Всички продукти
Количка

лв. лв.

Гранитогрес - 2 см. FP2

Производител: Hitit Seramik
Серията включва плочки гранитогрес с размер 60х60 см и дебелина 20 мм. Плочките са с красива каменна текстура, матова повърхност и се предлагат в бежов цвят. Притежват устойчивост са на замръзване и са подходящи както за вътрешни, така и за външни интериори.Характеристики:Размер: 60х..
89.00лв.
Производител: APARICI
Brave 2 см - серия гранитогрес за външна настилка 20 мм гранитогрес може да бъде подреден директно върху трева, пясък, ситен чакъл. Може да се комбинира с повдигащи точкови носещи крака за оформянето на повдигнат под, под който да скриете тръби и окабеляване. Подходящ е за дома, двора, град..
212.19лв.
Производител: APARICI
Camper 2cm - серия испански гранитогрес за външна настилка20 мм гранитогрес може да бъде подреден директно върху трева, пясък, ситен чакъл. Може да се комбинира с повдигащи точкови носещи крака за оформянето на повдигнат под, под който да скриете тръби и окабеляване. Подходящ е за дома, двора, г..
212.19лв.
Производител: APARICI
Carpet 2СМ - испански гранитогрес за външна настилка20 мм гранитогрес може да бъде подреден директно върху трева, пясък, ситен чакъл. Може да се комбинира с повдигащи точкови носещи крака за оформянето на повдигнат под, под който да скриете тръби и окабеляване. Подходящ е за дома, двора, градина..
232.57лв.
Производител: APARICI
Испански гранитогрес, подходящ за външна настилка на фабрика Апаричи20 мм гранитогрес може да бъде подреден директно върху трева, пясък, ситен чакъл. Може да се комбинира с повдигащи точкови носещи крака за оформяне на повдигнат под, под който да скриете тръби и окабеляване. Подходящ е за дома, ..
212.19лв.
Производител: Ariana Ceramica Italiana
Колекцията FUTURA X20 пренася материалните усещания на основните колекции от керамични плочки на Ariana във външните пространства. Колекцията съчетава високите технически характеристики на изключително дебели продукти с изтънчена естетика, вдъхновена от вечната привлекателност на камъка. Предла..
150.52лв.
Производител: Flaviker
Вдъхновена от природната красота на дървото и топлите медни нюанси, тази колекция представлява съвършен баланс между изисканост и функционалност, като в същото време предлага ненадмината естетика и издръжливост.Плочките са създадени със завладяващ дизайн, който съчетава нежни линии и натурална ..
171.39лв.
Производител: Vallelunga & Co.
Серията включва следните плочки:Luni Cenere R11 - гранитогрес 20x120 см, дебелина 10мм, дървесен дизайнTerrae Gesso Naturale R11 - гранитогрес 60x60 см, дебелина 10 мм, каменен дизайнGrandiosa Decoro Nix - декоративен гранитогрес 120x280 см, с флорален дизайнмодерен дизайн и изискана функционалност,..
99.14лв.
Производител: Ariana Ceramica Italiana
MINERAL  - Елегантността на камъкаЕстествена привлекателност и елегантност на камъка се обединяват в едно, за да дадат живот на съвременните жилищни пространства.В своите нови колекции Ариана включва гранитогресни плочки от модифицирани размери с един калибър, което позволяват използван..
82.69лв.
Производител: TUSCANIA
Серия Mon Amour е нова поредица от колекцията гранитогрес за външни настилки на италианската марка Tuscania. Дизайнът на плочите е вдъхновен от традициите, съвременните тенденции и вкуса на клиентите. Серията включва гранитогрес с размери 90х90 см и 122х122 см. Основните плочки са представ..
160.39лв.
Производител: APARICI
Испански гранитогрес, подходящ за външна настилка на фабрика АпаричиНовите 2CM гранитогресни плочи са идеални за външни облицовки, включително повдигнати настилки. Плочките имат изключителни свойства:те са компактни, ректифицирани, с голяма дебелина; с голяма устойчивост на замръзване, ..
212.19лв.
Производител: APARICI
Уникална серия гранитогрес на испанската марка ApariciДизайнът е вдъхновен от красотата на тъканите и видимо два от моделите в серията са симитация на текстил. Те се предлагат в няколко разновидности.Характерна особеност за тази серия е, че плочките са с дебелина 20 мм и размер 49,75х99..
212.19лв.
Производител: La fabbrica
Природата винаги е била неизчерпаем източник на вдъхновение, хармония от цветове, форми, усещания. Тълкувайки есенциите на махагон и ескеро, амазонските гори са толкова ценни, че за съжаление са почти на изчезване, затова колекция Amazon предлага съвременна интерпретация на горите чре..
166.99лв.
Производител: TUSCANIA
Тускания представя новата серия външен гранитогрес CAEMENTUM. Серията пресъздава естествен цимент, неговите движения и цветове.Характеристики на плочите Размер: 90х90 см Дебелина 20 мм Цветове: сив /светъл и тъмен/ Ректифициран Коефициент на триене (хлъзгавост): R11 -&nb..
160.39лв.
Производител: La fabbrica
