Всички продукти
Количка

APARICI

лв. лв.
Производител: APARICI
Колекция TROPICAL създава уникална, естествена и вдъхновяваща атмосфера. Колекцията се състои от порцеланови подови и стенни плочки, вдъхновени от природата и цветовете на тропиците. Уникалните шарки превръщат пространството в оживена тропическа джунгла, създавайки цветна и забавна ат..
186.14лв.
Серия Zebra - колекция плочки за баня в бял и кафяв цвят
-31.70 лв.
Производител: APARICI
Стилни плочки за баня в бял и кафяв цвят, с хоризонтални линии, придаващи им ефект "зебра". Испанските плочки за баня са част от колекция Zebra на фирма Aparici. Плочките за баня имат стилно и уютно излъчване, придават на помещението визуално по-широк облик и са подходящи за бани с различни размери...
81.60лв. 49.90лв.
Arinsal серия - испански плочки за баня / колекции в лилаво и зелено с цветни орнаменти
-17.50 лв.
Производител: APARICI
Испанските плочки за баня в бял,винен и зеленикъв цвят са част от колекция Arinsal на фирма Aparici. Плочките за баня имат стилно и уютно излъчване, придават на помещението визуално по-широк облик и са подходящи за бани с различни размери. Те са предпочитан вариант както за дома, така и за офис..
76.50лв. 59.00лв.
Производител: APARICI
Испанската фабрика Апаричи представя новата си колекция Terre. Самото име на колекцията ни връща към оригинална автентична суровина, стилна и неутрална, широко използвана в строителството. Тази модерна колекция осигурява усещане за топлина, лекота и елегантност. Плочките са изработени от керамичен г..
112.59лв.
Производител: APARICI
Серия испански плочки за баня CARPET, която ще Ви помогне да създадете уникален интериор в банята си. Плочките имат състарен ефект. Те съчетават свежи тонове и метализирани елементи. Серията включва:Стенни фаянсови плочки за баня – 25,1х75,6 смПодови теракотни  пл..
139.77лв.
Производител: APARICI
Колекция Joliet включва два вида стенни плочки - с гладка повърхност с леко вълнообразна структура и структурирани плочки. Комбинацията от тези две повърхности създава оригинална композиция, която ще привлече погледите на най-взискателните вкусове. Плочките са във формат 7,4x..
124.98лв.
Производител: APARICI
BEYOND – серия гранитогресни плочки за баня, производство на испанската марка Aparici.Декорирането на дома с оникс винаги е било считано за върха на благосъстоянието и почтеността на семейството. Сега, благодарение на развитието на технологии за производство на гранитогресни плочки, този дизайн ..
428.82лв.
Производител: APARICI
CARPET– името на Колекцията отразява ключовата концепция за дизайн на марката Aparici. Същевременно Carpet е далеч от класическа серия. Итеративните модели гранитогресни плочки изглеждат като протъркани, а комбинацията от трезви тонове за умишлено пренебрегване на правите линии разкриват съвременен ..
160.56лв.
Производител: APARICI
Колекция Corten от APARICI черпи вдъхновение от структурната и деконструирана природа на износения метал, предлагайки нов революционен стил, който е агресивен и безкомпромисен. Тази колекция прави всяко пространство да се откроява, както в закрити жилищни зони, така и във всички ..
177.32лв.
Производител: APARICI
Известната испански марка APARICI тази година представи поредната новост – серия плочки за баня AGED . Плочките, изработени от отлична бяла глина, се произвеждат в съответствие с традиционната технология с двойно изпичане. Горната част на продукта е покрита с матов емай..
112.59лв.
Производител: APARICI
Колекция Apuane е много разпространена в мраморната стилистика. Плочките от тази колекция привличат вниманието на клиентите с висококачествената си изработка, която е типична за продуктите на испанската фабрика Апаричи. Те представят изключително точно каракатския мрамор и създават пълно визуално ус..
253.45лв.
Производител: APARICI
Bella е креативна и импровизирана колекция, представена в класически вечно актуални тонове, които позволяват редица комбинации с всякакви стилове. Колекцията пресъздава мрамор от Карара в естествен и лъскав завършек, както и два формата, подходящи за вътрешни подове и стени. Порцелано..
