Плочки за баня с 3д ефект

3D манията не започва с очилата за виртуална реалност и 3D филмите. Страстта към триизмерните изображения използвани с декоративна цел е много стара, но как се стигна до 3D плочки за баня, е някак естествено продължение на тази страст.

От край време аристократи и богати фамилии са искали да имат в своите покои най-красивите образи и визуални постижения в техните култури. След като обаче технологиите се развиха, ние като съвременни потребители и собственици на баня имаме възможност да инсталираме плочки, които са с триизмерни образи нарисувани или снимани от най-добрите визуални артисти на нашето време.

 

Плочки за баня с 3D ефект не са обаче еднозначни. Триизмерният образ не е винаги просто някакъв красив морски пейзаж, който създава усещането, че от ваната си можете да излезете и да тръгнете по-морския пясък. Има най-различни конфигурации с плочки за баня 3д, като ефектът може да е геометричен, да е базиран на редуващи се мотиви, които създават триизмерен образ, или да е базиран на релефни пренареждане на плочките, така че да се използва триизмерното пространство.

 

Що се отнася до цената, тя също варира. Има триизмерни плочки, които се продават на бройка, защото те са част от колекция едноцветни плочки и са просто допълнение, което да изберете, за да украсите банята си. Има обаче и модели плочки за баня с 3д ефект, които са по-скъпи, защото те не създават реалистичен образ, ами се редят на цялата стена, за да създадат този цялостен ефект, който е предначертан от дизайнерската мисъл.

 

В крайна сметка, изборът на 3д плочки за баня не е ограничен. От толкова много различни модели, можете да се спрете на тези цени, които пасват на бюджета ви. Също така можете да изберете различни модели, да сравните тяхното естетическо въздействие, да видите техни съчетания в мрежата, и чак когато сте направили достатъчно много проверки, можете да реализирате покупката.

 

Единствено ви съветваме да внимавате да не прескачате границата на кича. Защото да кажем една Мона Лиза на стената в банята от композиция с плочки, или бягащи тигри на пода в банята, едва ли ще ви доставят нужното удоволствие  докато се къпете. Просто бъдете умерени и стилни.

Свързани продукти