Всички продукти
Количка

лв. лв.

Гранитогрес с големи размери

Производител: Ariana Ceramica Italiana
FUTURA – серия италиански гранитогрес - I качествоЗА КОЛЕКЦИЯТАВ търсенето на сложни нови материали, които могат да донесат докосване на новост и изтънченост в  керамичния свят, Ариана се обърна към света на естествения камък и откри на уникална утайка, скала, извлечена от бреговете на ..
82.69лв.
Производител: FONDOVALLE
Големи мечти, големи пространства големи идеи. Хоризонтите се разширяват, креативността оживява и материалът се усилва. Проект, който предлага уникални и иновативни перспективи, където големите повърхностите са комбинирани с най-съвременните тенденции. Най-художественото и неопределено изразяване на..
172.19лв.
Производител: Ariana Ceramica Italiana
Luce е керамична повърхност с отличителен стил и индивидуалност. Вдъхновен от уникалната привлекателност на смолата, той се предлага в актуална цветова палитра, в която неутралните тонове срещат неочаквани влияния от света на металите. Плочките са с размер 120x280 см. Може да се комбинират с по..
193.41лв.
Производител: CIFRE
Нова колекция от гранитогресни плочки STATUARIO от испанската фабрика CIFRE CERAMICAКолекцията е с почит към класическия мрамор. Тя обгръща и създава изискани атмосфери и непрекъснато изживяване на линии, вени и светлочувствие, които възбуждат сетивата с въздушна прегръдка.Колекцията включва..
76.91лв.
Производител: FONDOVALLE
Естествена топлина и текстура,  съвременен минимализъм и строгост. Имитация на тенденция, вдъхновена от дървото, проектирана за пресъздаване на безпроблемно красотата на вените и възлите, които характеризират истинското дърво. Този материал, наличен с нюансирано покритие в пет естествени тона, ..
172.19лв.
Производител: Flaviker
SUPREME EVO - ИЗРАЗ НА ПРИРОДЕН ЛУКС, СЪВРЕМЕННА ЕЛЕГАНТНОСТ И НОВИ МРАМОРНИ ПОВЪРХНОСТИ Технология на производствоС помощта на иновационна технология CONTINUA + италианската марка Flaviker произвежда гранитогресни плочи 6 и 7 мм. Плочите са изключително здрави и леки. Новата с..
69.90лв.
Производител: FONDOVALLE
PORTLAND - Мащабен материал за разширяване на хоризонтитеГолеми формати с малка дебелина и нови цветовете актуализират колекция PORTLAND, оставяйки очарователна красота ръчно обработен цимент. Със своите 5 дискретни, неутрални тона Портланд украсява жилищни и търговски пространства със съвремене..
121.81лв.
Производител: Ceramica Rondine
Със силен характер, чийто ефект идва от соления мрамор, Himalaya е колекция с едновременно меки и остри черти. Дефинираните вени лежат леко върху същността на материала и се открояват още повече в предложения формат на плочата: 120x280 см. Предлага се гама от пет нюанса, вариращи от черно до корал, ..
231.60лв.
Производител: FONDOVALLE
ACIDIC - Стойността на уникалносттаОпитът в традицията и оригиналността на иновациите подчертават стойността на уникалността, представени на повърхности, възпроизвеждайки най-характерните метални оттенъци: желязо, сребро, цвят на метала, Corten и оригиналното дърво, обединяващо в неочаквана комб..
197.69лв.
Производител: Flaviker
Navona – серия италиански гранитогрес.Популярен още от римско време, травертинът е един от най-широко използваните видове мрамор в древните сгради и продължава да влияе върху работата на художници и архитекти до съвременната и съвременна епоха. Материалът може лесно да бъде разпознат по отличите..
186.11лв.
Производител: Flaviker
Flaviker представя Art Walls, колекция от артистично декорирани повърхности, предназначени да допълнят съществуващата гама от подове и стени на марката – продукти, които винаги са били синоним на качество и изследвания, графики и материални ефекти.‎Art Walls е конкретно решение за трансформиране..
308.46лв.
Производител: Ariana Ceramica Italiana
CONCREA PLAIN - италиански гранитогрес I качествоКолекция CONCREA PLAIN на италианския производител Ариана представя гранитогресни плочки с дебелина само 7 мм и рекорден размер от 120х240 см, произведени с помощта на CONTINUE + технология. Благодарение на малката си дебелина и големия размер, те..
