Всички продукти
Количка

GAIA MOBILI

лв. лв.
Производител: GAIA MOBILI
Стилно огледало за баня, изработено от италианската GAIA MOBILI - фирма за производство на мебели за баня със собствена продукция, изискан израз на Произведено в Италия. Марката е горда със своите уникални творения. всички те могат да се редактират и персонализира според всяка нужда на клиента...
911.81лв.
Производител: GAIA MOBILI
Огледало за баня на италианския производител GAIA MOBILI. Изключително изискан и впечатляващ дизайн, който ще обогати всеки интериор. Всички продукти на марката са уникални и автентични. Те се изработват ръчно от най-добрите занаятчии в Италия. Характеристики на огледалото:..
6,512.91лв.
Производител: GAIA MOBILI
Едно красиво предложение на GAIA MOBILI - фирма за производство на мебели за баня) със собствена продукция, изискан израз на Произведено в Италия. Превъзходство, което се превежда във всеки продукт и във всичките му детайли, давайки живот на класически мебели, елегантни и уникалн..
1,172.33лв.
Производител: GAIA MOBILI
Красиво огледало за баня на италианската марка GAIA MOBILI - лидер в производството на мебели за баня. Производството на висококачествени мебели е лайтмотив, който свързва всички предложения на марката, създадени за тези, които обичат стойностите на красотата и уникалността на италиан..
1,042.07лв.
Производител: GAIA MOBILI
DOMINO със сигурност е идеалният избор за тези, които искат да обзаведат банята с модерен и съвременен вид. Той изцяло представя нашата концепция за модерност със своите  прости, но завладяващи линии .Моделът е проектиран с особено внимание към детайлите и са използвани ..
3,285.80лв.
Производител: GAIA MOBILI
ELLITTICA 2 - модерен шкаф за баня с мраморен плотРазмери 123 × 56 смЛакиран RAL / NCS Горна част: МраморОгледало: Полирана тел - Светлини: Бронз/ диаметър 110 смЕлипсовидното обзавеждане за баня е изключително модерно  Този шкаф има свой собствен стил и характер. ..
11,957.71лв.
Производител: GAIA MOBILI
Това, което е красиво извън контекста, остава непроменено... вечно.LIBERTY, самото име идентифицира неговия стил и възможността за избор на цветови комбинации между есенции Canaletto и лакове RAL или NCS.Има 4 врати и може да бъде окачен или подов.Топ избор между матова смола и мрамор.Характеристики..
4,693.99лв.
Производител: GAIA MOBILI
Линията NEW STYLE представлява серия от интерпретации на обстановката в банята, в която класическият стил е преинтерпретиран и обогатен с детайли, които дават нова светлина на обзавеждането, като по този начин могат да придобият нов облик.Играта на контрасти е създадена чрез използването на подбрани..
7,627.74лв.
Производител: GAIA MOBILI
Класическият стил е преинтерпретиран и обогатен с детайли, които дават нов облик и оригиналност в обзавеждането на банята.ZOOM е окачена мебел с едно чекмедже за съхранение, със заоблени страни. .Характеристики:BAzoom105LC Шкаф с размери 106x50,5 см, RAL/NCS - лакиран в матов лак  - 6571,59 лв...
6,571.59лв.
Производител: GAIA MOBILI
Ретро смесител за вана с подвижна слушалка от серия смесители за баня ФениксЦвят (ИЗБЕРЕТЕ ОТ ОПЦИИТЕ):CR - Хром BM - Черен мат NB Никел гланц  BR - Бронз NS - Никел мат OR - Злато LU - Антично злато RA - Мед RO - Розово златоПроизводител: Gaia Mobili ..
1,289.55лв.
Производител: GAIA MOBILI
Artdeco 2 – Комплект шкаф за баня с аплициХарактеристики:Материал – Ковано желязо : има възможност за изработка с друг цвят Размери: 150х57х84 см Огледало: 120x90 см Доставка: 40 дни*ЦЕНАТА Е ЗА КОМПЛЕКТ Производител/ Страна: GAIA MOBILI/ ИталияНеизч..
30,636.74лв.
Производител: GAIA MOBILI
Луксозно огледало SamiraРазмер: 84х116 см Материал: масивЦВЯТ:Лакиране по RAL Фолио С декорЛакиране по RAL - "Спрей" лакиране в кабини под налягане. Използва се пистолет за сгъстен въздух, който позволява равномерно нанасяне на цвета върху повърхността, коят..
5,340.59лв.
