Всички продукти
Количка

лв. лв.

Плочки за облицовка

Ribasos серия- колекция испански плочки имитация на камък
-4.60 лв.
Производител: Halcon Ceramicas
Плочки имитация на камък от серия Ribasos на испанския производител Halkpn. Изкуственият камък е високотехнологичен продукт, наподобяващ всички видове камък с естествен произход, но с редица значителни предимства като по-ниско тегло, което не натоварва конструкцията на сградата, значително по-бърз и..
43.50лв. 38.90лв.
Производител: EGE SERAMIK
Гранитогресни плочки от серия CRONOS на фирма EGE SERAMIC. Плочките .За производителя:Компанията е създадена през 1972 година в град Измир. Тя е една от най-големите производители на керамични плочки в Европа. Годишното й производство е около 30 000 000 кв. м. Заради висо..
43.13лв.
Производител: Ceramica Rondine
Космополитният въздух на Бристол, с изобилие от следи от постиндустриалното наследство на града, е отразен в чисто новата повърхност, изработена от Ceramica Rondine, вдъхновена от типичните тухлени фасади, открити там. Привлекателността, усещането и градският дух на тухлите се връщат към живот в тоз..
134.00лв.
Производител: Ceramica Rondine
Новото покритие Cubics възпроизвежда каменни кубици върху порцеланова облицовка на три нива, които създават различни възприятия за дълбочина и създават ритъм на стената с приятен естествен ефект. Плод на усъвършенстваната технология „детектор на плочки“, която позволява да се фотографира и съобщава ..
101.99лв.
Производител: Ceramica Rondine
С Gioia 3D мраморният ефект продължава да удивлява със своите вени, точно пресъздадени в триизмерна версия.Тази колекция представлява перфектната комбинация от практичност и дизайн за модерни пространства с изтънчен вкус. Идеални за модернизиране на студио, елегантна спалня или изискана баня, стенни..
109.59лв.
Производител: Ceramica Rondine
Целта на този нов проект на Ceramica Rondine е да комбинира технически характеристики, дизайн и архитектура с ефекти, заимствани от света на природата. Ето и 3D версията,Infusion 3D, с размер на плочките 15x61см. Вдъхновена от едноименната серия дъски, тази стенна облицовка предлага цялата топлина н..
101.99лв.
Производител: Ceramica Rondine
Традиция и иновация - това са съставките, които пораждат една много модерна триизмерна серия: LOFT 3D.Индустриален бетонен ефект, дебелина от 6 до 11мм, размер 15x61 см, с лесен монтаж, минимални, но силно изчистени цветове...Тази колекция въплъщава всички тайни за функционално и изпълнено с дизайн ..
109.59лв.
Производител: Ceramica Rondine
Проектът Brick Generation придобива нов елемент, вдъхновен от производството на ръчно изработени тухли, изпечени в Лондонska пещ. Още в началото на 20-ти век повърхностите са били сенчести, с различни цветове. Привлекателността на традиционните занаятчийски техники, с несъвършенствата в глазурите - ..
99.55лв.
Производител: Ceramica Rondine
Серията "Lyon", свободно вдъхновена от френски камък, е деконструирана в нов триизмерен проект.Изключително структурираният външен вид на  формата 15x61 см ви позволява да пресъздадете стени с голям чар, придавайки на околната среда модерен и класически вид едновременно.Производител: Ceramica R..
101.99лв.
Производител: Ceramica Rondine
Солидната привлекателност на кварцита, съчетана с ненадминатата техническа устойчивост на гранитогреса, представена в 3D версия.Ефектът на камъка, възпроизведен вярно в стенните панели от изкуствен камък Quarzi 3D, създава стени с голяма естественост и в същото време с решаващ характер: това е подхо..
101.99лв.
Производител: Ceramica Rondine
Природата е пресъздадена в стенна плочка от порцеланов гранитогрес, с 3D дизайн, с размер 15x61 см, идеален за изтъкнати екстериори. Благодарение на техническите си характеристики, този гранитогрес е устойчив на атмосферни влияния, а неговите графики и ефекти го правят идеалното стенно облицоване за..
109.59лв.
Производител: Ceramica Rondine
Вземайки пример от съвременните теми, Ceramica Rondine изследва стари места, намирайки вдъхновение от френски възстановени камъни.Recovery Stone се характеризира с несъвършенства, порьозност и цялото очарование на изветрял камък, в шест нюанса, размер 13x25 и 6x25.Производител: Ceramica Rondine, Ита..
117.06лв.
