Услуги

Безплатно проектиране на бани и 3D визуализация

Керамо предлага *безплатно изготвяне на 3D проекти на бани, с цел да получите реална представа за визията на вашата бъдеща баня, с конкретните плочки, които сте избрали и с реалното пространствено разпределение на санитарния фаянс и аксесоарите.
Освен това ще направим за вас точна калкулация за необходимите плочки по видове (отделно подови, стенни плочки, декоративни елементи и фризове) с цел да имате ясна представа за цената в съотвествие с определения от вас бюджет.

*За изготвяне на 3D визуализация, се заплаща 50 лв. капаро, които се приспадат от стойността на поръчката 

 

 


Безплатен транспорт за вашата нова баня

Мебелите за баня, плочките и фаянсът са обемисти и тежки, за това нашата компания предлага на всички наши клиенти *безплатен транспорт. С това, че ни се доверявате, ние ще ви се отплатим с безпроблемен транспорт до посоченото от вас място и ще ви спестим излишни разходи и нерви.

*Безплатна доставка за цялата страна, при поръчка над 200лв. извън промоциите
*Доставка при поръчка под 200лв. от 5 до 50 лв.

 

 

 

 


 

Ремонт на баня – лепене на плочки, теракот и гранитогрес от доказани майстори

Плочки за баня - лепене.Керамо ще ви предложи опитни майстори за Вик, полагане фаянс и гранитогрес, монтаж на санитарна керамика, смесителни батерий, структора за вграждане,  вани и душкабини на най-изгодни цени.  Къртене на плочки, фаянс и теракот, пренареждане на плочки, цялостна облицовка на стени, облицоване на кухни и бани, подова настилка, фугиране.


 

 

 

 

 

 

 

Лизинг - покупка баня на изплащане

Баня на изплащане - в парньорство с TBI предлагаме на своите клиенти лизинг за покупка на обзавеждане за баня при най-добри условия.