Всички продукти
Количка

EGE SERAMIK

лв. лв.
Metropolitan 2 - серия гранитогрес
-5.30 лв.
Производител: EGE SERAMIK
Колекция гранитогресни плочки за баня Metropolitan 2 на марката Egeseramic.Компания Egeseramic е основана през 1072 г. в Измир и е една от най-големите производители на плочки в цяла Европа. Нейните продукти се отличават с отлични характеристики: високо качество, висока степен на износоустойчиво..
48.30лв. 43.00лв.
Производител: EGE SERAMIK
Когато искате да създадете нова декорация, всичко трябва да е по-красиво и по-специално. Ако искате да добавите красота към личните си пространства, дървесната серия Sequoia в колекцията Ege Seramik е точно за вас.Ege Seramik предлага възможността да внесе енергията на природата във вашия д..
43.47лв.
Производител: EGE SERAMIK
Домът е мястото, където прекарваме най-дълго време. Марката Ege Seramik предлага уникален гранитогрес, който ще Ви помогне да направите Вашия дом още по-приветлив, топъл и уютен.  Плочките са предназначени за интериорна употреба. Предлагат се в три размера: 15х60 / 15х90 и 33х33 см. Повърхн..
40.14лв.
Производител: EGE SERAMIK
Ege Seramik добави в портфолиото си серия Arya, която включва изцяло полирани и ректифицирани гранитогресни подови и стенни плочки за баня. Arya е термин, който често се използва в Северна Америка и се превежда като „благороден”. Именно това марката иска да подчертае с наименованието на новата си ко..
73.60лв.
Производител: EGE SERAMIK
​Свежи плочки за баня на марката Ege Seramic.За производителя:Ege Seramic е турска компания, основана в Измир през 1072 година от Ибрахим Полат. Компанията започва производство през 1975 г. и в момента е в позицията на една от най-важните, които доминират в сектора. Тя се откроява с отлична т..
37.72лв.
Производител: EGE SERAMIK
Серия стенни плочки за баня Карина включва два вида плочки: еднотонни Carina Crema и декоративни Carina Mix decor с интересен дизайн, който ще Ви помогне да създадете стилни и уютни интериори.Серията дава възможност да използвате само едноцветните плочки или да комбинирате и двата модела, които ..
37.72лв.
Производител: EGE SERAMIK
Серия ALVARADO предлага гранитогрес в размер 60х120 см, който е с напълно полирана повърхност. Плочките са ректифицирани с отлични технически свойства. Моделът е с красив мраморен дизайн, който успешно се вписва във всеки модерен интериор. Производител: Ege Seramik:От 1072..
79.35лв.
Производител: EGE SERAMIK
Серия CALACATTA предлага гранитогрес в размер 60х120 см, който е с напълно полирана повърхност. Плочките са ректифицирани с отлични технически свойства. Моделът се предлага в бял цвят с ефект на мрамор, който успешно се вписва във всеки модерен интериор. Производител: Ege Seramik: ..
79.35лв.
Производител: EGE SERAMIK
Серия гранитогресни плочки HIMALAYA на марката Ege Seramic.Компанията е основана през 1972 г. в Измир и е една от най-добрите производители на плочки в света. През 1994 г. тя е първата в сектора, която получава сертификат за качество ISO 9001-2000 при проектиране и разработване на продукти, съор..
79.35лв.
Производител: EGE SERAMIK
Серия Metro Grey на марката Ege Seramik включва фаянсови плочки с размер 10x20. Плочките са представени в сив цвят, с фасет в краищата и гланцова повърхност.  Размерът е популярен и търсен, а гланцовата повърхност отразява светлината е в състояние да увеличи виз..
42.30лв.
Производител: EGE SERAMIK
Серия Metro White представена от Ege Seramik, включва фаянсови плочки с размер 10x20. Плочките са представени в бял цвят, с фасет в краищата и гланцова повърхност.  Подходящи са както за баня, така и кухня. Белите плочки от този тип придават светлина и уют на всяко помещение. Ид..
46.50лв.
Гранитогрес Серия Classico
-3.00 лв.
