Всички продукти
Количка

Пръчка за хавлия 2245 VIVA

Пръчка за хавлия 2245 VIVA
Пръчка за хавлия 2245 VIVA
Възможно е продуктите да се намират в различни складове и да е нужно транспортиране.
26.20лв.
  • Stock: В наличност
  • Производител: IDEAL FORMA
  • Арт. №: 2245K
Стилна пръчка  за хавлия - с дължина 45 см., изработена от масивен месинг с хром-никелово покритие. Пръчката за хавлия е част от серия Viva на фирма Ideal Forma. Монтира се изключително лесно.Размер: 6,5 х 45 х 5 см ..

Условия за доставка на нашият онлайн магазин:

Поръчаните продукти се доставят с куриер или със собствен транспорт в зависимост от вида на поръчката.

При поръчки на стойност над 1000 лв. доставката е безплатна за продукти без промоция.

За поръчки до 1000 лв. цените за доставка са съгласно тарифата на куриерската компания.

Доставка се извършва само с потвърждение от страна на клиента, след уточняване на стойността и начина на доставка.

Повече информация >

При поръчки на стойност над 1000 лв. доставката е безплатна.

Важи само за продукти без промоция.

Нашите дизайнери с удоволствие ще изготвят за Вас триизмерен проект с харесаните продукти и с реалното разпределение на банята.

Ще направим и точна калкулация за необходимия брой плочки, за да имате точна обратна връзка за цената.

*3D визуализацията се заплаща капаро 50 лв., което се приспада от стойността на поръчката.

Ако намерите по-ниска цена до 5 дни, ще ви върнем разликата в брой.

Виж повече

Във връзка със задълбочаващата се енергийна криза в Европа, се въвежда т.нар. "Енергийна добавка" - допълнително оскъпяване на поръчковите плочки от Италия и Испания с 7,20 лв. за всеки поръчан кв.м.

Цените и наличностите се обновяват ежеседмично, възможно е несъответствие с магазините на фирма Керамо. Възможно е продуктите да се намират в различни складове и да е нужно транспортиране. В случай на недостиг в наличността на поръчани от Вас продукти си запазваме правото да не извършим доставка, за което ще Ви информираме незабавно и ще Ви възстановим вече платени суми (ако има такива).

Стилна пръчка  за хавлия - с дължина 45 см., изработена от масивен месинг с хром-никелово покритие. Пръчката за хавлия е част от серия Viva на фирма Ideal Forma. Монтира се изключително лесно.

Размер: 6,5 х 45 х 5 см

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Собствени майстори - възползвайте се от нашите услуги за монтажи и ремонт
Вземи супер цена - при покупки над 4999 лв. ще получите специална отстъпка
За поръчки и контакти
Работно време:
всеки ден от 09:00 - 20:00

Свързани продукти

WC затворен сет е изработен от инокс. Затвореният сет е част от серия Viva на фирма Ideal Forma. Монтира се изключително лесно.Размер: 11,5х3..
34.40лв.
Стилна пръчка  за хавлия - двойна, с дължина 45 см., изработена от масивен месинг с хром-никелово покритие . Пръчката за хавлия е част от серия V..
38.60лв.
Стилна пръчка  за хавлия - двойна, с дължина 55 см., изработена от масивен месинг с хром-никелово покритие . Пръчката за хавлия е част от серия V..
41.30лв.
Дозаторът за течен сапун е изработен от масивен месинг с хром-никелово покритие. Дозаторът за сапун е част от серия Viva на фирма Ideal Forma.Разм..
55.10лв.
Държачът за тоалетна хартия с капак е изработен от масивен месинг с хром-никелово покритие. Държачът за тоалетна хартия е част от серия Viva на фирма ..
20.60лв.
Държачът с чаша е изработен от масивен месинг с хром-никелово покритие. Държачът с чаша е част от серия Viva на фирма Ideal Forma.Размер: 14х6,5х1..
20.60лв.
Двойната закачалка е изработена от масивен месинг с хром-никелово покритие. Двойната закачалка е част от серия Viva на фирма Ideal Forma. Монтира се и..
12.40лв.
Матирана поличка 6 мм с дължина 40 см, с държачи. Матираната поличка е много стилна, изработена е от масивен месинг с хром-никелово покритие. Мат..
38.60лв.
Матираната поличка е с дебелина 6 мм. и с дължина 50 см., с държачи. Стилната матирана поличка е изработена от масивен месинг с хром-никелово покритие..
41.30лв.
Стилна пръчка  за хавлия - с дължина 55 см., изработена от масивен месинг с хром-никелово покритие. Пръчката за хавлия е част от серия Viva на фи..
27.50лв.
Сапунерката тип мрежа е изработена от масивен месинг с хром-никелово покритие. Сапунерката е част от серия Viva на фирма Ideal Forma. Лесна за мо..
27.50лв.
Стъклената сапунерка е изработена от стъкло и масивен месинг с хром-никелово покритие. Сапунерката е част от серия Viva на фирма Ideal Forma. Монтира ..
20.60лв.
Стилната халка за хавлия е изработена от масивен месинг с хром-никелово покритие. Халката за хавлия е част от серия Viva на фирма Ideal Forma.Разм..
20.60лв.