Supreme Ant - Lux - серия италиански гранитогрес

Supreme Ant - Lux - серия италиански гранитогрес
Производител: Flaviker
Код на артикула: Supreme Ant - Lux
Наличност: В наличност
51,50лв. /кв.м.

Безплатна доставка над 390 лв.

Без продукти на промоции.

Гаранция за спокойна покупка

Ако намерите по-ниска цена до 5 дни, ще ви върнем разликата в брой

Supreme Ant - Lux - серия италиански гранитогрес II качество Една уникална колекция, вдъхновена от мрамора, която ще Ви помогне да създадете очарователни съвременни интериори. Колекцията предлага шес...

Supreme Ant - Lux - серия италиански гранитогрес II качество

Една уникална колекция, вдъхновена от мрамора, която ще Ви помогне да създадете очарователни съвременни интериори. Колекцията предлага шест изискани тона със силен визуален ефект. 

 

ФИЗИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Въпреки големия си размер, плочките се отличават с изключителни твърдост и гъвкавост. Технологията, по която са изработени, гарантира по-здраво придържане към повърхности, като същевременно поддържа перфектна плоскост.

Гранитогресните плочки от серия SUPREME ANT имат изключителна устойчивост на износване и влияния. Също така тези плочки са леки в сравнение с традиционните гранитогресни плочки, което улеснява ползването им при работа. Продуктът е имунизиран срещу проблема с микропукнатините, които могат да възникнат след инсталирането.

Това наистина е един невероятен материал, лесен за изрязване и обработка. Той предлага отлична топло- и звуко- изолация в сравнение с тази на обикновения гранитогрес.

Производителят гарантира екологично чист продукти, който е произведен със специална смес ECO-BODY, съдържаща 40% от възстановената суровина от други промишлени процеси. Използване е и суха система за рязане с прави правоъгълници, намалена консумация на енергия и пълно възстановяване на отпадъците от преработката.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Размер:

    60X120 ANTICATO   -  51.50 лв/м2

    60X120 LUX+  -  59 лв/м2

  • Повърхност: матова/ гланцова
  • Цветове/ Модели: ROYAL STATUARIO ANT / EXOTIC BROWN ANT / ONYX PRESTIGE ANT / GOLDEN CALACATTA ANT / SILVER DREAM ANT / SUPREME WIDE – BLACK DELUXE ANT 

 

СТРАНА/ ПРОИЗВОДИТЕЛ: Италия/ Flaviker

Flaviker е пионер в производството на гранитогресни и плочки за баня. Нейните продукти са известни в цял свят и се отличават с изключителните си характеристики. Марката е символ на произведено в Италия.

Ориентацията и съвременната архитектура на дизайнерите на Flaviker е абсолютно съвременна технология на съвременното изкуство, съчетана с всички технологии в областта на иновациите,  за да се издигне продуктът, модерното и всички авангарди.

Цените и наличностите се обновяват ежеседмично, възможно е несъответствие с магазините на фирма Керамо.
-
5 ( 5 / 5 )
Разбрах за Вас от една приятелка! Наистина сте прекрасни!
-
5 ( 5 / 5 )
Страхотен гранитогрес !

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:Етикети:

гранитогрес

,

гранитогресни плочки

,

гранитогрес за баня

,

плочки гранитогрес

,

гранитогрес София