97.29лв.
Производител: Vallelunga & Co.
Серията включва два вида гранитогресни плочки:Grandiosa Decoro Flo 120х280 смTerrae Gesso Naturale 90х90 смМоделът с флорални мотиви предлага удивителни повърхности, на които да се възхищавате и да ги докосвате. Тези плочки са подходящи за стенни декорации, които се простират като тапети, предлагащ ..
115.55лв.
Производител: Vallelunga & Co.
Изключителното богатство на детайли, благодарение на технологията за студен дигитален печат, придава лека триизмерност на непрекъснатите декорации, които се простират като тапет, с всички предимства на тънката, лека и устойчива керамична плоча. Сценографски повърхности за разглежд..
285.46лв.
Производител: FONDOVALLE
INFINITO 2.0 – Благородна елегантност и строга чистотаКолекция Infinito 2.0 е подобрена с две нови мраморни плочи на бял и черен фон като основни тонове. Изключителната елегантност на модел Sahara Noir (Сахара Ноар) възпроизвежда реалистичен отдих на Азис – един от най-ценните и търсени в света ..
250.13лв.
Производител: Flaviker
Вдъхновена от природната красота на дървото и топлите медни нюанси, тази колекция представлява съвършен баланс между изисканост и функционалност, като в същото време предлага ненадмината естетика и издръжливост.Плочките са създадени със завладяващ дизайн, който съчетава нежни линии и натурална ..
171.39лв.
Производител: Vallelunga & Co.
Серията включва два вида гранитогресни плочки:Luce Oro 120x280 смLuni Noce Naturale 25x150 смКомбинирането на гранитогресни плочки с мраморен и дървесен дизайн в едно вътрешно пространство създава хармонична комбинация от текстури и естетика. Красивата повърхност на плочките контрастира елегантно съ..
115.55лв.
Производител: Vallelunga & Co.
Серията включва три вида гранитогресни плочки:Terrae Piombo Naturale 90x90 смMarmorea Luce Grey Lusso 120x280Marmorea Cava Nero Lusso120x280 смГранитогрес Terrae Piombo е забележителен със своя цвят, леко неравномерна и матова текстура, способен да създаде повърхности с вечна красота, които пр..
115.55лв.
Производител: Bulbo
Изключителна колекция гранитогрес във формат 100х300 см и дебелина: 3.5 мм, представена от италианския производител Бубло. Дизайнът е вдъхновен от азиатската изтънченост и съвършенство – една по-различна идея за преобразяване на пространствата, в които живеем, по вълшебен и вълнуващ н..
700.00лв.
Производител: Florim
Nature Mood - Започвайки наново от природата.Креативен дизайн Цялостни проекти, посветени на интериора, в който елегантността и творчеството се съчетават в перфектен баланс. Проектът се проявява чрез постоянен диалог между търсенето за цветни и материални замърсявания, вдъхновени о..
261.87лв.
Производител: CIFRE
Neutra  е изключителна колекция от гранитогресни плочки, чиито текстури не просто задоволяват с вида си, но и вдъхновяват. Колекцията е предназначена за места, които да оставят своя отпечатък,… за ултра стилни проекти. Това е една класическа колекция, но с модерно докосване и дискретна смелост...
76.91лв.
Производител: Vallelunga & Co.
Серията включва два вида гранитогресни плочки:Grandiosa Decoro Nix 120x280 смLuni Noce Naturale 25x150 смДизайнът на Blooming Nix е изключително красив със своите флорални мотиви. Тези плочки предлагат създаване на удивителни повърхности, на които да се възхищавате и да ги докосвате. Те са подходящи..
115.55лв.
Производител: Vallelunga & Co.
Серията включва два вида гранитогресни плочки:Grandiosa Decoro Nix 120x280 смLuni Rovere Naturale 25x150 смДизайнът на Blooming Nix е изключително красив със своите флорални мотиви. Тези плочки предлагат създаване на удивителни повърхности, на които да се възхищавате и да ги докосвате. Те са подходя..
115.55лв.
Производител: Ariana Ceramica Italiana
В колекцията Nobile скъпоценни мрамори с ефектни жилки се комбинират с изискани и екстравагантни декорации, създавайки повърхности с неоценима стойност, красота и елегантност. Декоративната сила на тези пет есенции е допълнително подсилена от големия широк формат 120/280 см, който се комбинира&..
