Всички продукти
Количка

лв. лв.

Сауни

KIRUNA - Инфрачервена кабина за 3-4 човека
ново
Производител: SANOTECHNIK
Потопете се в прегръдката на топлина и се пренесете в оазис на благоденствие! Създайте си собствен Уелнес рай в дома си с инфрачервена кабина.Отпуснете тялото и ума си: Нежната топлина на инфрачервените лъчи ще ви пренесе в състояние на дълбока релаксация, елиминирайки стреса и напрежението.Подобрет..
8,935.00лв.
BILLUND 1 - Инфрачервена кабина за 1 човек
ново
Производител: SANOTECHNIK
Създайте си оазис на благоденствие в собствения си дом!Потопени в топлината на инфрачервена кабина, ще се чувствате сякаш слънчевите лъчи галят кожата Ви. Нежната топлина ще обгръща тялото Ви, премахвайки стреса и напрежението от деня.Ще се чувствате спокойни, отпуснати и заредени с нова енергия.Инф..
2,657.00лв.
BILLUND 2 - Инфрачервена кабина за двама
ново
Производител: SANOTECHNIK
Създайте си оазис на спокойствие и здраве с инфрачервена кабина BILLUND 2! Нежната топлина на инфрачервените лъчи не само затопля тялото Ви, но и стимулира редица важни функции, за да се чувствате по-добре както физически, така и емоционално. Инфрачервената терапия е чудесен начин да се от..
3,083.00лв.
TWINCOMBI - Инфрачервена кабина за 2 човека
ново
Производител: SANOTECHNIK
Подарете си релакс и здраве с TWINCOMBI!TWINCOMBI – комбинирана сауна и инфрачервена кабина, създадена за вашия комфорт и благополучие.Насладете се на:Приятна топлина: Отпуснете се и се насладете на благотворното влияние на топлината върху тялото си.Подобрено здраве: Дълбоко проникващата топлина мож..
3,850.00лв.
BERGEN - Външна сауна
ново
Производител: SANOTECHNIK
Потопете се в автентичното сауна изживяване с Bergen! Bergen – не просто сауна, а портал към света на релакса и единение с природата.Рустик дизайн: Традиционен чар, съчетаващ майсторска изработка и автентичност.Връзка с природата: Кръгла форма за равномерно разпределение на топлината и аромат н..
8,244.00лв.
TROMSO - Външна сауна
ново
Производител: SANOTECHNIK
Потопете се в автентичния чар на Tromso и се отдайте на:Рустик дизайн: Традиционен чар, съчетаващ майсторска изработка и автентичност.Връзка с природата: Кръгла форма за равномерно разпределение на топлината и аромат на естествено дърво.Просторен интериор: Място за релаксация със семейството и прият..
8,452.00лв.
RIGA - Финландска сауна за трима
ново
Производител: SANOTECHNIK
Riga е перфектният избор за релаксация след тежък ден, спорт или просто за удоволствие. Изработена от висококачествена канадска ела за автентично финландско сауна изживяване. Просторна за 3 души, за да се насладите се на сауна с приятели или семейство. Висока мощност за бързо и равномерно ..
4,536.00лв.
TALLINN - Финландска сауна за трима
ново
Производител: SANOTECHNIK
Перфектният избор за релаксация след тежък ден, спорт или просто за удоволствие. Изработена от висококачествена канадска ела за автентично финландско сауна изживяване, тази сауна е просторна, за да се насладите с приятели или семейство. Характеристики:Дърво: Канадска елаВътрешни разм..
5,234.00лв.
ALASKA - Инфрачервена кабина за 2 човека
ново
Производител: SANOTECHNIK
Подарете си релакс и здраве с ALASKA!ALASKA– комбинирана сауна и инфрачервена кабина, създадена за вашия комфорт и благополучие.Насладете се на:Приятна топлина: Отпуснете се и се насладете на благотворното влияние на топлината върху тялото си.Подобрено здраве: Дълбоко проникващата топлина може да об..
7,335.00лв.
OSLO - Инфрачервена кабина за двама
ново
Производител: SANOTECHNIK
Нежната топлина на инфрачервените лъчи не само затопля тялото Ви, но и стимулира редица важни функции, за да се чувствате по-добре както физически, така и емоционално. Инфрачервената терапия е чудесен начин да се отпуснете и да се справите с ежедневния стрес, който ни изтощава. Топлината стимулира к..
6,319.00лв.
PANORAMA - Финландска сауна за двама
ново
Производител: SANOTECHNIK
