SPACES - серия италиански гранитогрес

SPACES - серия италиански гранитогрес
Производител: FONDOVALLE
Код на артикула: SPACES
Наличност: В наличност
Възможно е продуктите да се намират в различни складове и да е нужно транспортиране.
132,57лв.

Безплатна доставка над 390 лв.

Без продукти на промоции.

Гаранция за спокойна покупка

Ако намерите по-ниска цена до 5 дни, ще ви върнем разликата в брой

Всяко пространство е наситено с емоции, заобиколено от красотата на разширяващите се повърхности отвъд границите си към открити пространства, богати на естественост и емоция. Пространствата въплъщават...

Всяко пространство е наситено с емоции, заобиколено от красотата на разширяващите се повърхности отвъд границите си към открити пространства, богати на естественост и емоция. Пространствата въплъщават непрекъснато развиваща се нужда - търсене на материали с естествен характер, които стават основа за създаване нови решения за интериорен дизайн с балансиран и хармоничен характер. Двойната повърхност дава възможността за създаване външни пространства, създаващи усещания вътрешна визуална консистенция.

 

Физически характеристики на плочките:

  • Водоустойчиви
  • Студоустойчиви
  • Устойчиви на резки температурни промени
  • Устойчивост на дълбоко износване
  • Устойчивост на приплъзване
  • Устойчивост на химически атаки
  • Устойчивост на петна
  • Приложение: под/ стена

                          

Технически характеристики:

Дебелина на плочките:  10 мм

Размери:   40х80/ 80х80/ 60х120/ 120х120 см 

Повърхности: Polished rectified (Полирана Ректифицирана)/ Naturale Outdoor rectified (Натурална На открито Ректифицирана)

 

Производител: Ceramica Fondovalle, Италия

С повече от 50 години Ceramica Fondovalle е лидер на пазара в производството и продажбата на гранитогресни подови и стенни плочи. От 1962 г. компанията преследва целите за естетическо усъвършенстване, качество, фокус върху детайлите, технологично развитие и иновации, опазване на околната среда и земята. Това е компания, съставена от хора, идеи и материали, които се събират всеки ден, за да предложат на италианския и международния пазар най-доброто от италианския дизайн в керамиката. Ето защо техническият дизайн, естетичното проучване и стремежът към стилистични тенденции винаги са били основна грижа за Fondovalle, подкрепена от непрекъснати стратегически инвестиции и непрекъснати технологични иновации, гарантиращи отлични производствени процеси, изключителни продукти с най-високо качество и ефективно обслужване.

Цените и наличностите се обновяват ежеседмично, възможно е несъответствие с магазините на фирма Керамо. Възможно е продуктите да се намират в различни складове и да е нужно транспортиране.
Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив:Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:Етикети:

гранитогрес

,

гранитогресни плочки

,

гранитогрес за баня

,

плочки гранитогрес

,

гранитогрес София