Всички продукти
Количка

лв. лв.

Плочки от естествен камък

Производител: TERCOCER
Испански плочки от естествен камък от колекция Laja на испанската фирма Tercocer. Моделът плочки от естествен камък е в черен цвят, и е атрактивен вариант при избора ви на облицовъчни плочки за вашия дом, ограда, комин и много други.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
234.64лв.
Производител: TERCOCER
Красиви плочки от естествен камък от серия Laja на испанската фирма Tercocer. Испанските плочки от естествен камък са в сиви цветове, подходящи са за облицоване на външни и вътрешни стени.*Цената на плочките е за квадратен метър Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
252.19лв.
Производител: TERCOCER
Стенни плочки от естествен камък на испанската фирма Tercocer. Испанските плочки от естествен камък са в бежово-кафявата гама и са подходящи за облицоване на стени, колони и много други.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
370.48лв.
Производител: TERCOCER
Бели стенни плочки от естествен камък. Испанските плочки от естествен камък са от серия Natur на Tercocer, могат да се съчетаят с всички цветове от серията.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
488.34лв.
Производител: TERCOCER
Стенни плочки от естествен камък на фирма Tercocer. Стенните испански плочки от естествен камък са в кафяв, бежов и сив цвят, и са част от колекция Natur.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
378.22лв.
Производител: TERCOCER
Сиви стенни плочки от естествен камък Natur на фирма Tercocer. Испанските сиви плочки в серията са стилни и могат да се използват като декорни плочки или облицовъчни за цели стени.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
370.76лв.
Производител: TERCOCER
Стенни бежови плочки от естествен камък на испанската фирма Tercocer. Испанските плочки от естествен камък са подходящи да облицоване на стени, колони и много други.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
356.02лв.
Производител: TERCOCER
Плочки от естествен камък от колекция испански плочки Natur на фирма Tercocer. Испанските плочки от естествен камък са в бежов цвят и са стилно допълнение към вашия интериор или екстериор. Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
368.18лв.
Производител: TERCOCER
Бели плочки от естествен камък от серия Natur на производителя Tercocer. Испанските плочки от естествен камък са подходящи за вътрешни и външни помещения и се комбинират с ъгловите плочки от серията.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
360.15лв.
Производител: TERCOCER
Облицовъчни плочки от естествен камък на испанската фирма Tercocer, серия Zeta. Испанските облицовъчни плочки са подходящи и за големи и малки помещения, за вътрешни и външни пространства.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
273.36лв.
Производител: TERCOCER
Облицовъчни плочки от естествен камък в черен цвят, продукт на испанската фирма Tercocer, серия Zeta. Облицовъчните испанските плочки са подходящи за облицоване на външни и вътрешни пространства.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
248.90лв.
Производител: TERCOCER
Плочки от естествен камък в кафяв, бежов и сив цвят, продукт на испанската фирма Tercocer, серия Zeta. Испанските плочки са подходящи за облицоване на външни и вътрешни стени или части от стени.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
249.51лв.
Производител: TERCOCER
Облицовъчни плочки от естествен камък на испанската фирма Tercocer, серия Zeta. Испанските плочки са подходящи за облицоване на външни и вътрешни стени или части от стени, с цел постигане на дизайнерски решения и идеи.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
248.57лв.
Производител: TERCOCER
Сиви облицовъчни плочки от естествен камък на испанската фирма Tercocer, серия Zeta. Облицовъчните испанските плочки са подходящи за облицоване на външни и вътрешни пространства. Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
163.57лв.
Производител: MOSAVIT
BATU - колекция каменни мозайкиКаменните мозаечни плочки ще украсят приятно всеки интериор и ще Ви накарат да разгледате дома си по нов начин. Плочките са представени във формат 30х30 см, който лесно се монтира въргу различни повърхности. Дебелината от 4 мм прави тази мозайка много устой..
203.95лв.
Производител: MOSAVIT
Колекция плочки от естествен камък BRIQUETA Семейство: Облицовка от естествен камък и тухли Размер: 6,5х23 см Цветове: бял, сив, бежов, червен Вид: естествен камък Покритие: мат Приложение: стенаПроизводител: Mosavit, ИспанияMosavit - се слави като природна компанмя и години ..
148.71лв.
Производител: MOSAVIT
FACHALETA - ПРИРОДНО КАМЕННО ПОКРИТИЕСтрахотен дисплей от естествени камъни, вариращи от плочи, кварц и калцит Различните формати и дебелини позволяват да ги адаптирате към различни видове конструкции, като винаги осигуряват майсторски завършек. Характеристики:С..
147.16лв.
Производител: MOSAVIT
LOSETAS - серия плочки от естествен камъкСемейство: облицовка от естествен камък и тухли Размери:10х20 см Цветове: бежов, бял, черен  Покритие: мат Приложение: стена​Производител: Mosavit, ИспанияПлочките от естествен камък са чудесен избор за обновяване на интериора. Те могат..
157.25лв.
Производител: MOSAVIT
NOA - колекция каменни мозайкиКаменните мозаечни плочки ще украсят приятно всеки интериор и ще Ви накарат да разгледате дома си по нов начин. Плочките са представени във формат 30х30 см, който лесно се монтира въргу различни повърхности. Дебелината от 4 мм прави тази мозайка много усто..