PANORAMA – финландска сауна, съчетаваща в себе си комфорт, лукс и ползи за здравето.Отпуснете се и се насладете на:Приятна топлина: Потопете се в атмосфера на релаксация и забравете за стреса.Подобрено здраве: Финландската сауна стимулира кръвообращението, детоксикира организма и засилва имунната си..
4,090.00лв.
TAMPERE - Финландска сауна за двама
ново
Производител: SANOTECHNIK
Финландска сауна, съчетаваща в себе си комфорт, лукс и ползи за здравето. Потопете се в атмосфера на релаксация и забравете за стреса. Финландската сауна стимулира кръвообращението, детоксикира организма и засилва имунната система.Характеристики:Дърво: Канадска елаВътрешни разме..
5,144.00лв.
PANORAMA BLACK - Финландска сауна за двама
ново
Производител: SANOTECHNIK
Финландска сауна, съчетаваща в себе си комфорт, лукс и ползи за здравето.Отпуснете се и се насладете на:Приятна топлина: Потопете се в атмосфера на релаксация и забравете за стреса.Подобрено здраве: Финландската сауна стимулира кръвообращението, детоксикира организма и засилва имунната система...
4,090.00лв.
LAHTI - Външна сауна и инфрачервена кабина
ново
Производител: SANOTECHNIK
Създайте си оазис на релакса с Lahti - Комбинирана сауна и инфрачервена кабина!Висококачествена термодървесина за автентично изживяване. Елегантният външен вид на термодървото придава на сауната рустикална и вечна естетика.Инфрачервена технология: Нежна и комфортна топлина, която прониква дълбоко в ..
8,527.00лв.
Производител: HAFRO
Сауна 160 х 120 х 215 Н – за 1/ 2 душиМощност на сауната: 3,5 kWХАРАКТЕРИСТИКИФинландска сауна и био-саунаОснова с регулируеми крачетаКонтролен панел: сензоренАудио система: 2 допълнителни стерео високоговорителя с BluetoothДървена лъжицаДървена кофаКомпактна стоманена печка с включени кам..
47,463.30лв.
Производител: HAFRO
Сауна 160 х 160 х 215 Н – за 3 душиМощност на сауната: 4,5 kWМощност на биосауната: 5,5 kWХАРАКТЕРИСТИКИФинландска сауна и био-саунаОснова с регулируеми крачетаКонтролен панел: сензоренАудио система: 2 допълнителни стерео високоговорителя с BluetoothДървена лъжицаДървена кофаКомпактна ..
54,652.15лв.
Производител: HAFRO
Сауна 180 х 120 х 215 Н – за 2/3 душиМощност на сауната: 3,5 kWХАРАКТЕРИСТИКИФинландска сауна и био-саунаОснова с регулируеми крачетаКонтролен панел: сензоренАудио система: 2 допълнителни стерео високоговорителя с BluetoothДървена лъжицаДървена кофаКомпактна стоманена печка с включени камъ..
49,631.92лв.
Производител: HAFRO
Сауна 180 х 160 х 215 Н – за 3/4 душиМощност на сауната: 6 kWМощност на биосауната: 7 kWХАРАКТЕРИСТИКИФинландска сауна и био-саунаОснова с регулируеми крачетаКонтролен панел: сензоренАудио система: 2 допълнителни стерео високоговорителя с BluetoothДървена лъжицаДървена кофаКомпактна ст..
56,550.87лв.
Производител: HAFRO
Сауна 180 х 180 х 215 Н – за 4/5 душиМощност на сауната: 6 kWМощност на биосауната: 7 kWХАРАКТЕРИСТИКИФинландска сауна и био-саунаОснова с регулируеми крачетаКонтролен панел: сензоренАудио система: 2 допълнителни стерео високоговорителя с BluetoothДървена лъжицаДървена кофаКомпактна ст..
59,125.52лв.
Производител: HAFRO
Сауна 180 х 200 х 215 Н – за 5 душиМощност на сауната: 7,5 kWМощност на биосауната: 9 kWХАРАКТЕРИСТИКИФинландска сауна и био-саунаОснова с регулируеми крачетаКонтролен панел: сензоренАудио система: 2 допълнителни стерео високоговорителя с BluetoothДървена лъжицаДървена кофаКомпактн..
60,076.06лв.
Производител: HAFRO
Сауна 200 х 120 х 215 Н – за 3 душиМощност на сауната: 4,5 kWХАРАКТЕРИСТИКИФинландска сауна и био-саунаОснова с регулируеми крачетаКонтролен панел: сензоренАудио система: 2 допълнителни стерео високоговорителя с BluetoothДървена лъжицаДървена кофаКомпактна стоманена печка с включени ка..
50,988.49лв.
Производител: HAFRO
Сауна 200 х 160 х 215 Н – за 4 душиМощност на сауната: 6 kWМощност на сауната: 7 kWХАРАКТЕРИСТИКИФинландска сауна и био-саунаОснова с регулируеми крачетаКонтролен панел: сензоренАудио система: 2 допълнителни стерео високоговорителя с BluetoothДървена лъжицаДървена кофаКомпактна сто..
58,311.12лв.
Производител: HAFRO
