Плочки Versace

Когато чуете името Версаче, може би се сещате за мода, облекла, лукс, но в този текст ще представим един продукт, който засяга моделите плочки Versace. В интерес на истината, световноизвестният модел бранд започва производството на луксозни плочки за обзавеждане през 1997 г. в колаборация с още една компания. Така че в плочките, които са представени за закупуване, са заложени ценностите на компанията да представя италианския стил и превъзходни качества, независимо от това за какви продукти става въпрос.

Колекциите плочки Versace обединяват в своя дизайн няколко ключови фактори, които ги правят толкова атрактивни и луксозни. Меки, ефирни форми, най-добрите суровини, безвременни цветови комбинации и ключовата намеса на чистия занаят. Всичко това, обединено в едно създава лукс, качество и неподражаем стил.

 

Както много други брандове и производители на плочки за обзавеждане и Версаче плочките са представени в колекции. Така е много по-лесно за потребителите да се ориентират в това, което търсят. Може да има колекция изцяло вдъхновена от мрамора на древна Елада, но може да има и колекция с дизайн, който напълно да се вписва в съвременните представи за лукс. Няма как думата лукс да не присъства толкова много в текста, просто защото това са плочки предназначени за потребители, които залагат на шикозния външен вид създаващ една аристократична атмосфера.  

 

Това което е характерно за колекциите обаче е  неистовото желание да се подражава на вечните аристократични тенденции. Златни, бели, черни цветове; мраморни имитации, каменни повърхности, големи размери. Италианското вдъхновение сякаш е било във всички направления, защото плочките са подходящи както за баня, така и за интериорни пространства, коридори, подови настилки и стенни облицовки от най-високо качество.

 

Не е достатъчно само да прочетете да плочките Версаче, трябва и да ги видите, в различни съчетания, в различните помещения. Изборът наистина е богат, а много от колекциите могат да оставят без дъх и най-добрите познавачи на видовете керамични плочки.  

Свързани продукти