Всички продукти
Количка

Доставка

Мебелите за баня, плочките и фаянсът са обемисти и тежки, за това нашата компания предлага на всички наши клиенти безплатен транспорт за поръчки над 1000 лв. (без продукти на промоция).

Предлаганите продукти са налични в складове на фирмата или са част от търговската номенклатура на наши партньори.
 
Продуктите е възможно да се намират в различни търговски обекти или складове, като в тези случаи е необходимото логистично време за доставка до клиента от 1 до 5 работни дни.


Поръчките направени чрез нашия сайт влизат в сила след потвърждение и уведомление, че поръчката е приета, като след това се извършва доставка. В случай, че поръчан артикул не е наличен в момента на приемане на поръчката или по друга причина не може да бъде доставен, си запазваме правото да откажем приемане на поръчката, за което ще Ви уведомим своевременно. 

 
Поръчаните продукти се доставят с куриер, като за цялостно обзавеждане или за тежки и обемисти поръчки се предлага индивидуален транспорт.
 
Цените за доставка са съгласно тарифата на куриерска фирма Еконт. 
 
Нашите консултанти ще се свържат с Вас за потвърждение на поръчката, уточняване точната стойност на доставката и начина на извършване на доставката и транспорта.
 
При връщане или замяна на стоки транспортът или куриерските разходи са за сметка на клиента.


Пояснения:
* Безплатна доставка за цялата страна при поръчка над 1000 лв. (без продукти в промоция)
За покупки на стоки с отстъпка и промоция предлагаме платена доставка в рамките на София, Разлог и Благоевград на цена от 40 лв. А извън тези градове 1.20 лв. на километър в двете посоки или стойността на куриерската услуга (като ще се свържем с Вас предварително за уточняване на цената за доставка).
* За поръчки до 1000 лв. цената е съгласно тарифата на куриерската компания (ще се свържем с вас за уточняване на цената).