Производител: EGE SERAMIK
Плочки за баня CLASSICO на турския производител EGE SERAMIC.За производителя:Компанията е създадена през 1972 година в град Измир. Тя е една от най-големите производители на керамични плочки в Европа. Годишното й производство е около 30 000 000 кв. м. Заради високото качество, &nbs..
46.00лв. 43.00лв.
Производител: EGE SERAMIK
Гранитогресни плочки от серия CRONOS на фирма EGE SERAMIC. Плочките .За производителя:Компанията е създадена през 1972 година в град Измир. Тя е една от най-големите производители на керамични плочки в Европа. Годишното й производство е около 30 000 000 кв. м. Заради висо..
43.13лв.
Производител: EGE SERAMIK
Серия плочки за баня от Ege Seramic. Компанията е основана през 1972 г. в Измир и е една от най-добрите производители на плочки в света. Нейните продукти са предпочитани заради високото качесвто, добрите характеристики и разнообразния дизайн, които компанията постига благодарение на най-нов..
30.94лв.
Производител: EGE SERAMIK
Плочки за баня Ravena на марката Ege Seramic За производителя:Компанията е основана през 1972 г. в Измир, Турция. Тя е една от най-големите европейски производители на керамични плочки. Годишното й производство е около 30 000 000 кв. м. Всички продукти на марката се характ..
36.57лв.
Производител: EGE SERAMIK
Текстурирана серия Rock от естествен камък с брикет и релеф е най-новата алтернатива за тези, които търсят продукти с размер 15x60 см. С 5 модерни различни цвята тези плочки са идеални за създаване на силни и динамични места. Те могат да бъдат изключителен завършващ елемент в модерния интериор.Сер..
42.44лв.
Гранитогрес Серия Latte - гранитогресни и фаянсовои плочки
-9.14 лв.
Производител: EGE SERAMIK
 Плочки от серия Latte на фирма Egerseramic.  За производителя:Компанията е създадена през 1972 година в град Измир. Тя е една от най-големите производители на керамични плочки в Европа. Годишното й производство е около 30 000 000 кв. м. Заради високото качество,  прод..
30.48лв. 21.33лв.
Гранитогрес  Fossilwood Earth 15x60
-12.94 лв. Изчерпано
Производител: EGE SERAMIK
Гранитогрес от серия Fossilwood имитиращ дърво на производителя Egeceramic. Гранитогресните плочки с мат покритие се предлагат в кафяв цвят наподобяващи дърво. Характерно за модела е че всяка плочка е различна, което го прави изключително реалистичен.* Цената е за квадратен метър.Вносит..
43.13лв. 30.19лв.
Гранитогрес  Fossilwood Moon 15x60
-3.02 лв. Изчерпано
Производител: EGE SERAMIK
Красив гранитогрес от серия Fossilwood на производителя Egeceramic. Гранитогресните плочки се предлагат в бял цвят с леки шарки наподобяващи дърво. Има три варианта на рановидността на шарката.* Цената е за квадратен метър.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
43.13лв. 40.11лв.
Гранитогрес  Fossilwood Sun 15x60
-5.18 лв. Изчерпано
Производител: EGE SERAMIK
Красив гранитогрес от серия Fossilwood на производителя Egeceramic. Гранитогресните плочки се предлагат в бежов цвят с леки шарки наподобяващи дърво. Има три варианта на рановидността на шарката.* Цената е за квадратен метър.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
43.13лв. 37.95лв.
Гранитогрес Atlantic White 12x60
-4.59 лв. Изчерпано
Производител: EGE SERAMIK
Подови гранитогресни плочки от серия Atlantic на производителя Egerseramic, в бяло-бежов цвят.* Цената е за квадратен метър.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
57.39лв. 52.79лв.
Гранитогрес Classico Beige 30x60
-3.00 лв.
Производител: EGE SERAMIK
Бежови подови гранитогресни плочки Classico на фирма Egerseramic в размер 30х60 см.* Цената е за кв. м.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
46.00лв. 43.00лв.
Производител: EGE SERAMIK
Стенни бежови гранитогресни плочки на Egerseramic.* Цената е за квадратен метър.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
34.39лв.
