Супер модерните мебели за баня в плот стил

Когато влезете в банята и видите конзолни мебели, ще знаете, че това е знак за модернизъм. Защото конзолните мебели за баня са любими на дизайнерите модернисти. Те ги подчертават, изнасят на преден план като визия и ги реализират със стил, защото те изпълняват една много важна естетическа функция търсена от модернистите: колкото повече една част от дома е превърната в пространство, толкова по-добре.

 

През втората половина на миналия век, конзолните плот мебели за баня са означавали напредничава визия, умение за осигуряване на пространство, светлина, свобода и простор. Затова нека да видим  актуални решения, за да проследим как идеята се развива и в наши дни.

 

Wafer стил плот за баня – това е класическото изпълнение равен плот с голяма ширина, която може да достигне внушителни размери, особено ако искате повече от един умивалник монтиран върху плота. Самите умивалници от своя страна са ключа към завършената композиция.

 

 Този wafer стил със съмнително преведимото име на български език – вафлен стил – представлява един широк, плосък блок, който стърчи от стената. Или поне така дизайнерите го рекламират, за да му направят услуга може би. Когато е в бял цвят обаче имате изключително разнообразие от варианти как да подчертаете това бяло. Тъмни или цветни плочки за баня, ще извадят на показа масивния плот и ще подчертаят красотата на стоящия умивалник върху  плот.

 

Плот мебел за баня от естествено дърво – не мислете как е направено за банята, производителите имат начин да изберат най-добрия материал и да го пригодят. По-важно е да го имате като опция. Интересно приложение, тънък конзолен плот за баня с „крила” от ляво и от дясно. Те придават една стегнатост на структурата и възможност за най-различни съчетания с плочки. 

 

Плот с чекмеджета – наистина страхотни и модерни мебели за баня, които ви освобождават от тежестта на по-големите долни шкафове за баня, но добавят в структурата няколко чекмеджета – респективно екстра складово пространство.  

Свързани продукти