Производител: Ceramica Rondine
Класически, вечен, модерен. Никога няма да свършим да възхваляваме мрамора, един от най-изтънчените материали в света, чиято повърхност, копринена и фина, отново ни вдъхнови за колекцията Tiffany.Серията от гранитогресни плочки анимира стените с 3D ефект на абсолютно въздействие, направени по-живопи..
109.59лв.
Производител: Ceramica Rondine
Timeless е девизът на тази колекция, точно както подсказва името. Перфектно комбиниран с всеки стил, Timeless 3D, със своя триизмерен ефект, е в състояние да придаде правилния характер на всяка ваша среда. Колекцията дава възможност да създавате комбинации със занаятчийски, изискан и елегантен вкус...
109.59лв.
Производител: Ceramica Rondine
Новата колекция, предназначена да подобри проекта Brick Generation, отдава почит на един от най-оживените и изключителни квартали в Голямата ябълка: Tribeca. Преустройството на този район в Манхатън започва около 70-те години на миналия век, когато автентичен артистичен и културен ренесанс си пропра..
134.00лв.
Производител: Ceramica Rondine
Големият успех на колекцията Volcano, която има конкретен ефект, вдъхновява креативността на Ceramica Rondine, за да я предложи в триизмерна дебелина. Новата 3D серия е способна да обогати пространствата с модерен и елегантен дизайн. Размерът 15 х 61 см, чиято дебелина варира от 7 до 11 мм, се предл..
109.59лв.
Производител: Monopole Ceramica
Качествени облицовъчни плочки от популярната колекция Jerica, изработени в Испания от реномирания производител Monopole Ceramica. Плочките от тази колекция наподобяват естествен камък и ще подчертаят индивидуалността на всяко пространство, ще го направят по-уютно и стилно.Плочките за облицовка д..
107.66лв.
Производител: EGE SERAMIK
Текстурирана серия Rock от естествен камък с брикет и релеф е най-новата алтернатива за тези, които търсят продукти с размер 15x60 см. С 5 модерни различни цвята тези плочки са идеални за създаване на силни и динамични места. Те могат да бъдат изключителен завършващ елемент в модерния интериор.Сер..
42.44лв.
Производител: Monopole Ceramica
Облицовачни плочки гранитогрес от серия Muralla на испанския производител Monopole Ceramica, чиийто продукти са предпочитани на световния пазар. Те са стандарт за високо качество и изключителен дизайн. Размер на гранитогресните плочки: 7,5 x 28 см. ..
107.66лв.
BRICK - серия облицовъчни плочки
-4.61 лв.
Производител: KEROS
BRICK - серия облицовъчни гранитогресни плочки на испанската марка KEROS, която е един от водещите световни лидери в производството на стенна и подова керамика. Облицовъчните гранитогресни плочки са изключително актуални днес. С тях се облицоват стени на кухни, коридори, холове и всякакви други поме..
65.80лв. 61.19лв.
Производител: MOSAVIT
Колекция плочки от естествен камък BRIQUETA Семейство: Облицовка от естествен камък и тухли Размер: 6,5х23 см Цветове: бял, сив, бежов, червен Вид: естествен камък Покритие: мат Приложение: стенаПроизводител: Mosavit, ИспанияMosavit - се слави като природна компанмя и години ..
148.71лв.
Производител: DUAL GRES
Cervino е една от най-известните алпийски планини поради своята ефектна пирамидална форма. Колекцията Cervino е вдъхновена от парчета от естествени шисти, представени в три основни цвята за покриване на всяка повърхност, както за стени, така и за подове. Гранитогресните плочки са с изчистен дизайн и..
72.95лв.
Производител: DUAL GRES
ENOL - Вашият собствен тропически райENOL Това е малко планинско езеро в северна Испания. Екзотичната колекцията Enol е вдъхновена от балийския камък, който е изключително красив, отличава се с изумруден, зелен и сивкав цвят.Колекцията е перфектна за създаване на личен оазис в собствения Ви имот. ..
72.95лв.
Производител: Monopole Ceramica
Облицовъчни плочки Jerica Ceniza на марката Monopole CeramicaРазмер: 7,5х28 см Тип: плочки за облицовка Цвят: пепел Повърхност: мат Производител: Monopole Ceramica Държава: Испания*Цената е за кв. м. ..
107.66лв.
Производител: DUAL GRES
Естествените камъни винаги придават индивидуалност на всяко помещение, в което се използват, но са трудни за поддръжка и алтернативите, открити в гранитогресните плочки, обикновено не са достатъчно добри.За да се разреши този проблем, испанската фабрика Dual Gres разработиха "La Pierre..
