Интересни решения с етажерка за баня

Първото нещо, което трябва да направите в обзавеждането за баня, след като бъде поставен санитарният фаянс, душа и плочките, е да осигурите складово пространство. Сапуни, шампоани, кърпи, хавлии, тоалетна хартия, и още много тоалетни принадлежности трябва да бъде разпределени по местата си, така че да бъдат винаги до човека, който ще се нуждае от тях.

 

В този смисъл, етажерките за баня се появяват като помощник от първа необходимост в интериора на банята. В този текст ще разгледаме няколко бързи, лесни и интересни решения.

 

Дълги декоративни рафтове са нещо луксозно в банята, но са възможни като решение. Така освен необходимите тоалетни аксесоари, подреждате и интересни декоративни форми, които крася цялата баня.

 

Триетажна етажерка за банятова е отлично решение, което може да обхване няколко важни части в банята. Защото само по-себе си  е по-голямо като конструкция и може да носи голяма бройка неща.

 

Ъглова етажерка в банята – още едно отлично решение за по-малки бани, където има нужда от по-добро осмисляне на пространството. Ъгловата композиция позволява да спестите пространство от стените, където обичайно са етажерките.

 

Още интересни решения включват: дървена етажерка, която са закача за борда на банята; етажерка с  кръгъл дизайн; етажерка с предни бордове, които пазят тоалетните принадлежности, за да не паднат от високо.

 

Не всички етажерки за баня могат да се намерят в магазина или онлайн. Истината е, че на пазара ще намерите етажерки за баня, които са с изчистен функционален дизайн, и са пригодени конкретно за банята, без да имат някакви особености в дизайн. Има много хора, които могат да си направят етажерка сами и да се възползват от този случай, и го правят умело.

 

Преди всичко обаче, преди да си закупите една или няколко етажерки за баня, е добре да установите критерий според който ще изберете формата и размера. Така ще знаете, че ще поставите етажерка в банята си, която отговаря на изискванията, които вие сте имали на базата на даденостите в интериора  в банята. 

 

Свързани продукти