201.62лв.
Производител: FONDOVALLE
Res Art - Експериментиране с изкуството и новите технологииДвижещи се между реалността и въображението, тези изтънчени повърхности са напоени с майсторска и съвършена изработка, богато техническо съдържание и опит, благодарение на новите текстури, цветове и размери. Res Art пресъздава оригинални..
172.19лв.
Производител: REX CERAMICA
Мечтата за съвременна елегантност се сбъдваСъвременен, луксозен, но балансиран начин на животВдъхновена от древната и изискана красота на алабастъра, колекцията Rêves de Rex превръща мечтата за съвременна елегантност в реалност чрез деликатни нюанси и скъпоценни цветове, които са идеално в крак ..
282.27лв.
Производител: Flaviker
Серия италиански гранитогрес Re_Tour с размери 120х270 см. Дизайнът е вдъхновен от камъка с всичките му несъвършенства. Цветовете са естествени и внасят много чаровно и автентично излъчване на всеки интериор.Характеристики на плочките:Устойчивост на дълбоко износване Устойчивос..
222.28лв.
Производител: Florim
Rock Salt - Съвременен дизайнЕстественият чар на осезаемата материалност на солните кристалиС каменна сол е възможно да създадете удобни пространства, където можете да намерите спокойствие далеч от лудостта на ежедневиетоВдъхновена от естетиката на големи блокове каменна сол, извлечена о..
203.67лв.
Производител: Flaviker
Върховното съкровище на Флавикер: SUPREME TREASUREЕлегантността на белия мрамор е подсилена с нюанси на цвета, напомнящи за лукса на най-скъпоценните камъни и метали. СТРАНА/ ПРОИЗВОДИТЕЛ: Италия/ FlavikerFlaviker е пионер в производството на гранитогре и плочки за баня. Не..
127.45лв.
Производител: FONDOVALLE
Магическо сливане на земя и водаКолекцията Upper е вдъхновена от пейзажите на Лансароте, най-северният остров в Канарския архипелаг, където вътрешните материали на нашата планета се изливат на повърхността, за да създадат уникални скални образувания, когато магмата на вулканите се срещне със студени..
243.88лв.
Производител: REX CERAMICA
"Les Bijoux de Rex" е вдъхновен от мрамора на изключително редки и скъпоценни повърхности, които могат да се сравнят с истински произведения на изкуството.Истинското вдъхновение на колекцията се намира в различни източници на художествени възгледи, интерпретирани в по-широк смисъл: благородни мине..
282.27лв.
Производител: Florim
Onyx&More е нова колекция, която разкрива хармоничния баланс между елегантност и креативност чрез оригиналното и необичайно сдвояване на две много различни каменни материали за създаване на изискана, уютна и интимна среда. Onyx&More интерпретира изненадващата елегантност на оникса,..
282.27лв.
Производител: FONDOVALLE
DREAM - Омагьосаната гора разтваря лекотата на тъкантаУдивителна колекция от гранитогресни плочки, представена от Ceramica Fondovalle, която се основава на ленената текстура и природния пейзаж. DREAM включва плочки с големи размери, с облика на девствена гора и невероятна изразителност, която пр..
222.49лв.
Производител: Energie Ker
Cardosia е новият проект от гранитогресни плочи, представен от италианския производител EnergieKer. Проектът има за цел да преосмисли пясъчник, който се добива в Италия в Апуанските Алпи. Естествено елегантен материал, който има характерен сив цвят с интензивни светли нюанси, в пълна хармония с най-..
109.69лв.
Производител: Energie Ker
Концептуалната колекция на Energie Ker CONCEPT има основна роля в реализацията на елегантни и съвременни проекти, позволявайки на архитектите и дизайнерите да се отдадат на енергичния и естествен чар на цимента. Три цвята: перлен, сив и антрацит, които освен в стандартните размери, се предлагат в го..
78.71лв.
Производител: Energie Ker
Новата колекция Dolomite от Energie Ker предлага универсален, лек, но издръжлив гранитогрес, който подкрепя креативността на архитекти и дизайнери, позволявайки да се прилага върху подове, стени и мебели за обзавеждане. В бялата му повърхност се открояват деликатните следи, оставени от природата, ко..
78.71лв.
Показва 1 до 36 от 41 (2 страници)

Гранитогрес с големи размери - вижте разнообразие от широкообхватен гранитогрес с намалени промоционални цени!