Всички продукти
Количка

Работа при нас

Здравейте и добре дошли в раздела "Работа при нас" на сайта на Керамо!

Ако търсите работа в динамична и модерна компания, която предлага възможности за професионално развитие и растеж, то сте на правилното място. В Керамо ценим иновациите, креативността и отдадеността на нашите служители. Ние предлагаме работа в приятна обстановка, където взаимното уважение и подкрепа са наш приоритет.

Ако имате опит в сферата на строителството, търговията, продажбите или управлението, или просто желаете да се присъедините към екипа ни, изпратете ни своето CV и мотивационно писмо. Ние с удоволствие ще разгледаме вашата кандидатура и ще ви предложим работно място, което да отговаря на вашите умения и професионални интереси.

Ако в момента нямаме свободни позиции, но желаете да се присъедините към нашия екип, моля кандидатствайте за бъдеща свободна позиция. Вашата кандидатура ще бъде запазена в нашата база данни и ще бъде разгледана при появата на подходяща вакантна позиция.

В Керамо вярваме, че нашите служители са ключовият фактор за успеха на компанията. Затова с готовност инвестираме в обученията и професионалното развитие.

Ако сте готови да се присъедините към нашия екип, моля изпратете ни имейл с автобиография и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.
 
Благодарим ви, че проявявате интерес към Керамо!