серия аксесоари за баня "Ейдън"материал: порцелан с омекотяващо покритие цвят: сив Производител: Inter Ceramic*Цената е за брой ..
11.38лв.
Производител: INTER CERAMIC
Поставка за четка за зъби от серия аксесоари за баня "Ейдън"материал: порцелан с омекотяващо покритие цвят: син Производител: Inter Ceramic*Цената е за брой ..
11.38лв.
Производител: INTER CERAMIC
Поставка за четка за зъби от серия аксесоари за баня "Ейдън"материал: порцелан с омекотяващо покритие цвят: червен Производител: Inter Ceramic*Цената е за брой ..
11.38лв.
Производител: INTER CERAMIC
Поставка за четка за зъби от серия аксесоари за баня "Ейдън"материал: порцелан с омекотяващо покритие цвят: черен Производител: Inter Ceramic*Цената е за брой ..
11.38лв.
Показва 1 до 36 от 287 (8 страници)

Чаши за баня, държачи с чаша, порцеланови чаши, поставка за четки за зъби за стена, органайзер за четки за зъби, стойка за четки за зъби, чаша за четки за зъби, и още много предложения на промо цени.