Всички продукти
Количка

14 дни право на връщане

    С нас можете да се убедите, че онлайн продажбите са лесни и надеждни.C  Керамо онлайн продажба имате право да размислите. Всеки продукт може да бъде върнат или подменен в рамките на 14 календарни дни след получаването. Имате право да го разгледате и да помислите дали е точно това, което искате. Ако размислите и го върнете, разноските трябва да бъдат поети за ваша сметка / за сметка на клиента/. Продуктите трябва да бъдат в оригиналната си опаковка, запазена в търговския си вид каквато е била при доставката. Продуктите за връщане или подмяна не трябва да бъдат употребявани и монтирани. За  стойността на размяна  се калкулира, и разликата  се доплаща или съответно връща с наложен платеж , банков път или върнати по кредитната ви карта!

 

В случаите, предвидени в чл.55, ал. 1 от ЗЗП, купувачът може да упражни правото си в 14-дневен срок, да се откаже от поръчаната стока в случай, че бъдат посочени писмено основателни причини за това и се подпише декларация, удостоверяваща, че стоката не е използвана и не е нарушена оригиналната й опаковка. 

Връщането на стоките по тази точка е за сметка на купувача!    

 

Рекламации

 

   Всички продукти, предлагани от нашия сайт, разполагат с условия за гаранция, съгласно действащото законодателство и търговските политики на производителите.

Заявка за рекламация се получава на имейл – office@keramo-bg.com или на телефон 02/962 10 20 за наша сметка до 24 часа изпращаме куриер за взимане на продукта и в законно установения срок продукта ще бъде поправен или подменен /при невъзможност за поправка/  и върнат обратно.

 Рекламация за счупена или физически повредена стока се приема само в момента на получаване. Стоката е застрахована и повредите се поемат за сметка на застарахователя.