Производител: GAIA MOBILI
Изключително стилно огледало за баня, с елегантен дизайн, което ще подчертае стила на всеки интериор. Името подсказва, че огледалото е дело на италиански дизайнери. То е продукт на най-добрите италиански занятчии, които работят в световноизвестната фабрика GAIA MOBILI - една марка със собствена..
1,641.26лв.
Производител: GAIA MOBILI
Artdeco 1 – Комплект шкаф за баня с аплици  Характеристики:Материал – Ковано желязо: има възможност за изработка в друг цвят Доставка: 40дни Размер: 120х57х84 см Огледало: 90х110 см Производител/ Страна: GAIA MOBILI/ ИталияНеизчерпаемо творчеств..
36,667.71лв.
Производител: GAIA MOBILI
Луксозно огледало PierreРазмер: 140х230 см Материал: масив ЦВЯТ:Лакиране по RAL Фолио С декорЛакиране по RAL - "Спрей" лакиране в кабини под налягане. Използва се пистолет за сгъстен въздух, който позволява равномерно нанасяне на цвета върху повърхностт..
14,458.67лв.
Производител: GAIA MOBILI
Стилно огледало за баня на марката GAIA MOBILI Размер: 90х120 см Материал: масивЦВЯТ:Лакиране по RAL Фолио С декорЛакиране по RAL - "Спрей" лакиране в кабини под налягане. Използва се пистолет за сгъстен въздух, който позволява равномерно нанасяне ..
4,819.55лв.
Производител: GAIA MOBILI
Platea – Комплект шкаф за баня с аплициПрости и чисти линии в съвременно решение за създаване на модерни и завладяващи контрасти между стилове и тенденции Характеристики:Материал – Масив : има възможност за изработка с друг цвят Размери: 185х50х70 см Огледало: 75x95 ..
14,590.56лв.
Производител: GAIA MOBILI
Луксозно огледало JudieРазмер: 78х98 см Материал масивЦВЯТ:Лакиране по RAL Фолио С декорЛакиране по RAL - "Спрей" лакиране в кабини под налягане. Използва се пистолет за сгъстен въздух, който позволява равномерно нанасяне на цвета върху повърхността, която д..
4,038.00лв.
Производител: GAIA MOBILI
Луксозно огледало UmbriaРазмер: 87х107 см Материал: масивЦВЯТ:Лакиране по RAL Златен лист Сребърен лист Лакиране по RAL - "Спрей" лакиране в кабини под налягане. Използва се пистолет за сгъстен въздух, който позволява равномерно нанасяне на цвета въ..
2,149.26лв.
Производител: GAIA MOBILI
Colonna  Quinta 1  – Колонка за баняХарактеристики:Материал – Масив : има възможност за изработка с друг цвят Размери: 35х25х160 см Доставка: 40 дни  Производител/ Страна: GAIA MOBILI/ ИталияНеизчерпаемо творчество, богат опит на с..
3,647.23лв.
Производител: GAIA MOBILI
Атрактивно предложение на италианската GAIA MOBILI фабрика със собствена продукция, изискан израз на Произведено в Италия. Всички продукти на марката се отличават с уникален и неповторим дизайн. Във фабриката работят най-добрите занаятчии в Италия, които изработват ръчно всяко едно изделие и об..
1,302.56лв.
Производител: GAIA MOBILI
Красиво огледало за баня на марката GAIA MOBILI (фирма за производство на мебели за баня) със собствена продукция, изискан израз на Произведено в Италия. Един продукт за естетите, изработен от най-добрите занаятчии в областта. Марката е прочута с уникалните си изделия, които се изработват ръчно..
1,506.77лв.
Производител: GAIA MOBILI
Луксозно огледало SloveniaРазмер: 80х180 см Материал: масивЦВЯТ:Лакиране по RAL ФолиоЛакиране по RAL - "Спрей" лакиране в кабини под налягане. Използва се пистолет за сгъстен въздух, който позволява равномерно нанасяне на цвета върху повърхността, която да се ..
6,773.43лв.
Производител: GAIA MOBILI
Красиво огледало CroaziaРазмер: 90х180см. Материал: масивЦВЯТ:Лакиране по RAL Фолио С декорЛакиране по RAL - "Спрей" лакиране в кабини под налягане. Използва се пистолет за сгъстен въздух, който позволява равномерно нанасяне на цвета върху повърхността, коят..
6,512.91лв.