160.56лв.
Производител: APARICI
Представяме ви брилянтна колекция от подови гранитогресни плочки Bondi на марката Aparici, която удивява с лукс и моментално привлича вниманието с оригинални елементи. Тя е истинска находка за тези, които търсят така наречените плочки – килими от викторианската епоха. Носи името на малко предградие ..
155.49лв.
Производител: APARICI
Brave е колекция в градски стил с имитация на цимент. Включва стенни плочки от бяла глина с ярки орнаменти за улично изкуство и ректифицирани гранитогресни подови плочки, допълнени с плочки тип мозайка. Цветовата схема е представена от нюанси на бежово, сиво и кафяво. В колекцията има и 20 мм гранит..
133.99лв.
Производител: APARICI
Brave 2 см - серия гранитогрес за външна настилка 20 мм гранитогрес може да бъде подреден директно върху трева, пясък, ситен чакъл. Може да се комбинира с повдигащи точкови носещи крака за оформянето на повдигнат под, под който да скриете тръби и окабеляване. Подходящ е за дома, двора, град..
212.19лв.
Производител: APARICI
Camper 2cm - серия испански гранитогрес за външна настилка20 мм гранитогрес може да бъде подреден директно върху трева, пясък, ситен чакъл. Може да се комбинира с повдигащи точкови носещи крака за оформянето на повдигнат под, под който да скриете тръби и окабеляване. Подходящ е за дома, двора, г..
212.19лв.
Производител: APARICI
Carpet 2СМ - испански гранитогрес за външна настилка20 мм гранитогрес може да бъде подреден директно върху трева, пясък, ситен чакъл. Може да се комбинира с повдигащи точкови носещи крака за оформянето на повдигнат под, под който да скриете тръби и окабеляване. Подходящ е за дома, двора, градина..
232.57лв.
Производител: APARICI
Ново от испанската фабрика Апаричи – колекция гранитогресни плочки в топли кафяви тонове, които ще внесат повече топлина и уют във всеки дом. Размери на плочките:Основни гранитогресни плочки - 50х100 см/ 59,2х59,2 / 30,5х30,5 см; Плочки тип мозайка - 29,75х29,75 см; Плочки с ..
134.60лв.
Производител: APARICI
Испански гранитогрес, подходящ за външна настилка на фабрика Апаричи20 мм гранитогрес може да бъде подреден директно върху трева, пясък, ситен чакъл. Може да се комбинира с повдигащи точкови носещи крака за оформяне на повдигнат под, под който да скриете тръби и окабеляване. Подходящ е за дома, ..
212.19лв.
Производител: APARICI
Испанския производител Aparici представя своята нова колекция Elara, в която испанските майстори изразяват своето виждане за лукс и великолепие. Колекцията привлича вниманието с луксозен блясък, съчетан с модерен стил.Плочките са в правоъгълен формат 25,2х75,9 см, който е изключително удобен за ..
133.99лв.
Производител: APARICI
Glaciar - уникална колекция от стенни плочки за баня на испанската фабрика Апаричи. Плочките са изработени от бяла глина и са във формат 29,75х99,55 см. Всички те са с невероятен дизайн и имат гланцова повърхност. Колекцията се състои от една основна бяла плочка и няколко релефни с 3D ефект, които д..
156.52лв.
Производител: APARICI
Испанската фабрика Апаричи отново ни изненадва с уникална колекция от стенни плочки за баня. Плочките са изработени от бяла глина и са във формат 29,75х99,55 см. Всички те имат невероятен дизайн и матова повърхност. Колекцията се състои от една основна бяла плочка и няколко релефни с 3D ефект, които..
209.61лв.
Производител: APARICI
Уникално предложение на гранитогресни плочки за баня на марката Aparici Видове плочки в колекцията и техните размери:​Стенни плочки за баня -  44,63x119,3 см Подови плочки гранитогрес – 59,55х59,55 см Декорни гранитогресни плочки – 44,63x119,3 cм, 75x29,75..
212.19лв.
