Всички продукти
Количка

Гранитогрес Серия Vision

Гранитогрес Серия Vision
Изчерпано
Гранитогрес Серия Vision
Възможно е продуктите да се намират в различни складове и да е нужно транспортиране.
27.40лв.
  • Stock: Изчерпано
  • Производител: CIFRE
  • Арт. №: Vision-N22956
Гранитогресът от серия VISION– висококачествен испански продукт от CIRFE.Гранитогресните плочки имат висока устойчивост на износване. Плочките от тази колекция са подходящи не само за обзавеждане на баня, но и за обзавеждане на всякакви други жилищни и обществени помещения. Информация за произ..

Условия за доставка на нашият онлайн магазин:

Поръчаните продукти се доставят с куриер или със собствен транспорт в зависимост от вида на поръчката.

При поръчки на стойност над 1000 лв. доставката е безплатна за продукти без промоция.

За поръчки до 1000 лв. цените за доставка са съгласно тарифата на куриерската компания.

Доставка се извършва само с потвърждение от страна на клиента, след уточняване на стойността и начина на доставка.

Повече информация >

При поръчки на стойност над 1000 лв. доставката е безплатна.

Важи само за продукти без промоция.

Нашите дизайнери с удоволствие ще изготвят за Вас триизмерен проект с харесаните продукти и с реалното разпределение на банята.

Ще направим и точна калкулация за необходимия брой плочки, за да имате точна обратна връзка за цената.

*3D визуализацията се заплаща капаро 50 лв., което се приспада от стойността на поръчката.

Ако намерите по-ниска цена до 5 дни, ще ви върнем разликата в брой.

Виж повече

Във връзка със задълбочаващата се енергийна криза в Европа, се въвежда т.нар. "Енергийна добавка" - допълнително оскъпяване на поръчковите плочки от Италия и Испания с 7,20 лв. за всеки поръчан кв.м.

Цените и наличностите се обновяват ежеседмично, възможно е несъответствие с магазините на фирма Керамо. Възможно е продуктите да се намират в различни складове и да е нужно транспортиране. В случай на недостиг в наличността на поръчани от Вас продукти си запазваме правото да не извършим доставка, за което ще Ви информираме незабавно и ще Ви възстановим вече платени суми (ако има такива).

Гранитогресът от серия VISION– висококачествен испански продукт от CIRFE.

Гранитогресните плочки имат висока устойчивост на износване. Плочките от тази колекция са подходящи не само за обзавеждане на баня, но и за обзавеждане на всякакви други жилищни и обществени помещения.

 

Информация за производителя на гранитогресните плочки:

CIRFE е лидер в производство на подови настилки и плочки за баня. Испанските плочки н амарката са едни от най-предпочитаните н асветовния пазар за фаянс, теракоти, гранитогрес. През годините компанията е постигнала всичките си цели като съумява да предложи на своите клиенти изключителен баланс между цена и качество. С богатото разнообразие от форми и цветове в своите колекции, които предлага, всеки клиент ще открие най-подходящите плочки за баня, които да отговарят на неговия стил и предпочитания

 

Видове плочки в колекцията и техните размери:

  • Стенни плочки/ мозайка – 30х30 см;
  • Подови гранитогресни плочки – 30х60 см;
  • Фриз за баня – 7х60 см.

 

Дизайн:

Плочките от тази колекция имат изключително интересна текстура. Преобладаващите неутрални тонове внушават усещане за защитеност и спокойствие. Цветовете са елегантни, загадъчни и драматични, а комбинацията на тъмните с бялото ще създаде магически ефект. Дори и в банята с най-стандартните размери би се получил интересен интериор.

Стилният мозаъчен дизайн и комбинирането им с останалите плочки от колекцията, спомагат за създаване на различни дизайнерски идеи в банята и кухнята, обособяване на отделни кътове в помещението или редуване на светли и тъмни зони.

Мнозина се опасяват, че тъмните тонове не са подходящи за малки помещения, тъй като е възможно оптически да стеснят пространството. Но в крайна сметка всичко зависи от съчетанието между цветовете в цялостния интериор.

 

Подходящи съчетания:

Неутралните цветове на плочките позволяват комбинации както с бяла санитария и мебели за баня в светли цветове, така и комбинации с мебели за баня, санитарен фаянс, душ кабини, вани и др. в по-тъмни и дори в черни цветове. Освен за баня, гранитогресът от серия VISION е подходящ и за разнообразни интериорни дизайнерски решения в холове, спални, коридори, офиси, магазини, хотели и т. н.

 

Гаранция за най-изгодна цена:

Ние гарантираме на нашите клиенти най-изгодни цени за гранитогрес, теракот, плочки за баня, мебели и обзавеждане на баня онлайн.

 

Вносител Керамо-ГП ЕООД

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Собствени майстори - възползвайте се от нашите услуги за монтажи и ремонт
Вземи супер цена - при покупки над 4999 лв. ще получите специална отстъпка
За поръчки и контакти
Работно време:
всеки ден от 09:00 - 20:00