Реализиран проект на баня с мраморен ефект

Въпреки малките размери на тази баня, тя ни пленява с изключителен стил.  Мивката от мрамор върху мраморен плот, както и гранитогресните облицовките със същия ефект, правят това малко пространство да изглежда модерно и приветливо.

 

 

 

 

 

Изборът на огледало е отличен: модел с LED осветление, индикатор за температура и система против замъгляване. При положение, душа се намира непосредствено до мивката, всички тези характеристики на огледалото са напълно необходими за това малко пространство с висока влажност по време на къпане. 

 

Тук виждаме окачена тоалетна с вградено казанче и красива стенна каменна облицовка, която отлично се съчетава с подовите плочки, които продължават из целия коридор.

 

 

 

 

Мраморът се отличава с изключителни характеристики и е един от най-предпочитаните и търсени естествени камъни в строителството. Той е идеално решение за интересен интериор благодарение на неговата устойчивост към топлина и влажност, както и голямата му устойчивост на натиск.

 

 

 

 

 

 

 

 

Всички продукти от този проект ще откриете на сайта ни, както и в нашите шоуруми в София, Благоевград и Разлог. За повече въпроси, може да се свържете с наш оператор онлайн или на посочените телефони за връзка.

 

 

Related Articles

Материалът играе огромно значение когато избирате обзавеждане за вашата баня.  Тоалетните например се произвеждат предимно от фаянс и порцелан. Фаянса е порест материал, и затова по-добре усвояват миризми и замърсяване. Ако искате дълготрайност, перфектен външен вид и по-лесно почистване изберете порцелан за мивката или тоалетната си.Продуктите от фаянс не са непременно по-лоши от порцелановите си колеги. Например, ако имате за тях повече от 10 години гаранция, можете спокойно да си ги купите. В допълнение, много от модерни тоалетни са с различни покрития: анти-бактер..