Сифони Виега

Целта на всички престижни производители на продукти за баня е да се преодолеят ежедневните предизвикателства пред собствениците, за да им доставят повече комфорт, сигурност и функционалност в банята. Със сигурност това са и целите на компанията Viega, която има сериозно присъствие и доставя много иновации във ВиК индустрията в последните години. Техните сифони за баня са продукти от ново поколение, които променят качествено ползването на банята.

Продуктовата категория на немската марка обхваща всички части в банята, които имат нужда от използването на сифон. Това са подови сифони, сифони за умивалник, линейни сифони, сифони за вани, дори сифони за душ кабина. Достатъчно е да добавим, че всички тези продукти са произведени в колаборация между инженери, дизайнери, иноватори, и като знаем немската практичност и прецизност, можем да бъдем сигурни в изключителното качество на предлаганите решения.

 

Именно за решения става дума. Всяка баня е различна, има различна конфигурация, различен начин на оттичане на водата според архитектурата на сградата и различен избор на санитарен фаянс, и разположение на елементите в банята. В този смисъл, различните собственици имат различни потребности в окомплектоването на дренажната система в банята и следователно имат нужда от точното решение. За да намерите точното решение обаче, трябва да разгледате продуктовата база и наличните предложения на българския пазар.

 

Можете да видите и на официалната страница на Виега за какво ниво става дума. Сифони Виега и дренажните системи на тази марка се използват в петзвездни хотели, модерни стадиони, небостъргачи, огромни концертни зали и т.н. Качеството на предлаганите подови сифони идва от иновативния подход в дизайна и функционалността, която внасят във всяка баня, независимо дали става дума за страхотно престижна сграда или за банята в обикновена еднофамилна къща. Качеството е качество навсякъде и на това залагат производителите на сифони Виега.

Свързани продукти