Завършен проект на частна баня в София

Представяме ви един от новите ни завършени проекти софийски частен дом, чийто собственик избра продукти от нашия електронен магазин.

За банята са използвани гранитогресни плочки с размер 60х120 Supreme golden calacata на италианската марка Флавикер (на първите три снимки), а за хола черни плочки гранитогрес, отново с мраморна имитация на друга италианска марка - плочки Unique stone на Piemme (последните две снимки).

 

Тези плочки с интерпретация на мрамор са чудесно допълнение към модерните интериори и отлично се съчетават с естествени материали като камък, дърво, бетон и стомана. Тук в тази баня виждаме ефектна комбинация между мрамор и дърво. Собственикът е избрал за подови плочки модел с дървена имитация. И двата вида плочки перфектно се допълват с бяла санитария и мебели за баня. От друга страна изборът на душ смесители не е случайно е в старо злато, тъй като отлично си подхождат със златните оттенъци на плочки Supreme golden calacata.

 

Всички продукти ще откриете в онлайн магазин Керамо. За повече информация може да се свържете с наш онлайн оператор или да посетите нашите шоуруми в София и страната.