Услуги

Гаранция за спокойна покупка

Ние се стремим да предлагаме най-добрите условия на пазара и по тази причина създадохме специалната програма "Гаранция за спокойна покупка". С нея вие можете да сте спокойни при покупка на продукти от фирма Керамо и ако намерите по-ниска цена до 5 дни от покупката, ние ще ви върнем разликата в брой. За нас е важно всеки наш клиент да се наслаждават на процеса по обзавеждане на дома и да бъде сигурен, че ще получи най-добрите условия точно при нас.

Безплатно проектиране на бани и 3D визуализация

Керамо предлага безплатно изготвяне на 3D проекти на бани, за да можете да получите реална представа за визията на вашата бъдеща баня, с конкретните плочки, които сте избрали и с реалното пространствено разпределение на санитарния фаянс и аксесоарите. Освен това ще направим точна калкулация за необходимите плочки по видове (отделно подови, стенни плочки, декоративни елементи и фризове), за да имате точна обратна връзка за цената на ремонта.

*За изготвяне на 3D визуализация се заплаща 50 лв. капаро, които се приспадат от стойността на поръчката.

Ремонт на баня – лепене на плочки, теракот и гранитогрес от доказани майстори

Плочки за баня - лепене и цялостен ремонт от доказани майстори на фирмата. Керамо предлага всички услуги от къртене на плочки, ВиК, полагане фаянс и гранитогрес, теракот, пренареждане на плочки, облицовка на стени, фугиране, монтаж на санитарна керамика, смесителни батерии, структори за вграждане,  вани и душкабини на най-изгодни цени.  

Покупки на изплащане

Вземете обзавеждане за баня, плочки и всичко необходимо за избран от вас период за изплащане. Възползвайте се от най-добрите условия за покупка на изплащане. Попитайте нашите консултанти или заявете онлайн и до минути ще получите отговор за одбрението при най-добри условия в партньорство TBI и UniCredit.

Супер цена при поръчки над 4999 лв.

Възползвайте се от специалната ни програма за клиенти, които обзавеждат цялата си баня с продукти на Керамо. По този начин ще получите уникално изгодни условия и отстъпка, с която бихте могли да спестите или да изберете висок клас от желаните продукти за мечтаната баня. Попитайте нашите консултанти онлайн или на място в нашите шоуруми и те с радост ще ви предложат уникални преференциални условия!

Изпращане на мостра чрез куриер

За удобство на нашите онлайн клиентите предлагаме уникална услуга за доставка на мостра от избран продукт. По този начин всеки може да разгледа и да се убеди в качеството и визията на избраните продукти. Така например бихте могли да поръчате мостра от 2-3 различни видове плочки или други продукти за банята и да изберете предпочитания вариант, който да поръчате и да ви бъде доставен на място.

Право на връщане до 14 дни от поръчката

За да бъдете максимално спокойни при поръчки онлайн, при нас имате възможност да върнете стоката до 14 дни от получаването на пратката. Върнатите продукти следва да не са използвани и да са с напълно запазен търговски вид. Забележка: Транспортните разходи за връщане на стоките са за сметка на клиента.

Безплатен транспорт

Мебелите за баня, плочките и фаянсът са обемисти и тежки, за това нашата компания предлага на всички наши клиенти *безплатен транспорт. С това, че ни се доверявате, ние ще ви се отплатим с безпроблемен транспорт до посоченото от вас място и ще ви спестим излишни разходи и нерви.

*Безплатната доставка при поръчка над 390 лв. не важи за продуктите в промоция
*Доставка при поръчка под 390 лв. цените за доставка са от 5 до 50 лв., като точната сума зависи от обема и тежестта - наш консултант ще ви информира за точната цена на транспорта

Работа в Керамо

Имате желание да се развивате в доказана и бързоразширяваща се компания в областта на интериора и обзавеждането на дома. Изпратете автобиография, пишете ни чрез контакт формата в сайта или попитайте за свободните позиции, които можем да ви предложим. Можете да ни пишете на имейл: office@keramo-bg.com