Сауна 200 х 180 х 215 Н – за 5 душиМощност на сауната: 7,5 kWМощност на сауната: 9 kWХАРАКТЕРИСТИКИФинландска сауна и био-саунаОснова с регулируеми крачетаКонтролен панел: сензоренАудио система: 2 допълнителни стерео високоговорителя с BluetoothДървена лъжицаДървена кофаКомпактна с..
60,348.31лв.
Производител: HAFRO
Сауна 200 х 200 х 215 Н – за 5/6 душиМощност на сауната: 7,5 kWМощност на сауната: 9 kWХАРАКТЕРИСТИКИФинландска сауна и био-саунаОснова с регулируеми крачетаКонтролен панел: сензоренАудио система: 2 допълнителни стерео високоговорителя с BluetoothДървена лъжицаДървена кофаКомпактна..
61,838.65лв.
Производител: SANOTECHNIK
Инфрачервена кабина CARBON 1Характеристики:Дърво: Канадска ела Вътрешни размери: 89 х 121 х 184 см. Външни размери: 100 х 130 х 185 см. За 1 човек 8 карбонови нагревателни плочи Мощност: около 1750 W Led звездно небе в 7 цвята Врати от 6 мм закалено стъкло  ..
4,001.00лв.
Производител: SANOTECHNIK
Инфрачервена кабина CARBON 2Характеристики:Дърво: Канадска ела Вътрешни размери: 169 х 141 х 184 см. Външни размери: 180 х 150 х 195 см. За 2 души 14 карбонови нагревателни плочи Мощност: около 3100 W Led звездно небе в 7 цвята Врати от 6 мм закалено стък..
5,799.00лв.
Производител: SANOTECHNIK
Инфрачервена кабина, подходяща за домашен уелнес. Инфрачервените кабини са полезни както за тялото, така и за кръвообращението. Те ускоряват метаболизма и засилват имунната система. С инфрачервена кабина ще балансирате физическото и емоционалното здраве, премахвайк..
2,755.00лв.
Производител: SANOTECHNIK
Инфрачервена кабина, подходяща за домашен уелнес. Инфрачервените кабини са полезни както за тялото, така и за кръвообращението. Те ускоряват метаболизма и засилват имунната система. С инфрачервена кабина ще балансирате физическото и емоционалното здраве, премахвайк..
3,173.00лв.
Производител: SANOTECHNIK
Инфрачервена кабина MALMOХарактеристики:Дърво: Канадска ела Вътрешни размери: 80 х 80 х 178 см. Външни размери: 90 х 90 х 190 см. За 1 човек 4 нагревателя с пълен спектър + 1 карбонова нагревателна плоча Мощност: около 1320 W Цветна светлинна терапия Врата и с..
3,390.00лв.
Производител: SANOTECHNIK
Инфрачервена кабина MALMOХарактеристики:Дърво: Канадска ела Вътрешни размери: 110 х 95 х 178 см. Външни размери: 120 х 105 х 190 см. За 2 човек 6 нагревателя с пълен спектър + 1 карбонова нагревателна плоча Мощност: около 2000 W Цветна светлинна терапия Врата ..
3,748.00лв.
Производител: SANOTECHNIK
Инфрачервена кабина SAFIRХарактеристики:Дърво: Канадска ела Вътрешни размери: 113 х 96 х 176 см. Външни размери: 120 х 105 х 190 см. За 2 души 5 нагревателя с пълен спектър, два от тях регулируеми + 1 карбонова нагревателна плоча Мощност: около 2000 W Цветн..
3,724.00лв.
Производител: SANOTECHNIK
Инфрачервена кабина NEW YORKХарактеристики:Дърво: Канадска ела Външни размери: 150 х 120 х 190 см. За 3 души 6 нагревателя с пълен спектър, три от тях регулируеми + 1 карбонова нагревателна плоча Мощност: около 2455 W Цветна светлинна терапия Врата и стационарно стъкло&nb..
4,366.00лв.
Производител: INTER CERAMIC
Външна сауна тип БАРЕЛХарактеристики:Размери: 200 х 200 х 210 см Вид отваряне: една врата на панта Прозрачно стъкло 6 мм вулканични камъни кислороден йонизатор хигрометър пясъчен часовник осветление вентилационнен отвор кофа лавица TOUCH SCREEN Контролен панел ..
12,999.00лв.
Производител: INTER CERAMIC
Инфрачервена кабина ХЕБАматериал: КАНАДСКА ЕЛА керамичен нагревател- 4бр.* 350W кислороден йонизатор осветление LID контролен панел вентилационен отвор  максимална температура: 60C размер: 90х90х210 см..
2,999.00лв.
Производител: INTER CERAMIC
Инфрачервена кабина АТАматериал: КАНАДСКА ЕЛА керамичен нагревател- 5бр.*350W кислороден йонизатор осветление LCD контролен панел вентилационен отвор максимална температура: 60С размер: 120х120х210 см..
3,999.00лв.
Производител: INTER CERAMIC
Инфрачервена кабина ХОЛИматериал: КАНАДСКА ЕЛА керамичен нагревател- 6бр.*350W кислороден йонизатор осветление LCD контролен панел вентилационен отвор максимална температура 60С размер: 120х59х85х210 см..
3,499.00лв.
Показва 1 до 36 от 55 (2 страници)

