Огледало за баня

Не са малко статиите, които сме писали за огледала за баня, led огледала за баня, огледала част от шкафове, от врати, рамкирани и безрамкови огледала и др. Понякога изборът на най-доброто огледало за вашето пространство може да бъде предизвикателство.

 

 

Има смисъл да обмислите избора си на огледало за баня по начина, по който правите достатъчно проучване преди да купите врата или душ кабина, или вана. Огледалото е едно от първите неща, които виждате и забелязвате, когато влизате в помещението. Освен това, то си е  функционален елемент и откъм практичност и откъм естетичност. 


Макар че изборът на огледало за баня може да е предизвикателство, най-хубавото при тях е, че днес можете да намерите безкраен набор от стилове, дизайни, форми, цветове, размери и материали, от които да избирате. Всъщност предизвикателството идва, ако не знаете какъв тип от моделите търсите. Ето и основните типове огледала за баня според дизайн и монтаж.

 

Огледало с рамка: най-разпространените модели са именно с рамка. Те са много като решения откъм форма, размер, цвят на рамката; може да са много опростени откъм дизайн, но и много сложни и стилно декорирани покрай рамката.

 

Огледало с осветление: както подсказва името, те се предлагат с вградено осветление, като са много силен тренд през последните години. Те са чудесен избор за модерни бани, които се нуждаят от допълнително осветление.

 

Огледало без рамка: това също е интересен тренд, които се разполага в доста съвременни бани. Те са опростени като дизайн, в правоъгълна, кръгла, овална, елипсовидна форма. Много се внимава при инсталацията им, така че да се подсигурят.

 

Огледало като част от мебел в банята: също много разпространен тип. Формата и размерът зависи изцяло от структурата, в която се вградени. Това може да са горни или долни шкафове за баня; колона за баня и дори врата в банята.

 

Всички други видове огледала за баня принадлежат към току що изброените основни модели. Можете да изберете най-подходящото за вас, като разгледате предложените модели в Керамо и сравните с вашите идеи за баня обзавеждане.

Свързани продукти