179.43лв.
Производител: MOSAVIT
PETRA - серия плочки от естествен камъкСемейство: облицовка от естествен камък и тухли Размери:20х55, 20х40 см Цветове: бял, кафяв, сив, бежов Вид: естествен камък Покритие: мат Приложение: стена Подходящ за: бани, вътрешни и външни интериори​Производител: Mosavit, ИспанияПлочкит..
200.86лв.
Производител: MOSAVIT
Плочките от колекция PIEDRA  ще дадат чар и естествено излъчване всеки интериор и ще Ви накарат да разгледате дома си по нов начин. Колекцията е идеална както за вътрешно, така и за външно приложение. С плочки PIEDRA  моце да облицовате цели подове и стени или само отделни з..
116.18лв.
Производител: MOSAVIT
PIEDRA  BALI - серия испански плочки от естествен камъкХарактеристики:Семейство: камъни Размери:20х20 / 10х10 / 10х10 см Цвят: зелен Покритие: мат Приложение: под, стена Подходящи за: вътрешни и външени интериори в бани, коридори, кухни, сауни, басейни и др.​Производител..
147.16лв.
Производител: TERCOCER
Стенни плочки от естествен камък на фирма Tercocer. Стенните испански плочки от естествен камък са в кафяв, бежов и сив цвят, и са част от колекция Low CostХарактеристика на плочките:Дължина/Ширина: 18x35 Цвят на плочките: Бежово-Кафяв - светъл Вид плочки: Облицовъчни плочки Произведено от фирма..
190.00лв.
Производител: TERCOCER
Облицовъчни стенни плочки от естествен камък от колекция Low Cost на Tercocer. Испанските плочки са в сив, кафяв и бежов цвят и са добро решение за облицоване на вътрешни и външни стени.Характеристика на плочките:Дължина/Ширина: 18x35 Цвят на плочките: Бежово-Кафяв Вид плочки: Облицовъчни плочки..
190.00лв.
Производител: TERCOCER
Ъглови облицовъчни плочки от естествен камък на фирма Tercocer. Ъгловите испански плочки от естествен камък са в кафяв, бежов и сив цвят, и са част от колекция Low Cost.Характеристика на плочките:Дължина/Ширина: 18x35 Цвят на плочките: Бежово-Кафяв - светъл Вид плочки: Облицовъчни плочки Произве..
17.18лв.
Производител: TERCOCER
Ъглови облицовъчни плочки от естествен камък в кафяв, бежов и сив цвят, част от колекция испански плочки от естествен камък Low Cost.Характеристика на плочките:Дължина/Ширина: 18x35 Цвят на плочките: Бежово-Кафяв Вид плочки: Облицовъчни плочки Произведено от фирма: TERCOCER Държава: Испания Тип:..
17.18лв.
Производител: TERCOCER
Елегантни плочки от естествен камък на фирма Tercocer в бежов и бял цвят. Испанските плочки от естествен камък са част от колекция low Cost, комбинират се по различни начини със стенните плочки от колекцията в различни цветове.Характеристика на плочките:Дължина/Ширина: 15x60 Цвят на плочките: Бе..
17.15лв.
Производител: TERCOCER
Ъглови плочки от естествен камък подходящи за облицоване на стени, колони и други. Испанските плочки от естествен камък са от серия Low Cost на Tercocer, могат да се съчетаят с всички цветове от серията.Характеристика на плочките:Дължина/Ширина: 15x60 Цвят на плочките: Черен Вид плочки: Облицовъ..
14.74лв.
Производител: TERCOCER
Ъглови плочки от естествен камък в сив и кафяв цвят. Испанските плочки от естествен камък са от серия Low Cost на Tercocer, могат да се съчетаят с всички цветове от серията.Характеристика на плочките:Дължина/Ширина: 15x60 Цвят на плочките: Комбинация сив и кафяв Вид плочки: Облицовъчни плочки Пр..
14.74лв.
Производител: TERCOCER
Стенни плочки от естествен камък в бял и бежов цвят. Испанските облицовъчни плочки от естествен камък са от серия Low Cost на Tercocer, могат да се съчетаят с всички цветове от серията.Характеристика на плочките:Дължина/Ширина: 15x60 Цвят на плочките: Бежов - светъл Вид плочки: Облицовъчни плочк..
142.93лв.
Производител: TERCOCER
Черни стенни плочки от естествен камък. Испанските плочки от естествен камък са от серия Low Cost на Tercocer, могат да се съчетаят с всички цветове от серията.Характеристика на плочките:Дължина/Ширина: 15x60 Цвят на плочките: Черен Вид плочки: Облицовъчни плочки Произведено от фирма: TERCOCER Д..
126.54лв.
Производител: TERCOCER
Стенни плочки от естествен камък в сив и кафяв цвят. Испанските плочки от естествен камък са от серия Low Cost на Tercocer, могат да се съчетаят с всички цветове от серията.Характеристика на плочките:Дължина/Ширина: 15x60 Цвят на плочките: Комбинация сив и кафяв Вид плочки: Облицовъчни плочки Пр..
121.89лв.
Производител: TERCOCER
Стенни плочки от естествен камък Slim на фирма Tercocer. Испанските плочки са в бял и бежов цвят и ппоред собствените ви идеи, могат да се използват за облицоване на стени, огради, комини и много други.Характеристика на плочките:Дължина/Ширина: 10x40 Цвят на плочките: Бяло-Сив Вид плочки: Облицо..
160.76лв.
Производител: TERCOCER
Стилни облицовъчни плочки от естествен камък на испанската фирма Tercocer. Испанските декорни плочки от естествен камък са част от колекция Slim, подходящи за вътрешни и външни пространства.Характеристика на плочките:Дължина/Ширина: 10x40 Цвят на плочките: Сиво-Кафяв Вид плочки: Облицовъчни плоч..
136.77лв.
Показва 1 до 34 от 34 (1 страници)

Плочки от естествен камък за баня и кухня. Търсите плочки от естествен камък от конкретна компания или се интересувате кой е производителя на избраната от вас серия плочки - не се колебайте да се свържете с нашите специалисти в областта на обзавеждането за баня. Предлагаме ви богата палитра от качествени и модерни плочки от естествен камък на по-достъпни цени.