Реализиран проект в спа хотел

Безспорно естествените материали и цветове винаги създават топла и уютна атмосфера. Подовите гранитогресни плочки с дървесен дизайн, които виждаме в първата снимка, предлагат най-добрата повърхност и създават спокоен и приветлив интериор с неповторимо модерно излъчване. Съвременните продукти, особено тези с имитация на природни елементи, се произвеждат с висок стандарт за устойчивост и високо качество, същевременно зачитайки околната среда.

 

 

Втората снимка показва банята, създадена изцяло с продукти от нашия онлайн магазин. Тук дизайнът също е вдъхновен от природните материали. По стените и пода са използвани гранитогресни плочки с мраморна имитация, които перфектно се допълват с останалите елементи: бяла вана с душ колона, преградена със стъклен параван, двоен бял умивалник върху плот, широко огледало със стилна рамка и срещу него практична закачалка за кърпи и хавлии.

 

 

Цялата тази обстановка ще накара всеки гост на хотела да забрави, че се намира на обществено място, давайки му уникалното усещане за домашен уют.

Ако искате и вие да създадете мечтания интериор, не се колебайте да се свържете с нас, за да ви помогнем да изберете най-доброто за вашия дом, офис, хотел, магазин. Разгледайте нашия електронен магазин и се уверете в разнообразието от продукти за баня или заповядайте в нашите шоуруми в София и страната.