Производител: APARICI
Стилно предложение на испанската марка Aparici - kомпанията е основана през 1961 година в Alcora и от тогава до днес е посветена в дейността си. Тя е един от пионерите в производството на плочки и ярко се откроява със своите уникални продукти.  Видове плочки в колекцията ..
186.14лв.
Производител: APARICI
Представяме ви една блестяща колекция от подови плочки, с чийто лукс привлича вниманието на всеки клиент  – колекция „Килим” на испанския производител Апаричи.  Темата в колекцията, както се подразбира от наименованието, е персийският килим и е подходяща за вътрешни интериорни проекти. Изк..
160.56лв.
Производител: APARICI
Уникална колекция гранитогресни плочки за баня на марката Aparici Видове плочки в колекцията и техните размери:Стенни гранитогресни плочки – 44,63x119,3 cм Декорни плочки за баня – 44,63x119,3 cм, 29,75х29,75 см, Подови гранитогресни плочки – 59,55х59,55 см  ..
186.14лв.
Производител: APARICI
Текстурата е усещането, създадено от повърхности, открити върху предмети, и е в основата на колекция Маркхам, в чиято основа е съвсем бял цвят. Белите плочки от колекцията дават възможност за създаване на различни ефектни повърхности, подходящи за онези от вас, които харесват уникални, модерни и лук..
203.18лв.
Производител: APARICI
През последните няколко години естествените материали като камък и дърво станаха задължителен елемент в интериорния дизайн. Тази тенденция провокира много производители в керамичната индустрия и те пренесоха тази природна красота върху своята продукция. Новата серия  Norway (Норвегия) съчетава ..
170.84лв.
Производител: APARICI
Колекция Recover създава разнообразен изглед от естествен камък в три поразителни тоналности – слонова кост, сиво и визон – за да осигури естествен външен вид със съвременно докосване. Една авангарда и модерна колекция, която генерира всички най-добри свойства на гранитогресните плочки и идейния про..
133.99лв.
Производител: APARICI
Испански гранитогрес, подходящ за външна настилка на фабрика АпаричиНовите 2CM гранитогресни плочи са идеални за външни облицовки, включително повдигнати настилки. Плочките имат изключителни свойства:те са компактни, ректифицирани, с голяма дебелина; с голяма устойчивост на замръзване, ..
212.19лв.
Производител: APARICI
Колекция Regio е последната колекция от испанската фабрика Апаричи, представена на тазгодишната изложба Cevisama. Колекцията съдържа висококачествена плочки от гранитогрес, двойно изпечени, с ректифицирани ръбове и с дебелина 0,74 мм. Колекцията включва пет различни модела с гланцово покритие.Пл..
253.45лв.
Производител: APARICI
Сао Луис е нова колекция от стенни фаянсови и подови гранитогресни плочки за баня с красиви пачуърк мотиви. Всяка плочка е нарязана по такъв начин, че изглежда, сякаш се състои от 18 по-малки плочки. Серията е вдъхновена от красотата на мозайката от 19- ти век и съчетава в себе си модерен дизайн с р..
139.63лв.
Производител: APARICI
Испанската фабрика Апаричи представи новата си колекция от стенни плочки за баня Steel на тазгодишната изложба Cevisama. Колекцията съчетава в себе си плочки с ефект на метална корозия, плочки под формата на счупено стъкло, както и декори със златно и сребърно покритие. Плочките са изработени от бял..
111.70лв.
Производител: APARICI
Колекцията Stracciatella от испанската фабрика Aparici е базирана на тенденцията Plug & Play, където играта и технологиите са част от ежедневието.Интерпретацията на венецианското терацо, предложена от Stracciatella, е наистина единствена по рода си. Започвайки от шестоъгълния формат, който п..
209.61лв.
Производител: APARICI
В последно време използването на мрамор и камък в дома има успех не само в най-луксозните всекидневни или дневни, но и в съвсем нормални кухни. Aparici улавя тенденциите на момента с колекцията Sutton, като предлага порцеланови изделия, които придават голямо значение на мебелите в стаята, придавайки..
177.32лв.
Показва 1 до 36 от 1181 (33 страници)