Луксозна баня, вдъхновена от класиката

Представяме ви завършен проект на малка луксозна баня, която въпреки размерите си, е едно наистина специално място, в което всеки би влязъл с удоволствие, за да се освежи. Тази баня е разположена непосредствено до спалнята и предлага най-необходимото за целта.

 

Виждаме вграден душ, който отделен със стъклен заоблен параван. Стъклото не отнема от визуалното пространство и винаги е отличен избор за малки помещения. 

Душът има интересни смесители, които се открояват със своите разчупени форми. Комплектът е изключително удобен и луксозен.

До душа е разположен умивалника, над който е закачено огледало с красива рамка. В цветово отношение двата елемента отлично си подхождат (ще видите умивалника в следващо изображение).
В душ зоната също виждаме плочки по стените в черен цвят, съчетани с плочки в бял цвят и златисти декори. Черното, бялото и златното са основни елементи от всеки луксозен интериор.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тук виждаме и другия умивалник до вратата, над който е поставено красиво огледало, но в бяла рамка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В този дом има още една баня с тоалетна. Интериорът е същия, с много малки едва забележими разлики като изборът на душ, например.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всички продукти от този проект ще откриете на сайта ни. За повече въпроси, се обадете на подочените телефони или посетете някой от нашите шоуруми в София и страната.