Реализирани проекти


Плочки и обзавеждане за банята закупени от фирмата ни се използват при изграждането на множество хотели, апартаменти, къщи, търговски и офис сгради, апартаментни комплекси, обществени сгради и открити пространства. Фирма Керамо участва в разработката на интериора и цялостното изпълнение на проекти за жилищни, хотелски и търговски сгради.

Ето една малка част от проектите ни: Ринг мол гр. София, Мол Люлин гр. София, Хотел Рибарица, Басейн вила Спаго с.Бистрица, Бански хан, Механа Воденицата – гр.Банско, Механа и хотел Македония –  Добринище, Хотел Папи – гр. Разлог, Римската баня с. Баня, Офис сграда АЙ ВИ БИ Козметикс  гр. София, Администативна сграда Окталайт гр. София, Bar&Diner Corner гр. София, Метро станции, Голям брой хотели и офис сгради, както множество частни къщи и апартаменти.

Моля отправете запитване, ако проявявате интерес към нашите продукти и желаете ние да изпълним цялостно вашия проект за полагане на плочки или обзавеждене за баня! Нашият екип от професионалисти е на Ваше разположение! Вижте част от реализираните проекти!

 

Реализиран проект Arya

Реализиран проект Arya

За нас е удоволствие да Ви представим поредната реализирана идея с материали, подбрани от Керамо, които са превърнали това малко помещение в шедьовър! За реализирането на този проект са използвани следните продукти: Arya 60/120 - гранитогресни плочки за баня в красива мраморна текстура, представена от марката Ege Seramik. Гранитогресните плочки с имитация на мрамор не са само класика в интериора, но и хитови тенденции в обзавеждането на банята. Плочки за баня от серията JUNGLE в размер 20/20 - на марката ELIOS. Тези плочки дават възможност за мн..
Прочети повече
Баня с мраморен дизайн

Баня с мраморен дизайн

Завършен проект на баня Използвани продукти:Плочки на италианския производител - Fondovalle Infinito 2.0 Patagonia Стенен Панел Mika Wall Line Jc1066-708T Light Brown Смесители и душ на италианския производител Daniel от серия Tiara       ..
Прочети повече
Модерно и практично жилище

Модерно и практично жилище

Модерно и практично жилище с продукти от онлайн магазин КерамоИзползвани продукти:вградена кухненска мивка с плот, смесител за мивка таванно осветление трапезна маса столове холна маса подови истенни облицовеки обзавеждане за баня - плочки за баня, структура за вграждане, мебели за баня, фаянс... Всички продукти може да откриете в онлайн магазин Керамо. За повече информация може да ни пишете на посочения имейл, да се свържете с нас по телефона или да посетите нашите шоуруми в София и страната.     &n..
Прочети повече
Практично и модерно малко жилище

Практично и модерно малко жилище

Първите снимки показват красиви стенни подови облицовки от онлайн магазин Керамо. За стените са използвани са декорни плочки за баня, които отлично се вписват в съвременния интериор, а за пода собствениците на жилището избраха гранитогрес с по-големи размери. И двата модела се съчетават лесно по между си, благодарение на неутралните си тонове.       Диван и масичка, закупени от нашия магазин.     Помещението плавно преминава към кухненски кът. Виждате практиче..
Прочети повече
Обновен частен дом в София

Обновен частен дом в София

Представяме ви поредния обновен частен дом с уникалните продукти от онлайн магазин Керамо - подови и стенни облицовки, тапети, трапезна маса и столове.Всички продукти може да откриете в отделните категории на сайта.За повече информация може да се свържете с нас на посочените телефони, да ни пишете, както и да ни посетите в шоуримте в София и страната.            ..
Прочети повече
Изцяло обновен частен апартамент

Изцяло обновен частен апартамент

Представяме ви реализиран проект на апартамент. В проекти са използвани продукти от онлайн магазин Керамо - плочки гранитогрес, облицовки, мебели - холна маса, трапезна маса, столове, мека мебел, осветление, декорации и др.Всички продукти може да откриете в отделните категории на сайта.За повече информация може да се свържете с нас на посочените телефони, да ни пишете, както и да ни посетите в шоуримте в София и страната.               ..
Прочети повече
Обновена баня в частен дом

Обновена баня в частен дом

Имаме удоволствието ви да ви покажем снимки, които ни изпратиха поредните доволни клиенти. На тях ще видите тяхната баня, придобила напълно различен облик след ремонт. Те избраха да сложат плочки по стените с мраморен ефект, комбинирани уникални аксесоари за баня. В нашия онлайн магазин ще откриете богат избор от мраморни плочки, както и тези красиви аксесоари на марката Etruska.             ..
Прочети повече
Завършен проект на частна баня в София

Завършен проект на частна баня в София

Представяме ви един от новите ни завършени проекти софийски частен дом, чийто собственик избра продукти от нашия електронен магазин.За банята са използвани гранитогресни плочки с размер 60х120 Supreme golden calacata на италианската марка Флавикер (на първите три снимки), а за хола черни плочки гранитогрес, отново с мраморна имитация на друга италианска марка - плочки Unique stone на Piemme (последните две снимки). Тези плочки с интерпретация на мрамор са чудесно допълнение към модерните интериори и отлично се съчетават с естествени материали като камък, дърво, бетон и ст..
Прочети повече
Реализиран проект в спа хотел

Реализиран проект в спа хотел

Безспорно естествените материали и цветове винаги създават топла и уютна атмосфера. Подовите гранитогресни плочки с дървесен дизайн, които виждаме в първата снимка, предлагат най-добрата повърхност и създават спокоен и приветлив интериор с неповторимо модерно излъчване. Съвременните продукти, особено тези с имитация на природни елементи, се произвеждат с висок стандарт за устойчивост и високо качество, същевременно зачитайки околната среда.  Втората снимка показва банята, създадена изцяло с продукти от нашия онлайн магазин. Тук дизайнът също е вдъхновен от природните ..
Прочети повече
Реализиран проект на спа зона в петзвезден хотел

Реализиран проект на спа зона в петзвезден хотел

Завършен проект на спа зона в хотел 5 звездиИзползван гранитогрес от онлайн магазин Керамо      ..
Прочети повече