Всички продукти
Количка

2 броя държачи за етажерка IDEAL 1660

2 броя държачи за етажерка IDEAL 1660
2 броя държачи за етажерка IDEAL 1660
Възможно е продуктите да се намират в различни складове и да е нужно транспортиране.
66.20лв.
  • Stock: В наличност
  • Производител: IDEAL FORMA
  • Арт. №: IDEAL 1660

Опции

Държачи ИДЕАЛ - 2 бр., изработени от масивен месинг с хром - никелово покритие Размер: 3,5х5х5 смПроизводител: България АФ ..

Условия за доставка на нашият онлайн магазин:

Поръчаните продукти се доставят с куриер или със собствен транспорт в зависимост от вида на поръчката.

При поръчки на стойност над 1000 лв. доставката е безплатна за продукти без промоция.

За поръчки до 1000 лв. цените за доставка са съгласно тарифата на куриерската компания.

Доставка се извършва само с потвърждение от страна на клиента, след уточняване на стойността и начина на доставка.

Повече информация >

При поръчки на стойност над 1000 лв. доставката е безплатна.

Важи само за продукти без промоция.

Нашите дизайнери с удоволствие ще изготвят за Вас триизмерен проект с харесаните продукти и с реалното разпределение на банята.

Ще направим и точна калкулация за необходимия брой плочки, за да имате точна обратна връзка за цената.

*3D визуализацията се заплаща капаро 50 лв., което се приспада от стойността на поръчката.

Ако намерите по-ниска цена до 5 дни, ще ви върнем разликата в брой.

Виж повече

Във връзка със задълбочаващата се енергийна криза в Европа, се въвежда т.нар. "Енергийна добавка" - допълнително оскъпяване на поръчковите плочки от Италия и Испания с 7,20 лв. за всеки поръчан кв.м.

Цените и наличностите се обновяват ежеседмично, възможно е несъответствие с магазините на фирма Керамо. Възможно е продуктите да се намират в различни складове и да е нужно транспортиране. В случай на недостиг в наличността на поръчани от Вас продукти си запазваме правото да не извършим доставка, за което ще Ви информираме незабавно и ще Ви възстановим вече платени суми (ако има такива).

Държачи ИДЕАЛ - 2 бр., изработени от масивен месинг с хром - никелово покритие 

Размер: 3,5х5х5 см

Производител: България АФ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Собствени майстори - възползвайте се от нашите услуги за монтажи и ремонт
Вземи супер цена - при покупки над 4999 лв. ще получите специална отстъпка
За поръчки и контакти
Работно време:
всеки ден от 09:00 - 20:00

Свързани продукти

WC стенна четка за тоалетна. изработена от стъкло и масивен месинг. Затвореният WC сет е част от серия Ideal.Размер: 14х10,5х34 смПроизво..
74.50лв.
Държачът за тоалетна хартия е изработен от масивен месинг. Държачът за тоалетна хартия е част от серия Ideal и се монтира лесно.Размер: 7х17,5х5 с..
45.50лв.
Дозаторът за течен сапун е изработен от стъкло и масивен месинг. Дозаторът за сапун е част от серия Ideal и се монтира изключително лесно.Разме..
95.20лв.
Държачът за тоалетна хартия е изработен от масивен месинг, той е част от серия Ideal и лесен за монтиране.Размер: 6х13,5х14 смПроизводител: Бъ..
60.70лв.
Държачът с чаша е изработен от стъкло и масивен месинг. Държачът с чаша е част от серия Ideal Размер: 11х7х9,5 смПроизводител: България А..
52.40лв.
Закачалката за баня е изработена от масивен месинг с хром - никелово покритие. Закачалката е част от серия Ideal и се монтира изключително лесно.Р..
33.10лв.
Двойната закачалка за баня е изработена от масивен месинг с хром - хикелово покритие. Закачалката е част от серия Ideal и се монтира изключително лесн..
53.80лв.
Стилна пръчка  за хавлия - с дължина 40 см., изработена от масивен месинг. Пръчката за хавлия е част от серия Ideal на фирма Ideal Forma. Мо..
67.60лв.
Стилна пръчка  за хавлия - с дължина 50 см., изработена от масивен месинг. Пръчката за хавлия е част от серия Ideal на фирма Ideal Forma. Мо..
74.50лв.
Стилна пръчка  за хавлия - с дължина 60 см., изработена от масивен месинг. Пръчката за хавлия е част от серия Ideal на фирма Ideal Forma. Мо..
81.40лв.
Стилна пръчка за хавлия - двойна, ножица, изработена от масивен месинг. Пръчката за хавлия е част от серия Ideal. Монтира се изключително лесно.Ра..
93.80лв.
Стилна пръчка  за хавлия - двойна с дължина 50 см, изработена от масивен месинг. Пръчката за хавлия е част от серия Ideal. Монтира се изключителн..
103.50лв.
Стилна пръчка  за хавлия - двойна с дължина 60 см, изработена от масивен месинг. Пръчката за хавлия е част от серия Ideal. Монтира се изключителн..
117.30лв.
Стъклената сапунерка е изработена от стъкло и масивен месинг. Сапунерката е част от серия Ideal и е лесна за монтиране.Размер: 13х11х5,5 смПроизво..
52.40лв.
Стилна халка за хавлия - изработена от масивен месинг. Халката за хавлия е част от серия IdealРазмер: 6х15,5х18 смПроизводител: България АФ..
60.70лв.