New York - серия гранитогрес

New York - серия гранитогрес
Производител: Ceramica Rondine
Код на артикула: New York
Наличност: В наличност
108,00лв.
Количество: Добави в количката

Безплатна доставка над 390 лв.

Без продукти на промоции.

Гаранция за спокойна покупка

Ако намерите по-ниска цена до 5 дни, ще ви върнем разликата в брой

Ceramica Rondine разработи нова колекция: Тухла -  перфектна комбинация от съвременен стил и безкраен чар. Говорим за покритие, което може да предложи впечатляващо точното възпроизвеждане на повърхнос...

В колекцията се включват следните видове плочки:

Ceramica Rondine разработи нова колекция: Тухла -  перфектна комбинация от съвременен стил и безкраен чар. Говорим за покритие, което може да предложи впечатляващо точното възпроизвеждане на повърхността и усещането за тухла. Грубата текстура, с безпрецедентна материална интензивност, идва в разнообразни нюанси, които са с дебелина само 10 мм, но носят прекрасното усещане за тухла. Плочките от тази колекция ви позволяват да експериментирате и да създадете изключителни интериори в градски вид.

Атмосферата в най-характерните квартали на Ню Йорк в дома, благодарение на тази колекция, която отнема пътуване през цветовете на метрополис, който е икона на промишлен шик. Класическите цветове - бял, бадем, черен и сив - създават свеж, стилен съвременен облик, благодарение на керамичната повърхност, която прави калентен матов ефект, който може да подражава на елегантните фасади на Бруклин Хайтс или на един от най-клаудните квартали Горната източна страна. И благодарение на усилията, инвестирани в научноизследователска и развойна дейност, насочени към определяне на нова глазура с удивително материално въздействие, автентичен технологичен концентрат, който градският облик заема стените с размери 6х25.

Характеристики на плочките:

  • Размер: 6х25 см
  • Дебелина - 10 мм
  • Цвят: бял/ бадем, сив, черен

 

Фабрика: Ceramica Rondine

Държава: Италия

1961 г. е година на епохални промени, част от един период в историята, характеризиращ се с особен икономически, културен и социален ръст. На 20 януари 1961 г. Джон Кенеди положи клетва като 35-ти президент на САЩ. На 12 април 1961 г. астронавтът Юрий Гагарин е първият човек, който пътува в космоса. Rondine S.p.A е основана през лятото на същата година. Rondine S.p.A. днес е една от най-процъфтяващите промишлени групи в сектора.

Пътуването през първите 50 години от историята на компанията е повече от просто начин за отбелязване на постигнатите резултати; това е и възможност да се погледне към бъдещето, към нови предизвикателства, нови цели. Ентусиазмът от първите дни остава непроменен; всъщност фабриката е преминала от силна към все по-силна, заедно с резултатите на компанията. Тези резултати ни дават жизненост, за да продължим, без никога да почиваме на лаврите си.

Нови продукти, новаторски технологии, научноизследователска и развойна дейност, качество, дизайн и уважение към околната среда: това са ценностите, които са ръководили Rondine през този първи половин век от историята и които продължават да ни показват пътя напред, както днес, така и утре.

През септември 2001 г. се открива фабриката за производство на порцеланови каменинови изделия в Rubiera. Обновени през цялото време и разполагащи с технология за рязане.

Садон, водеща компания в производството на керамични плоскости от порцелан и малки плочки, се присъедини към групата през 2010 г., отбелязвайки още един важен поврат в историята на Rondine Group.

Цените и наличностите се обновяват ежеседмично, възможно е несъответствие с магазините на фирма Керамо.
-
5 ( 5 / 5 )
Такава класика без думи.
-
5 ( 5 / 5 )
Тази колекция гранитогрес направо ме отнесе в кварталите на Ню Йорк. Истинска класа.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:Етикети:

гранитогрес

,

гранитогресни плочки

,

гранитогрес за баня

,

плочки гранитогрес

,

гранитогрес София