Производител: GAIA MOBILI
Vetrina Rialto 4 – Колонка за баняХарактеристики:Материал – Масив : има възможност за изработка с друг цвят Размери: 62х42х194 смДоставка: 40 дни Производител/ Страна: GAIA MOBILI/ ИталияНеизчерпаемо творчество, богат опит на своите занаятчии и внимание към н..
8,206.27лв.
Производител: GAIA MOBILI
Луксозно огледало HerbertРазмер: 140х210 см Материал: масивЦВЯТ:Лакиране по RAL Фолио С декорЛакиране по RAL - "Спрей" лакиране в кабини под налягане. Използва се пистолет за сгъстен въздух, който позволява равномерно нанасяне на цвета върху повърхностт..
11,071.95лв.
Производител: GAIA MOBILI
Луксозно огледало JeremyРазмер: 90х130 см Материал: масивЦВЯТ:Лакиране по RAL Фолио С декорЛакиране по RAL - "Спрей" лакиране в кабини под налягане. Използва се пистолет за сгъстен въздух, който позволява равномерно нанасяне на цвета върху повърхността, коят..
5,080.07лв.
Производител: GAIA MOBILI
Стилно предложение на марката GAIA MOBILI Размер: 94х124 см Материал: масивЦВЯТ:Лакиране по RAL Фолио С декорЛакиране по RAL - "Спрей" лакиране в кабини под налягане. Използва се пистолет за сгъстен въздух, който позволява равномерно нанасяне на цв..
4,559.04лв.
Производител: GAIA MOBILI
Уникално предложение на марката GAIA MOBILI - един от лидерите в производството на мебели за баня. Основана през 2009 г. марката вече е изискан израз на Произведено в Италия. Нейните изделия са предпочитани от милиони по света не само заради високото си качество, но заради автентичността на все..
1,888.74лв.
Производител: GAIA MOBILI
Уникално предложение на италианската марка GAIA MOBILI (фирма за производство на мебели за баня) със собствена продукция, изискан израз на Произведено в Италия. Дизайнът на огледалото съчетава в себе си миналото и настоящето. Изключително стилен и запомнящ се, който ще придаде характер..
1,432.84лв.
Производител: GAIA MOBILI
Стилно огледало за баня на марката Gaia MobiliРазмер: 81х114см. Материал: масив Цвят (ИЗБЕРЕТЕ ОТ ОПЦИИТЕ): Лакиране по RAL / Фолио / С декорЛакиране по RAL - "Спрей" лакиране в кабини под налягане. Използва се пистолет за сгъстен въздух, който позволява равномерно на..
3,516.97лв.
Производител: GAIA MOBILI
Неустоимо предложение за баня от италианския производител GAIA MOBILI. Изключително изискан и впечатляващ дизайн, който ще обогати всеки интериор. Всички продукти на марката са уникални и автентични. Те се изработват ръчно от най-добрите занаятчии в Италия и са изпипани и до най-..
4,819.55лв.
Производител: GAIA MOBILI
Елегабтбо огледало PigalleРазмер: 103х82 см Материал: масив Цвят: злато / хромСрок на производство 30 дни. Производител: Gaia Mobili - италианска фабрика с изключително богат опит, неизчерпаемо творчество и с голямо внимание към нуждите на клиента. Фирма за за..
3,256.46лв.
Производител: GAIA MOBILI
Красиво огледало за баня, производство на италианската GAIA MOBILI - лидер в производството на мебели за баня. Всички продукти на марката са уникални и неповторими, изработени ръчно от най-добрите занаятчии и изпипани и до най-малкия детайл. Огледалото има стилен и семпъл дизайн, който подхожда..
1,250.48лв.
Производител: GAIA MOBILI
Елегантно огледло за баня BlakeРазмер: 96х90см. Материал: масив Цвят (ИЗБЕРЕТЕ ОТ ОПЦИИТЕ): Лакиране по Ral / Фолио / ДекорЛакиране по RAL - "Спрей" лакиране в кабини под налягане. Използва се пистолет за сгъстен въздух, който позволява равномерно нанасяне на цвета върху п..
2,058.08лв.
Производител: GAIA MOBILI
Луксозно огледало RaphaelРазмер: 90х90 см Материал: масивЦВЯТ:Лакиране по RAL С фолио С декорЛакиране по RAL - "Спрей" лакиране в кабини под налягане. Използва се пистолет за сгъстен въздух, който позволява равномерно нанасяне на цвета върху повърхността, ко..
3,907.74лв.
Показва 1 до 36 от 121 (4 страници)