Колко време се стои в сауна?

Продължителността на престоя в сауната може да варира в зависимост от индивидуалните предпочитания и толерантността на топлината на всеки. Обикновено препоръчителното време за престой в сауната е между 10 и 20 минути. Това позволява на тялото да се адаптира към топлината и да се насладите на ползите от сауна сесията. Важно е да слушате своето тяло и да се прекрати престоят в сауната, ако усетите дискомфорт или неудобство.

Какви са ползите от ползването на домашна сауна за здравето?

Сесиите в домашната сауна могат да помогнат за релаксацията и намаляването на нивото на стреса в организма. Топлината от сауната допринася за разширяване на кръвоносните съдове, което подобрява кръвообращението и доставката на кислород до мускулите и тъканите. Редовните сесии в домашната сауна могат да укрепят имунната система и да помогнат на организма да се бори по-ефективно с инфекции и болести. В сауната се изпотяваме, като премахваме токсините от организма. Това може да допринесе за отслабване Топлината и потенето в сауната могат да допринесат за почистване на порите и премахване на мъртвите клетки на кожата, което води до по-сияйна и по-здрава кожа.

Домашна сауна на неустоима цена! При нас можете да си поръчате инфрачервена сауна (инфраред) за вкъши. Възползвайте се от ползите на сауната и на инфрачервените кабини. Освободете се от стреса и подобрете‎ здравето си със сауните на Керамо.