Гранитогрес Classico Ivory 30x60
-3.00 лв.
Производител: EGE SERAMIK
Бежови подови гранитогресни плочки Classico на фирма Egerseramic.Серия: Classico Размер: 30х60 смЦвят: слонова костЦената е за кв. м.Вносител Керамо-ГП ЕООДПроизводител: Ege Seramik ..
46.00лв. 43.00лв.
Производител: EGE SERAMIK
Уникални гранитогресни плочки за баня,от серия Cronos на фирма Egerseramic, които се предлагат в бял цвят и кафяв, подходящи за облицовка на цели стени или отделни части. Може да ги използвате като декоративен елемент, който да съчетаете с плочки за баня от същия или друг производител. Облицоването ..
43.13лв.
Производител: EGE SERAMIK
Уникални гранитогресни плочки за баня от серия Cronos на фирма Egerseramic, които се предлагат в бял цвят и кафяв, подходящи за облицовка на цели стени или отделни части. Може да ги използвате като декоративен елемент, който да съчетаете с плочки за баня от същия или друг производител. Облицоването ..
43.13лв.
Производител: EGE SERAMIK
Красив гранитогрес от серия  Golf Pro  на производителя Egerseramic. Гранитогресните плочки се предлагат в бежов цвят. * Цената е за квадратен метър.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
25.19лв.
Производител: EGE SERAMIK
Стилен гранитогрес от серия  Golf Pro  на производителя Egerseramic. Гранитогресните плочки се предлагат в бежов цвят. * Цената е за квадратен метър.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
28.64лв.
Гранитогрес Latte Ivory 45x45
-10.01 лв.
Производител: EGE SERAMIK
Бели подови гранитогресни плочки от серия Latte на фирма Egerseramic. Плочките са подходящи за под или облицоване на стени и колони.* Цената е за квадратен метър.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
33.35лв. 23.35лв.
Гранитогрес Latte Wenge 45x45
-10.01 лв.
Производител: EGE SERAMIK
Подови гранитогресни плочки от серия Latte на фирма Egerseramic.  Гранитогресът се предлага в кафяв цвят. Плочките са подходящи за под или облицоване на стени и колони.* Цената е за квадратен метър.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
33.35лв. 23.35лв.
Гранитогрес Mood Cream 45x45
Изчерпано
Производител: EGE SERAMIK
Стилни бежови гранитогресни плочки от серия Mood на производителя Egerseramic, предназначени за под.* Цената е за квадратен метър.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
28.64лв.
Гранитогрес Mood Cream ANTISLIP 33x33
Изчерпано
Производител: EGE SERAMIK
Стилни бежови гранитогресни плочки от серия Mood на производителя Egerseramic с предпазване от подлъзване , предназначени за под. * Цената е за квадратен метър.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
27.49лв.
Гранитогрес Mood Cream ANTISLIP 45x45
Изчерпано
Производител: EGE SERAMIK
Стилни бежови гранитогресни плочки от серия Mood на производителя Egerseramic с предпазване от подлъзване , предназначени за под. * Цената е за квадратен метър.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
29.79лв.
Гранитогрес Mood Ivory  ANTISLIP 33x33
Изчерпано
Производител: EGE SERAMIK
Стилни бежови гранитогресни плочки от серия Mood на производителя Egerseramic с предпазване от подлъзване , предназначени за под. * Цената е за квадратен метър.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
27.49лв.
Гранитогрес Mood Ivory  ANTISLIP 45x45
Изчерпано
Производител: EGE SERAMIK
Стилни бежови гранитогресни плочки от серия Mood на производителя Egerseramic с предпазване от подлъзване , предназначени за под. * Цената е за квадратен метър.Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
29.79лв.
Гранитогрес Alviano Noce 33x33
Изчерпано
Производител: EGE SERAMIK
Стилен матиран гранитогрес от серия Alviano на производителя Egerseramic. Гранитогресните плочки се предлагат в орехов цвят. * Цената е за квадратен метър. Вносител Керамо-ГП ЕООД ..
25.88лв.
Показва 1 до 36 от 117 (4 страници)