Пет цвята, избрани от италианската фабрика La Fabbrica, за да съживят обитавания, топъл и обгръщащ облик на най-фините гори чрез серия Cà Foscari. За тези, които се нуждаят от "асфалтиране" на градини, пътеки, ръбове на басейни, тераси, серията позволява разнообразни решения за полагане: сухи в..
166.99лв.
Производител: TUSCANIA
Когато прилагаме нови правила към традицията, често откриваме вкуса на нови, съвременни елементи, които предлагат полезни функции и атрактивен външен вид за архитектура. Серия COLOSSEO предлага красиво, универсално, трайно решение за външни пространства. Покритията с тези плочки ще създадат нови атм..
160.39лв.
Производител: TUSCANIA
Гранитогрес с модерен стил в естествени дървесни тонове, специално предназначен да придава хармония и топлина на външни пространства. Серията е представена от италианската марка Tuscaniq и е допълнена с гранитогрес за вътрешни подови покрития, които може да видите в отделна серия DECAPЕ.&n..
145.83лв.
Производител: TUSCANIA
Гранитогрес за външни покрития с каменен ефект.Моделът е представен от италианската марка Tuscania. Дизайнът е вдъхновен от скалистите местности в мексиканските пустини и пресъздава екзотичен камък в земни тонове, за да даде на пространствата силен характер, индивидуалност и знак за не..
129.40лв.
Производител: TUSCANIA
Серия външен гранитогрес FJORD  е вдъхновена от Скандинавски дървесни есенции. Серията е актуална алтернатива на традиционните дървени подови настилки. Плочите са твърди, устойчиви на надраскване и петна, издържат на тежък пешеходен трафик, което ги прави чудесен избор  за външна..
145.83лв.
Производител: VALENTINO PIEMME
Луксозна колекция, вдъхновена от микс от дървесни видове, смесени умело заедно, за да се постигне баланс и да се подчертаят техните най-добри естетически качества. Благодарение на еволюцията на цифровите технологии керамиката е способна да замени естествените материали. В този смисъл те също са екол..
184.94лв.
Производител: TUSCANIA
Серия външен гранитогрес на марката Tuscania - един нов продукт с изключителни технически и експлоатационни характеристики. Гранитогресните плочи от серия Grey Soul предлагат безброй възможности за външна настилка. Може да се полага направо върху трева, чакъл, замаска, пясък...  Изклю..
129.40лв.
Производител: TUSCANIA
Проектиран за големи проекти както в дома, така в публичните пространства с опция „на открито” и благодарение на трите неутрални тона, тази серия е строго минималистична. В съответствие със стиловете и вкусовете на съвременния живот, тя трансформира всяка повърхност, създавайки много хармоничен цяло..
160.39лв.
Производител: TUSCANIA
North Wind - серия гранитогресни плочи FP2, производство на италианската марка Tuscania. Плочите са предназначени за външни покрития и могат да се употребяват както за лични, така и за обществени цели. Гранитогресът се полага директно върху трева, чакъл, замаска и пясък. Той е стилен, практичен,&nbs..
145.83лв.
Производител: TUSCANIA
Серия външен гранитогрес с ефект на камък Характеристики на плочките:Размер: 61х122 см Дебелина 20 мм Цветове: антрацит, сив, тъмно сив, слонова кост, бадем Повърхност: Ректифицирана/ Структурирана Коефициент на триене (хлъзгавост): R11 Дизайн: камъкЦената е за кв.м. ..
138.79лв.
Производител: La fabbrica
Серия външен гранитогрес SPACE се отличава се с текстурното въздействие на бетона и атрактивен външен вид. Серията включва три естествени тона в размер 80 х 80 см, които дават възможност за реализиране на дизайнерски външни проекти. В комбинация с плочките за вътрешно полага..
181.38лв.
Производител: VALENTINO PIEMME
Италианската фабрика Valentino-Piemme разшири своя производствен диапазон чрез въвеждане на нова дебелина 20 мм. Крайната гъвкавост на този материал позволява кетъринг на всяко изискване за външен проект. Urban 20 мм е устойчива и безопасна проектна повърхност, която остава непроменена във времето. ..
140.62лв.
Производител: NEWKER Ceramics
Серия LAND на испанската фабрика Newker включва гранитогресни плочки в модерни неутрални цветове, които се вписват във всеки стил. Дизайнът на плочките е вдъхновен от естествения камък. Плочките се предлагат в различни размери и повърхности. Серията е подходяща за стенни и подови..
93.85лв.
Производител: NEWKER Ceramics
Гранитогресни плочки с дебелина 20 мм, подходящи за външна инсталация. Плочките са от серия LAND на испанската марка Newker. В колекцията ще откриете и други размери, както и плочки с матова, антихлъзгава и гланцова, които ще ви помогнат да създадете стилни интериорни решения. Цялата серия може..
184.27лв.
Показва 1 до 28 от 28 (1 страници)

Гранитогрес за външни настилки FP2 - Новият ексклузивен проект. Висококачествен материал с 2 см дебелина, с ненадминати технически и експлоатационни характеристики. 

Гранитогресните плочи FP2 предлагат голям избор от възможности за външна настилка – може да се използва за различни алтернативни повърхности за частни и обществени зони.