Supreme Lux - серия италиански гранитогрес II качество

Supreme Lux - серия италиански гранитогрес II качество
Производител: Flaviker
Код на артикула: Supreme Lux
Наличност: В наличност
59,00лв.
Количество: Добави в количката

Безплатна доставка над 390 лв.

Без продукти на промоции.

Гаранция за спокойна покупка

Ако намерите по-ниска цена до 5 дни, ще ви върнем разликата в брой

Една уникална колекция, вдъхновена от мрамора, която ще Ви помогне да създадете очарователни съвременни интериори. Колекцията предлага шест изискани тона със силен визуален ефект.    ФИЗИЧЕСКИ Х...

Една уникална колекция, вдъхновена от мрамора, която ще Ви помогне да създадете очарователни съвременни интериори. Колекцията предлага шест изискани тона със силен визуален ефект. 

 

ФИЗИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Въпреки големия си размер, плочките се отличават с изключителни твърдост и гъвкавост. Технологията, по която са изработени, гарантира по-здраво придържане към повърхности, като същевременно поддържа перфектна плоскост.

Гранитогресните плочки от серия SUPREME LUX имат изключителна устойчивост на износване и влияния. Също така тези плочки са леки в сравнение с традиционните гранитогресни плочки, което улеснява ползването им при работа. Продуктът е имунизиран срещу проблема с микропукнатините, които могат да възникнат след инсталирането.

Това наистина е един невероятен материал, лесен за изрязване и обработка. Той предлага отлична топло- и звуко- изолация в сравнение с тази на обикновения гранитогрес.

Производителят гарантира екологично чист продукти, който е произведен със специална смес ECO-BODY, съдържаща 40% от възстановената суровина от други промишлени процеси. Използване е и суха система за рязане с прави правоъгълници, намалена консумация на енергия и пълно възстановяване на отпадъците от преработката.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Размер: 60х120 см
  • Повърхност: гланц
  • Цветове/ Модели: ROYAL STATUARIO LUX / EXOTIC BROWN LUX / ONYX PRESTIGE LUX/ GOLDEN CALACATTA LUX/ SILVER DREAM LUX/ SUPREME WIDE – BLACK DELUXE LUX

 

СТРАНА/ ПРОИЗВОДИТЕЛ: Италия/ Flaviker

Flaviker е пионер в производството на гранитогрес и плочки за баня. Нейните продукти са известни в цял свят и се отличават с изключителните си характеристики. Марката е символ на произведено в Италия.

Ориентацията и съвременната архитектура на дизайнерите на Flaviker е абсолютно съвременна технология на съвременното изкуство, съчетана с всички технологии в областта на иновациите,  за да се издигне продуктът, модерното и всички авангарди.

Цените и наличностите се обновяват ежеседмично, възможно е несъответствие с магазините на фирма Керамо.
Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:



Етикети:

гранитогрес

,

гранитогресни плочки

,

гранитогрес за баня

,

плочки гранитогрес

,

гранитогрес София