Всички продукти
Количка

За нас

Селекция от плочки, теракот, гранитогрес и обзавеждане за баня от Керамо

Актуалните тенденции при обзавеждането за баня показват, че съвременните потребители не считат керамичните продукти за строителен материал, а определящ елемент в концепцията за жизнено пространство.
С идея за стил и качество, заедно с нашите дизайнери, умело успяваме да отсеем новостите от европейския пазар и да ги предложим на българския потребител.
Като дистрибутор на над 20 доказани марки в областта на обзавеждането за баня, Керамо със свойте магазини за баня предлага най-модерните и високоатрактивни колекции от плочки за баня, теракота, полиран гранитогрес, санитарен фаянс, структура за вгражданепаркет на конкурентни цени.
Основен фактор в политиката на Керамо е поддържането на големи складови наличности от разработените от нас серии.


Дейност в областта на обзавеждането за баня

За банята повече от 10 години основна дейност на фирма Керамо е внос и дистрибуция на продукти за обзавеждане за баня, като – гранитогрес, фаянс, теракот, смесители, хидромасажни вани и панели, аксесоари и мебели за баня, санитария, естествен и ламиниран паркет.
В големия асортимент на фирмата сме включили ВиК части, лепила, фугири и други строителни консумативи.
Бързо след стартиране на дейността си Керамо се наложи с репутацията си на коректен и надежден партньор. Сега Керамо е сред най-големите вносители на теракота и гранитогрес в страната и е представител на големите български заводи за обзавеждане за баня.


Марки продукти за обзавеждане на баня

Керамо е директен вносител на плочки и продукти за баня от водещи производители от Испания, Италия, Гърция и Китай - AB STUDIO, ALCALAGRES, APARICI, CERAMICA LATINA, Ceramiche Piemme, CERAMICHE SUPERGRES, CERESIT, DANIEL, DEVON&DEVON, DUAL GRES, EGESERAMIC, FANAL, FAYANS, FMG, GAYAFORES, IDEAL FORMA, IDEAL STANDART, INTER CERAMIC, IRIS, KAI GROUP, KERABEN, KOLO, MAPEI, MAPISA, ROCA, SANCHIS, SCARABEO, SUPER CERAMICA, TARKETT, TERCOCER, VALENTINO, VIDIMA, VIVES, БЪЛГАРИЯ и други.
Oторизирани дистрибутори сме на на продукти за банята от Roca, Laufen, Fayans, Gravena, Kolo, Ideal Forma, Inter Ceramica, Vidima и Ideal Standard, Weber, Ceresit, Mapei, което ни дава възможност да предлагаме всички плочки и продукти за баня на най-добри цени.
Установените трайни търговски взаимоотношения с нашите доставчици и големите търговски отстъпки, които ползваме, ни дават възможност да предлагаме разнообразни промоции и актрактивни плочки за баня цени на едро и дребно.


Баня за всеки - от масовия сегмент до най-виския клас изделия за най-изтънчените ценители на дизайна за баня

Плочки за баня Керамо предлага богата номенклатура от керамични плочки за баня, теракот, полиран гранитогрес и санитарен фаянс, за да може всеки наш клиент да намери своя собствен стил за баня.
Предлагаме продукти както в ниския клас (за обекти на големи строителни фирми) така и среден клас (по джоба на всеки).
Изключително богата гама и атрактивни селекции за банята имаме и във високия клас, за най-изтънчения вкус на ценителите. Помислили сме и за детайлите, като сме вкарали в интериора естествени материали като каменни вани и мивки от дърво на Tercocer - Испания. За да се чувстват клиентите ни истински специални сме подготвили богат избор от ултра модерни смесители, произведени от италианската фабрика Daniel, по най-нова технология, която позволява гравиране с лазер на различни графики, букви и цветя. Има голямо разнообразие от цветовете и материали, варианти на злато, никел, мат, бръш и цвят, които могат да се комбинират помежду си.


За банята от Керамо ...

Плочки за баня цени Банята в модерния дом е израз на личен стил и определящ елемент в концепцията за жизнено пространство.
Ние разбираме високите изисквания на съвременните потребители при обзавеждането за баня и постоянно се стремим да предлагаме най-актуалните колекции от продукти за баня от доказаните български и световни производители на теракот, гранитогрес, стенни и подови плочки, фаянс, вани, душ кабини, хидромасажни панели, мебели за баня, смесители за баня и кухня, аксесоари за баня.
Вижте нашите колекции от плочки за баня , санитарен фаянс , обзавеждане за баня и техните атрактивни цени!

90% от нещата за ремонт на банята ги закупих от Керамо. Искам да изкажа истинското си възхищение от начина по който е организиран магазина. Всичко е много добре подредено и направено. Продавач-консултантите си разбират от работата.
Не успях да намеря фаянс какъвто ми трябваше, понеже търся нещо конкретно. Но искам да изкажа доброто си впечатление което ми направи един от консултантите. Набелязах си няколко други неща и след време ще посетя вашия магазин отново!
Любимия ми магазин, когато става въпрос за баня. Винаги идвам тук дори за най-малкото нещо от типа на аксесоари за банята. Много съм доволна и от обслужването и от качеството.
Купих си фаянс от Керамо - качеството е много добро. Даже беше на промоция. Няма как да не съм доволна и от фактът, че продавачката беше много любезна и отзивчива.
Най-добрият магазин за обзавеждане за баня. А аз съм посетила доста такива покрай ремонта който правим. Абсолютно положителна оценка от мен. Няма какво повече да добавя! 4
Супер магазин що се отнася до обзавеждане за баня. Наистина има много голямо разнообразие и е лесно да се намери точно това което търсите.
Много голям магазин с всичко което е необходимо при обзавеждането на баня. Има много хубави неща, а служителите са компетентни и приятелски настроени.
Най-добрия магазин за баня! Преди седмица отидохме до шоурума, консултантите бяха много любезни и с професионално отношение. Доставката беше бърза и без никакви забележки!
Чудесен магазин :) Закупих плочки за банята и някой други неща. Благодаря за консултацията и отзивчивостта на служителя.
Идеалния магазин за баня! Доставката беше много бърза и изключително коректна
Правим ремонт в апартамента и реших да посетя Керамо да видя дали ще открия плочки които да ми харесат. Оказа се, че при такова голямо разнообразие е лесно да намерите подходящите. Посетете го и вие ако правите или ще правите ремонт.
Магазина предлага пълна гама обзавеждане за баня. Избрах да купя всичко от него защото предлагат транспорт. Като цяло съм доволна.