75.02лв.
Производител: Ceramica Rondine
Серия гранитогресни облицовъчни плочки на италианския производител Ceramica RondineЗа производителя:Rondine  е основана през лятото на 1961 г. в района между Реджо Емилия и Модена. Днес тя е една от най-процъфтяващите индустриални групи в сектора.  Едно пътуване през пър..
101.99лв.
Производител: GAYAFORES
Теракот Облицовъчна плочка от първо качество на производителя GayaFores.*Цената е за кв. метър. Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
71.55лв.
Atalaya crema серия - колекция облицовъчни плочки
-77.10 лв.
Производител: VIVES
Облицовъчни плочки гранитогрес от серия Atalaya на производителя Vives. Този вид плочки могат да бъдат подходящи за вашата къща, вила, градина. Осигуряват звуко- и термо- изолация. Придават масивност и антична нотка на дизайна.Дължина: 415 мм Ширина: 81 мм Дебелина: 11 мм Цвят: беж..
176.10лв. 99.00лв.
Atalaya negro серия - колекция облицовъчни плочки
-77.10 лв.
Производител: VIVES
Облицовъчни плочки гранитогрес от серия Atalaya на производителя Vives. Този вид плочки могат да бъдат подходящи за вашата къща, вила, градина. Осигуряват звуко- и термо- изолация. Придават масивност и антична нотка на дизайна.Дължина: 415 мм Ширина: 81 мм Дебелина: 11 мм Цвят: чер..
176.10лв. 99.00лв.
Производител: Monopole Ceramica
Облицовачни плочки гранитогрес от серия Ladrillo на испанския производител Monopole Ceramica. Държава: ИспанияРазмер: 7,5 x 28 см. Колекцията е направена от мразоустойчив гранитогрес и стилизиран „монолит’, което прави плочките подходящи както за въ..
107.66лв.
Производител: Monopole Ceramica
Облицовъчни плочки Jerica Blanco на марката Monopole CeramicaРазмер: 7,5х28 см Тип: плочки за облицовка Цвят: бели тонове Повърхност: мат Производител: Monopole Ceramica Държава: Испания*Цената е за кв. м. ..
107.66лв.
Производител: Monopole Ceramica
Облицовъчни плочки Jerica Grafito на марката Monopole CeramicaРазмер: 7,5х28 см Тип: плочки за облицовка Цвят: графит Повърхност: мат Производител: Monopole Ceramica Държава: Испания*Цената е за кв. м. ..
107.66лв.
Производител: Monopole Ceramica
Облицовъчни плочки Jerica Mix на марката Monopole CeramicaРазмер: 7,5х28 см Тип: плочки за облицовка Цвят: кафяви тонове Повърхност: мат Производител: Monopole Ceramica Държава: Испания*Цената е за кв. м. ..
107.66лв.
Atalaya blanco серия - колекция облицовъчни плочки
-77.10 лв.
Производител: VIVES
Облицовъчни плочки гранитогрес от серия Atalaya на производителя Vives. Този вид плочки могат да бъдат подходящи за вашата къща, вила, градина. Осигуряват звуко- и термо- изолация. Придават масивност и антична нотка на дизайна.Размер:     8,1х41,5дебелина: 11ммПокритие: ре..
176.10лв. 99.00лв.
Производител: KEROS
Гранитогресът Adobe ви предлага изключителни испански стенни плочки от Keros. Атактивния дизайн на гранитогресните плочки е в няколко натурални цвята и високо ниво на износоустойчивост. Плочките от колекцията позволяват ранообразни интериорни съчетания, както при обзавеждане на баня, така ..
30.80лв.
Производител: KEROS
Гранитогресът Magma ви предлага изключителни испански стенни плочки от Keros. Атактивния дизайн на гранитогресните плочки е в няколко натурални цвята и високо ниво на износоустойчивост. Плочките от колекцията позволяват ранообразни интериорни съчетания, както при обзавеждане на баня, така ..
30.80лв.
Показва 1 до 36 от 38 (2 страници)

Плочки за облицовка - огромно разнообразие от облицовъчни плочки подходящи за вътрешни и външни стени за вашия апартамент, къща, хотел, вила, градина, бизнес сграда и други. Облицовъчните плочки - включват плочки от камък, плочки имитации на камъни и други естествени материали. Плочките осигуряват допълнителен звуко- и термо- изолация на стените. Придават дизайнерска визия и усещане за стил.