Venice - серия гранитогрес

Venice - серия гранитогрес
Производител: Ceramica Rondine
Код на артикула: Venice
Наличност: В наличност
126,00лв.
Количество: Добави в количката

Безплатна доставка над 390 лв.

Без продукти на промоции.

Гаранция за спокойна покупка

Ако намерите по-ниска цена до 5 дни, ще ви върнем разликата в брой

Сложна и романтична, новата колекция на Ceramica Rondine се вдъхновява от атмосферата на най-известната лагуна в света, перлата в италианската корона, град, който е бил дом на жив артистичен и градски...

В колекцията се включват следните видове плочки:

Сложна и романтична, новата колекция на Ceramica Rondine се вдъхновява от атмосферата на най-известната лагуна в света, перлата в италианската корона, град, който е бил дом на жив артистичен и градски начин на живот от векове насам. Венеция предлага очарователни плочки с вид на индустриални тухли, което води до оригинален, съвременен обрат. Плочките са във формат 6x25 см и се предлагат в елегантни нови цветове, които са плод на безпрецедентни изследвания. Цветовата палитра - сребро, мед и злато - е крайният резултат от технологичния процес, разработен от лабораторията за научноизследователска и развойна дейност на Ceramica Rondine. Характерната особеност на колекцията е уникалният тип тяло, което се различава от традиционния процес, като се използва само прах от каменна вата, като се добавя процентно съдържание на стъкло. Тъй като то се топи и притиска при по-ниски температури от класическия камък, тази смес позволява да се получат красиви ексклузивни глазури, които запазват устойчивостта на плочките. Елегантността на този единствен производствен процес ефективно се съчетава с отличителните черти и техническите характеристики на каменината, което води до керамичен продукт с удивителен външен вид и такава впечатляваща устойчивост, че може да се използва и за подове.

 

Характеристики на плочките:

  • Размер: 6х25 см
  • Дебелина - 10 мм
  • Цвят: сребро, мед, злато

 

Фабрика: Ceramica Rondine

Държава: Италия

1961 г. е година на епохални промени, част от един период в историята, характеризиращ се с особен икономически, културен и социален ръст. На 20 януари 1961 г. Джон Кенеди положи клетва като 35-ти президент на САЩ. На 12 април 1961 г. астронавтът Юрий Гагарин е първият човек, който пътува в космоса. Rondine S.p.A е основана през лятото на същата година. Rondine S.p.A. днес е една от най-процъфтяващите промишлени групи в сектора.

Пътуването през първите 50 години от историята на компанията е повече от просто начин за отбелязване на постигнатите резултати; това е и възможност да се погледне към бъдещето, към нови предизвикателства, нови цели.

Ентусиазмът от първите дни остава непроменен; всъщност фабриката е преминала от силна към все по-силна, заедно с резултатите на компанията. Тези резултати ни дават жизненост, за да продължим, без никога да почиваме на лаврите си.

Нови продукти, новаторски технологии, научноизследователска и развойна дейност, качество, дизайн и уважение към околната среда: това са ценностите, които са ръководили Rondine през този първи половин век от историята и които продължават да ни показват пътя напред, както днес, така и утре.

През септември 2001 г. се открива фабриката за производство на порцеланови каменинови изделия в Rubiera. Обновени през цялото време и разполагащи с технология за рязане.

Садон, водеща компания в производството на керамични плоскости от порцелан и малки плочки, се присъедини към групата през 2010 г., отбелязвайки още един важен поврат в историята на Rondine Group.

Цените и наличностите се обновяват ежеседмично, възможно е несъответствие с магазините на фирма Керамо.
-
5 ( 5 / 5 )
Много добро, особено в червения вариант.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:Етикети:

гранитогрес

,

гранитогресни плочки

,

гранитогрес за баня

,

плочки гранитогрес

,

гранитогрес София