Кухненски мивки тека

Компанията Тека винаги е впечатлявала своите клиенти, а и почитатели, със страстта и емоциите, които са вложени във формите всичките им продукти за кухня. Не случайно мотото, вдъхновението, и визията на крайния продукт имат винаги толкова общо помежду си. В този текст ще обърнем внимание на финеса в дизайна на различните модели кухненски мивки teka.

Това на което залагат от компанията в последните години, специално за кухненските мивки е, изборът на неръждаема стомана и полирана повърхност. Избор, с който се затвърждава традицията на олекотената и практична визия. Без значение дали говорим за кухненски мивки за вграждане тека или за мивки, които се монтират над плота, блестящата повърхност е напълно разпознаваема.

 

Според предпочитанията на потребителите, изборът е насочен към двойна кухненска мивка над плот или вградена в плота; мивка с един светъл отвор, отново вградена или над плота; също така изборът може да се базира и на нуждите в кухнята от гледна точка на смесителя, който може да е едноръкохватков или класически.

 

Двойните кухненски мивки teka впечатляват с дизайна си, защото освен равномерното разпределение на светлите отвори, те могат да предложат и изкусни дизайнерски изпълнение, при които има основно корито и друго по-малко, като впечатление прави именно играта на формите. Редом до на пръв поглед квадратния светъл отвор, стои по-малък овал, който създава прекрасен естетически вид, но и доставя нужната практичност в кухнята.

 

Производителите са се погрижили  за аксесоари за кухненски мивки тека, които да се използват за правилния монтаж в съвременната кухня. Дизайнерите които са разработили тези модели от неръждаема стомана, казват, че са вложили същата грижа и страст в изработката, така както най-добрите готвачи приготвят любимите ястия в ресторантите си. Забележителен усет за естетика и връзка със същинската роля на кухнята – там да се приготвят любимите ни храни, заобиколени от най-добрите условия.

Свързани продукти