Гранитогрес

Разпродажба на плочки за баня

Разпродажба на плочки за баня

Категории Гранитогрес
Разпродажбите на плочки за баня са страхотен шанс за много домакинства да направят нова настилка или облицовка в банята на една много по-добра цена от първоначалната. Как става това? Просто по време на разпродажба на плочки за баня, това което е например за един модел преди е струвало 40 лева на квадрат, в разпродажба цената може да е 24-25 лева на квадрат. Ремонтите в банята са скъпо удоволствие, особено когато става дума за смяна на настилки и облицовки. В този смисъл разпродажбата е един от онези пазарни прозорци в различно време от годината, когато една фирма обновява продуктите си ..
Прочети повече
Разпродажба на мебели за баня

Разпродажба на мебели за баня

Категории Гранитогрес
Разпродажбите на мебели за баня са уникален шанс за много домакинства да се сдобият с нови и качествени продукти в тази категория. Думата категория е правилно използвана, защото когато става дума за мебели за баня, те са най-различни по вид и функционалност и могат да се монтират в банята както като комплект, така и поединично. Обикновено разпродажби се правят във физически магазини, но и в онлайн такива, когато предстои зареждане на нови продукти. Тогава много останали по-стари модели могат да бъдат купени на по-ниска цена с 30%, 40%, понякога дори на половин цена. Това е страхотна въз..
Прочети повече
От къде да си купя мебели за баня

От къде да си купя мебели за баня

Категории Гранитогрес
Производството, търсенето и предлагането на мебели за баня се увеличи изключително много в последните 20 години, не само в България, но и в глобален план. Това се дължи изцяло на промяната в отношението и разбирането към функционалността на банята. Така че мебелите за баня се превърнаха в една цяла категория във физическите магазини и в онлайн магазините за обзавеждане в банята. Мебели за баня можете да разгледате, оцените и закупите именно от физически магазини на големи фирми, които имат по-големи площи, в които са изложени различни видове долни и горни шкафове, колони за баня, огледа..
Прочети повече
Кои цветя са подходящи за баня

Кои цветя са подходящи за баня

Категории Гранитогрес
Цветята в банята, различните растения, които можете да поставите в банята не са лукс. Може да се каже, че дори вече са необходимост както в практичен, така и в естетически план. Затова има и толкова много търсене на информация по темата. Трябва обаче да се каже, че не ги виждаме толкова често в интериора на банята, просто защото има някои ограничения за отглеждането им в такава среда.     За да имате растение или цветя в банята, се нуждаете от пространство, естествена светлина и подходяща влажност на въздуха. Така за банята са подходящи цветя, които не са толкова капризн..
Прочети повече
Защо се пукат плочките в банята

Защо се пукат плочките в банята

Категории Гранитогрес
Не са една или две причините защо може да се пукат плочките в банята. В този текст ще разгледаме най-честите такива, за да може да сте информирани и да знаете как да реагирате. Като трябва да знаете, че не винаги проблемите са заради качеството на плочките. Дори най-скъпите и екстра качество плочки не издържат на неща, които може да се случват под повърхността. Една от причините е тежкото натоварване на плочките. Затова преди да закупите модела, можете да проверите в технически данни при както натоварване е пригоден даденият модел. В този смисъл, в банята не трябва да монтирате неща вър..
Прочети повече
Плочки за баня цена на квадрат

Плочки за баня цена на квадрат

Категории Гранитогрес
Цената на плочките за баня е винаги била сред грижите на потребителите, които започват да правят ремонт или когато им предстои облицоване на нова баня. Хората  обаче трябва да са спокойни, защото има най-различни видове плочки, някои по-скъпи, други по-евтини. Тук обаче ще обърнем внимание на темата плочки за баня цена на квадрат. Какво значи това? Обикновено плочките за баня се продават на цена на квадрат. Тоест когато разглеждате дадена колекция с плочки за баня, да речем трите основни модела: бяла, сива и бежова, тогава не можете да закупите плочките на брой, ами предварително и..
Прочети повече
Как се изчисляват плочки за баня

Как се изчисляват плочки за баня

Категории Гранитогрес
Това е въпрос, който тревожи много собственици, които започват смяна на плочките в банята или им предстои инсталация на плочки в съвсем нова къща. Ето няколко полезни данни в тази посока. Вземете лист и молив, рулетка и калкулатор. Например ако трябва да застелете целия под в банята, следва да измерите двете му страни. Ако той е правоъгълна форма, да кажем 7 на 4. Умножавате цифрите и получавате 28 квадратни метра. Това значи, че трябва да закупите 28 квадратни метра плочки.   Основните  плочки за полагане се продават на цена за квадратен метър. След като знаете площта н..
Прочети повече
Как да изчислим плочки за баня

Как да изчислим плочки за баня

Категории Гранитогрес
За да изчислите плочките за баня трябва да минете през няколко различни замервания и сметки. Облицоването на банята или поставянето на плочки за под не е праволинейна работа, защото е възможно да имате различни зони, при които може да искате друга визия или други пречки, които затрудняват изчислението. Един от проблемите при изчисляването на плочки е, че много модели са дадени в размер инчове, което затруднява точното изчисление, когато данните трябва да се прехвърлят в SI-метричната система. Сега обаче ще се придържаме към приетото за нашите географски ширини.   Да кажем, че..
Прочети повече
Плочки за баня с 3д ефект

Плочки за баня с 3д ефект

Категории Гранитогрес
3D манията не започва с очилата за виртуална реалност и 3D филмите. Страстта към триизмерните изображения използвани с декоративна цел е много стара, но как се стигна до 3D плочки за баня, е някак естествено продължение на тази страст. От край време аристократи и богати фамилии са искали да имат в своите покои най-красивите образи и визуални постижения в техните култури. След като обаче технологиите се развиха, ние като съвременни потребители и собственици на баня имаме възможност да инсталираме плочки, които са с триизмерни образи нарисувани или снимани от най-добрите визуални артисти ..
Прочети повече
Кухненски мивки тека

Кухненски мивки тека

Категории Гранитогрес
Компанията Тека винаги е впечатлявала своите клиенти, а и почитатели, със страстта и емоциите, които са вложени във формите всичките им продукти за кухня. Не случайно мотото, вдъхновението, и визията на крайния продукт имат винаги толкова общо помежду си. В този текст ще обърнем внимание на финеса в дизайна на различните модели кухненски мивки teka. Това на което залагат от компанията в последните години, специално за кухненските мивки е, изборът на неръждаема стомана и полирана повърхност. Избор, с който се затвърждава традицията на олекотената и практична визия. Без значение дали..
Прочети повече