Всички продукти
Количка

3D проекти

Искате ли да ремонтирате, модернизирате, актуализирате банята си или да проектирате напълно нова баня? Ние ще Ви помогнем с професионални съвети и дизайнерски идеи, за да превърнете завършената мечтана баня в реалност. Изготвянето на 3D план за баня може да бъде много полезно за оптимизиране и визуализиране на пространството, за да получите представа как ще изглежда вашата бъдеща баня на мечтите.

С нас имате възможност да отговорите на всичките си въпроси относно създаване на баня или ремонт на баня, като изработим 3D дизайн на Вашата баня:  Какъв цвят? Душ или вана? Единична или двойна мивка? Какви мебели за съхранение? Сушилня за кърпи? Нова украса? Благодарение на 3D плана, Вие ще направите правилния избор за оптимизиране на пространството.

Проектиране на Вашата баня в 3D? Независимо дали става дума за мини баня, част от главна спалня или таванска стая: с 3D проект от Керамо това е лесно!

18 авг. 0 60
Този проект e впечатляващо съчетание между бял мрамор и златни акценти в интериорния дизайн на банята. Комбинацията между двете създава един разкошен и изискан интериорен стил.Белите мраморни повърхно..
17 авг. 0 45
Изящно съчетание между бял мрамор и сребърни елементи в интериорния дизайн на банята. Белите мраморни повърхности придават на всяко помещение светлина и простор. Чрез техните нежни жилки се създава до..
17 юли 0 154
Тази баня е великолепен пример за съчетание на модерното с естетика и функционалност. Интериорът излъчва съвременна елегантност и комфорт, предоставяйки на своите посетители уникално преживяване.Стени..
17 юли 0 95
Тази баня е впечатляващ проект, който пренася в един луксозен свят на стил и изисканост. Дизайнът е елегантен и разкошен. Стените са облицовани с изискани плочки, които придават изчистен и модерен вид..
17 юли 0 100
Тази баня е вълшебно пространство, което излъчва уют и хармония във всеки детайл. Проектът е създаден със сърце и внимание към естетиката, като предоставя уникално преживяване и комфорт за всеки, койт..
17 юли 0 124
Тази баня е идеален пример за перфектното съчетание между съвременен стил и топлината на дървото в интериора. Проектът съчетава изчистени линии и функционалност с уют и естетика, което прави пространс..
17 юли 0 75
Тази баня представлява един елегантен и луксозен проект със запомнящ се дизайн с непретенциозна изтънченост. Пространството е обзаведено с изключително внимание към детайлите и изразява перфектен стил..
17 юли 0 179
Този проект за баня представлява една стилна и съвременна обстановка, съчетаваща изискан дизайн с практичност. Банятa е обзаведена с изчистени линии и внимателно подбрани материали, които създават уют..
17 юли 0 82
Тази баня е чудесен пример за минималистичен и модерен дизайн, който предлага усещане за спокойствие и функционалност. Проектът използва изчистени линии и нежни цветове, които създават пространство на..
17 юли 0 104
Един елегантен и изискан проект, който съчетава стил и функционалност с изключителна красота. Пространството е обзаведено с внимание към детайлите и предлага усещане за розкош и уют.Стените са облицов..
17 юли 0 117
Този проект за баня е невероятно креативен и стилно изпълнен, съчетавайки съвременен дизайн с функционалност и оригиналност. Пространството създава усещане за лукс и изисканост, предлагайки уникално и..
17 юли 0 126
Тази малка баня с модерен дизайн е идеален пример за това как съчетаването на стил и функционалност може да преобрази ограниченото пространство в едно уютно и изискано място. Проектът представя изчист..
Показва 1 до 12 от 47 (4 страници)