Гранитогрес

Бани на изплащане

Бани на изплащане

Категории Гранитогрес
„Мога ли да взема кредит, за да си оправя банята?” Това е често задавам въпрос към консултанти по кредитирането. Отговорът е, че на съвременния пазар може да вземете кредит за почти всичко, стига да отговаряте на изискванията затова. Какво означава обаче бани на изплащане, нещо различно ли е от кредита?     Търсенето по темата бани на изплащане е свързано с това, дали може потребителите да направят банята си и след това в известен период насетне да заплащат за услугата, просто защото не могат да платят всичко на един път. Това обаче отваря ситуации в различна посока. По-..
Прочети повече
Баня идеи

Баня идеи

Категории Гранитогрес
Идеите за обзавеждане за банята са първо лични на всеки собственик и чак след това можем да ги припишем на дизайнерите, които създават уникални решения за всяка баня. Хубаво е обаче всяка баня, когато бъде завършена, да си личи, че в нейното обзавеждане е имало позитивна идея, реализирана в цялостната визия.     Независимо дали сте в процес на изграждане на нов дом или планирате да обновите съществуващата си баня, е полезно да сте в течение на най-новите тенденции в обзавеждането. За повечето от нас банята е лично убежище, място, където започваме сутрините си всеки ден. ..
Прочети повече
Бани дизайн

Бани дизайн

Категории Гранитогрес
Дизайнът в банята е свързан с традициите. Когато обаче мине достатъчно дълго време и най-различни дизайнерски решения са били водещи тенденции в обзавеждането за баня, се оформят най-различните стилове. Днес може да изберете дизайн с ретро или винтидж стил, в рустикален стил, в съвременен стил, в ърбан стил и какви ли още не стилове създали се през годините. Най-характерен обаче за повечето домашни бани е еклектичният стил. Това е така, защото собствениците след като направят банята с дома си, започват през годините да я променят според вкуса си. Слагат нови или премахват стари елем..
Прочети повече
Гранитогрес имитация на декинг

Гранитогрес имитация на декинг

Категории Гранитогрес
Имитиращите дървесна повърхност плочки за пода, стените и тавана е прието да се наричат декинг. Те са просто чудесно решение за банята. Такава баня изглежда стилно и необичайно. Но тя обикновено изисква чести грижи.   Монтаж   Плочките за външен вид на дърво обикновено се монтират върху бетонни плочи. За по-реалистичен под на дървения под, не забравяйте да изберете плочки с изправени ръбове - това са плочки с прави ръбове, които елиминират нуждата от фугиране и осигуряват гладък, равномерен външен вид на пода, доста за разлика от керемиден под. За влажни зони трябва д..
Прочети повече
Плочки имитация на травертин

Плочки имитация на травертин

Категории Гранитогрес
Плочки имитация на травертин упътване Минималната порьозност на използваните от вас плочки имитация на травертин характеристики и показатели влияе положително върху други свойства на материалите. Първо, слабо порестата плочка поради метода на формоване има по-голяма дебелина и по-добра устойчивост на огъване. Второ, неговата обща сила също ще бъде по-висока от тази на по-порьозните продукти.   Обърнете внимание на повърхността на керамичната плочка. По-добре е да поставите неглазирани плочки или порцеланови плочки около вратата. Повърхността им е по-грапава, така че рискът..
Прочети повече
Плочки имитация на тухли

Плочки имитация на тухли

Категории Гранитогрес
Плочки имитация на тухла   Съвременните облицовъчни плочки имитация на тухли за под и стена доста устойчиви на различни влияния материал за подово покритие. Относно дизайна си те могат да бъдат плочки за стена имитация на тухли единички, двойки, четворки и т.н. Плочки имитация на тухли   Когато избирате плочки за баня имитация на тухли на първо място, трябва да разберете нейните експлоатационни свойства. Най-основното е порьозността на материала, от който е направен продуктът. Колкото по-голяма е порьозността, толкова повече влага ще се натрупа продуктът. Ако при п..
Прочети повече
Мивки за баня

Мивки за баня

Категории Гранитогрес
Пазарувайте нашата богата колекция от мивки в традиционен и модерен стил. Бъдете сигурни, че ри нас ще намерите идеалната мивка за баня за вашия дом, тъй като нашата гама от мивки е изключително обширна, за да отговори на нуждите и вкусовете на всеки човек.     Ние предлагаме различни модели от стъкло, порцелан, камък, оникс, полимермрамор, метал и други здрави и устойчиви материали. При нас ще намерите богато разнообразие от окачени мивки, мивки с пиедестал, мивки за вграждане и самстоятелно стоящи мивки.   Предлагаме още ъглови, двойни и детски мивки. На..
Прочети повече
Евтини душ системи

Евтини душ системи

Категории Гранитогрес
Сигурно ви е омръзнало да чувате поговорката, че евтиното винаги излиза скъпо. Това е така в много случаи, но сега ще се опитаме да видим какво означава евтина душ система. Първо на всичко е ясно, че на пазара има по-евтини и по-скъпи като цена душ системи, но когато нещата се разглеждат детайлно, евтиното и скъпото започват да се размиват като категория.     На пазара има най-различни системи за душ обзавеждане в голямо разнообразие от ултра стилни модерни и традиционни дизайни. Така че по същество, трябва да има идеална опция за всеки търсещ идеалния вид декор за банят..
Прочети повече
Шарени плочки за банята

Шарени плочки за банята

Категории Гранитогрес
Съчетанието шарени плочки за баня може да включва в себе си различни търсения на потребителите. Затова в този текст ще се опитаме да свържем какво е общото в търсенето и как думата „шарени” всъщност може да се разбира.     Шарените плочки за баня не са шарени защото са нарисувани с шарки по тях. Да, има и такива модели, но те са екзотични като визия и се избират по-рядко от собствениците. По-скоро шарените плочки са такива декорирани с контрастни елементи благодарение на съвременните технологии. Това са декоративни плочки части от по-големи колекции. Върху една такава пл..
Прочети повече
Склад за банята

Склад за банята

Категории Гранитогрес
В този текст ще се говори за мебели за баня. Защото те са единствените, които могат да осигурят така важното складово пространство в банята за всички принадлежности, които са необходими за ползване в банята; за тяхната защита от влагата и за тяхното разположение на точното място.     Складовата част в банята е сред най-важните за добрата функционалност на помещението. Тя се състои от няколко различни части в банята, които събрани заедно осигуряват цялата складова част в интериора. Това може да са шкафовете и чекмеджетата на долния шкаф в банята, плотът върху него. Шкафов..
Прочети повече